Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Απ: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εμενα στο χωριο μου το Παρισι λεγανε τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους....
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Καλύτερα να μην βγάλεις καμία ανακοίνωση για την μετάθεση των αγώνων κυπέλου. Για ποιο λόγο να την βγάλεις; Για να του πεις κύριοι μόλις τώρα κατάλαβα ότι είμαστε απέναντι;
Αλλά και εάν ακόμη ο πρώτος αγώνας γινόταν στις 12 Μαρτίου τι θα άλλαζε; Θα τιμωρούνταν το γήπεδο του Ολυμπιακού; Χάρη μας κάνουν που το πάνε αργά, γιατί δίνουν ευκαιρία στον προπονητή να εγκλιματιστεί, όπως και σε κάποιους παίκτες (Martens κλπ).
Αν θέλεις να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό δεν θα το καταφέρεις με ανούσιες ανακοινώσεις, αλλά:
1. Ισχυροποιείσαι παραγοντικά στην Ελλάδα και ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη, γιατί χρειάζεσαι στηρίγματα δυνατότερα των Ελληνικών.
2. Παίρνεις καταξιωμένο προπονητή για μια τριετία (τουλάχιστον) και ΔΕΝ σε νοιάζει τι θα πουν οι ΑΡΔ ή οι παίκτες. Όποιος δεν γουστάρει φεύγει.
3. Διώχνεις τους Έλληνες managers της ΠΑΕ (lamogia legontai) που θα σε θάψουν αργά ή γρήγορα.
3. Επιβάλλεις στην κυνέρνηση των κιρών ανοήτων την επιθυμητή ρύθμιση χρεών (βοηθάνε και τα Ευρωπαϊκά στηρίγματα).
4. Προχωράς σε υποδομές που δεν έχει κανένας άλλος στη χώρα αυτή.
Έτσι δείχνεις ποιος κάνει κουμάντο.
Αλλά και εάν ακόμη ο πρώτος αγώνας γινόταν στις 12 Μαρτίου τι θα άλλαζε; Θα τιμωρούνταν το γήπεδο του Ολυμπιακού; Χάρη μας κάνουν που το πάνε αργά, γιατί δίνουν ευκαιρία στον προπονητή να εγκλιματιστεί, όπως και σε κάποιους παίκτες (Martens κλπ).
Αν θέλεις να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό δεν θα το καταφέρεις με ανούσιες ανακοινώσεις, αλλά:
1. Ισχυροποιείσαι παραγοντικά στην Ελλάδα και ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη, γιατί χρειάζεσαι στηρίγματα δυνατότερα των Ελληνικών.
2. Παίρνεις καταξιωμένο προπονητή για μια τριετία (τουλάχιστον) και ΔΕΝ σε νοιάζει τι θα πουν οι ΑΡΔ ή οι παίκτες. Όποιος δεν γουστάρει φεύγει.
3. Διώχνεις τους Έλληνες managers της ΠΑΕ (lamogia legontai) που θα σε θάψουν αργά ή γρήγορα.
3. Επιβάλλεις στην κυνέρνηση των κιρών ανοήτων την επιθυμητή ρύθμιση χρεών (βοηθάνε και τα Ευρωπαϊκά στηρίγματα).
4. Προχωράς σε υποδομές που δεν έχει κανένας άλλος στη χώρα αυτή.
Έτσι δείχνεις ποιος κάνει κουμάντο.
Γελάω με την ΠΑΕ που έβαλε το γκαγκατσοπαίδι να μιλήσει...ρε έλεος λυπηθείτε μας!
Τελικά το υστερόγραφο πόνεσε
Τελικά το υστερόγραφο πόνεσε

Ειλικρινα γιατι τοση εμπαθεια με τον γκαγκατση; Αλλωστε τι φταει αυτος για αυτα που εκανε ο πατερας του;αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε ολοι καλυτεροι κ θα τα καναμε καλυτερα απο αυτους
Sent from my iPhone using Tapatalk
αφελεια; προσπαθεια "εκπολιτισμου" ; κουτοπονηρη ερωτηση ; ερωτηση ανενημερωτου σε ΠΑΟΚτση πανω στην σκοπια στο φανταρικο;
Οτι και να ναι η παραπανω ερωτηση, ειναι "μεσες ακρες" η ριζα πολλων προβληματων σχετικα με τον ΠΑΟΚ.
Οτι και να ναι η παραπανω ερωτηση, ειναι "μεσες ακρες" η ριζα πολλων προβληματων σχετικα με τον ΠΑΟΚ.
