Aυτό. Πολύ σωστά...Dimg4 έγραψε:Ρε για συνελθετε λιγο και σεβαστειτε τον ανθρωπο που μας εχει σωσει!!! Ξυπνηστε λιγο γιατι αν δεν ηταν θα ησουν χειροτερα απο το χανουμι τωρα! Ηρεμηστε λιγο και περιμενετε τις κινησεις του, μ@λ@κ@ς δεν ειναι και γι'αυτο ειναι αυτος που ειναι! Οκ εχει καποιους που καναν λαθη αλλα ποιοι ειμαστε εμεις που θα τον ειρωνευτουμε και θα του πουμε ποιους να παρει και ποιους να διωξει??? 47 ανακοινωσεις σε 5 μερες, απειλες, βρισιες... τι ειναι αυτα ρε??? ψοφαμε για να ακουγομαστε???
εμενα στα τετοια μου και ας φερει σαντος, γκαρσια, μπολονι... εδειξε οτι αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα τους σουταρει! Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν λεγατε οτι δεν μπορει να διωξει στεφενς λογω αποζημιωσης ο "τσιγκουνης"?? τωρα τι εγινε, εγινε απλας??
ΑΝτε συγκεντρωθειτε γαμω την τρελα μου στην κυριακη με τον πουστογαυρο και αφηστε τον ΙΒΑΝ να μας παει εκει που ξερει!!!
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
-
Πες μου σε παρακαλω marley που ακριβος λεω οτι μιλαω ΓΙΑ τον Ιβαν? την αποψη μου λεω και ας μην το γραφω.marley 4 έγραψε:εσυ φιλε πες μου που βλεπεις βρισιες και απειλες κατα σαββιδη?Black_White_Heart έγραψε:Πες τα Dimg4 γιατι θα μας τρελανουνε τελειως αυτοι...
Ποιοι ειστε εσεις ρε που βριζετε και απειλητε το ατομο που κυριολεκτικα μας εσωσε?
Σιγουρα εκανε λαθοι αλλα σε συγκριση με αυτα που εχουν κανει οι συνδεσμοι και λυποι χαμενοι και μπερδεμενοι δεν ειναι τιποτα!
Αντε γιατι χανουμε την μπαλα σιγα σιγα...
αυτοι ειναι ο ΠΑΝΕΛΛHΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ εσυ ποιος εισαι?
αν ο σαββιδης θεωρει οτι τον απειλουμε να παει στα διακστηρια
εσυ εισαι νομικος εκπρωσοπος του? δεν νομιζω
μηπως γνωριζεις αν θεωρει οτι απειλετε? δεν νομιζω επισης
εφοσον λοιπον δεν εχεις καμια αρμοδιοτητα και καμια νομιμοτητα
να μιλας για τον εαυτο σου
δηλαδη εγω ο B.W.H θεωρω οτι η ανακοινωση απειλei η τον σαββιδη και θα επρεπε να κανει το χ η το ψ
αυτο ειναι το σωστο
επισης εχεις καθε δικαιωμα να λες ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με την ανακοινωση
και γνωμη μου ειναι να κλεισουν οι σφ
δεν μπορεις να μιλας εξ ονοματος του σαββιδη
dimg 4
αποψη σου και διακιωμα σου να κριτικαρεις την ανακοινωση
σε ενα ομως εισαι λαθος
δεν λεμε τι να κανει
λεμε τι πιστευουμε εμεις οτι πρεπει να γινει
δεν πιστευω να μας αφαιρεις το δικαιωμα της σκεψης κα εκφρασης ετσι?
Ουδεποτε ειπα οτι ειμαι εκπροσωπος του και ουτε αναγκαζω κανεναν να μοιραστει την αποψη μου. Ουτε μου λεει κατι αυτο οτι ειναι ο ΠΑΝΕΛΛHΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ ουτε ο Θυρα-4 ουτε κανενας αλλος, κατα την δικη μου αποψη δεν μετραει σε ποιον συνδεσμο ειναι καποιος και ποσο μεγαλος ειναι αυτος η αν ειναι πανελληνιος η οχι (στα @@ μου στην τελικη)...για εμενα μετραει κατα ποσο αγαπαει ο οπαδος, φιλαθλος τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!
