Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μερος απο τα εσοδα δοθηκε για ενα κοριτσακι για προβλημα που εχει στο κεφαλι...+++

Τιμηθηκε ενας βετερανος παιχτης...++++

Οι δηλωσεις σου καλες...+++

Υ.γ.Πολυ ωραια χειριστικες τη δηλωση περι στεφενς..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

xlebouras έγραψε:Ολα τα λεφτα οι δηλωσεις του σημερα...
Α ρε Ιβαν εισαι πολυ αυθεντικος και γνησιος ανθρωπος... :pano:
Έγινε οπαδός αλλα θελουμε και καθαρο μυαλο Ιβαν ΞΕΡΟΥΜΕ οτι θέλεις όσο ΕΜΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ για ΠΑΟΚ ολα θα έρθουν αν ειμαςτε ενωμένοι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δηλαδη πλέρωσες 2 χαρτια για προπονητή και τον έστειλες σε 8 μήνες? Άβυσσος ...
Καλύτερα φέρε Παράσχο κι αυτά που θα γλιτώσεις δωστα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ και τ ονειρο σου θα γίνει πραγματικότητα.
Ετσι δε γίνονται ομάδες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το μονο που χρεώνω στον Στεφενς ειναι η απαράδεκτη αμυντική μας γραμμή
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

IVAN βάλε τον Μιχάλη κοντά στους παίχτες για να τους μεταδώση λίγο πάθος.Εχθές κάντο!Τώρα σε ποιά θέση βρές το εσύ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

eorptol έγραψε:Το μονο που χρεώνω στον Στεφενς ειναι η απαράδεκτη αμυντική μας γραμμή
Ναι. αλλά τον διώξαμε πριν προλάβει να έχει 2 κανονικά σεντερ μπακ στη διάθεση του...... ;)

θέλω να κάνω ένα σχολιάκι-άποψη.

απο χθές μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, ότι ο Στέφενς ΗΘΕΛΕ να φύγει απο τα μέσα Φεβρουαρίου. Τότε δλδ που ΜΑΛΛΟΝ είχε πρόταση απο τους Γερμανούς. Βλέπωντας μαλιστα ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ στήριξη απο την Διοίκηση, έριξε ΑΚΥΡΟ στον Ιβάν και του είπε aufwiedersehn....

με λίγα λόγια, διαβάζωντας τις δηλώσεις Στέφενς και διαβάζωντας τις χθεσινές δηλώσεις Ιβάν, νομίζω ότι τελικά ο Στέφενς μας παράτησε παρά τον παρατήσαμε........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελπιζω μονο να μην εδωκες κανα πριμ χθες... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

1. Μπράβο για τις δηλώσεις
2. Βλέπεις τι σημαίνει να έχεις όντως παικταράδες, ε; Mr.66
3. Τώρα θα χρειαστεί να προστατέψεις την ομάδα περισσότερο από ποτέ, ειδικά για το κύπελλο
4. Για την κούπα που λες, δες τα σημεία 2 και 3 και είμαστε σε καλό δρόμο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:Το μονο που χρεώνω στον Στεφενς ειναι η απαράδεκτη αμυντική μας γραμμή
Και η ανεξηγητη επιμονη με Μαντουρο στα χαφ ενω χθες με δυο απλες κινησεις ειδαμε ενα κεντρο να κενταει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι Dimg έχεις και εσύ δίκιο. ο Κατσουράνης πχ χθες κεντούσε και τον Νάτκχο κακώς δεν τον έβαλε με Μπενφίκα...

ρε τι διαβάζουμε Θεε μου....
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

δωσε πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ετσι ρε μεγαλε απο την 4 ερχεται η δυναμη μας
τελειωνε με τουσ προσκυνημενους που εχεις μαζεψει και ΠΑΜΕ για επικες εποχες

ολοι μαζι να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο

δωσε πονο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαρλει δύσκολα είσαι. αφού σου είπε ξεκάθαρα ότι άλλοι μπλέξανε το όραμα και την προοπτική μας. ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νταξει αυτο που ειπε για στεφενς ειναι οτι πιο πετυχημενο εχει πει απο τοτε που ανελαβε.
Καλυψε και τον στεφενς,καλυψε και τον ιδιο με μια προταση.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ιβάν Σαββίδης για χρέη ΠΑΟΚ: Το κράτος ή θα λάβει 12 εκατομμύρια ευρώ ή τίποτα…

Μιλώντας στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ειδική ρύθμιση για τα παλαιά χρέη του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι το κράτος πρέπει να διαγράψει τις προσαυξήσεις για τα παλαιά χρέη. Εθεσε μάλιστα το δίλημμα: Το ελληνικό κράτος πρέπει να επιλέξει αν θα εισπράξει 12 εκατ. μόνο για τα παλαιά χρέη ή αλλιώς δεν θα εισπράξει τίποτα...

