Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
αυτό που "φοβάμαι" είναι μια τυχόν "επιτυχία" μας αφήσει με τον ΓΧ στον πάγκο για του χρόνου. αυτό χασιο. αυτό.
- hasio_john
Ναι όντως...
ακούγετε τρομακτικό και ούτε και γω το θέλω που τον υποστηρίζω θερμά τον Γεωργιάδη!
Πιστεύω ότι έχει μέλλον σαν προπονητής, αλλά εννοείτε πρέπει να ψηθεί ακόμα δίπλα σε κάποιον μαέστρο της μπάλας!
Από την άλλη όμως, φαντάζεσαι να πάρουμε κυπελάκι, να βγούμε στο τσουλου και γενικά να δείξουμε μια εικόνα ενός ΠΑΟΚ που βγάζει φωτιές από παντού?? Τότε θα σε χάλαγε (..δοκιμαστικά για αρχή) ο Γεωργιάδης στον πάγκο?
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Καμιά φορά είναι το κάρμα/ψυχολογία που μεταδίδει κάποιος στους παίχτες! Δεν χρειάζεται να είναι και ο Μουρίνιο! Για μένα το ποδόσφαιρο είναι πρώτα απ' όλα (θετική/επιθετική) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ νικητή και μετά τα συστήματα !!!

Πιστεύω ότι έχει μέλλον σαν προπονητής, αλλά εννοείτε πρέπει να ψηθεί ακόμα δίπλα σε κάποιον μαέστρο της μπάλας!
Από την άλλη όμως, φαντάζεσαι να πάρουμε κυπελάκι, να βγούμε στο τσουλου και γενικά να δείξουμε μια εικόνα ενός ΠΑΟΚ που βγάζει φωτιές από παντού?? Τότε θα σε χάλαγε (..δοκιμαστικά για αρχή) ο Γεωργιάδης στον πάγκο?
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Καμιά φορά είναι το κάρμα/ψυχολογία που μεταδίδει κάποιος στους παίχτες! Δεν χρειάζεται να είναι και ο Μουρίνιο! Για μένα το ποδόσφαιρο είναι πρώτα απ' όλα (θετική/επιθετική) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ νικητή και μετά τα συστήματα !!!
- Dinos_Liverpool
Εξαιρετικό ξεκίνημα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κόουτς! Μεγάλη χαρά η χθεσινή και έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία. Γούσταρα τσαμπουκά και πάθος από όλη την ομάδα. Γαύρος χθες ΔΕΝ υπήρχε!
μου εκανε καπως ο σκονδρας αρχικη 11αδα αλλλα δικαιωθηκε ο ΓΧ...
Για τις αλλαγες θα τις ηθελα νωρίτερα γιατι αν δε γυρνουσε θα χαμε αλλα τωρα....κατά τα αλλα μ αρεσα οι δηλωσεις του ειδικα στο κομματι που ειπε ότι όταν κυκλοφορουσαν τη μπαλα αυτοι το καναν καλυτερα που φανηκε ξεκάθαρα και στο χορταρι
Για τις αλλαγες θα τις ηθελα νωρίτερα γιατι αν δε γυρνουσε θα χαμε αλλα τωρα....κατά τα αλλα μ αρεσα οι δηλωσεις του ειδικα στο κομματι που ειπε ότι όταν κυκλοφορουσαν τη μπαλα αυτοι το καναν καλυτερα που φανηκε ξεκάθαρα και στο χορταρι
για να μην παρεξηγούμαι...
δεν έχω κάτι με τον Γεωργιάδη. ίσα ίσα μάλιστα, σέβομαι το περυσινό του, άσχετα το πώς έγινε.
επίσης πιστεύω και εγώ ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να είναι 1ος πρόπονητής στον ΠΑΟΚ.
Αλλά, όχι ακόμα. ακόμα και αν καταφέρει μαζί με τον Σταματόπουλο να βγούμε 1οι σε πλει οφφ (πιο σημαντικό και απο κύπελλο). Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι με ΓΧ θα παω προκριματικά Τσ.Λ σε αυτή την περίπτωση. Ακόμα δε περισσότερο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το όνομα του στην άκρη του πάγκου θα είναι "δελεαρ" για κάποιο δυσκολοκατάβλητο μεταγραφικό μας στόχο......σε ένα καλοκαίρι που θα χρειαστώ τα 2-3 ηχηρά χτυπήματα......
