Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
- Ekatnetworkltd
Πηγαίνοντας πρός την τούμπα ταξιδεύω με τον Σούλη και την ομάδα του Άρεως!Άμα πέσει το αεροπλάνο δεν θα κλαίνε εμένα αλά αυτούς!Γιατί ρε γαμώτο!Είμαι και με την φανέλα του ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Κυρ 09 Μαρ 2014, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Πάλι καλά που γυρνάνε με αεροπλάνο κ δεν τους φορτώσανε σε κάνα τρακτερ να τους φέρουνε.
-
Ευχησου στα σκουληκια εκ μέρους μου να πανε στον αγύριστο.... ΚΑΙ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟ#ΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟ#ΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό

Χαχαχαχα πολυ ωραία εικόναEkatnetworkltd έγραψε:Πηγαίνοντας πρός την τούμπα ταξιδεύω με τον Σούλη και την ομάδα του Άρεως!Άμα πέσει το αεροπλάνο δεν θα κλένε εμένα αλά αυτούς!Γιατί ρε γαμώτο!Είμαι και με την φανέλα του ΠΑΟΚ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 09 Μαρ 2014, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
δωστε μας σημερα μια χαρα...πατηστε τους...και μετα αποτελειωστε τους στο κυπελο....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Γμήστε τον μπούστη τον ολυμπι@κό
ΓΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπι@κό
ΓΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπι@κό
ΓΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπι@κό
ΓΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπι@κό
Μονο νίκη σήμερα... Τίποτε άλλο για τους απογονους...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Με το καλο η με το κακο,ευκολα η δυσκολα,θελουν δεν θελουν,με ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ κι οχι ΣΤΕΦΕΝΣ,με κοντρα συνδεσμων-ΠΑΕ,με κριση η αναπτυξη, ΑΠΛΑ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ακομα και να κερδίσουμε οι αλλοι εχουν δικαιολογιες....για μενα πρωτιστο ενδιαφερον το βθμολογικο σημερα ,επειτα το γοητρο....το γαβρο στο κυπελλο να περασουμε πρεπει, εκει θα φανει...
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Φιλε ας κατεβουνε με την Κ20 και ας τους ριξω 10.Μια χαρα θα ειμαι.Οσον αφορα το αλλο για μενα προεχει, ειδικα με το κωλογαυρο,το γοητρο.Βαθμους εχουμε πεταξει αριστερα-δεξια,το γοητρο μετραει.Τελος για το κυπελλο εκει ειναι ο νταλκας,εχεις δικιο.Αλλα δεν με νοιαζει να φανει τιποτε.Θελω να προκριθω με καθε τροπο και μεσον οπως μας μεταχειριζονται 88 χρονια τωρα.Δεν εχω να αποδειξω ηθικα τιποτε απεναντι σε σαπιους και ξευτιλισμενους.MANIAKOS έγραψε:ακομα και να κερδίσουμε οι αλλοι εχουν δικαιολογιες....για μενα πρωτιστο ενδιαφερον το βθμολογικο σημερα ,επειτα το γοητρο....το γαβρο στο κυπελλο να περασουμε πρεπει, εκει θα φανει...