Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dianabol
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ 06 Μαρ 2014, 17:57

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Dianabol »

Δε τα ξερω αυτα φιλε dimg4 αλλα πραγματικα ως τριτος ειναι πολυ λυπηρο να βλεπεις παοκτσηδες να μαλλωνουν μεταξυ τους...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
Δημοσιεύσεις: 11467
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

DC έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Δεν σε έσωσε. Προσφυγές, κλάϊν-μάϊν, 30 χρόνια προσφυγές δεν πάθαμε τίποτα.
Δεν σε έσωσε. Πιστοποιητικό θα έπαιρνες, θα πουλούσες Κλάους, ή/και κάποιον άλλον, άλλωστε είναι γνωστή η εταιρεία παραγωγής πιστοποιητικών, με επώνυμε προϊόντα, όπως Σταφυλίδης, Βιεϊρίνια κτλ.
Αυτό που λέω ουσιαστικά, (γιατί με σένα πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα), ότι με τα ''τι θα γινόταν αν'' ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης.
Αν δεν μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν δεν ερχόταν ο Ιβάν, τότε δεν είμαστε σίγουροι και για τα πιστοποιητικά, τις πωλήσεις κλπ αφού μιλάμε πάντα υποθετικά. ;)
Υποθετικά πάντα, αν ο Ιβάν είχε πάρει την ΠΑΕ μερικούς μήνες νωρίτερα, σήμερα δεν θα μπλέκαμε με τον Στοχ και τον Λούκας, αφού θα είχαμε Αντελίνιο και ούτε θα ψάχναμε τον αντικαταστάτη του Λίνο αφού θα είχαμε τον Σταφ.
Η ιστορία έχει δείξει ότι χωρίς επενδυτή, αναγκάζεσαι να εκποιήσεις τα "επώνυμα προϊόντα" σου, καθώς όταν έχεις έλλειψη ρευστότητας, ο αγοραστής σε πατάει στον λαιμό και πουλάς τα ταλέντα σου για ένα πιάτο φακή.
Ακόμα όμως και να προεξοφλήσεις τις πωλήσεις, δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα πλαν μπι που θα αντέξει για πολύ. 8-)

Για το τελευταίο, προφανώς όχι, οπως όμως και το βαρέλι χωρίς πάτο.

Είπα, ότι τα περι πιστοποιητικών/πωλήσεων τα έβαλα ως παραδείγματα υποθέσεων. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έσωσε, ξαναλέω η σωτηρία είναι κάτι μόνιμο. Πήραμε παράταση, ναι, αναπνεύσαμε ναι. Να στο πω κι αλλιώς, παρόλα τις αναπνοές και τις παρατάσεις, χαιρόμαστε τις μεταγραφές μας, ασ πούμε; Ένα όχι σαν του Μεταξά.
Τι να τα κάνεις τα λεφτά, αφού δεν έχεις φράγκο που λέει και το τραγούδι, δηλαδή.

Σωτηρία, είναι αυτό που είπα. Αν το κάνει, θα είναι ο νούμερο ένα ευεργέτης του ΠΑΟΚ εις τους αιώνας των αιώνων αμήν, ή τέλος πάντων μέχρι να ξανακάνουμε χρέη, καθώς είναι γνωστό ότι είμαστε άπλες.

Dimg4 ηρέμησε πουλάκι μου, θα πάθεις και τίποτα, ντέρμπι έρχεται.
Άβαταρ μέλους
mpouJr
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από mpouJr »

Τα λιγα ρουβλια που εβαλε ο Ιβαν κατα καιρους σε ευρω
9.952.846
14.976.000
5.300.000

Παραθετω μερικα σχετικα αρθρα διοτι εχει σημασια να τα διαβαζουμε που κ που
"Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση που δόθηκε από την διοίκηση του Δικεφάλου. Και με την ολοκλήρωση της αύξησης, αυτό που έγινε γνωστό, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ διέθεσε το ποσό των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ για την ομάδα. Με αυτά τα χρήματα, καλύπτονται οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ έως το τέλος Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα εκατομμύρια ευρώ που έπρεπε να μπουν στην αύξηση της εταιρίας και δεν μπήκαν;

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το υπόλοιπο ποσό που αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, προορίζεται για την πληρωμή όλου του πρωτογενούς χρέους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο. Από την στιγμή όμως που η κυβέρνηση κωλυσιεργεί και δεν έχει καταθέσει νομοσχέδιο στην Βουλή για τα χρέη των ανωνύμων εταιριών και πως θα πληρωθούν, ο Σαββίδης δεν προτίθεται να κάνει κάποια κίνηση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους (προσκείμενους στην ΠΑΕ) είναι έντονα ενοχλημένος από την στάση που έχει κρατήσει η κυβέρνηση στο θέμα των χρεών. Περιμένει μέχρι την τελική απόφαση. Όταν θα δώσει την οριστική έγκριση η τρόικα."

