Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι σχέση έχει ο πολιτισμός και η Εθνική με το διορισμένο κ το αεροδρόμιο ?
Δλδ θα τα πάρουμε όλα σβάρνα προκειμένου να απαξιώσουμε όλους κ όλα ?
Δλδ θα τα πάρουμε όλα σβάρνα προκειμένου να απαξιώσουμε όλους κ όλα ?
- abc_o_ karpouzas
καλα τα λες
για να μην πω ολη την ιστορια καλυτερα να μην περνουσαμε και απο την φενερ...
ζλαταν αλανι και κλαϊν μαϊν...
δες τι ποσταρε ο προδοτης....
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6076 ... -olympiako
αν δεν περνουσαμε θα επερνε τον πουλο και θα ειμασταν ποιο καλα.....
Τι σχεση εχει το αλανι
Το αλανι καταρχας πιο ΠΑΟΚ απο ολη σου την παε ειναι
Το αλανι καταρχας πιο ΠΑΟΚ απο ολη σου την παε ειναι
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Αν μου ελεγαν το καλοκαιρι οτι εσυ γιωργο θα αντικαταστησεις τον χουμπ μετα απο 8 μηνες θα πηδαγα απο το μπαλκονι....ρε πως τα φερνει η ταναπου η ζωη...τωρα διαβαζω οτι η τακτικη δουλεύεται επι 24ωρου βασης και οι αυτοματισμοι δινουν και παίρνουν στις προπονήσεις. Τωρα ο κοντος τριπλαρει και τον εαυτο του...ο μιστερ κοκκινη χειροκροτητης παιζει αμυντικο χαφ οπως οταν ηταν 18 χρονων...γιωργαρε εσενα θα σε εχουν σε υπόληψη....εσυ θα τους βαζεις να παιζουν βρεξει χιονίσει...ερχεται μουντιαλ λαιμαι....ποιος τον μαμαει τον ΠΑΟΚ εδω λαιμαι φοραμε κοκκινο καπελακι βονταφον και παμε μουντιαλ λαιμαι...ο βυντρα χτυπαει το κεφαλι του που δεν ηρθε πέρσι επειδη φοβηθηκε οτι δεν θα παιζει με τον κακο στεφενς...καλα δεν ηξερε οτι το παρεακι λύνει και δενει?

Τωρα σοβαρα?DASKALOS4 έγραψε:Μπορει αμα δεν ειχες το χαιμπουρι να χες τρια κυπελλα παραπανω. Με γιαννενα,με ατρομητο,με κουλα
- theodorsalonika
εγω ειμαι ΠΑΟΚ για να ζω τετοιες στιγμες..οπως με αρσεναλ,με τοτεναμ,με φενερ...οπως με μπαγερν,με μαλιν,με ναπολι.....τωρα τι μου λετε για το παρεακι και πρασινα αλογα δεν ξερω...αυριο θα παω γηπεδο και θα χειροκροτησω και τους παικτες και τον προπονητη.... 

Με αλλους στην παε ,αλλους παικτες μεσα ,ναι ,γιατι ; Δε λεω κατι υποπτο. Σα σχεδιασμο το λεω απο πανω μεχρι κατω,που σου στερησαν καποιους τιτλους στα κρισιμα.
Απο οτι βλεπω κατσουρανης παγκο. Ωραια ξεκιναμε
Δεν εχει νοημα τετοια κουβεντα παραμονες κρισιμων ματς .πειναω .εχω ορεξη για πολυ γαυρο,εσεις ;
Απο οτι βλεπω κατσουρανης παγκο. Ωραια ξεκιναμε