και για το πρωτοκολο λεω οτι διαφονω σε μερικα σημεια με την ανακοινωση του συνδεσμου (ως Black White Heart και οχι ως νομικος συμβουλος του Ιβαν)
- efthimis_paok
Πολλά +++DimisK έγραψε:Aυτό. Πολύ σωστά...Dimg4 έγραψε:Ρε για συνελθετε λιγο και σεβαστειτε τον ανθρωπο που μας εχει σωσει!!! Ξυπνηστε λιγο γιατι αν δεν ηταν θα ησουν χειροτερα απο το χανουμι τωρα! Ηρεμηστε λιγο και περιμενετε τις κινησεις του, μ@λ@κ@ς δεν ειναι και γι'αυτο ειναι αυτος που ειναι! Οκ εχει καποιους που καναν λαθη αλλα ποιοι ειμαστε εμεις που θα τον ειρωνευτουμε και θα του πουμε ποιους να παρει και ποιους να διωξει??? 47 ανακοινωσεις σε 5 μερες, απειλες, βρισιες... τι ειναι αυτα ρε??? ψοφαμε για να ακουγομαστε???
εμενα στα τετοια μου και ας φερει σαντος, γκαρσια, μπολονι... εδειξε οτι αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα τους σουταρει! Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν λεγατε οτι δεν μπορει να διωξει στεφενς λογω αποζημιωσης ο "τσιγκουνης"?? τωρα τι εγινε, εγινε απλας??
ΑΝτε συγκεντρωθειτε γαμω την τρελα μου στην κυριακη με τον πουστογαυρο και αφηστε τον ΙΒΑΝ να μας παει εκει που ξερει!!!
γραφεις ( και η παραθεση ειναι και σε αυτο το ποστ) "Ποιοι ειστε εσεις ρε που βριζετε και απειλητε το ατομο που κυριολεκτικα μας εσωσε?"Black_White_Heart έγραψε:Πες μου σε παρακαλω marley που ακριβος λεω οτι μιλαω ΓΙΑ τον Ιβαν? την αποψη μου λεω και ας μην το γραφω.marley 4 έγραψε:εσυ φιλε πες μου που βλεπεις βρισιες και απειλες κατα σαββιδη?Black_White_Heart έγραψε:Πες τα Dimg4 γιατι θα μας τρελανουνε τελειως αυτοι...
Ποιοι ειστε εσεις ρε που βριζετε και απειλητε το ατομο που κυριολεκτικα μας εσωσε?
Σιγουρα εκανε λαθοι αλλα σε συγκριση με αυτα που εχουν κανει οι συνδεσμοι και λυποι χαμενοι και μπερδεμενοι δεν ειναι τιποτα!
Αντε γιατι χανουμε την μπαλα σιγα σιγα...
αυτοι ειναι ο ΠΑΝΕΛΛHΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ εσυ ποιος εισαι?
αν ο σαββιδης θεωρει οτι τον απειλουμε να παει στα διακστηρια
εσυ εισαι νομικος εκπρωσοπος του? δεν νομιζω
μηπως γνωριζεις αν θεωρει οτι απειλετε? δεν νομιζω επισης
εφοσον λοιπον δεν εχεις καμια αρμοδιοτητα και καμια νομιμοτητα
να μιλας για τον εαυτο σου
δηλαδη εγω ο B.W.H θεωρω οτι η ανακοινωση απειλei η τον σαββιδη και θα επρεπε να κανει το χ η το ψ
αυτο ειναι το σωστο
επισης εχεις καθε δικαιωμα να λες ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με την ανακοινωση
και γνωμη μου ειναι να κλεισουν οι σφ
δεν μπορεις να μιλας εξ ονοματος του σαββιδη
dimg 4
αποψη σου και διακιωμα σου να κριτικαρεις την ανακοινωση
σε ενα ομως εισαι λαθος
δεν λεμε τι να κανει
λεμε τι πιστευουμε εμεις οτι πρεπει να γινει
δεν πιστευω να μας αφαιρεις το δικαιωμα της σκεψης κα εκφρασης ετσι?