"Ο ορκωτός λογιστής είπε ότι τα «παγωμένα» χρέη και πρόστιμα φθάνουν τα 17.6 εκ. ευρώ, αλλά και ότι αν δεν δικαιωθεί η ΠΑΕ στα διοικητικά δικαστήρια, τότε θα μπορέσει να μπει στη ρύθμιση τού Γιώργου Ορφανού με επιβάρυνση 4 εκατομμυρίων ευρώ."
Δηλωση του Ιβαν
"Ρωτήστε τη Μαρία (σ.σ. Γκοντσάρεβα). Τα λεφτά τα έχουμε μεταφέρει στην Ελλάδα εδώ και 1,5-2 μήνες και βρίσκονται σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν πει ο κ. Σαμαράς ότι είναι έτοιμος, θέλουμε μόνο 3-5 ημέρες για τα διαδικαστικά. Άρα μην μου ζητάτε να σας πω αν θα πληρωθούν το καλοκαίρι ή πιο μετά, εγώ σας λέω ότι είμαι έτοιμος".

Η ανακοινωση αναφερει οτι εβαλε κατι λιγα ρουβλια κ οτι αν δεν προχωρησει ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται ο μεγαλομετοχος.Πιστευω τα παραπανω αποδεικνυουν σε ολους οτι κ ΠΟΛΛΑ ρουβλια εβαλε κ προσπαθει να τελειωσει μια κ καλη με τα χρεη του ΠΑΟΚ.
Η ανακοινωση αναφερει οτι ο ΠΑΟΚ δεν προχωραει.
Παραθετω
"O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αναλυτικά και στα χρέη που πλήρωσε του τελευταίους μήνες που είναι στην ομάδα.

Τα χρέη του ΠΑΟΚ στις 30/6/2013

3,5 εκ. ευρω ληξηπρόθεσμα χρέη προς το κράτος
6,5 εκ. ευρώ προς αθλητές
και 5,5 εκ. ευρώ σε τρίτους 30/6/2013
Σύνολο: 15 εκ. ευρώ"

"«Δε θέλουμε να πληρώσουμε τα πρόστιμα, δεν μπορούμε, δε γίνεται να υλοποιηθούν για τον ΠΑΟΚ, τέτοιες πρακτικές είναι πολύ αρνητικές. Χωρίς να κάνουμε τίποτα δεσ θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Από τότε που δηλώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε άμεσα ένα ποσό για τα χρέη πέρασε ένας χρόνος και δεν έγινε ούτε ένα βήμα. Στη λήψη της απόφασης, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καταβάλλει το κεφάλαιο και κάθε χρόνο 10 εκατ. ευρώ σαν ετήσιους φόρους. Με αυτό τον τρόπο, τον πρώτο χρόνο από την υλοποίηση της απόφασης ο δημόσιος προϋπολογισμός θα πάρει από τον ΠΑΟΚ ένα ποσό άνω των 20 εκ. ευρώ και θα είναι η έναρξη για την υλοποίηση του προγράμματος των 80 εκ. ευρώ, από το σύνολο των 150 εκ. ευρώ που θέλουμε να επενδύσουμε στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά δεν αξίζουν την προσοχή του κράτους;».


