Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Να πάει μετά το ματς και να δείρει όποιον παίχτη του γαύρου επιθυμεί. Με την ευχή μου!xlebouras έγραψε:INSAURALDE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αυτα ειναι τεραστιες μαλακιες οχι να τα επικρωτουμε. Πηγε να κρεμασει την ομαδα εκει ο Ινσαουραλδε σε ματς στο οποιο παιζουμε κατι επιτελους και μπορουμε και πρεπει να κερδισουμε.
Σαφως και ηταν ειρωνικο!GI4NNEN4 έγραψε:Να πάει μετά το ματς και να δείρει όποιον παίχτη του γαύρου επιθυμεί. Με την ευχή μου!xlebouras έγραψε:INSAURALDE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αλλα τον παω γιατι ειναι ΑΛΗΤΗΣ
οταν τα εκανε ο γκαρσια αλλα λεγατεGI4NNEN4 έγραψε:Να πάει μετά το ματς και να δείρει όποιον παίχτη του γαύρου επιθυμεί. Με την ευχή μου!xlebouras έγραψε:INSAURALDE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αν υπηρχαν 1-2 παικτες με μεγαλυτερη ποιοτητα μεσοεπιθετικα να συμπληρωσουν την δυναμη και την πιεση,θα βλεπαμε ενα πολυ διαφορετικο παιχνιδι.
Ενας ΠΑΟΚ απο τα παλια, παθος,μπουνιες, βρηκαμε και νεο γαβροφαγο, η ιστορια επαναλαμβανεται 

Μαζί σου!xlebouras έγραψε: Σαφως και ηταν ειρωνικο!
Αλλα τον παω γιατι ειναι ΑΛΗΤΗΣ
- hasio_john
Παιδιά, το μπουκέτο ήταν καραγκιοζιλίκι και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει και ένα τέλος στον αγώνα αν ο διαιτητής έδινε κόκκινη! Τέλος πάντων , μην το λύσουμε τώρα! Πάμε για τη νίκη και βλέπουμε μετά!!

ηταν μεγαλο καραγκιοζιλικι και σκεψου τι θα γραφουν αυριο οι γαυροφυλλαδες ..αδικα τους δωσαμε παλι πατημα για προπαγανδαhasio_john έγραψε:Παιδιά, το μπουκέτο ήταν καραγκιοζιλίκι και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει και ένα τέλος στον αγώνα αν ο διαιτητής έδινε κόκκινη! Τέλος πάντων , μην το λύσουμε τώρα! Πάμε για τη νίκη και βλέπουμε μετά!!
-
- charlie_pace
νωριτερα στο 80 ο τζαβελας!!!!!!!koskir έγραψε:2-1 στις καθυστερ'ησεις
2-1