Ουδεποτε ειπα οτι ειμαι εκπροσωπος του και ουτε αναγκαζω κανεναν να μοιραστει την αποψη μου. Ουτε μου λεει κατι αυτο οτι ειναι ο ΠΑΝΕΛΛHΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ ουτε ο Θυρα-4 ουτε κανενας αλλος, κατα την δικη μου αποψη δεν μετραει σε ποιον συνδεσμο ειναι καποιος και ποσο μεγαλος ειναι αυτος η αν ειναι πανελληνιος η οχι (στα @@ μου στην τελικη)...για εμενα μετραει κατα ποσο αγαπαει ο οπαδος, φιλαθλος τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!
και για το πρωτοκολο λεω οτι διαφονω σε μερικα σημεια με την ανακοινωση του συνδεσμου (ως Black White Heart και οχι ως νομικος συμβουλος του Ιβαν)
ποιον εννοεις αν οχι τον ιβαν? αν ΤΩΡΑ με λες οτι εγω θεωρω οτι τονν βριζετε και τον απειλητε οκ
σου ζηταω ΞΑΝΑ να μου παραθεσεις τα σημεια που απειλουμε και βριζουμε τον σαββιδη
αυτοι ειναι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ σημαινει οτι υπαρχει συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων γνωστοι στην παε (και στον κοσμο)
με αυτο το συλλογικο ονομα συνομιλουν και συνεργαζονται μεταξυ τους
αν η παε εχει να πει κατι ξερει ποιοι ειναι και που να τους βρει
εσυ και εγω δεν ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια
- Sick Bastard
Γενικά μιλώντας, θα μπορούμε να πούμε ότι ο Σαββίδης μας έσωσε, όταν ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ τα χρεή του.
Τότε και μόνον τότε, θα μπορούμε να πούμε ότι ο Σαββίδης μας έσωσε.
Μέχρι να γίνει αυτό, το ''που θα είμασταν τώρα χωρίς Σαββίδη'', θα είναι ιστορία για να τρώνε τα ΠΑΟΚτσάκια μας όλο το φαϊ τους. Με τα ''αν'' δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα.
Τότε και μόνον τότε, θα μπορούμε να πούμε ότι ο Σαββίδης μας έσωσε.
Μέχρι να γίνει αυτό, το ''που θα είμασταν τώρα χωρίς Σαββίδη'', θα είναι ιστορία για να τρώνε τα ΠΑΟΚτσάκια μας όλο το φαϊ τους. Με τα ''αν'' δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα.
sourmenetes έγραψε: Απλα ο dimg4 θεωρει οτι ισως αυτα τα κραξιματα,πεσιματα κτλ προς τους συνεργατες του Ιβαν αποθαρρυνουν τον ιδιο και φυγει.Με καλη πιστη το κανει ο αδελφος οπως και με καλη πιστη στηριζετε καποιοι την ανακοινωση.
Ειναι σκληρη η ανακοινωση,θιγοντας προσωπα και καταστασεις αλλα δε διαφωνω οτι σε πολλα εχει δικιο..