Προσθετω οτι εχουν γινει αναβαθμισεις κ εργα αναβαθμισης στην Τουμπα (μπουτικ,εξωτερικη οψη γηπεδου,εισοδος γραφειων,νεα αποδυτηρια,καινουριο ματριξ,αναβαθμιση εισοδου στον αγωνιστικο χωρο,επισκευες κ στηριξη των θυρων,καινουριες σουιτες κ αλλες μικρο επισκευες) εργα επισκευων κ αναβαθμισης προπονητικου κεντρου Ν.Μεσημβριας (καινουριοι χλοοταπητες,ανεμοθραυστες,γυμναστηρια,αποδυτηρια,δρομος) Αγορα υπερσυγχρονων μηχανηματων (VIS TRACK) καινουριο λεωφορειο κ αλλα μικρα μικρα που δεν τα προσεχουμε.
Αν ολα αυτα δεν ειναι δειγματα οτι ο ΠΑΟΚ προχωραει ΜΠΡΟΣΤΑ τοτε τι ειναι?Αν δεν ειναι δειγματα οτι ο Ιβαν θελει να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο τοτε τι ειναι?
Άβαταρ μέλους
chrisg4
Δημοσιεύσεις: 2639
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πιστεύω ότι χωρίς Σαββίδη θα είχαμε τη τύχη της ΑΕΚ και του Αρη γιατί κάποια στιγμή τα σωσίβια απο πωλήσεις θα τελειώνανε. Αν φύγει τώρα ο Σαββίδης θα είμαστε σαφώς σε καλύτερη μοίρα απ ότι όταν μας πήρε γιατί δεν υπάρχουν τα χρέη προς τρίτους αλλα ακόμα θα υπάρχει ο βραχνάς του δημοσιου που όμως στην Ελλάδα είναι διαχειρισιμα τα χρέη προς το δημόσιο για τους γνωστούς λόγους. Άρα ο Σαββίδης όντως μας έσωσε όταν ήρθε , κάθε μέρα που είναι στον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ κερδίζει οσον αφορά το οικονομικό κομμάτι τουλάχιστον αλλα η οριστική σωτηρια θα έρθει όταν αποπληρώσει τα χρέη στο δημόσιο. Το ευχαριστώ όμως το αξίζει όπως το αξίζει οποιοσδήποτε βάζει έστω και ένα euro από τη τσέπη του στην ομάδα ποσο μάλλον αυτός που έχει βάλει εκατομμύρια. Εγώ το μονο που έχω να προσάψω στον Σαββίδη είναι ότι ενώ στο οικονομικό κόμματα φαίνεται ότι έχει ένα πλάνο διαρκειας και μ αυτό πορεύεται και καλά κάνει, στο αγωνιστικό κομμάτι έχει μια εμμονη με το άμεσο αποτέλεσμα κάτι που όσον αφορά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σχεδόν αδύνατο εκτος αν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα όπως κάνανε οι βάζελοι και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι αν πάρει απόφαση ότι το πρωτάθλημα θέλει υπομονή και επιμονη τότε θα είμαστε μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από DC »

Sick Bastard έγραψε: Για το τελευταίο, προφανώς όχι, οπως όμως και το βαρέλι χωρίς πάτο.
O μπου τζούνιορ με κάλυψε στα περί σωτηρίας, στην οποία δίνουμε διαφορετικό ορισμό οι δυο μας, οπότε δεν θα το κουράσω περισσότερο.
Βαρέλι δίχως πάτο είναι οι περισσότερες ΠΑΕ, με ή χωρίς επενδυτή. Εξαίρεση θα έπρεπε να είναι ο γάβρος λόγω μονιμοποίησης στους ομίλους και κάποιες ομάδες στυλ Ξάνθης (χωρίς βλέψεις πρωταθλητισμού), που έχουν την μαγκιά να αγοράζουν τζάμπα και να πουλάνε ακριβά, ή να βρίσκουν κορόϊδα για να το κάνουν. (Κουτσιανικούλης, Ιτάνζ, Σκόνδρας)
Για να ρεφάρει ο Ιβάν, θα πρέπει να πάρει πρωτάθλημα. Για να πάρει πρωτάθλημα, θα πρέπει να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ή τον γάβρο. Για να κάνει ένα από τα δύο, θα "λερώσει" τα χέρια του.
Το θα φτιάξω ομαδάρα για πάρω τον τίτλο, είναι για λαϊκή κατανάλωση ή για άλλες σκοπιμότητες.
Είναι η άποψή μου, την έχω ξαναγράψει, το σιχαίνομαι αλλά επαναλαμβάνομαι.
Dimg4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Να απαντας σαν ανθρωπος και θα απανταω ηρεμα. Οταν μιλας σε μενα θα αφηνεις τις ειρωνειες και θα μιλας οπως σου μιλαω. Ολες οι απαντησεις σου βλακειες ειρωνικες ειναι οποτε χαλαρωσε εσυ.
Τα λεφτα δε σημαινουν παντα αμεση εκτοξευση αγωνιστικα αλλα αυτο απεχει απο το να απαξιωνετε τον Ιβαν, αχαριστια και αηδια
Asimos

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Asimos »

Σταράτες καθαρόαιμες κουβέντες.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Δημοσιεύσεις: 1827
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:38
Τοποθεσία: Άνω Τούμπα και Άνω Περαία
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από angelheart »