και πάλι, μπορεί να διαψευστώ. και μακάρι όπως προείπα.
δεν έχω κάτι με τον Γεωργιάδη. ίσα ίσα μάλιστα, σέβομαι το περυσινό του, άσχετα το πώς έγινε.
επίσης πιστεύω και εγώ ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να είναι 1ος πρόπονητής στον ΠΑΟΚ.
Αλλά, όχι ακόμα. ακόμα και αν καταφέρει μαζί με τον Σταματόπουλο να βγούμε 1οι σε πλει οφφ (πιο σημαντικό και απο κύπελλο). Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι με ΓΧ θα παω προκριματικά Τσ.Λ σε αυτή την περίπτωση. Ακόμα δε περισσότερο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το όνομα του στην άκρη του πάγκου θα είναι "δελεαρ" για κάποιο δυσκολοκατάβλητο μεταγραφικό μας στόχο......σε ένα καλοκαίρι που θα χρειαστώ τα 2-3 ηχηρά χτυπήματα......
και πάλι, μπορεί να διαψευστώ. και μακάρι όπως προείπα.
Εβγαλαν παθος οι παιχτες με ΓΧ προπονητη
τετοιο παθος δε βγηκε με στεφενς ποτε
ορθολογικες επιλογες για το ματς απο τον ΓΧ
τετοιο παθος δε βγηκε με στεφενς ποτε
ορθολογικες επιλογες για το ματς απο τον ΓΧ
ας μην προτρεχουμε...γτ ξερανε οι παικτες οτι δεν τους παιρνει πολυ....στο κυπε΄λλο θα αποδειξουν αν μπορουν ολοι..
αυτό ξαναπέστο.
MANIAKOS έγραψε:ας μην προτρεχουμε...γτ ξερανε οι παικτες οτι δεν τους παιρνει πολυ....στο κυπελλο θα αποδειξουν αν μπορουν ολοι..
Θα δούμε τους επόμενους μήνες.
Γενικά το παιχνίδι με το γαύρο ήταν τέτοιο που ουσιαστικά δεν απαιτούσε προπονητή.
Η εμφάνιση ήταν αποτέλεσμα μιας ομαδικής υπέρβασης.
Θα μου άρεζε πάντως να βρούμε μια λύση εσωτερική (με ΓΧ ) εμπλουτισμένη με μια κατάρτιση όπως την έχει ο βοηθός προπονητής μας. Ευκαιρία λοιπόν να μας αποδείξουν τι είναι σε θέση να προσφέρουν.
Πάντως το παιχνίδι με το γαύρο σίγουρα δεν αποτελεί κριτήριο.
Γενικά το παιχνίδι με το γαύρο ήταν τέτοιο που ουσιαστικά δεν απαιτούσε προπονητή.
Η εμφάνιση ήταν αποτέλεσμα μιας ομαδικής υπέρβασης.
Θα μου άρεζε πάντως να βρούμε μια λύση εσωτερική (με ΓΧ ) εμπλουτισμένη με μια κατάρτιση όπως την έχει ο βοηθός προπονητής μας. Ευκαιρία λοιπόν να μας αποδείξουν τι είναι σε θέση να προσφέρουν.
Πάντως το παιχνίδι με το γαύρο σίγουρα δεν αποτελεί κριτήριο.
oi στοχοι είναι συγκεκριμένοι πλεον...κυπελλο, πρωτια πλειοφ και το δυνατον μοντάρισμα ομαδας για το καλοκαιρι
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
- efthimis_paok
θα φανει αν απλα ηταν οι παικτες πορωμενοι ή αν αλλαξε κατι ο ΓΧ. Παντως απο τις αλλαγες του προβληματιστηκα.. ελπιζω απλως να μην του βγηκαν γιατι αργησε υπερβολικα να διαβασει οτι η ομαδα κλαταρε