Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι το χαρήκατε κάποιοι... ανησυχητικό!
Το ότι δεν το καταδικάζετε κάποιοι... ακόμα πιο ανησυχητικό!
Ο παίκτης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η ομάδα τον χρειάζεται. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Φίλε Ντίνο συγχώρεσον, ημάρτησα κι εγώ. Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά θα συνταχθώ με τους θαυμαστές της πυγμαχικής τέχνης. Δεν θέλω όμως να απολογηθώ, απλώς να μοιραστώ την εμπειρία μου, βοηθώντας έτσι και άλλους ομοιοπαθείς.
Την φάση την έχω αποθηκεύσει στο pc μου και δρα ως καταπραϋντικό. Όποτε διαβάζω δηλώσεις του κυρ Σάββα ή βλέπω τους λυριτζήδες, καρμίρηδες, καντέμηδες και λοιπούς πισωγλέντηδες αναξιοπαθούντες, βάζω αμέσως το βίντεο της ξανάστροφης του Αργεντίνου στο γαβρομειράκιον και μεμιάς θεραπεύεται το ανακάτεμα στο στομάχι, παύει η τάση για έμετο και μια αίσθηση αγαλλίασης και αναζωογόνησης πλημμυρίζει τον οργανισμό μου. Δοκιμάστε το, φέρνει πραγματικά αποτελέσματα...
Για να μιλήσουμε λίγο πιο σοβαρά, αυτός που... υποψιάζομαι (“I thought I saw a pussycat”) ότι κάνει το κουμάντο στην διαιτησία και την δικαιοσύνη νομίζω πως είναι ο γάβρος. Αυτός λοιπόν έχει de facto και την ευθύνη της απόδοσης δικαιοσύνης ή αδικίας και δεν νομίζω πως γίνεται πιστευτός από κανέναν ηλικίας άνω των 4 ετών και IQ άνω του 80 όταν μιλάει για αδικίες εις βάρος του! Όταν η αθλητική δικαιοσύνη γίνει ανεξάρτητη, τότε το ξανασυζητάμε το πράγμα. Έως τότε, όποιος κατορθώνει να την κοροϊδέψει ή να την περιπαίξει μπροστά στα μούτρα της, βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση γιατί καταδεικνύει την γύμνια της.
Ομολογώ πως χαμογέλασα χαιρέκακα μόλις συνειδητοποίησα ότι για δεύτερη φορά ο ίδιος φαλακροκόρακας δεν πήρε χαμπάρι το μπουνίδι σε παίκτη του γάβρου κι έγινε ρεζίλι και διαβόητος από τον «αμερόληπτο» Τύπο. Δύο στα δύο ο... «καλύτερος» (τελικά αυτό το «καλύτερος» έχει καταντήσει χλευασμός στην Ελλάδα). Έτσι, για να εισπράξει τα μπινελίκια όχι από εμάς, αλλά από τα αφεντικά του, ως αχάριστη ανταπόδοση για το πέναλτυ στον Κλάους που έπνιξε στο πρώτο ημίχρονο και προφανώς δεν τους ήταν αρκετό.
Εντυπωσιάστηκα ωστόσο από τις τύψεις που κουβαλούν μερικοί συμφορουμίτες. Διάβασα για (καθοριστική ?) κόκκινη που χαρίστηκε στον Λούκας στο κρίσιμο ενενηκοστό τρίτο λεπτό, για πέναλτυ που δεν έκανε μεν ποτέ ο Λούκας στο ενενήντα δύο, αλλά έπρεπε να δωθεί (ως fair play ?!) σε περίπτωση που μας έδινε το πέναλτυ στον Κλάους και άλλες ομορφιές, που με διασκέδασαν και δεν αξίζει να τις θυμάμαι και να τις αναφέρω. Έλεος! Ούτε Καθολικές γερμανίδες παρθένες δεν βασανίζονται από τόσο έντονα ενοχικά σύνδρομα.
ΥΓ. Anthemakos με γονάτισες...