Φίλε mpouJr, προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω καμιά εμπάθεια με τον υιό Γκαγκάτση, είμαι όμως αντίθετος στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, λόγω του προφανούς απευθείας «διορισμού» του στην ΠΑΕ αποκλειστικά εξαιτίας του πατέρα του. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας τον βίο και την πολιτεία του πατέρα του, ο οποίος κάθε άλλο παρά ευεργέτης της εργοδότριας του υιού του ΠΑΕ μπορεί να θεωρηθεί.mpouJr έγραψε:Ειλικρινα γιατι τοση εμπαθεια με τον γκαγκατση; Αλλωστε τι φταει αυτος για αυτα που εκανε ο πατερας του;αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε ολοι καλυτεροι κ θα τα καναμε καλυτερα απο αυτους
Μην μου πεις πως βλέπεις συχνά να επιλέγεται σε θέση Γενικού Διευθυντή μιας Ανώνυμης Εταιρείας ένας απόφοιτος Πανεπιστημίου (έστω, απόφοιτος δύο σχολών Νομικής και Οικονομικών), χωρίς ειδικές προ- ή μετα-πτυχιακές σπουδές διοίκησης και με μηδενική εμπειρία. Ο υιός όμως αφού δέχτηκε ασμένως την πατρική χείρα βοηθείας, προκειμένου να προσληφθεί άνευ διαγωνισμού στην ΠΑΕ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι την θέση την αξίζει, μετά δυσανασχετεί επειδή τον «κράζουν εξαιτίας του πατέρα του»!
Νομίζω πως έγινε σαφές ότι τον αντιπαθώ και τον επικρίνω για την πράξη του, δηλαδή τον αθέμιτο τρόπο που μετήλθε για να επιτύχει την επαγγελματική του αποκατάσταση, αρνούμενος φυσικά να το παραδεχθεί και όχι για το επώνυμό του.
Αν πιστεύεις βέβαια πως θα διοριζότανε στην ΠΑΕ ακόμα κι αν δεν λεγότανε Γκαγκάτσης, τότε έχω άδικο, αλλά θα πρέπει να με πείσεις με επιχειρήματα. Τόσο εμένα όσο και τους αρκετούς άνεργους ή υποαμειβόμενους αποφοίτους Νομικής ή/και Οικονομικών.
Θα εκτιμούσα τον υιό αν είχε πολύ περισσότερα προσόντα και αρνείτο την προσφερόμενη θέση ακριβώς λόγω του παρεξηγήσιμου επωνύμου του.
Αλλά τελικά "εκ κακού κόρακος κακόν ωόν".
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.
2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.
2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
Ήμαρτον, ρε Ιβάν! Πάλι λεφτά θα βάλεις; Δεν κοιτάς να αναλάβεις τις ευθύνες σου πρώτα;
:ugeek:
Edit: Ελπίζω να είναι για καλό...
:ugeek:
Edit: Ελπίζω να είναι για καλό...
Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας αδερφε αλλα δεν απαντησες στην ερωτηση μου,αν εχεις την ευγενη καλοσυνη απαντησε μου με επιχειρηματα οπως ο φιλος απο κατω σου αν δεν μπορεις μασα καμμια μαστιχα.univ1 έγραψε:αφελεια; προσπαθεια "εκπολιτισμου" ; κουτοπονηρη ερωτηση ; ερωτηση ανενημερωτου σε ΠΑΟΚτση πανω στην σκοπια στο φανταρικο;

@Othin
Συμφωνω απολυτα οτι ο τροπος που μπηκε στην ΠΑΕ ειναι λιγο "υποπτος" αλλωστε ειχαμε ζητησει κ εξηγησεις απο τον Ζαγορ αν θυμαμαι καλα.Ειχε απαντησει οτι τον γνωριζει αρκετο καιρο αν δεν κανω λαθος.
Ειναι ο εκτος του χρονος στην ομαδα κ σοβαρα ατοπηματα εκ μερους του δεν διεκρινα πουθενα (αν κανω λαθος σε παρακαλω να μου τα επισημανεις).
Απλα το να εχουμε εμπαθεια προς το προσωπο του μονο κ μονο για το επιθετο του ειναι αδικο.
Αλλωστε πες μου εναν που εχει περασει απο την διοικηση της ΠΑΕ (εστω κ σαν υπαλληλος) κ δεν εχει απαξιωθει απο μεριδα του κοσμου.Στην συγκεκριμενη περιπτωση νομιω οτι επειδη δεν εχουμε κατι μεπτο εναντιων του παταμε στο επιθετο του.
Αδερφέ θα σου έγραφα κανα δυο ονόματα που πιστεύω πως είναι υπεράνω κριτικής στην ΠΑΕ, αλλά φοβάμαι πως θα πυροδοτήσω νέο κύκλο αντιπαραθέσεων στο forum...