Αν ένας ''παίχτης'' όπως ο Σαββίσης, αποθαρρυνθεί και φύγει από σποραδικά κραξίματα -απολύτως δικαιολογημένα- και πεσίματα -αδικαιολόγητα, αλλά και εξαιρετικά σπάνια- τότε συγνώμη, αλλά πάλι η ευθύνη είναι δική του.Το ότι βάζει λεφτά δεν μου λέει κάτι στην παρούσα φάση γιατί ο σύλλογος δεν λειτουργεί σωστά κι αυτό κάνει μπαμ στο γήπεδο. Τα λεφτά δεν είναι το παν, χρειάζεται σχέδιο. Τα χω ξαναπεί αυτά, εισέπραξα χλευασμό-περί Μονπελιέ και τέτοια, αλλά τώρα, που φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο ξόδεμα, (πχ, ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει 3μύρια-το 1/3 των παγωμένων χρεών του, έτσι για την προοπτική του πράγματος-και δεν έχει προπονητή), τώρα λοιπόν, όλοι ψάχνονται. Αλλά δεν φαίνεται ότι ιδρώνει και το αυτί κανενός, ούτε σε διοικητικό επίπεδο, σε καθαρά αγωνιστικό είδωμεν, αλλά με λίγες ελπίδες για κάτι καλό.
Ποιος ο λογος να γινομαστε δημοσια βουκινο????
Βρειτε τον,κανονιστε συναντηση και τελειωσε το πραγμα.Ανακοινωση,παρανακοινωση και ιστοριες με αγριους.
Με αμεσο τροπο λυνονται καποια θεματα.
Πως λεμε οτι ο Ιβαν πρεπει να διοικει απο κοντα..Ακριβως το ιδιο ειναι.Οι συναντησεις πρεπει να γινουν απο κοντα.
Ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται βούκινο απ τις ανακοινώσεις.
Γίνεται βούκινο απ την ανοργανωσιά, την εσωστρέφεια, τα μειωμένα αντανακλαστικά, την απουσία του ''προλαμβάνειν'', την αδυναμία να αυτοπροστατευτεί, τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στην ΠΑΕ.
Αν όλα τα παραπάνω γίνουν όπως πρέπει, τότε ναι, οι ανακοινώσεις δεν θα έχουν κανένα νόημα.
+ στο πανω. Αλλα διαφωνω μερικως το οτι δεν εχουν και οι ανακοινωσεις -και δη το ταιμινγκ αυτων- ρολο.....ριξε λαδι στη φωτια που λεει sick....νομιζω δεν χρειαζοταν ΤΩΡΑ.......οτι κ να ειναι,πρεπει να...τα πουνε απο κοντα....
- Sick Bastard
Το από που πρέπει να τα πούνε (κι αν πρέπει) είναι το λιγότερο πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή.
-
Για μενα το να μιλας χωρις σεβασμο και να απαιτεις (δεν μου λες ειναι και αυτο στην σημφωνια ΠΑΕ-Συνδεσμων) το ατομο που σε εσωσε και πληρωσε εως τωρα πολλα και οχι μερικα ρουβλια ειναι εξυβριση. Απο την αλλη το να λες σε καποιον οτι ανελαβε τις ευθυνες σου και να μην λες τι θα γινει εαν δεν το κανει οπως το περιμενουν (οι συνδεσμοι) ειναι εμμεση απειλη. Ετσι το καταλαβαινω (και το τονιζω) ειναι η αποψη μου. Απο εκει και περα ,οπως πολυ σωστα λες, δεν ειναι ουτε δικη μου ουτε δικη σου δουλεια (αν και θελεις να σου αναφερω "σου ζηταω ΞΑΝΑ να μου παραθεσεις τα σημεια που απειλουμε και βριζουμε τον σαββιδη") αρα ολο και καποια σχεση θα εχεις.
Παντοτε φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα
- Sick Bastard
Είπαμε, δεν σε έσωσε, οπότε αρχίζεις τη συλλογιστική σου από λάθος σημείο.
