Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από vasilis.A »

προτιμω να ξεκινησεις στοχ και λαζαρ αντι σαλπι και κατσουρανη...και πατησε τους... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μην χαιρεσαι και πολυ για το σημερινο γιατι ησουν αρκετα τυχερος καθως οι αλλαγες σου ηταν τουλαχιστον αστοχες.
οι δυο τελευταιες σου αλλαγες εδειξαν οτι πρωτα σε ενδιεφερε να μην χασεις και κατα δευτερον να κερδισεις.
μεγα λαθος που εβγαλες τον κλαους και κρατησες τον ακινδυνο γκικα για 90΄.
οπως και στην αναγκαστικη του βιτορ που προτιμησες να βαλεις τον κιτσιου απο τον βουκιτς.

προσεχε γιατι η τυχη δεν θα σε ευνοει παντα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Φίλε Desp, με το συμπάθιο αλλά δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου! Το ματς το κερδίσαμε με το συγκεκριμένο στήσιμο της ομάδας μιας και επιτέλους δεν είχαμε τον Στέφενς να κάνει αλχημείες και πειραματισμούς! Οι παίχτες έπαιξαν στις θέσεις που ΞΕΡΟΥΝ να παίζουν! Δηλαδή αν έβαζε τον Βούκιτς και χάναμε (λέω εγώ τώρα ένα σενάριο) .., θα έβγαινες εδώ και θα έλεγες , ""μην χαιρεσαι και πολυ για το σημερινο γιατι ησουν αρκετα τυχερος καθως οι αλλαγες σου ηταν τουλαχιστον αστοχες , που έβαλες τον Βούκιτς""
Εδώ μέχρι και ο Ιβάν έκανε πριν λίγο μια δήλωση και ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τον Στέφενς : """ "Ηταν μια νίκη χαρακτήρα και την θέλαμε για να πιστέψει ξανά πάλι ο κόσμος σ' αυτή την ομάδα.
Ο Στέφενς μπέρδεψε το όραμά μας και την προοπτική μας". """
Εγώ γούσταρα σήμερα Γεωργιάδη! Τσαμπουκάς και σωστός...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τα ματς ενας λογος που καθεσαι και τα βλεπεις και δενμαθενεις απλα το σκορ μετα την ληξη ειναι για να εχεις μια αποψη περι του παιχνιδιου.
για παραδειγμα στο 33΄μειναμε πισω στο σκορ,αλλα ηταν φανερο σε οποιον εβλεπε το ματς οτι ηταν τελειως πλασματικο το σκορ καθως μεχρι εκεινο το σημειο αν υπηρχε μια ομαδα στον αγωνιστικο χωρο αυτοι ημασταν εμεις.
και φυσικα αν χαναμε εχοντας την ιδια αποδοση σε ολο το 90λεπτο θα εβγαινα και θα εδεινα συχγαρητηρια στην ομαδα.
στο δευτερο ημιχρονο και ειδικα αποτο 70-75΄και μετα η ομαδα εχασε την επιθετικοτητα της και εδειχνε να μην μπορει να απειλησει, σε εκεινι το σημειο περιμενα απο τον παγκο να δωσει την απαιτουμενη επιθετικη τονωση και οχι να βαλει παικτες για να κρτησει το Χ.
δηλαδη θα υπηρχε κανεις που θα κατηγορουσε τον γχ αν εβαζε τον ζβονιμιρ και τον στοχ και ας μην καταφερναμε να σκοραρουμε?