(ομολογώ πως εδώ μάλλον έχεις δίκιο)
Όσον αφορά στα πεπραγμένα και την επιτυχή ή μη θητεία του υιού Γκαγκάτση στην ΠΑΕ, δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις προσωπικές ενέργειες και δράσεις του, οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω θετικά ή αρνητικά μετά βεβαιότητας. Θα μπορούσα ενδεχομένως να ισχυριστώ ότι πχ εφόσον η ομάδα είναι διοικητικά τελματώδης, αναποτελεσματική και δυσλειτουργική τα τελευταία έξι χρόνια, τότε και ο Γενικός Διευθυντής κατά τεκμήριο δεν κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά αυτό είναι σχετικά αόριστο, ισοπεδωτικό και ίσως τον αδικεί. Ίσως όμως και όχι. Αν ήμουν πχ στην Λισσαβόνα με ανοιγμένο κεφάλι, σίγουρα θα έβριζα πατόκορφα ΚΑΙ τον κύριο Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ.
Για να μην βασίσω λοιπόν την κρίση μου σε υποθέσεις (έστω κι αν είναι απολύτως βάσιμες), επικέντρωσα την κριτική μου σε αυτά που σίγουρα γνωρίζω, δηλαδή στον ανέντιμο τρόπο εκμετάλλευσης του ονόματος και της επιρροής του πατέρα του, χάριν του οποίου εντάχθηκε «από την πίσω πόρτα» στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως, ακόμα και ενδεχόμενη επιτυχής θητεία του, η οποία μένει να αποδειχθεί, δεν αναιρεί τον ανέντιμο τρόπο πρόσληψής του και την έλλειψη στοιχειώδους απαιτούμενης εμπειρίας για την θέση που καταχρηστικώς κατέλαβε.

Όσον αφορά στα πεπραγμένα και την επιτυχή ή μη θητεία του υιού Γκαγκάτση στην ΠΑΕ, δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις προσωπικές ενέργειες και δράσεις του, οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω θετικά ή αρνητικά μετά βεβαιότητας. Θα μπορούσα ενδεχομένως να ισχυριστώ ότι πχ εφόσον η ομάδα είναι διοικητικά τελματώδης, αναποτελεσματική και δυσλειτουργική τα τελευταία έξι χρόνια, τότε και ο Γενικός Διευθυντής κατά τεκμήριο δεν κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά αυτό είναι σχετικά αόριστο, ισοπεδωτικό και ίσως τον αδικεί. Ίσως όμως και όχι. Αν ήμουν πχ στην Λισσαβόνα με ανοιγμένο κεφάλι, σίγουρα θα έβριζα πατόκορφα ΚΑΙ τον κύριο Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ.
Για να μην βασίσω λοιπόν την κρίση μου σε υποθέσεις (έστω κι αν είναι απολύτως βάσιμες), επικέντρωσα την κριτική μου σε αυτά που σίγουρα γνωρίζω, δηλαδή στον ανέντιμο τρόπο εκμετάλλευσης του ονόματος και της επιρροής του πατέρα του, χάριν του οποίου εντάχθηκε «από την πίσω πόρτα» στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως, ακόμα και ενδεχόμενη επιτυχής θητεία του, η οποία μένει να αποδειχθεί, δεν αναιρεί τον ανέντιμο τρόπο πρόσληψής του και την έλλειψη στοιχειώδους απαιτούμενης εμπειρίας για την θέση που καταχρηστικώς κατέλαβε.
Δεν αντιλεγω Othin εχεις σωστη κ τεκμηριωμενη αποψη,αλλα αν το καλοσκεφτεις ισως εισαι απο τους ελαχιστους που το βλεπουν απο αυτη την πλευρα ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι απλα τον κραζουν λογω του επιθετου του το λεω επειδη το εχω ακουσει κ εχω κανει την ιδια ερωτηση που εκανα εδω μεσα κ η μονη απαντηση που πηρα ηταν "Γκαγκατης κ καλος δεν υπαρχει",επισης ασχετο με το θεμα ρωτουσα γιατι κραζουν τον Κλαους κ μου απαντησαν οτι εχει κανει τατου κ γαμαει πειραιωτισα.....
Οπως κ να χει ειναι ευχαριστω για την συζητηση
Οπως κ να χει ειναι ευχαριστω για την συζητηση

Καταλαβαίνω γιατί το έγραψες αδερφέ και απευθύνω την απάντηση περισσότερο σε αυτούς που αναφέρεις, παρά ως αντίλογο σε σένα. Σε ευχαριστώ κι εγώ για την υπομονή σου και τον ωραίο διάλογο.
ΥΓ. Η προτίμηση του Κλάους για τις Πειραιώτισσες δεν με χαλάει. Περιμένω να την δω και την Κυριακή...
ΥΓ. Η προτίμηση του Κλάους για τις Πειραιώτισσες δεν με χαλάει. Περιμένω να την δω και την Κυριακή...