Ο κ. Σαββίδης πρότεινε συμψηφισμό των εσόδων που έχει το κράτος από την ΣΕΚΑΠ με το κονδύλι που απαιτείται για συνταξιοδότηση ανασφάλιστων παλινοστούντων και εξέφρασε τη δυσφορία του για απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έχει μπλοκάρει την επένδυσή του στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Επενδυση στο Παλιούρι Χαλκιδικής

Δυσφορία για την εμπλοκή επένδυσης στην Κεντρική Μακεδονία λόγω του Ελεγκτικού συνεδρίου εξέφρασε ο κ. Ιβάν Σαββίδης στην Βουλή σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «έχω κουραστεί και μερικές φορές με επισκέπτεται η σκέψη να γυρίσω και να τα παρατήσω όλα και να φύγω».

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για το Παλιούρι Χαλκιδικής τον οποίο κέρδισε λέγοντας: «Αυτό τον διαγωνισμό τον κέρδισα επτά μήνες πριν και το ύψος του προϋπολογισμού της επένδυσης είναι 14 εκατ. ευρώ και εγώ, τους ρωτάω: Πείτε μου, πού να φέρω τα χρήματα; Κανένας δεν ξέρει να μου απαντήσει. Ακόμα συζητάμε»!

Να σημειωθεί ότι το «μπλοκάρισμα» ήρθε με σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εντόπισε παρατυπίες ως προς την επιφάνεια δόμησης.

Ο κ. Σαββίδης μιλώντας στην επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας αναφέρθηκε και στο θέμα της συνταξιοδότησης των ανασφάλιστων παλιννοστούντων επισημαίνοντας ότι το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να βρει λύση. Σημείωσε πως «αν λέτε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας δεν έχει επαρκή χρήματα για να πληρώσει τις συντάξεις, πρέπει να μας απαντήσετε γιατί δεν υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα και τι κάνει η ελληνική πολιτεία για να εξασφαλίσει τα χρήματα».

Πρότεινε δε προς το υπουργείο Οικονομικών να στηρίζει τους Έλληνες της διασποράς που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. «Εμείς οι Έλληνες της διασποράς, είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα, να δημιουργούμε νέες φορολογικές βάσεις έτσι ώστε να εμφανιστούν νέα εισοδήματα για το κράτος και αυτά τα εισοδήματα να πάνε για την καταβολή των συντάξεων των παλιννοστούντων» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κ. Σαββίδης έκανε την πρόταση να καλυφθούν τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να συνταξιοδοτηθούν οι ανασφάλιστοι παλινοστούντες από τα χρήματα που έχει αποφέρει στο κράτος η επένδυση που έκανε ο ομογενής επιχειρηματίας στην... ΣΕΚΑΠ! Οπως χαρακτηριστικά είπε αναφερόμενος στην επένδυσή του στην ΣΕΚΑΠ: «Μια επιχείρηση η οποία είναι σκοτωμένη, πεθαμένη σε τέσσερις μήνες της δραστηριότητάς μας έχει φορολογικά έσοδα στον προϋπολογισμό της χώρας περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια συνολικά. Ακριβώς αυτά τα νέα εισοδήματα του προϋπολογισμού πρέπει να πάνε για τη στήριξη των παλιννοστούντων».

Σαββίδης για χρέη ΠΑΟΚ: Το κράτος ή θα λάβει 12 εκατομμύρια ευρώ ή τίποτα…

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι «έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα… Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και να μην κάνετε τίποτα; Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία - πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εμείς, 14 μήνες συζητάμε ποιος πρέπει να μας δώσει τη γη, ποιος πρέπει να μας πουλήσει τη γη, πως πρέπει να το βάλουμε νομικά. Υπάρχουν χιλιάδες δομές, στις οποίες πρέπει να πάμε και να τους παρακαλέσουμε να δεχτούν τις επενδύσεις. Εμένα, μου φαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να ψηφίσει ένα νόμο του "ενός παραθύρου" έτσι ώστε εγώ, σαν επενδυτής, να πάω σε μια πόρτα, ένα παράθυρο και να τους ρωτήσω: Δέχεστε αυτό το πρότζεκτ; Το θέλετε το πρότζεκτ αυτό; Και μου απαντάνε, είτε ναι, είτε όχι και αν ναι, πρέπει να μου δώσουν ένα πακέτο με τα έγγραφα, έτοιμα, έτσι ώστε εγώ, την επόμενη μέρα να έχω δυνατότητα να ξεκινήσω τη χρηματοδότηση».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.protothema.gr/greece/article/360191/ivan-savvidis-eho-kourastei-merikes-fores-skeptomai-na-ta-paratiso-kai-na-fugo/
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

:shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”