γενικα εχω μαθει οι αποψεις μου για ενα παιχνιδι να μην εξαρτωνται αποκλειστικα απο το αποτελεσμα αυτου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αστοχες οι εμπνευσεις σου απο τον παγκο. Επεσε η ομαδα και εκανε μπαμ οτι χρειαζοταν ο βουκαρος! Τελος παντων ολα καλα κι ελπιζω να εχεις πιο εγκαιρες επεμβασεις
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

desperando έγραψε:μην χαιρεσαι και πολυ για το σημερινο γιατι ησουν αρκετα τυχερος καθως οι αλλαγες σου ηταν τουλαχιστον αστοχες.
οι δυο τελευταιες σου αλλαγες εδειξαν οτι πρωτα σε ενδιεφερε να μην χασεις και κατα δευτερον να κερδισεις.
μεγα λαθος που εβγαλες τον κλαους και κρατησες τον ακινδυνο γκικα για 90΄.
οπως και στην αναγκαστικη του βιτορ που προτιμησες να βαλεις τον κιτσιου απο τον βουκιτς.

προσεχε γιατι η τυχη δεν θα σε ευνοει παντα
Oντως τελειως αστοχες οι επιλογες. Εβγαλε τον κορυφαιο παικτη του αγωνα (Κλαους-Τσαμπουκας-Γκολ-Κρατηματα) για να βαλει εναν επιθετικο που δεν αντεχει το ξυλο, και αντι να γυρισει πισω τον Κατσουρανη και να βαλει Βουκιτς εβαλε Κιτσιου!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μου άρεσε που έβαλε Τζαβέλα/Σκόνδρα. Νομίζω θα πρέπει να σταθεροποιηθούν στην 11άδα. Δεν μου άρεσαν οι αλλαγές. Θα προτιμούσα να δω και τον Στοχ και τον Βούκιτς.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε το λέω για να τον υπερασπιστώ, αλλά
προφανώς αν η χρονική στιγμή ήταν διαφορετική
με νίκες και την ομάδα με αυτοπεποίθηση,
ΙΣΩΣ οι αλλαγές του να ήταν διαφορετικές.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Κι εγώ, όπως είπαν τα παιδιά, θα περίμενα επιθετικές αλλαγές και οχι αμυντικές. Απο την άλλη, πρέπει να παραδεχθούμε όμως και την πίεση και το άγχος του για τη νίκη, οπότε καταλαβαίνουμε τις συντηρητικές του αλλαγές.
Είπε και οτι ο γκαίυ είχε καλλίτερη κυκλοφορία μπάλας, σωστόν, οπότε περιμένουμε δουλειά σ' αυτόν τον τομέα.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κακές αλλαγές. άντε λέω τον Κίτσιου τον βάζεις γιατί φοβήθηκες την ταχύητα του Κάμπελ και είπες να βάλεις τον Σκόνδρα σεντερ μπακ αντί για τον Κατσουράνη. αλλά βγάζεις τον καλύτερο παίχτη του γηπέδου; και αφήνεις μέσα τον Σαλπιγγίδη που στα θετικά του ήταν 2...τάκλιν;;;;; :? :?

