Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από montelo »

Την αλλαξα ντινο...

Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις άλλη μία προσπάθεια για να την αλλάξεις πραγματικά. Σε περίπτωση που δεν τα... "καταφέρεις", ο αποκλεισμός σου με το όνομα αυτό θα είναι οριστικός! Ακόμα θαυμάζω την υπομονή μου με σένανε!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να την αλλαξω σε τι ενοχλει? Ποιος ο λογος να υπαρχει υπογραφη αφου δεν μου επιτρεπεται να βαλω οτι θελω? Προτεινε εσυ μου καμια γιατι εγω δεν ξερω τι πρεπει και τι δε πρεπει να βαλω...
Απαντησε μου λιγο στις ερωτησεις

Δε μου λες, θέλεις ή δεν θέλεις να συμμετέχεις στο φόρουμ αυτό; Πόσες φορές πρέπει να σου πω να σταματήσεις τις βλακείες για να βάλεις μυαλουδάκι;

Ξέρεις κανέναν να πηγαίνει στο γήπεδο για να κάνει πασαρέλα; Γιατί εγώ ΔΕΝ ξέρω! Δηλαδή, εσύ θέλεις να μας πεις ότι όλοι εμείς που δεν είμαστε συνδεσμίτες είναι σα να πηγαίνουμε στο γήπεδο απλώς για να κάνουμε πασαρέλα και όχι για να βοηθήσουμε την ομάδα μας; Ε, λάθος κάνεις, λοιπόν! Τι να κάνουμε τώρα, δηλαδή;

Επειδή φαντάζομαι βάσιμα ότι έχεις γραφτεί απλώς και μόνο για να γράφεις μαλακιούλες εδώ μέσα, δείξε μου ότι κάνω λάθος και ότι θα γράφεις σοβαρά πράγματα. Ξεκίνα από την υπογραφή σου χωρίς δεύτερη κουβέντα. Σε περίπτωση που δεν το κάνεις, είσαι παρελθόν από τη σελίδα. Όπως επίσης και στο επόμενο τρολάρισμα που θα κάνεις σε οποιοδήποτε σχόλιό σου!

Και κόψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το... «γουδάκι»!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

Ντινο μαλλον εχεις την μυγα...
Εγω κριτικη κανω για μια μεριδα ανθρωπων που ερχεται στο γηπεδο για χαβαλε και ποζεριλικι δλδ να βγαλει φωτο να τις ανεβασει στο φβ και να το παιξει κονιορδος στους φιλους και στην γκομενα του...τωρα αν εσυ θιγεσαι με αυτο μαλλον σε περιλαμβανει αλλιως δεν εξηγειται
Και το μοντελο ως ονομα το βαλα για καποιον απο δω περα που ελεγε σε ενα ποστ του οτι λογω της εμφανισης καποιων δημιουργουνται επεισοδια και οτι μοιαζουν με χομο σαπιενς (λες και αν ειμαστε ολοι σαν τον μπραντ πιτ αυτοματως δεν θα υπαρχει κανενα επεισοδιο)
Την υπογραφη θα την αλλαξω οταν μπω απο πισι γιατι ειμαι απο ταπατολκ...

Άσε καλύτερα. Την αλλάζεις σε ένα μήνα από σήμερα, αφού εσύ κατάλαβες ότι θίγομαι εγώ από την υπογραφή σου και ότι συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που κάνεις κριτική για την πασαρέλα και το duck face και γι' αυτό σου ζητάω εδώ και ένα μήνα να την αλλάξεις! Πάντα σινιαρισμένος με την τελευταία λέξη της μόδας είμαι και η υπογραφή σου με θίγει βάναυσα! Μη σώσεις και την αλλάξεις...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