το υφος της ανακοινωσης ειναι αυτο που ειναι θεωρεις οτι ειναι χωρις σεβασμο ? δεκτοBlack_White_Heart έγραψε:Για μενα το να μιλας χωρις σεβασμο και να απαιτεις (δεν μου λες ειναι και αυτο στην σημφωνια ΠΑΕ-Συνδεσμων) το ατομο που σε εσωσε και πληρωσε εως τωρα πολλα και οχι μερικα ρουβλια ειναι εξυβριση. Απο την αλλη το να λες σε καποιον οτι ανελαβε τις ευθυνες σου και να μην λες τι θα γινει εαν δεν το κανει οπως το περιμενουν (οι συνδεσμοι) ειναι εμμεση απειλη. Ετσι το καταλαβαινω (και το τονιζω) ειναι η αποψη μου. Απο εκει και περα ,οπως πολυ σωστα λες, δεν ειναι ουτε δικη μου ουτε δικη σου δουλεια (αν και θελεις να σου αναφερω "σου ζηταω ΞΑΝΑ να μου παραθεσεις τα σημεια που απειλουμε και βριζουμε τον σαββιδη") αρα ολο και καποια σχεση θα εχεις.
αυτος που σε εσωσε(γιατι συμφωνω οτι σε εσωσε) απο ποιον σε εσωσε? απο αυτον που εδιωξαν οι κακοι σφ?
ονομα εχει ο ανθρωπος/οι που εφτασαν στο σημειο τον συλλογο να χρειαζεται σωτηρα
τελικα οι σφ ειναι κακοι που τον εδιωξαν? αν τον εδιωξαν.. επρεπε να παραμεινει στην θεση του? να μην ερχοταν ο σαββιδης?
χωρις "σεβασμο" μιλουσαμε και για τον γουμενο κακως η καλως ετσι ειναι το υφος σχεδον ολων
και εμενα με ξενιζει καποιες φορες αλλα..
κρινομαστε για οτι κανουμε η δεν κανουμε
κανενας ομως δεν θα μας πει και δεν θα μας υποχρεωσει για αυτα
ειναι στην συμφωνια παε- σφ το αποφθεγμα "δεν σας ξερουμε-μην μας ενοχλειτε" η μηπως το "αν κανετε μαλακιες η παε σας φταει?" ε λοιπον λεω εγω τωραο χαζος του χωριου προς την παε αν κανετε μαλακιες οι σφ σας φταινε?
και να με συγχωρεις για το υφος μου δεν εχω κακες προθεσεις αλλα μου βγανει ετσι
-
Για το αν φταινε οι δυο πρωην η οχι αληθεια δεν το ξερω, απο αυτα που διαβαζω εδω και εκει εχω την αποψη μου. Αυτο που σιγουρα μπορω να πω (και σε αυτο συμφωνω με τους συνδεσμους) ειναι οτι αυτοι οι δυο δεν κανουν πλεον για εναν Π.Α.Ο.Κ. οπως τον ονειρευομαι εγω και πολυ αλλοι και απ΄οτι μου δειχνει και ο Ιβαν. Απλα δεν συμφωνω με τον τροπο και το υφος της ανακοινωσης. Βρισκω πολυ πιο σωστο την συναντηση χωρις τους δυο.
Με εσωσε απο τον υποβιβασμο, προσπαθει να με ξεχρεωσει (και δεν τον αφηνουν, κατι για το οποιο με εξοργιζουν ακομα περισσοτερο οι συνδεσμοι επειδη για τους δυο τρεξανε και οργανωθηκανε αλλα για τον Ιβαν οχι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), θελει να φτιαξει αληθινο Προπονητικο και οχι ενα μαντρι στην Μεσημβρια.. το οποιο θελει να μου χαρισει κι΄ολας.Μου εφερε εναν προπονητι που για ηλιθιο λογο αφησε (λαθος του) να τον φανε τα δικα του ατομα. Ολα αυτα βεβαιαι τα βλεπω ρομαντικα και τον εμπιστευομαι τυφλα κατι το οποιο το κανω με μεγαλυτερη ευκολια απ΄οτι στους δυο που ηρθαν φυγαν και ξαναηρθαν...
