kataramenos5 έγραψε:Στα τελευταια 5 παιχνίδια που έπαιξε ο Κλαους έχει
1/2 ,1/1,1/1,1/3,1/2 συνολο 5 γκολ ανα 9 προσπάθειες δηλαδή 1 γκολ ανα 1.8 προσπαθειες.
Απιστευτο ποσοστό απ τον καλύτερο παικτη του γαλαξια Κλάους.Σύμφωνα με πληροφοριες οι γερμανοι της
Μπάγερν σκέφτονται να αποκτήσουν το νεαρο επιθετικό αντι του Lewandowski που δε βρίσκεται και στη καλύτερη φορμα τελευταια.
Παρόμοιες χαζομάρες ,για να μη πω τιποτα πιο βαρύ, γραφότανε πρίν 6 μήνες για τον υπερπαικταρα Μήτρογλου μετρώντας μόνο τα στατιστικα στις πρώτες αγωνιστικές. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
Βρε πες και πιο βαρύ. Αντέχω, δεν έχω πρόβλημα. Να σε πω εγώ; Πεντακόσα κιλά.
Και από την άλλη, κάποιοι βλέποντας τα στατιστικά του Κλάους στο πρώτο εξάμηνο, τον έβγαλαν λίγο και άμπαλο.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, τα στατιστικά ενός παίκτη είναι τα πρώτα που κοιτάζει ένας υποψήφιος αγοραστής όταν το δικό του φορ δεν του κάνει την δουλειά. Και στην θέση του φορ, μετράνε πολύ.
Χέσε τον Λεμπαντόφσκι. Ένα αριθμητικό παράδειγμα ήθελα να φέρω. Το παράδειγμα του μήτρογλου βγάζει μάτια. Σκόραρε κατά ριπάς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (απέναντι σε "φιλικές άμυνες" και με "οικογενιακές διαιτησίες" αλλά αυτό δεν το πολυκατάλαβαν οι εγγλέζοι) και πουλήθηκε για ένα σεβαστό ποσό. Βοήθησε πολύ και η ρεκλέμα μέσω του (εξασφαλισμένου) τσουλού. Και βρέθηκε η φούλαμ να πάρει "φορ επιπέδου CL" και να τον έχει παγκίτη στην Κ20 της. Ούτε καν στην πρώτη ομάδα τους.
Και τον Κλάους ξέχνα τον. Πες πως δεν υπάρχει και ότι το φορ μας είναι ο Μούσλι αλλά τα 4 γκολ ετησίως από το βασικό σου φορ δεν σε φτάνουν και θες αναβάθμιση. Εσύ πόσα θα δώσεις για ένα φορ που θα σε βγάζει 20 γκολ ετησίως;
Και εν πάση περιπτώση, τι ακριβώς θέλουμε από το βασικό μας φορ;
Δηλαδή, είναι να τρελλαίνεται κανείς. Ηρωοποιήθηκε το αλάνι, που σπαρταρούσε σε κάθε δυνατό μαρκάρισμα και αμφισβητήται ο Κλάους, όταν το όνειρό μας πριν 5-6 χρόνια, ήταν να χειροκροτούμε έναν γκολτζή που θα έβγαινε από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο μικρός έτρωγε σίδερα, όργωνε από πέρυσι το γήπεδο και μάρκερνε σαν σκυλί, αλλά "φέτος βελτιώθηκε και σε άλλους τομείς πέραν του γκολ".(Edit: τι φέτος; σε ένα μήνα βελτιώθηκε) Να δείτε για πότε θα ξεβελτιωθει... Στην επόμενη ήττα.
Είμαστε ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του. Από τον απίθανο Έτο βρεθήκαμε με τρία αξιοπρεπέστατα δεξιά μπακ (βάζω και τον Αποστολόπουλο), αλλά ούτε αυτοί μας αρέσουν. Ο ένας είναι αργός, ο άλλος δεν μπορεί αμυντικά, ο άλλος δεν μπορεί επιθετικά. Μάλλον και στις μικρές Εθνικές χαζοί είναι που τους καλούν. Να φέρουμε τον Ντάνι Άλβες και αν σε 5 μήνες δεν τον βγάλουμε παλτό εγώ θα πάρω διαρκείας στο λιμάνι.
Πέρυσι ο Γλύκος ήταν κοντός (φέτος πήρε μπόι) ενώ ο Κάτσε συνεχίζει να είναι αδύνατος. Δεν κάνουν τα παλικάρια.
Και επαναλαμβάνω: εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Να αγοραστεί νέο φορ. Αρκεί να είναι καλύτερο του υπάρχοντος. Γιατί ξέρετε, ακόμα και αν δεν είναι καλύτερο, αυτό θα είναι βασικό. Το καινούργιο. Το αγορασμένο.
PS: Έχω το προαίσθημα ότι στην φετινή προετοιμασία θα πέσουν κορμιά.