Εδώ διαφωνώ. Στη φάση φαίνεται η έμπειρα του Kατσουρανη μιας και έχει πρόθεση να κόψει το ρυθμό του αντιπαλου.desperando έγραψε:δεν πειραζει διαφωνουμε.
θεωρω οτι ο λαζαρ ειναι το πιο αγκρεσιβ χαφ μας και τον κατσουρανη τον πιο τεμπελη.
χαρακτηριστικο παρααδειγμα στο γκολ στο 33΄και ενω ειναι μεσα μολις 10΄ειναι ο μονος που γυρναει περπατωντας
66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
- Μπαρκαρούτσος
Πες τα!karl έγραψε:Εδώ διαφωνώ. Στη φάση φαίνεται η έμπειρα του Kατσουρανη μιας και έχει πρόθεση να κόψει το ρυθμό του αντιπαλου.desperando έγραψε:δεν πειραζει διαφωνουμε.
θεωρω οτι ο λαζαρ ειναι το πιο αγκρεσιβ χαφ μας και τον κατσουρανη τον πιο τεμπελη.
χαρακτηριστικο παρααδειγμα στο γκολ στο 33΄και ενω ειναι μεσα μολις 10΄ειναι ο μονος που γυρναει περπατωντας
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...
"Δεν έχω φτάσει ούτε στο 50% ακόμα. Βέβαια, στο τελευταίο παιχνίδι αισθανόμουν τον εαυτό μου καλύτερα, τον αισθανόμουν «ζεστό» και αυτό είναι σημαντικό. "
Εεε εμεις παντα ζεστο θελουμε να τον αισθανεστε κυριε Νατχο, για να τον ακουμπατε και καλυτερα!

Εεε εμεις παντα ζεστο θελουμε να τον αισθανεστε κυριε Νατχο, για να τον ακουμπατε και καλυτερα!
-
kostas kat
Δεν ξερω απο που πηγαζει η αισιοδοξια μου αλλα στο τελος πιστευω οτι θα μεινει και θα ειναι ο μαεστρος μας για αρκετα χρονια 
- James Moriarty
Μεγαλος παικτης , πιεζε συνεχεια ψηλα συνεχεια, εκοβε στα δυο τον ολυμπιακο με τις καθετες του , εμπαινε στην περιοχη και ακομα ειναι οπως ειπε ο ιδιος στο 50 % του , πιστευω θα μεινει ο παικτης στο τελος λογω χαρακτηρα, θα ειναι ο μελλοντικος μας ηγετης γιατι μεσα στο παιχνιδι ειναι πραγματικος προπονητης ....eorptol έγραψε:[youtube]1BHJZfKzovk[/youtube]
Τέτοια παιχτάρα, και τόσο ταπεινός, χωρίς φαμφάρες, πορσγειωμένος και σωστός οικογενειάρχης..
Παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιρστές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιρστές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
- Μπαρκαρούτσος
διαφωνώ ότι είναι box to box ο νάτχο
πιο πολύ για deep lying playmaker μου κάνει
οργανωτής από πίσω
πιο πολύ για deep lying playmaker μου κάνει
οργανωτής από πίσω
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
Μάθαμε ποδόσφαιρο όλοι με το FM, ενώ ξέραμε απλώς μπάλα!
Πάντως και για ball winning midfielder είναι ωραίος.. Με support duty!
Πάντως και για ball winning midfielder είναι ωραίος.. Με support duty!
Δεν πατουσες καλα σημερα.
Απαγορευεται για την κλαση σου εκει στο τελος που σου εχει στρωσει την μπαλα να βαρας με το εσωτερικο φαλτσο αντι για εξωτερικο..
Απαγορευεται για την κλαση σου εκει στο τελος που σου εχει στρωσει την μπαλα να βαρας με το εσωτερικο φαλτσο αντι για εξωτερικο..
Απο παιχτη της αξίας του περιμένεις τουλάχιστον τη μια από τις 3 φασεις που είχεινατην κανει γκολ!!