Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Σειρα του ρομπερτο να βγαλει φωτο γυμνος με τον κλαους και το τζαβελλα μπρος πισω...
Θείε Ντίνο δε μας είπες, εσύ που θα μπορούσες να σαι και μπαμπάς τους (ή και παππούς), πως θα ένιωθες σε σπίτι με όλες αυτές συζύγους και κόρες;

- Dinos_Liverpool
Θα τις τραγουδούσα το "έλα στον παππού"... αν και κανονικά έπρεπε να απευθυνθείς στον γνωστό υπερήλικα του φόρουμ, διότι εγώ, στη χειρότερη, μόνο ο μικρός αδελφός τους θα μπορούσα να είμαι.
ΥΓ. Πώς και δε μας είπες ακόμα τίποτα για μαστίγια και τα τοιαύτα; Τις έκοψα μάτι για μαστόρισες σε τέτοια παίγνια!
ΥΓ. Πώς και δε μας είπες ακόμα τίποτα για μαστίγια και τα τοιαύτα; Τις έκοψα μάτι για μαστόρισες σε τέτοια παίγνια!
- ΑποστόληςΑ
Σκέτο reality καταντήσαμε! Ρε τι σου κάνει ένας γαύρος με οικογένεια...
- Dinos_Liverpool
Όποιος mod ή μη σας ξαναμιλήσει για off-topic, μπορείτε κάλλιστα να βάλετε ένα link εδώ πέρα...
Μήπως να σταματούσαμε λιγάκι το ξεχείλωμα, ε Παόκια... λέω εγώ;
Δεν το ξεχειλώσαμε εμείς ρε Ντίνο. Ήταν ήδη ξεχειλωμένες
Δες το ρε φίλε σαν βαλβίδα εκτόνωσης. Θέλουμε κι εμείς να βγάλουμε κάπου την έντασή μας. Καλύτερα να τη βγάζουμε με ξεχειλωμένο χιούμορ παρά να αρπαζόμαστε μεταξύ μας.
Αλλά ναι. Είναι ώρα να το λήξουμε.

Δες το ρε φίλε σαν βαλβίδα εκτόνωσης. Θέλουμε κι εμείς να βγάλουμε κάπου την έντασή μας. Καλύτερα να τη βγάζουμε με ξεχειλωμένο χιούμορ παρά να αρπαζόμαστε μεταξύ μας.
Αλλά ναι. Είναι ώρα να το λήξουμε.
- ΑποστόληςΑ
Κανένα ξεχείλωμα! Νομίζω ότι όλα τα μέλη εδώ είναι υπέρ του θεσμού της οικογένειας, κι αυτό είναι προσόν στην κοινωνία που ζούμε.
Ασφαλώς! Όλα τα μέλη είναι υπέρ της φυσικής διαδικασίας που οδηγεί στο σχηματισμό οικογένειας. 

Μην τα λες σε μας ρε Ντίνο. Ο Απόστολος το ξεκίνησε. Αυτός φταίει.Dinos_Liverpool έγραψε:....

Εγώ μπήκα να μιλήσω για την ομάδα της καρδιάς μας και βρέθηκα να χαλβαδιάζω Ισπανικούς π@υτσομεζέδες.
GI4NNEN4 έγραψε:Ασφαλώς! Όλα τα μέλη είναι υπέρ της φυσικής διαδικασίας που οδηγεί στο σχηματισμό οικογένειας.

- ΑποστόληςΑ
Επίσης πάντοτε διακείμεθα ευνοϊκά προς τις πολύτεκνες οικογένειες...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάντως κρυφοβαζέλα η κυρά - Ρομπέρτο. Τσέκαρε το όνομα πάνω δεξιάshark4 έγραψε:Μετα μου λενε οτι ειμαι εμπαθης γιατι θεωρω τους γαυρους κατι σαν τους αβοριγινες ....
Και οι δυο φυλλαδες τους καμαρωνουν στην πρωτη σελιδα για την γυμνη φωτογραφιση της γυναικας του Ρομπερτο - η οποια ειναι γερο κομματι- και των αδερφων της ....
Με ατακες τυπου "τρελανε κοσμο η Μαρτα" ή " η φωτο που αναψε φωτιες "....
Τελος παντων ....Παραθετω την επιμαχη φωτο - η συζυγος του Ρομπερτο ειναι αυτη που καθεται- προς σχολιασμο απο τα εκλεκτα μελη του φορουμ....
Υ.Γ. Θα ειχε αξια να δουμε και τη μανα τους ..Πρεπει να ειναι επισης καλο εργαλειο.... Για τους λατρεις των Milf...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ναι αλλά και τα άτακτα κακομαθημένα μοναχοκόριτσα, κι αυτά μας αρέσουν 

Λυσσαξατε με το κοριτσι..Μεχρι βαζελο την κανατε....Οριστε λοιπον που επεσε απο το κρεβατι με αυτα που γραφετε....

Ντροπη σας .... Σταματηστε επιτελους...

Ντροπη σας .... Σταματηστε επιτελους...