8.Hedwiges Maduro
- revolution1976
Re: 8.Hedwiges Maduro
με το κίνδυνο να εκτεθώ διοτί δεν κατέχω το άθλημα προπονητικά (για να προλάβω κακοπροαίρετους)...
εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο (εθνική Ολλανδίας)
όλες οι ομάδες στηρίζονται σε αθλητικά και γρήγορα χαφ
μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει,έστω επιδερμικά,ποια η χρησιμότητα ενός τόσο βαρύ χαφ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο?
επαναλαμβάνω η ερώτηση τίθεται καλοπροαίρετα
εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο (εθνική Ολλανδίας)
μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει,έστω επιδερμικά,ποια η χρησιμότητα ενός τόσο βαρύ χαφ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο?
- navigator11
Η αλλαγή προπονητή για παίχτη με εγωϊσμό,που θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο,δεν αποτελεί αντικίνητρο,κατά την άποψή μου.revolution1976 έγραψε:προφανώς ο παίκτης είναι ανέτοιμος σωματικά και ψυχολογικά και δε ξέρω αν έχει κίνητρο ικανό να γίνει
επίσης προφανώς και δεν βοηθάει το γεγονός οτι ο προπονητής που τον έφερε ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν
συμπερασματικά δεν έχω υψηλές απαιτήσεις απο τον συγκεκριμμένο ποδοσφαιριστή
- AlexanderAthens
revolution1976 έγραψε:με το κίνδυνο να εκτεθώ διοτί δεν κατέχω το άθλημα προπονητικά (για να προλάβω κακοπροαίρετους)...
Φίλε σε μια ομάδα που θές να είναι γρήγορη και ουσιαστικά "κοντη" χρειάζεσαι έναν ψηλό να πέρνει κεφαλιες και να πέρνει ουσιαστικά την πρώτη μπαλιά στο αουτ και σου δίνει κατοχή.Παράλληλα ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει γρήγορα μπαλιές στα πλαγια για να ανοιξει το παιχνίδι.Προφανώς και ο μαντουρο δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αλλα εδω παίζει θέμα και η μεγάλη του αγωνιστική απραξια πριν ερθει αλλα και η γενικότερη μετριότητα των γυρω του στην ομάδα καθώς για να αποδώσει καλα χρειάζεται και καλούς παρτενερ(θυμήσου πρώτο παιχνίδι μετα το χειμωνα του κάτσε μαζί με μαντουρο και μαρτενς στο κύπελλο όπου ήταν παρα πολυ καλός καθώς ήταν και οι άλλοι δυο πολυ καλοί)!
Επίσης είναι ιδιαίτερα οξυδερκής, δείτε πόσα κοψίματα έχει σε κάθε αγώνα απλά και μόνο λόγω τοποθέτησης
- ΑποστόληςΑ
Φέτος είναι το εξάμηνο προσαρμογής. Αν θα τον δούμε να παίζει καλά, θα είναι μάλλον κατά τον Απρίλη και στα play-off. Διαφορετικά από τη νέα σεζόν.
επαναλαμβάνω. ΑΝ ΔΕΝ υπάρξει κάποια προτίμηση παιδιών της Εθνικής Ελλάδας αντί αυτού (πχ Τζιώλης) αυτός ο παίχτης θα είναι μια σταθερά τα επόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ. εκτός αν σε συνεργασία με τα φιλαράκια μας αρδ τον αφήσουν στην τύχη του καθώς είναι χοντρός, άσχημος και άμπαλος. και δεν ξέρει να κάνει και βουτιές στην πισίνα, πάνω απο όλα.....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
απο το βιντεο της ΠΑΕ , φαινεται παντως οτι εχασε κιλα !
( αρκετα μπορω να πω )
( αρκετα μπορω να πω )
- Μπαρκαρούτσος
Είναι ανέτοιμος ο Κόλκας;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κόλκας έγραψε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος.
Όχι ρε γαμώτο, πώς θα βγούμε Τσάμπιο Λη;
Ελπιζω συντομα να ειναι ετοιμος,ξεμειναμε απο αμυντικα χαφ....
Ποιος να το λεγε.....
Ποιος να το λεγε.....
γιο γιο σε κανε ο λεοζινιο στο γκολ. δυο φορες εστριψες σε εκεινη τη φαση και η μπαλα ηταν ηδη στα διχτυα οταν τελειωσες την 2η περιστροφη
- ΑποστόληςΑ
Οντως, αλλά αν τον έπιανε εκεί θα μιλάγαμε για το καλύτερο αμυντικό χαφ της Ευρώπης.
Δεν μπορούμε να κρίνουμε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι γιατί πολύ απλά είναι πολύ πίσω σαν αθλητής.
Φαντάζομαι πως το ξέρει και ο ίδιος...
Φαντάζομαι πως το ξέρει και ο ίδιος...