Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Sick Bastard »

danirifle έγραψε: εδώ υπάρχουν τύποι που λένε ότι επειδή δεν ακούγεται το όνομά του, άρα φταίει αυτός

ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο
πλάκα κάνεις τώρα, έτσι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΥΓ ειδες τι κανει ένα υστερόγραφο? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Sick Bastard έγραψε:Αποδείξεις;
Πολλές.
Μόνο και μόνο ότι μέσα σε αυτό το χαμό ΚΑΝΕΙΣ δεν ακουμπάει τον Βρύζα, δεν αναφέρεται καν το όνομά του, σημαίνει ότι έχει κάνει μια χαρά τη δουλίτσα του.
Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι, δεν μπορεί, κάποια ευθύνη θα έχει κι αυτός γι αυτά τα ρεζιλίκια.

Δεν ανοίγω καν την εποποιία Μπόλονι, βαριέμαι.

Εγώ, το ξαναλέω, τον παραδέχομαι.
αυτό που γράφεις ρε sick τί είναι δηλαδή;

το έχουμε χιλιοακούσει (όχι από σένα) αυτό το "ο ατσαλάκωτος που πάντα βγαίνει λάδι"

γιατί αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να του ρίχνουμε το μπαλάκι;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Να τσ πάρουμε, απ την αρχή.

Στην ομάδα γίνεται χαμός, με την κακή έννοια; Ναι.
Η ομάδα είναι άρρωστη; Ναι.

(όταν λέω ομάδα δεν εννοώ μόνο τους παίχτες).

Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια τώρα; Ναι.

Πρόεδρος ποιός είναι; Εγώ; Όχι. Εσυ; Όχι. Ο πτσος μου ξεσκούφωτος; Πάλι όχι.

Είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Θυμάσαι όταν ''εφερε'' τον Σαββίδη, την προβολή που είχε; Αν όχι, να στη θυμήσω εγώ, μόνο στο νερό δεν μας είχαν πει ότι περπατάει.

Θυμάσαι εσύ, σε οοοοοολες αυτές τις σφαλιάρες που τρώμε, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τον Βρύζα, κάποιος, κάπου να πει, 1-2-3-4-5 είναι οι ευθύνες αυτού του κυρίου; Όχι, κανένας πουθενά.

Ξαναρωτάω εγώ, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ναι ή ου; Ναι.

Προφανώς και θα πρέπει να πέσει το μπαλάκι σε αυτόν. Πρωτίστως. Αυτή είναι η ιεραρχία. Ιβάν-Βρύζας και πάει παρακάτω. Αλλά είπαμε, ατσαλάκωτος. Και τώρα, ίσως επειδή, κατάλαβε που έφτασε το αυγό, βγαίνει και κάνει το μάγκα σε μια τετελεσμένη απόφαση (καθώς αυτός σαν πρόεδρος δεν έκανε τίποτα για να μην φτάσει εκεί το πράγμα), κάνει το μάγκα λοιπόν με πρωτοσέλιδο στα ΣΠΟΡια, πουλώντας αυτό που είπα μερικά ποστ πιο πάνω, ΣΑΝΟ για τα ασπρόμαυρα πρόβατα. Το χαρτί του ''επαναστάτη''. Χου, ρε λάκη.

Ξαναρωτάω εγώ, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ναι ή ου; Ναι.
Η θέση είναι έμμισθη; Ναι. Κανένα πρόβλημα. Αν είναι μια απλή καρέκλα κι όχι κάτι σημαντικό στην ΠΑΕ, το ότι δεν έχει παραιτηθεί, δεν δείχνει την ευθειξία που πρέπει να έχει, όχι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ένας απλός άνθρωπος, πόσω μάλλον. Αν η θέση του, δεν είναι μια απλή καρέκλα, τότε οφείλει να εξηγήσει σε όλους μας, γιατί η ομάδα έχει γίνει το μπουρδέλο που είναι.

Και πάει και φέρνει (μη μου πεις όχι αυτός, αυτός είναι ο πρόεδρος) τον Σταματόπουλο, έναν ηλίθιο βλάκα που δεν ξέρει να βάλει δύο προτάσεις στην σειρά. Αλλά ξέχασα, φοράει πλέον (κι αυτός ο σάπιος) το σήμα του ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, ούτε καν την αλήθεια. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Μόνο το νήμα του κοίτα. Δέκα χρόνια στην ομάδα, λιγότερες σελίδες απ του Χουμπ έχει ξέρω γω.