"Ο ορκωτός λογιστής είπε ότι τα «παγωμένα» χρέη και πρόστιμα φθάνουν τα 17.6 εκ. ευρώ, αλλά και ότι αν δεν δικαιωθεί η ΠΑΕ στα διοικητικά δικαστήρια, τότε θα μπορέσει να μπει στη ρύθμιση τού Γιώργου Ορφανού με επιβάρυνση 4 εκατομμυρίων ευρώ."
Επειδή ισχύει αυτό (αν και υπάρχουν και τα νομικίστικα και κρατάω μια πισινή) το θέμα της αποπληρωμής είναι απόλυτα ξεκάθαρο.
Η ΠΑΕ μπορεί ότι ώρα θέλει, να μπει στη ρύθμιση Ορφανού (νόμος του Ελληνικού κράτους) όπως έχουν μπει και άλλοι. Θα πληρώσει μεν παραπάνω, αλλά αυτό θα γίνει σε βάθος 15 ετών.
Η πρόταση του Κου Σαββίδη είναι επίσης πολύ απλή. Μετρητά ΟΛΑ εδώ και τώρα και "σκόντο" τις προσαυξήσεις. Για όποιον ξέρει έστω ελάχιστα πως γίνονται τέτοιες δουλειές, το σκόντο δεν είναι και τεράστιο. Περισσότερο μοιάζει με ποντιακού τύπου χοντροκεφαλιά ("εγώ να πληρώσω πρόστιμο για λακαμίες άλλων ;")η άρνηση του Σαββίδη να πληρώσει τα πρόστιμα, παρά με προσπάθεια να επωφεληθεί από το ότι θα τα δώσει μετρητά.

Για να μη ξεχνιώμαστε τα παραπάνω, διότι στα ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ ΜΜΕ, θα φανεί ότι μας κάνουν και χάρη.

EDIT : mpouJr ξέχασες το δάνειο. + 2εκ € λοιπόν στα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
mpouJr
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από mpouJr »

Στις καινοτομίες της νέας ρύθμισης συγκαταλέγεται και η πλήρης διαγραφή των προσαυξήσεων. Συνήθως σε ανάλογες ρυθμίσεις παρέχεται διαγραφή του 100% των προσαυξήσεων σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης. Όμως στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση διαγραφή των προσαυξήσεων θα κερδίζουν όλοι οι φορολογούμενοι, ακόμα κι αν επιλέξουν το μάξιμουμ των 48 δόσεων, ξεπληρώσουν δηλαδή τις οφειλές τους σε ορίζοντα τεσσάρων ετών.

Το εκαναν για τους απλους πολιτες κ μπορουν να το κανουν κ για τις μεγαλες επιχειρησεις.

Σορυ αγγελοκαρδε 2 μυρια ειναι πολυ λιγα για να τα υπολογισω :D
Asimos

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Asimos »

''Ο λαός δεν θέλει τις μεγάλες ιδέες, προτιμά τις φτηνές αλήθειες''.
Antoine Rivarol, 1753-1801, Γάλλος Γνωμικογράφος”
DASKALOS4
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:36

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Ας δουμε καμια αληθεια γιατι θα περασουν τα χρονια θα διαβαζουμε τα ποστ και θα κλαιμε.
Ουτε κυπελλα ουτε τπτ ,πληρωσε τα χρεη !
Αυτο το ποστ για να μη λενε μερικοι μετα θελατε μεταγραφες τοτε και οχι εξυγιανση μολα μπλα κασεττα
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13936
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

προεδρε τον καταφερες τον ροναλντινιο τελικα 8-)

[youtube]EYSNjKatLMA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αγωνιστικα ηττα....εως τωρα/

εξωαγωνιτικα///από σπαθα εχουμε να παρουμε πεναλτι...

τα πραγματα δεν κυλανε καλα...

και το κακο είναι ότι δεν μπηκε ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ γιατ του χρονου...ΚΑΜΙΑ
Ollandos
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τετ 08 Ιαν 2014, 00:47

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Ollandos »

Ιβάν μια ειναι η λύση. Διώξε απο τωρα τους ανίκανους στην ΠΑΕ. Με αυτούς ο ΠΑΟΚ δεν θα παει ποτε μα ποτε μπροστά. ΔΙΩΞΕ και τους αλλόθρησκους. Παρε μπρος για νη μην σπατάλας άδικα τα χρηματά σου...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xlebouras
Δημοσιεύσεις: 2079
Εγγραφή: Παρ 12 Μαρ 2010, 16:32
Τοποθεσία: Καππαδοκία/Αϊβαλί/Σμύρνη

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από xlebouras »

Ολα τα λεφτα οι δηλωσεις του σημερα...
Α ρε Ιβαν εισαι πολυ αυθεντικος και γνησιος ανθρωπος... :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”