δεν πειράζει. πιστώνεσαι μια πρώτη νίκη σε ντέρμπι. καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγραψα απο νωρις χτες για τις κακες αλλαγες αλλα οκ αντε να πω οτι κατεβηκες σχετικα συντηρητικα,ο χτεσινος ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου με εναν κανονικο επιτελικο (ποιος €&€@& μας φορτωσε το κουτσαλογο;) και ενα τουλαχιστον εξτρεμ ειχε στο χαλαρο 3 γκολ και εσυ αφηνεις εκτος 90λεπτου Βουκιτς και πολυ φοβαμαι οτι αν δεν υπηρχαν αναγκαστικες αλλαγες και ηταν διαφορετικο το σκορ το ρισκο σου αντι στο ονομα Στοχ θα ακουγε σε αυτο του γεωργιαδη,ΜΠρρρρρρρ.Τεσπα, σου ευχομαι καλη συνεχεια,καλα αποτελεσματα και επιστροφη στη θεση του βοηθου,τουλαχιςτον οςον αφορα τον ΠΑΟΚ,γιατι με τρομαξαν καποιες δηλωσεις του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όντως, αντί να βγάλει τον πρώην συμπαίκτη του και να βάλει τον Stoch, έβγαλε τον Αθανασιάδη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Εγραψα απο νωρις χτες για τις κακες αλλαγες αλλα οκ αντε να πω οτι κατεβηκες σχετικα συντηρητικα,ο χτεσινος ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου με εναν κανονικο επιτελικο (ποιος €&€@& μας φορτωσε το κουτσαλογο;) και ενα τουλαχιστον εξτρεμ ειχε στο χαλαρο 3 γκολ και εσυ αφηνεις εκτος 90λεπτου Βουκιτς και πολυ φοβαμαι οτι αν δεν υπηρχαν αναγκαστικες αλλαγες και ηταν διαφορετικο το σκορ το ρισκο σου αντι στο ονομα Στοχ θα ακουγε σε αυτο του γεωργιαδη,ΜΠρρρρρρρ.Τεσπα, σου ευχομαι καλη συνεχεια,καλα αποτελεσματα και επιστροφη στη θεση του βοηθου,τουλαχιςτον οςον αφορα τον ΠΑΟΚ,γιατι με τρομαξαν καποιες δηλωσεις του Ιβαν
+1
Ξεκίνησε με καλή σύνθεση. Εγώ βέβαια επειδή είμαι κλασικός θα έπαιζα με δύο εξτρέμ, τους Stoch και Lucas. O Σαλπι χάνεται σαν εξτρέμ γιατί δεν έχει την τρίπλα, ούτε και ιδιαίτερα καλή σέντρα. Μόνο σαν φορ πρέπει να παίζει. Στην αλλαγή του Lazar αναγκαστικά θα έβαζα τον Κατσουρ, αλλά για τι επόμενες δύο αλλαγές θα έβαζα Stoch και Vukic και όχι Hoesen και Κίτσιου.
Ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα ευάλωτος στην επιθετική μας πίεση και αν είχαμε τους δύο αυτούς παίκτες πιστεύω ότι θα του κάναμε μεγαλύτερη ζημιά.
Γενικά δεν μ' αρέσει ο ΓΧ (μιλάω με βάση τις περυσινές επιλογές του), αλλά θα περιμένω να τον δω και στη συνέχεια και ιδιαίτερα στους δύο αγώνες κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Εγραψα απο νωρις χτες για τις κακες αλλαγες αλλα οκ αντε να πω οτι κατεβηκες σχετικα συντηρητικα,ο χτεσινος ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου με εναν κανονικο επιτελικο (ποιος €&€@& μας φορτωσε το κουτσαλογο;) και ενα τουλαχιστον εξτρεμ ειχε στο χαλαρο 3 γκολ και εσυ αφηνεις εκτος 90λεπτου Βουκιτς και πολυ φοβαμαι οτι αν δεν υπηρχαν αναγκαστικες αλλαγες και ηταν διαφορετικο το σκορ το ρισκο σου αντι στο ονομα Στοχ θα ακουγε σε αυτο του γεωργιαδη,ΜΠρρρρρρρ.Τεσπα, σου ευχομαι καλη συνεχεια,καλα αποτελεσματα και επιστροφη στη θεση του βοηθου,τουλαχιςτον οςον αφορα τον ΠΑΟΚ,γιατι με τρομαξαν καποιες δηλωσεις του Ιβαν
επειδή σε διαβάζω. :mrgreen:

1) στο 433 (του Γεωργιάδη :lol: :lol: :lol: ) ΔΕΝ παίζει ΚΑΝΕΙΣ επιτελικός, αλλά δυο 8αρια.
2) τη δήλωση για κουτσάλογο την κρατάω και την επαναποστάρω στα πλει οφφ. ;)
3) και εμένα με τρόμαξαν κάποιες δηλώσεις του Ιβάν.......
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , τι ακριβώς είπε ο Ιβάν και σας τρόμαξε??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”