Εγώ του λέω μπράβο πάντως, λίγοι έχουν τέτοιο ταλέντο επιβίσωσης και κάλυψης/απόκρυψης/παραλλαγής.
black death

Δημοσίευση από black death »

Κατ' αρχήν σε αυτά τα 2,5 χρόνια η ομάδα πέρασε από μία κατάσταση οικονομικής καταστροφής, σε μία οικονομικής σταθερότητας. Καμία σχέση η μία κατάσταση με την άλλη.

Από εκεί και πέρα, είναι σχέδιο Βρύζα να γεμίζει η ομάδα με δανεικούς και να αλλάζει το ρόστερ κάθε 6μηνο;
Είναι αποκλειστικά σχέδιο Βρύζα και της "κλίκας" του να γεμίσει η ομάδα με Έλληνες διεθνείς, όταν ο Ιβάν είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει η ομάδα να χτιστεί με τέτοιους κυρίως;
Είναι σχέδιο Βρύζα, να πέφτουμε απ' την κρούση σε Ροναλντίνιο, σε συμβόλαια τριακοσίων και τετρακοσίων χιλιάδων και μετά να τα ρίχνουμε στους προπονητές επειδή αυτοί οι παίχτες δεν μεταμορφώνονται σε Ροναλντίνιο;

Η εμπάθεια τυφλώνει και θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ξαναρωτάω λοιπόν.
Ο Βρύζας σαν πρόεδρος, είπε κάτι στον Σαββίδη, με τα ελληνικά διεθνή σαπάκια ή κοκοκο; Γιατί η θέση του σαν πρόεδρος και γνώστης (υποτίθεται) είναι να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ κι όχι τον γιες μαν, του όποιου σαββίδη.
Στην κατάσταση αφάνειας-ευμάρειας που αναφέρεις, δεν είμασταν ούτε στο ένα κι όυτε στο άλλο είμαστε τώρα, μην τα μπερδεύεις και μπερδεύεσαι τζάμπα. Ακόμα κι έτσι να είναι, οι φάπες είναι ίδιες κι αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά. Οπότε κι αυτό, καταρίπτεται.
Τα περι Ροναλντίνιο είναι τελείως άσχετο, δεν χρήζει κάποιας ιδιαίτερης ανταπάντησης
black death

Δημοσίευση από black death »

Μπορεί να μην θεωρεί ότι είναι σαπάκια, δεν ξέρω, ας τον ρωτήσει κάποιος. Σαν Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής, λογικό είναι να μην το θεωρεί. Άλλωστε για τα λεφτά που παίρνουν, δεν είναι όλοι τόσο κακοί δα.
Για τις εξωαγωνιστικές φάπες, νο 1 υπεύθυνος είναι ο Ιβάν, εκτός αν έχει κανείς την απαίτηση να τα βάλει κάποιος Βρύζας με τον ποδοσφαιρικό υπόκοσμο.
Μια χαρά σχέση έχουν τα περί Ροναλντίνιο και Ντρογμπά. Ο μέσος ΠΑΟΚτσής με τον Ιβάν νόμισε ότι έπιασε τον παπά απ' τα @@, ο Ιβάν ενίσχυσε αυτήν την εντύπωση, και η πτώση απ' τα σύννεφα ήταν απότομη. Άντε τώρα πείσε τον κόσμο να γίνει μια γροθιά και να γεμίσει το γήπεδο για τη δεύτερη θέση και το "χτίσιμο" ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αν τους θεωρεί καλούς παιχτες, δεν κάνει απλά. Αν θεωρεί δηλαδή, κάτι Σπυρόπουλους και Νίνηδες έχουν θέση στον ΠΑΟΚ, σόρρυ, αλλά είναι ασόβαρος.
Για τα λεφτά που παίρνουν (αυτοί κι άλλοι) είναι κάκιστοι.
Αν για τις εξωαγωνιστικές φάπες είναι υπεύθυνος ο Σαββίδης όπως λες, ένας ακόμη λόγος να αφήσει τους λεονταρισμούς και τα πρωτοσέλιδα.
Αν ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι έτσι όπως τον περιγράφεις, είναι γκράντε μ@λ@κ@ς.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

ειναι οτι καλητερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτην την θεση