Το καταλαβαινω αυτο με το υφος γιατι πολυ απλα και μενα μου βγαινει ετσι
Με εσωσε απο τον υποβιβασμο, προσπαθει να με ξεχρεωσει (και δεν τον αφηνουν, κατι για το οποιο με εξοργιζουν ακομα περισσοτερο οι συνδεσμοι επειδη για τους δυο τρεξανε και οργανωθηκανε αλλα για τον Ιβαν οχι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), θελει να φτιαξει αληθινο Προπονητικο και οχι ενα μαντρι στην Μεσημβρια.. το οποιο θελει να μου χαρισει κι΄ολας.Μου εφερε εναν προπονητι που για ηλιθιο λογο αφησε (λαθος του) να τον φανε τα δικα του ατομα. Ολα αυτα βεβαιαι τα βλεπω ρομαντικα και τον εμπιστευομαι τυφλα κατι το οποιο το κανω με μεγαλυτερη ευκολια απ΄οτι στους δυο που ηρθαν φυγαν και ξαναηρθαν...
Το καταλαβαινω αυτο με το υφος γιατι πολυ απλα και μενα μου βγαινει ετσι

- abc_o_ karpouzas
ιβαν μην την ψαχνεις
απο οτι βλεπεις σε λιγο θα βγεις και υπολογος για τα προβληματα του ΠΑΟΚ
το μονο που θελω οταν την κανει....νομιζω οτι εκεινον τον δρομο του δειχνουμε και δεν ειναι μακρια ........η ομαδα να μπορει να σταθει μονη της
το μονο που θελω οταν την κανει....νομιζω οτι εκεινον τον δρομο του δειχνουμε και δεν ειναι μακρια ........η ομαδα να μπορει να σταθει μονη της
- Ekatnetworkltd
Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος!Θα πάρει και κανένα τίτλο η τίτλους πρώτα!Έ και τι έγινε μωρέ χέστηκε η φοράδα στο αλλόνι!Πόντιος είναι και πεισματάρης!abg12d34 έγραψε:ιβαν μην την ψαχνεις
Με τις λεξεις παιζουμε αδερφε? Ποιος μιλησε εξ ονοματος Σαββιδη? Ουτε μιλαω αποκλειστικα για την ανακοινωση. Γενικα μιλαω να συνειδητοποιησετε καποιοι οτι αυτη η μιρλα το μονο που μπορει να αποφερει ειναι το ξενερωμα ενος ανθρωπου που ριχνει χρημα και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Δε νομιζω οτι η αποψη μου αυτη λεει οτι αφαιρει κανενος δικαιωμα. Ασε τα νομικα κλπ ρε φιλε, μεταξυ μας σαν οπαδοι μιλαμε. Δηλαδη χρειαζεται νομικο τμημα της παε για να καταλαβουμε οτι πρεπει να τον αφησουμε να λειτουργησει την παε οπως θελει?marley 4 έγραψε:διακιωμα τους δασκαλε 4 να κρινουν και να λενε οτι θελουν
δεν μπορουν ομως να μιλανε εξ ονοματος σαββιδη
εχει νομικο επιτελειο η παε αν βλεπουν απειλες θα αποφανθει η δικαιοσυνη
απλα πραγματα
H πλακα ειναι οτι ηρθε ενας μεγαλομετοχος που δεν εχει καμια σχεση με αυτους που προαναφερες και τον μηδενιζεις. Αυτο ειναι το ανησυχητικο. Η στηριξη θα επρεπε να ειναι αυτονοητη αφου βλεπουμε οτι σκαει λεφτα και ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ οσο κι αν δεν σου αρεσει αυτο.DASKALOS4 έγραψε:Σταματηστε ρε μας εσωσε ! Ξερετε που θα μασταν τωρα ?
Παμε να γελασουμε
Οπου ιβαν βαλε ζαγορακη μας εσωσε απο τον μρ ντιβελπμεντ
Οπου ζαγορακη βαλε γουμενοπαγωνηδες αντι μπατμαν θελοσικαμπαλαμωρακωστικου
Οπου μπατμαν βαλε αποχη μαυρα χρονια βουλινου
Τι πλακα που εχετε να στηριζετε τον καθε προεδρο και μετα να τα ξεχνατε ολα τι διαχειριση εκανε και να αγαπατε αμεσως τον επομενο