Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποίησα στην τελευταία μου ανάρτηση στο παρόν νήμα. Το νόημα όμως δεν το παίρνω πίσω με τίποτα.
Έγραφα μέσα από το Ντα Λουζ κυριολεκτικά με ματωμένα δάχτυλα από το αίμα το δικό μου και του αδερφού από το Ντύσελντορφ που πιάσανε έξω από το γήπεδο. Ο διπλανός μου είχε εφτά ράμματα στο κεφάλι και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο στο ημίχρονο, μόνο και μόνο για να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ μόνο του. Τον άλλον τον σπάσανε την παλάμη, αλλά και αυτός έμεινε στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ.
Και έρχεται η ώρα του μισθοφόρου να αποβληθεί. Και χειροκροτάει τους αντιπάλους σαν να μην κρέμασε την ομάδα, αλλά σαν να βγαίνει αλλαγή στις καθυστερήσεις. Και ούτε βλέμμα στο απέναντι διάζωμα σε αυτούς που ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ήρθαν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης για να στηρίξουν αυτόν και τους συμπαίκτες του.
Για μένα έχει πεθάνει από παίκτης του ΠΑΟΚ και καλά θα κάνει η διοίκηση να ξεφορτώνεται άμεσα τέτοια βαρίδια. Ο αδερφός στο απόσπασμα παρακάτω τα λέει καταπληκτικά, χωρίς την γλώσσα που χρησιμοποίησα και για την οποία ακόμη μία φορά απολογούμαι.
ZamanFou έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..
Κρεμας την ομαδα για ακομη μια φορα και με κανεις δημοσιες σχεσεις ρε..?
Εισαι σοβαρος,πας καλα ρε..Ξερεις που παιζεις..?
1500 ατομα απο ολη την ευρωπη ταξιδεψαν ωρες αμετρητες να ερθουν να σε δουνε ρε μισθοφορε..
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που αυτος ο παιχτης φοραει το περιβραχιονιο του αρχηγου του ΠΑΟΚ..
Αν ειναι δυνατον..?
Και επειδη ουτε την τσιπα αλλα ουτε και το φιλοτιμο εχεις να σηκωθεις και να φυγεις διωξτε τον απο τον ΠΑΟΚ χθες..
Εισαι ο μοναδικος παιχτης του ΠΑΟΚ που καταφερες εδω και τοσα χρονια να με κανει να κραξω καποιον που φοραει την τιμημενη ασπρομαυρη φανελα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αλλο..
Σε σιχαθηκα