Δεν εχει νοημα τετοια κουβεντα παραμονες κρισιμων ματς .πειναω .εχω ορεξη για πολυ γαυρο,εσεις ;
- Dinos_Liverpool
Τραβηγμένες απόψεις, αρκετά υποτιμητικές για παίκτες, προπονητή και παράγοντες του ΠΑΟΚ. Τρεις μέρες ξεκούραση!SePuLtUrA_4_ έγραψε:Αν μου ελεγαν το καλοκαιρι οτι εσυ γιωργο θα αντικαταστησεις τον χουμπ μετα απο 8 μηνες θα πηδαγα απο το μπαλκονι....ρε πως τα φερνει η ταναπου η ζωη...τωρα διαβαζω οτι η τακτικη δουλεύεται επι 24ωρου βασης και οι αυτοματισμοι δινουν και παίρνουν στις προπονήσεις. Τωρα ο κοντος τριπλαρει και τον εαυτο του...ο μιστερ κοκκινη χειροκροτητης παιζει αμυντικο χαφ οπως οταν ηταν 18 χρονων...γιωργαρε εσενα θα σε εχουν σε υπόληψη....εσυ θα τους βαζεις να παιζουν βρεξει χιονίσει...ερχεται μουντιαλ λαιμαι....ποιος τον μαμαει τον ΠΑΟΚ εδω λαιμαι φοραμε κοκκινο καπελακι βονταφον και παμε μουντιαλ λαιμαι...ο βυντρα χτυπαει το κεφαλι του που δεν ηρθε πέρσι επειδη φοβηθηκε οτι δεν θα παιζει με τον κακο στεφενς...καλα δεν ηξερε οτι το παρεακι λύνει και δενει?
Υ.γ. Ως ποτε ρε ταναπου ζωη θα πληρωνει ο ΠΑΟΚτσης το μαμημενο γκολ στο χαιμπουρι και το γκολ με το λυκι στον τελικο της τουμπας? Γιατι πρεπει να τους τρωω τωρα στη μαπα μια ζωη? Αν αυτο ειναι το τίμημα της χαρας που ενιωσα τοτε και πρεπει να το λουζομαι μια ζωη τοτε μακαρι να μην ειχε γινει τιποτα απο αυτα...ισως το μελλον του ΠΑΟΚ μας να ηταν λαμπρο χωρις αυτο το γκολ στο χαιμπουρι και στο κυπελλο...
- Dinos_Liverpool
Κάλμαρε παλίκαρε! Ειρωνεύεται ο Ζλάνταν! Γιορτή της γυναίκας, άρα γιορτάζουν και οι gay...abg12d34 έγραψε:καλα τα λες
- Dinos_Liverpool
Τρεις μέρες δάσκαλε ξεκούραση, επίσης, αφού βρήκες αυτό το ποστ φοβερό! Εάν θέλετε να κάνετε κριτική σε οποιονδήποτε μπορείτε να την κάνετε! Να προσβάλετε έτσι, όμως, κάποιον δεν επιτρέπεται!DASKALOS4 έγραψε:Φοβερο ποστ sepultura
Abg γραφε εσυ τα δικα σου, δες και τις υποδοχες του γαυρου σεροδρομιο,πολιτισμος και εθνικη μπρε.
ο ΠΑΟΚ ειναι δεσμιος της κλικας .μια πενταετια αλλαζουν θεσεις απλα,προεδρος,συμβουλος,προπονητης,τεχνικος διευθυντης,αντιπροεδρος μπλα μπλα,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
- paokovios1974
Σαν παιχτη σε αποθεωνα εχω σηκωσει 2 κυπελλα μαζι σου,με πικρανες οταν εφυγες για το βρωμικο λιμανι,σημερα ομως εισαι προπονητης του ΠΑΟΚ και φορας τη στολη της ΠΑΟΚ αρας οποτε θα σε στηριξω οσο και αν πικραινομαι. ο ΠΑΟΚ υπερανω ολων
- paokovios1974
Τι ειναι αυτα που διαβαζω εδω μεσα ο ζαγορακης και ο βρυζας ορισαν τον Σπαθα?το τοτε κατεστημενο μας στερησε τιτλο.Οπως και οσους τιτλους μας στερησαν ποιος σχεδιασμος και κουραφεξαλαDASKALOS4 έγραψε:Με αλλους στην παε ,αλλους παικτες μεσα ,ναι ,γιατι ; Δε λεω κατι υποπτο. Σα σχεδιασμο το λεω απο πανω μεχρι κατω,που σου στερησαν καποιους τιτλους στα κρισιμα.
Απο οτι βλεπω κατσουρανης παγκο. Ωραια ξεκιναμε![]()
-
paokovios1974 έγραψε:Σαν παιχτη σε αποθεωνα εχω σηκωσει 2 κυπελλα μαζι σου,με πικρανες οταν εφυγες για το βρωμικο λιμανι,σημερα ομως εισαι προπονητης του ΠΑΟΚ και φορας τη στολη της ΠΑΟΚ αρας οποτε θα σε στηριξω οσο και αν πικραινομαι. ο ΠΑΟΚ υπερανω ολων
Ακριβώς και εγώ έτσι νιώθω φίλε. Δεν θα ξεχάσω την δήλωση που έκανε ότι του πάνε τα κόκκινα..
- abc_o_ karpouzas
Dinos_Liverpool έγραψε:Κάλμαρε παλίκαρε! Ειρωνεύεται ο Ζλάνταν! Γιορτή της γυναίκας, άρα γιορτάζουν και οι gay...abg12d34 έγραψε:καλα τα λες
ντινο και εγω ρε αδερφε ειρωνευομαι
απλως το γραφω για αν δουν τα παιδια που εστειλες για ξεκουραση οτι δεν μπορουν να λενε τετοια πραγματα
ποιος ο οποιος θεωρει τον εαυτο του ΠΑΟΚ μπορει να πει οτι καλυτερα να μην περνουσαμε απο το χαιμπουρι......
και για να τον δωσω να καταλαβει την καθυστεριμενη σκεψη του του ποσταρα αυτο με τον μουσλι...
φυσικα και καταλαβα την ειρωνεια του μουσλι
τετοιες ποδοσφαιρικες ημερες-νυκτες του ΠΑΟΚ δεν αξαργυρωνοντε με τιποτα
αυτο ειναι η ιστορια του ΠΑΟΚ
- Dinos_Liverpool