ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: Απ: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν ηξερα προσωπικα τον αδερφο και συνοπαδο ολιβαρες ομως διαβαζα τα κειμενα του και φαινοτανε πολυ οξυδερκης απο αυτα...να ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει...ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη του...
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
θα ηθελα να καταθεσω μια ιδεα που προσωπικα θα το ηθελα και ισως να αρεσε και σε υπολοιπα αδερφια στο ΠΑΟΚμανια...
κατα καιρους κυκλοφορουνε μπλουζακια του ΠΑΟΚμανια...
θα ηθελα ενα απο τα επομενα να ειναι με κολαζ φωτογραφιων των αδερφων μας που ηταν μελη εδω και εχουν φυγει απο τη ζωη, με ενα αναλογο στιχακι οτι δεν τους ξεχναμε....και αν ειναι δυσκολο ή ακριβο να τυπωθουν φωτογραφιες τους, τοτε θα μπορουσαν να μπουν τα ονοματα τους με τις ημερομηνιες που τους χασαμε...
Προσωπικα γνωριζα τον Star4 (Στελιο απο Λευκαδα), τον Ολιβαρες, αλλοι γνωριζαν τον kass,τον paokara4 και αλλους που ισως μου διαφευγουν...
τη μνημη των παιδιων αυτων ειναι καλο να την τιμησουμε και με ενεργειες, οπως με ενα συμβολικο ποσο ο καθενας προς τις οικογενειες τους για τα εξοδα κηδειας...
κατα καιρους κυκλοφορουνε μπλουζακια του ΠΑΟΚμανια...
θα ηθελα ενα απο τα επομενα να ειναι με κολαζ φωτογραφιων των αδερφων μας που ηταν μελη εδω και εχουν φυγει απο τη ζωη, με ενα αναλογο στιχακι οτι δεν τους ξεχναμε....και αν ειναι δυσκολο ή ακριβο να τυπωθουν φωτογραφιες τους, τοτε θα μπορουσαν να μπουν τα ονοματα τους με τις ημερομηνιες που τους χασαμε...
Προσωπικα γνωριζα τον Star4 (Στελιο απο Λευκαδα), τον Ολιβαρες, αλλοι γνωριζαν τον kass,τον paokara4 και αλλους που ισως μου διαφευγουν...
τη μνημη των παιδιων αυτων ειναι καλο να την τιμησουμε και με ενεργειες, οπως με ενα συμβολικο ποσο ο καθενας προς τις οικογενειες τους για τα εξοδα κηδειας...
Καλο ταξιδι Oli
Να έχουν κουραγιο όλοι οι ανθρωποι σου. Είσαι τεράστια απώλεια. Θα τα ξαναπούμε
Να έχουν κουραγιο όλοι οι ανθρωποι σου. Είσαι τεράστια απώλεια. Θα τα ξαναπούμε
Re:
Kαι δυστυχως η παρεα μεγαλώνει συνεχώς...shark4 έγραψε:Κριμα ...Ειναι απιστευτο αυτο που συνεβη...Ο θεος να τον αναπαυσει... Ενας ξεχωριστος ανθρωπος - για οσους τουλαχιστον τον γνωρισαν μονο μεσα απο γραπτα του -εφυγε απο κοντα μας ...
Υ.Γ. Stepas, Kass, Oli , Paokara4 .....PAOKMANIA και εκει ψηλα....
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά Ολι...
Σε ευχαριστώ για όσα προλάβαμε να πούμε εκείνη την ηλιόλουστη μέρα στην αγαπημένη μας Τούμπα, όσα μας είπες και όσα διαβάζαμε από τη μαγική σου πένα.. Θα μας λέιψεις πραγματικά... Μην ξεχάσεις να δώσεις χαιρετισμούς σε αδερφούς και φίλους....
ΥΓ. Μέσα σε 15 μέρες να χάνεις 2 καλούς σου φίλους, δύο αδέρφια σου, τον Ολι και τον Ευρι... Δεν είναι...δεν.. δεν υπάρχουν λόγια.. Να είστε καλά παιδιά εκεί ψηλά και να τα κάνετε όλα πουτάνα.. ΟΛΑ..
- kataramenos5
Για τον Ολι. ΠΑΟΚ - γαυρος 2-1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 10 Μαρ 2014, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
desperando έγραψε:ελπιζω να το χαρηκες απο κει ψηλα ρε ολι
Νομίζω ότι είμαστε πολλοί που ήταν το πρώτο που σκεφτήκαμε με την λήξη.kataramenos5 έγραψε:Για τον Ολι. ΠΑΟΚ - γαυρος 2-1
-
kostas kat
Γεια σας και απο εμενα!!επιλεγω να γραψω πρωτη φορα εδω, για να αποτισω φορο τιμης στον oli....Kωστα ζεις για παντα παοκτσης..
Δυστυχως το μοιραιο δεν απετραπη....
καλο ταξιδι Παναγιωτη...
διπλα σου ημουν στο συλλαλητηριο πριν λιγες μερες....
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....
καλο ταξιδι Παναγιωτη...
διπλα σου ημουν στο συλλαλητηριο πριν λιγες μερες....
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....
Mετά τον Ολιβάρες ένα ακόμα τρελό αναπάντεχο χτύπημα φέτος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Έφυγες νωρίς αφήνοντας πίσω σου πολλά να επιδείξεις!
Να γυρνάς και να ρίχνεις φέτος καμιά ματιά κλεφτή ματιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εκεί στην γωνία με το προστατευτικό σου βλέμμα!
Ας αναπαύεται η ψυχή σου Παναγιώτη, να είσαι σίγουρος εκεί πάνω ότι δεν σας ξεχνάμε όλοι οι παρόντες σε αυτό τον προσωρινό κόσμο.
Έφυγες νωρίς αφήνοντας πίσω σου πολλά να επιδείξεις!
Να γυρνάς και να ρίχνεις φέτος καμιά ματιά κλεφτή ματιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εκεί στην γωνία με το προστατευτικό σου βλέμμα!
Ας αναπαύεται η ψυχή σου Παναγιώτη, να είσαι σίγουρος εκεί πάνω ότι δεν σας ξεχνάμε όλοι οι παρόντες σε αυτό τον προσωρινό κόσμο.
- falconakis
μπροστάρης στα εκτός
στα δύσκολα έβγαινε πρώτη γραμμή
βουνό στο σώμα και στην ψυχή
τέτοιοι παλίκαροι γνήσιοι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ δύσκολα βγαίνουν...
καλό παράδεισο Παναγιώτη
στα δύσκολα έβγαινε πρώτη γραμμή
βουνό στο σώμα και στην ψυχή
τέτοιοι παλίκαροι γνήσιοι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ δύσκολα βγαίνουν...
καλό παράδεισο Παναγιώτη