έμεινε στεις δύσκολες στιγμες

δεν μας γύρισε την πλατη
για μπολονι τα εχουμε πει

τωρα για τα τωρινά

ο αλλος του λεει φερε διεθνεις Ελληνες
τους εφερε αλώστε αλλος βαζει τα φρανκα

για τα αποδητηρια δεν εχει κανεναν λογο οπος κανενας προεδρος δεν πρεπει να εχει

για την επο προσπαθήσε αλλα του ελειπαν οι συμμαχίες

κανει πολλη καλλη δουλεια

οσο για δωνη
τοτε ειχε φερει τον καλητερο Ελληνα προπονητη αλλο που μας βγήκε σκάρτος
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Σπάω την πολυήμερη σιωπή μου απλά για να σκάσω στα γέλια.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε τον μπαγάσα.
Πλάκα θα έχει να τα πιστεύει κιόλας αυτά που γράφει.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

δηλαδη εσεις πως βλεπετε την θεση του πρόεδρου

τι απετησεις εχετε ????

τι θα κανατε εσεις????
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

souniotis έγραψε:ειναι οτι καλητερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτην την θεση

έμεινε στεις δύσκολες στιγμες

δεν μας γύρισε την πλατη
για μπολονι τα εχουμε πει

τωρα για τα τωρινά

ο αλλος του λεει φερε διεθνεις Ελληνες
τους εφερε αλώστε αλλος βαζει τα φρανκα

για τα αποδητηρια δεν εχει κανεναν λογο οπος κανενας προεδρος δεν πρεπει να εχει

για την επο προσπαθήσε αλλα του ελειπαν οι συμμαχίες

κανει πολλη καλλη δουλεια

οσο για δωνη
τοτε ειχε φερει τον καλητερο Ελληνα προπονητη αλλο που μας βγήκε σκάρτος
εξαιρετικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

souniotis έγραψε:δηλαδη εσεις πως βλεπετε την θεση του πρόεδρου

τι απετησεις εχετε ????

τι θα κανατε εσεις????
και εγώ φίλε μου κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα απλώς νομίζω οτι σε περιόδους κρίσης στοχοποιούνται εύκολα οι πάντες
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε φίλε τώρα που συνήλθα λίγο από το γέλιο, όταν λες ότι δεν έφυγε στις δύσκολες στιγμές και δε μας γύρισε την πλάτη τι εννοείς ακριβώς?
Όταν σηκώθηκε και έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να πάει να κάνει το ballboy της εθνικής και του Σάντος η στίγμή ήταν έυκολη?
Όταν ντε και καλά ήθελε να κουβαλήσει τον υπόδικο κουμπάρο του με τον εκ Κων/πόλεως υπόδικο σωτήρα με τα δανεικά λεφτά κι αυτό για το καλό του ΠΑΟΚ ήταν?
Για τον Μπόλονι τι ακριβώς είπαμε?
Ότι δεν έκατσε η μπλόφα με το μειωμένο συμβόλαιο και τον έστειλε επειδή ξαφνικά υπήρχε(?) διαφορά φιλοσοφίας?
Επίσης μας λες ότι για τις μεταγραφές άλλος του λέει τι να φέρει, για τα αποδυτήρια δεν έχει λόγο και για την έπο προσπάθησε αλλά δεν έκανε τίποτα.
0 στα 3 λοιπόν και από πρωτοβουλίες και από τελικά αποτελέσματα.
Το μόνο που κάνει καλά σαν πρόεδρος είναι να βγαίνει φωτογραφίες με τους νεοαποκτηθέντες.
Αν και σ'αυτό πάλι καταφέρνει να βγαίνει σε όλες τις φωτό αλλήθωρος και με το βλέμμα στο άπειρο.
Ποιον καλύτερο έλληνα προπονητή ρε φίλε?
Με θητείες στα χωριά και στις αθηναικές συνοικίες από πού προκύπτει ότι ο γδ θεωρήθηκε έστω και μια στιγμή ο καλύτερος έλληνας προπονητής?
Επειδή το λένε τα στιμένα βραβεία του λοκού που δίνει κάθε χρόνο η νόβα?
Ή επειδή αυτό παπαγάλιζαν όλοι οι αυλοκόλακες για να σε πείσουν ότι όλα είναι ρόδινα?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Μπόλονι γιατί ειναι πετυχημένος ρε παιδιά???? τουρίστας με κεφάλαια ήταν.... Ο γ.δ αν κ ειναι σκατανθρωπος όταν ήρθε ήταν καλη επιλογή... 3 τελικούς -1 κύπελλο κ καλές πορείες με ατρομητος κ Λάρισα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”