15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ο κοντρερας δέχτηκε χτύπημα απο τον Ηλιαδι στην χθεσινή προπονιση και παρα λιγο να μην έπαιζε.
Αμαν ρε στελαρα τους βγάζεις ολους νοκ αουτ μπας και παίξεις? :) :)
karagio8

Δημοσίευση από karagio8 »

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΡΥΖΑ!!!ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

πραγματικα η αμυνα μας πεταει.μπραβο σε ολα τα παιδια.
παμπλο βγαλε το παπ@ρι
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον Ζηση Βρυζα που εφερε αυτον (και οχι μονο)
τον παιχτη στον ΠΑΟΚ :?
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

βαλτε του ρητρα 100 μυρια γιατι σφιξαμε
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=5383

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, που επετεύχθη χάρη σ’ ένα δικό του τέρμα. Ο Χιλιανός αμυντικός στάθηκε στη συνολική λειτουργία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, επισημαίνοντας πως ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. «Είπα αστειευόμενος πριν από το ματς στους συμπαίκτες μου ότι θα σκοράρω για να γελάσουμε και βγήκε αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής Λατινοαμερικανός άσος…

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοντρέρας δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και για το γκολ που πέτυχα, αλλά και για τη νίκη της ομάδα μου, και τους 3 βαθμούς που πήραμε, αφού αυτό έχει σημασία. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι, για το οποίο προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα. Ήθελε και ο κόσμος πολύ αυτή τη νίκη. Αυτό που είδατε χθες αποτελεί αποτέλεσμα μιας συνολικής δουλειάς, που γίνεται από το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ακόμα παραπάνω. Δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή που λειτουργεί πολύ καλά, αλλά η ομάδα ως σύνολο. Πρέπει να είμαστε ένα συμπαγές σύνολο, να λειτουργούμε αμυντικά όλοι μαζί, όταν δεν έχουμε την μπάλα. Με ρώτησε ο Γκαρσία τι πρόκειται να κάνω και του είπα ότι θα έμπαινα μέσα στην περιοχή κι αν έβρισκα την μπάλα θα σούταρα. Εκτέλεσε το φάουλ ο Μουσλίμοβιτς, η μπάλα χτύπησε σε μένα και κατά τύχη μπήκε μέσα, αλλά ήταν σχεδιασμένο ως ένα βαθμό. Μερικές φορές μιλάω με συμπαίκτες μου, χωρίς να μπορώ να συνεννοούμαι καλά λόγω γλώσσας, για να ηρεμήσουμε πριν από ένα ματς και αυτό έκανα και χθες. Είπα αστειευόμενος ότι θα σκοράρω για να γελάσουμε και βγήκε αυτό. Πλέον έχω μια γενική εικόνα για το ΠΑΟΚ-Άρης, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η συμπεριφορά του κόσμου ήταν καλή και διαφορετική. Όταν έχεις 30.000 κόσμο μαζί σου είναι πιο εύκολο να κερδίσεις. Η ομάδα πήρε μέχρι στιγμής αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο και δούλεψε καλά. Από εκεί και πέρα το στοίχημα για μας είναι να παραμείνει η ομάδα σε υψηλές θέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαρά και ποιοτικά για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις”.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Σναουτσνερ.

«Οταν κερδίσαμε το φάουλ μακριά από την περιοχή του Αρη είδα τον Κοντρέρας να φεύγει μπροστά. ''Πού πας;'' τον ρώτησα. ''Μπροστά'' μου είπε, ''σε αυτήν τη φάση θα μπει το γκολ'' και πραγματικά έτσι έγινε. Ετρεξα λοιπόν μετά το γκολ να τον ρωτήσω πού το ήξερε. Δεν μου είπε τίποτα, απλά χαμογέλασε. Λίγο αργότερα κερδίσαμε ένα κόρνερ και πάλι έφυγε μπροστά. ''Θα βάλουμε γκολ και τώρα;'' τον ρώτησα και ο Πάμπλο γύρισε και μου είπε. ''Οχι, φίλε Τώρα δεν θα βάλουμε γκολ''. Μου φάνηκε απίστευτο».

Ρε λετε ο τρελος να δουλεύει και σαν μεντιουμ τα βραδια???
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ SITE ΛΥΘΗΚΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΣΤΟ GMT +3.00
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΡΟΦΙΛ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ FORUM, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ GMT +3.00 NAIROBI ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Ποτέ στη ζωή μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν γούσταρα να αγοράσω φανέλα της ομάδας με όνομα συγκεκριμένου παίχτη στην πίσω πλευρά της.

Θωρούσα και θεωρώ ότι αυτή την φανέλα πρέπει να την φοράνε παίχτες πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες.

Οι μοναδικές χρονιές που τύπωσα όνομα στην φανέλα ήταν την τελευταία χρονιά του μεγάλου Pedja, και την χρονιά που γύρισε ο μεγάλος αρχηγός.

Ύστερα από το παιχνίδι της Κυριακής αποφάσισα να τριτώσει και να αγοράσω φανέλα με το όνομα του Πάμπλου Κοντρέρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έφεραν στην ομάδα αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή που διδάσκει δωρεάν μαθήματα για το πως πρέπει να παίζεται αυτό το γ@μημένο άθλημα.

PABLO PARA SIEMPRE PAOKARA
Άβαταρ μέλους
zlatan
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zlatan »

Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

μεγαλος αμυντικος,πραγματικος ηγετης και να σκεφτειτε πριν 2 χρονια τον ηθελαν οι γαυροι και οι βαζελοι,πηραν το πα@αρι του ομως...γεματες χρονιες με θελτα,πρωταθλημα με μονακο...παμπλο αλητη @αμα τον συμπολιτη(το εκανες και με το παραπανω παλικαρε)παμπλο καυλιαρη γ@@@σες το ξε@ωλιαρη...

Προσεχετε τον τροπο, με τον οποιο χρησιμοποιειτε υβρεις. Μπορει κανεις να βρισει οσο θελει, αρκει να ειναι ευρηματικος και να κρατα τους τυπους (@@@@) που ενδιαφερουν πολλους ανθρωπους εκτος σαιτ. Απροσεκτα ποστ θα επεξεργαζονται η θα σβηνονται.
Thx, Admin Team
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

παιδια καπου ακουσα σημερα οτι σε 4 αγωνες εχει κανει 0 φαουλ!!
ισχυει??
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Νομίζω ότι έχει κάνει κάποια φάουλ (λίγα για τη θέση που παίζει βέβαια) αλλά έχει σίγουρα 0 κάρτες, πράγμα σίγουρα αξιοσημείωτο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Διορθώνω λοιπόν... 0 φάουλ, 0 κάρτες. Κοντρέλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”