Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Από facebook
Zlatan Alani Muslimovic
5 λεπτά ·
Happy women day also to GATE 7 & DELIJE !
Zlatan Alani Muslimovic
5 λεπτά ·
Dimg4 έγραψε:Από facebook
Zlatan Alani Muslimovic
5 λεπτά ·

Ελπίζω να είστε γουρλήδες οικογενειακάnikolasf έγραψε:Θυρα 3!! Θα αποφασισω τελευταια στιγμη αν θα εχω μαζι μου ενα νεο παοκτσακι, την 11 αχρονη κορη μου. Το πρωι σουλατσο στην μπουτικ, το βραδυ Ναο. Αν το επιτρεψει ο καιρος θα με συνοδεψει!!!!!Ale έγραψε:Πω, ρε Νικόλα, 30κάτι είμαι και νιώθω ήδη παππούς. Κι εσύ έχεις να ανέβεις Τούμπα από τότε που γενιόμουν. Χαρά στο κουράγιο σου! Μόνο πρόσεχε μην σε έρθει κανένα πολιτισμικό σοκ. Σε ποιά θύρα θα μπεις;

Έχει φάει την ένεση γερά το παληκάρι, τί να λέμε τώρα...Dimg4 έγραψε:Από facebook
Zlatan Alani Muslimovic
5 λεπτά ·

χαχαχα απο τα μεγαλα πουλεν μου που απογοητευσαν μετα το πρωτο εξαμηνο ομως... αλλα για παντα στην καρδια μας!
Η αρχή των τριών νικών απέναντι στον καρνάβαλο εκ Πειραιώς.
Καιρός οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι της πτωτικής αγωνιστικής πορείας της ΠΑΟΚΑΡΑΣ το τελευταίο διάστημα, κοινώς οι ποδοσφαιριστές, να ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ να δίνουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.
CHAMPIONS LEAUGUE και ΚΥΠΕΛΛΟ.
Για αρχή μαμήστε τους αύριο.
Καιρός οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι της πτωτικής αγωνιστικής πορείας της ΠΑΟΚΑΡΑΣ το τελευταίο διάστημα, κοινώς οι ποδοσφαιριστές, να ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ να δίνουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.
CHAMPIONS LEAUGUE και ΚΥΠΕΛΛΟ.
Για αρχή μαμήστε τους αύριο.
Φέρτε τον πίσω ρε σε ό,τι πόστο θέλετε, χορτάρι ή όχι, να βλέπουν τα γατιά τι σημαίνει να παίζεις για τη φανέλα.Ale έγραψε:Έχει φάει την ένεση γερά το παληκάρι, τί να λέμε τώρα...Dimg4 έγραψε:Από facebook
Zlatan Alani Muslimovic
5 λεπτά ·
Ον τόπικ: παίκτες του ΠΑΟΚ πια δεν έχετε δικαιολογίες...εάν έχετε λίγη ντροπή, θα ξεπλύνετε την 4αρα.
Προσοχή όσοι είστε μέσα, για την πλάκα τους θα τιμωρήσουν την Τούμπα και όλοι ξέρουμε οτι θαα γίνει στον ημιτελικό...
Αύριο δεν υπάρχουν δικαιολογίες ,δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ,υπάρχει μόνο η νίκη.Όπως τόσα αλλα ΠΑΟΚτσακια που φόρεσαν αυτήν την φανέλα σε άλλες εποχές και τη μάτωσαν με τον π@στ@γαυρο,έτσι κι εσείς αυριο θα τους θυμησετε ότι εδώ είναι Τούμπα και ότι ΠΑΝΤΑ θα είναι χαμένοι από τα Τεμπη.
Κλαους αυριο είναι η μέρα σου παιχταρα μου!

Κλαους αυριο είναι η μέρα σου παιχταρα μου!

Μην αγχωνεσται αυριο η νικη ειναι σιγουρη για πολλους λογους που δεν χρειαζεται να αναφερουμε
Ο γαυρος ερχεται απλα για να μην ξεφτιλιστει και τιποτα αλλο οποτε νικη και αναθεμα στο λουζερ στεφενς απο αρδ και λοιπα παπαγαλακια αλλα ας ειναι και ετσι η νικη με το γαυρο ειναι παντα γκ@υλα
Ο γαυρος ερχεται απλα για να μην ξεφτιλιστει και τιποτα αλλο οποτε νικη και αναθεμα στο λουζερ στεφενς απο αρδ και λοιπα παπαγαλακια αλλα ας ειναι και ετσι η νικη με το γαυρο ειναι παντα γκ@υλα
- kataramenos5
40 τοσα χρόνια βλέπω αυτούς τους βρυκόλακες να μας πινουν το αίμα και να κλέβουν τα όνειρά μας.Αυριο θέλω να κλέψετε εσεις το δικό τους.Δεν είναι το αυριανο παιχίδι, είναι αυτό που θα γίνει στο Μάντσεστερ.Παίξτε σκληρά παίξτε δυνατά και κάντε τους να πιστέψουν οτι δε θα φτάσουν ζωντανοί κι αρτιμελείς σ εκείνο το παιχνίδι.
NO MERCY.
NO MERCY.
- desperando
- Επικοινωνία:
εφοσον μαντουρο γιοκ,θα ηθελα να δω την παρακατω ενδεκαδα και στο 50-60΄να μπει και ο μεγαλος σβονιμιρ

Μονο νικη αυριο γιατι αλλιως θα ζησουμε την απολυτη ξεφτιλα να κερδιζει ο γαυρος πρωταθλημα μεσα στον Ναο... Κι αν συμβει αυτο, θα τους παρει και θα τους σηκωσει ΟΛΟΥΣ και παιχτες και διοικηση.
ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισουμε αυριο.. ειναι να βαλω 10Ε στο χ2..

το αυριανο πιο πολυ με καιει για να μη μας περασει ο ατρομητας...κατα τα αλλα δεν με νοιαζει και ας το παιρναν αυριο...Κυπελλο και να μαζεψουμε βαθμους εως -και στα πλει οφ..
καπου διαβασα για δεξι μπακ σκονδρα ελπιζω πως οχι !!!!!desperando έγραψε:εφοσον μαντουρο γιοκ,θα ηθελα να δω την παρακατω ενδεκαδα και στο 50-60΄να μπει και ο μεγαλος σβονιμιρ