Mη σωσεις? :yellowcard: Δεν νομιζω πως ειναι πρεπον συμπεριφορα αυτη ειδικα απο ατομα που πρεπει να ειναι το παραδειγμα εδω μεσα για τη καλη λειτουργια του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το φόρουμ λειτουργει με συγκεκριμένους κανόνες. Όποιος δεν τους τηρεί, αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να κάνει πνεύμα γελοιοποιώντας κανόνες και μέλη που τους τηρούν δεν έχει θέση εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Mη σωσεις? :yellowcard: Δεν νομιζω πως ειναι πρεπον συμπεριφορα αυτη ειδικα απο ατομα που πρεπει να ειναι το παραδειγμα εδω μεσα για τη καλη λειτουργια του φορουμ.
Έκανε παροιμιώδη υπομονή ο Ντίνος, οπότε δικαιολογείται!
Φαίνεται πιο υπομονετικός και διαλλακτικός, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ, ειδικά σε τέτοια περίπτωση προφανούς trollαρίσματος!
Φέρνω ως παράδειγμα τη περίπτωση που ο Ντίνος είχε ανοίξει διάλογο μια φορά μαζί του, ενώ στο καπάκι ο Angelheart (αν θυμάμαι καλά) τον banαρε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ψαρά τρέλα πουλάς κι εσύ;

Δεν είδες το "διάλογο" παραπάνω; Υπάρχει περίπτωση να τον είδες και να βγάζεις την κίτρινη στο Ντίνο;

Δεν είμαστε καλά. Ξέρετε η διαχείριση του φόρουμ δεν είναι σε μορφή δημοψηφίσματος. Ούτε ψηφοφορία θα γίνεται κάθε φορά για το αν αρέσει στους τρίτους μια κουβέντα ανάμεσα σε διαχειριστή και σε μέλος.

Υπάρχουν κανόνες και όρια. Υπάρχουν και χιλιάδες μέλη που, άλλος λίγο άλλος πολύ, τα τηρούν όλα αυτά και περνάνε μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

Tρελα?Οχι εγω ψαρια πουλαω :D :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Η παρατήρηση για το "μη σώσεις" είναι δεκτή και όντως ξέφυγα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω την ψυχραμία μου για το συμπέρασμα που έβγαλε το πρώην μέλος του site. Όσο και να εξαντλήθηκε η υπομονή μου να τον παρακαλάω εδώ και ένα μήνα, δεν έπρεπε να το πω αυτό! Έχει τα δίκια του ο ψαράς μας... Απολογούμαι.
Άβαταρ μέλους
ΨΑΡ4ΑΣ

Δημοσίευση από ΨΑΡ4ΑΣ »

Τωρα εισαι ωραιος ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dinos_Liverpool έγραψε:Η παρατήρηση για το "μη σώσεις" είναι δεκτή και όντως ξέφυγα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω την ψυχραμία μου για το συμπέρασμα που έβγαλε το πρώην μέλος του site. Όσο και να εξαντλήθηκε η υπομονή μου να τον παρακαλάω εδώ και ένα μήνα, δεν έπρεπε να το πω αυτό! Έχει τα δίκια του ο ψαράς μας... Απολογούμαι.
Είδες, εγώ προσπάθησα! :mrgreen:

No offence, Ψαρά! :)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην τον παρεξηγεις,Ψαρα μου....ειναι νεος και βραζει το αιμα του!..... 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Η παρατήρηση για το "μη σώσεις" είναι δεκτή και όντως ξέφυγα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω την ψυχραμία μου για το συμπέρασμα που έβγαλε το πρώην μέλος του site. Όσο και να εξαντλήθηκε η υπομονή μου να τον παρακαλάω εδώ και ένα μήνα, δεν έπρεπε να το πω αυτό! Έχει τα δίκια του ο ψαράς μας... Απολογούμαι.
Ημουν σίγουρος. Α ρε Ντινο.. :D
Το "πρωην μελος" που αναφέρεις σημαίνει οτι είναι οριστικό? Δε ξέρω, τον συμπαθούσα για το περίεργο χιουμορ του (κατα τα λεγόμενα του μαλλον ηταν και συνδεσμίτης :o ) αλλα κι αυτός το παρατράβηξε για μια χαζομαρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Συμφωνώ με τον Καταραμένο!
Παραδόξως, τις τελευταίες μέρες ήταν μια χαρά, ειδικά στις συζητήσεις για τους συνδέσμους (νομίζω)..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προφανως βεβαια δε το ελεγε ετσι ο Ντινος (Οντως να μη σωσει) αλλα σε θαυμαζω :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”