Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pgetsos »

Αυτό σίγουρα... tnx
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

desperando έγραψε:πολυ καλη ανακοινωση αλλα...
πιστευει κανεις οτι ιδρωσε το αυτακι κανενος?

δεν εχει σημασια αν ιδρωσε,σημασια εχει οτι επιτελους εχουμε μια ανακοινωση που δεν ειναι κομπαρσικη.Αρχιδατη ανακοινωση με ονοματα επισης.Αυτο το ΠΑΟΚ εναντιον ολων που λεμε,ειναι η πρωτη ανακοινωση που συμμεριζεται τον παλμο του λαου μας.

Απλα δειτε τι ανακοινωσεις εβγαζε ο μαριδακης μετα το ματς της τουμπας επειδη ο Κακος δεν ειδε την μπουνια του ινσαουραλδε,ενω καναν μοκο για την αποβολη του σαλινο για χειρονομια και το πεναλντι που δε δοθηκε ποτε στον Κλαους!

Φανταστειτε να επαιζε ο γαυρος εναντιον της σημερινης εχθρικης διαιτησιας,δε θα βγαζαν απλα ανακοινωση,αρθρο εφημεριδας θα γραφαν.

Καιρος να περναμε στην αντεπιθεση!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

desperando έγραψε:πολυ καλη ανακοινωση αλλα...
πιστευει κανεις οτι ιδρωσε το αυτακι κανενος?

η λυση για τον ΠΑΟΚ ειναι μια και ο ζουραρης ειπε πως μπορει και τι χρειαζεται για να παρει ο ΠΑΟΚ καποια μερα το πρωταθλημα
Κανενός δεν ίδρωσε. ΑΛΛΑ. Είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ, ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ. Μέχρι τώρα μιλούσε "γενικά και αόριστα". Θα έχουμε εξελίξεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Διστυχώς αυτοί εχουν και το μαχάιρι και το πεπόνι και οι ανακοινώσεις έιναι μόνο λόγια!!!!
Καταγγελίες θέλει στην Ουέφα και μακάρι να κοπέι η εθνική από το μουντιάλ!!! Βρήκαμε τώρα!!!! :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Παρακολουθώ το paokmania σχεδόν από την αρχή του, είχα κάνει κ προφίλ αλλά ήμουν μικρός και ανώριμος, δεν ήξερα τι να γράψω και τελικά το άφησα. Τώρα έχω εδώ και δύο εβδομάδες καινούργιο προφίλ αλλά δεν ήθελα να γράψω τίποτα μην με λέτε και γκαντέμη με τον θρήνο.

Έ τώρα ήρθε η ώρα μου: μπράβο ρε ΠΑΟΚ! Επιτέλους κάνε κάτι! Μας έχουν διώξει από την ίδια μας τη χώρα όλα τα λαμόγια! Το ξέρω ότι ζητάω πολλά από μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά εσύ δεν είσαι μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα, είσαι ιδέα εφάμιλλη με την οικογένεια! Μόνος μου δεν μπόρεσα να τους πολεμήσω και έφυγα. Με την οικογένεια μου ίσως μπορέσω.

ΥΓ: Συγγνώμη που για το πρώτο μου σχόλιο κυριαρχεί το συναίσθημα, στις ποδοσφαιρικές μου αναλύσεις (γιατί από μπάσκετ δεν σκαμπάζω) θα προσπαθήσω να βάζω πρώτα τη λογική. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Alastor έγραψε:Καιρος να περναμε στην αντεπιθεση!
Πάντως (αντ)επίθεση με τα λόγια δεν κέρδισε κανένας. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου βασίζονται. Έτσι απλά να λέμε πράγματα, άσχετα άμα είναι σωστά, τίποτα δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

angelheart έγραψε:
Alastor έγραψε:Καιρος να περναμε στην αντεπιθεση!
Πάντως (αντ)επίθεση με τα λόγια δεν κέρδισε κανένας. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου βασίζονται. Έτσι απλά να λέμε πράγματα, άσχετα άμα είναι σωστά, τίποτα δεν γίνεται.

πιστευω υπαρχει λογος που βγηκε τετοια ανακοινωση ειδικα κατα μαρινακη και λοιπων σε ματς με τον Αρη.Κατι παιζεται σιγουρα απο πισω,αλλιως η δοιηκηση θα μπορουσε σε πολλες περιπτωσεις αυτα τα 1μιση χρονια να ανακοινωσει κατι παρομοιο,δε νομιζεις?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξεκιναει ξεκαθαρος πολεμος εναντιον του καρκινου δεν ειναι καθολου τυχαιο το χρονικο σημειο της ανακοινωσης.
Μη ξεχνατε οτι εχουμε ημιτελικους και αντιληφθηκαν οτι παμε σαν προβατα στη σφαγη.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Άμα η ανακοίνωση είναι μόνο λόγια του αέρα και δεν την υποστηρίξουμε μας πήρε και μας σήκωσε!!!Πιστεύω όμως πως ούτε οι δικοί μας είναι ανόητοι να λειτουργήσουν αφελώς ούτε και ο γαύρος μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να το παίξει θιγμένος!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εαν ειναι ετοιμοι για τη συνεχεια και γνωριζουν τι θα επακολουθησει της ανακοινωσης....ειμαι μαζι τους και καλα εκαναν!

Εαν,ομως,την εβγαλαν μονο και μονο για τις εντυπωσεις...ειναι πολυ μ@λακες ολοι εκει μεσα στην ΠΑΕ!

Ο χρονος θα δειξει!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Νομίζω ότι ο Βελής για ανάλογες, ενοχλητικές για κάποιους, δηλώσεις τιμωρήθηκε τις πρώτες δύο φορές με πρόστιμο. Έχουμε άλλη μία ανακοίνωση για καβάντζα.

Το θετικό είναι ότι τέτοιες κινήσεις συσπειρώνουν τον κόσμο. Και είναι ευκαιρία να μετρήσουμε δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θέλω να δω εξελίξεις.... Και σίγουρα θα δούμε μέσα στη βδομάδα, προβλέπω απίστευτα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Η ανακοίνωση είναι σημαντική γιατί για ΠΡΩΤΗ φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, από μια ομάδα, καθονομάζεται ο υπαίτιος και φτύνονται κατάμουτρα τα τσιράκια του. Εγώ δεν θυμάμαι καμιά τέτοια ανακοίνωση, ποτέ και από κανέναν. Ακόμα και στις σφαγές επί κόκκαλη, το όνομα δεν υπήρχε πουθενά. Αν κάνω λάθος οι διορθώσεις δεκτές.
Θεωρώ κι εγώ πιο πιθανό να έχει κάτι στην καβάντζα ο Ιβάν για να προχωρήσει σε ανοιχτή σύγκρουση.
Αύριο περιμένετε οχετό από τους "αντικειμενικούς" ΑΡΔ και π@π@ριές περί απαξίωσης των "θεσμών".
Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι εμείς οι οπαδοί που ζητούσαμε την κόντρα με το βόθρο, να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάιρνεις την ομάδα και φέυγεις με 2-3 άλλους !!! Ζημιά στη σουπαλίγδα και την πληρώνει βέβαια η εθνική, αλλά και κομμένη η Ευρωπη για όλους και όταν λέω όλους εννοώ όλους και ο νοόν νοέιτο!!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αχ πως το θελω, ΑΧ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ! :roll:

ΠΑΟΚ, παναθηναικος, ΑΕΚ, Πανθρακικος, Παναιτωλικος, ΟΦΗ, Απολλων, Τριπολη (?) και βλεπουμε ποιος αλλος...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”