Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Μακάρι αδερφέ, για να χαμογελάσει κι αυτός από εκεί πάνω...
Ας ρίξουμε όμως την πο@$α στον γάβρο και για τις φάπες στα γνωστά κ@λόπαιδα το συζητάμε αργότερα.
Άλλωστε, αν πρόκειται να πέσουν φάπες, άλλοι έχουν σειρά προτεραιότητας...
ΥΓ. Τι έγινε με το σχόλιο του μοντέλου? Γιατί εξαφανίστηκε?
Να σου πω και την δικαιολογία που θα γράψουν σε αυτήν την περίπτωση οι αρδ: απελευθερωμένοι πλέον από περίεργους και άγνωστους ρόλους, παίζοντας στην φυσιολογική τους θέση και με ορθολογικό στήσιμο ενδεκάδας, χωρίς τα πειράματα και τις δοκιμές του Ολλανδού, οι παίκτες μπόρεσαν να βγάλουν την πραγματική τους αξία στο χορτάρι...ace79grpaok έγραψε:Έχω συχαθει τοσο πολύ την κατασταση δολοπλοκιών Βυζαντίου που δεν ξερω αν αξίζει άλλο να ασχολούμαι ,αν τα γνωστά κ@λοπαιδα την κυριακη πετάνε ακομα και να κερδίσουμε θα είναι για φαπες
Ας ρίξουμε όμως την πο@$α στον γάβρο και για τις φάπες στα γνωστά κ@λόπαιδα το συζητάμε αργότερα.

ΥΓ. Τι έγινε με το σχόλιο του μοντέλου? Γιατί εξαφανίστηκε?
- Ekatnetworkltd
Θέλω εκδίκηση για την τεσσάρα!Και άμα είμαστε μάγκες,πέντε πρέπει να γράψει!
ΥΓ:Ρε μοντέλο άλλαξε ρε φίλε την υπογραφή σου να σε διαβάζουμε!Σκάς γάιδαρο ρε αδελφέ!
ΥΓ:Ρε μοντέλο άλλαξε ρε φίλε την υπογραφή σου να σε διαβάζουμε!Σκάς γάιδαρο ρε αδελφέ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 06 Μαρ 2014, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Εγώ θέλω να δω τους παίχτες μας να βγάζουν ΦΩΤΙΕΣ από παντού και να παίξουν σαν τους ... 300 του Λεωνίδα!!
Να τους δω να παίξουν με πρησμένα ΑΠΙΔΙΑ στα σκέλια και ας είναι το αποτέλεσμα όποιο θέλει * !!
* ... 5 - 0 εννοώ!!!

Να τους δω να παίξουν με πρησμένα ΑΠΙΔΙΑ στα σκέλια και ας είναι το αποτέλεσμα όποιο θέλει * !!
* ... 5 - 0 εννοώ!!!

Αδερφε τους ειδες να παιζουν ετσι πολλες φορες? Εγω θα ειμαι εκει να ξελαρυγγιαστω αλλα απο μεσα μου το φοβαμαι παρα τη μιση ομαδα του γαυρου γιατι δεν εχουν γαμωεγωισμο οι παικτες. Μακαρι να διαψευστω
- falconakis
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παίξουν την μπάλα που μπορούν και τα γαυράκια δεν θα έχουν καμιά τύχη...
Πάμε δυνατά απο την αρχή κι όπως λέει και ο Αλέ..
Καλώς τα παιδιά 3-0.
Απλά για να ξεπλένουμε την 4αρα ένα 6-1 μου ακούγεται καλό σκορ...
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

Πάμε δυνατά απο την αρχή κι όπως λέει και ο Αλέ..
Καλώς τα παιδιά 3-0.
Απλά για να ξεπλένουμε την 4αρα ένα 6-1 μου ακούγεται καλό σκορ...
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

- hasio_john
Φίλε Dimg4 , όντως έχω... ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, αλλά ρε γαμώτο, με τόσο κράξιμο που τους κάναμε με το τότε ξεφτιλίκι , νομίζω πως σε αυτόν τον αγώνα θα τα δώσουν όλα! (ΑΝ φυσικά μας αφήσει και το κοράκι μιας και μας βλέπω με 9 παίχτες μέχρι το ημίχρονο) ΜΑΚΑΡΙ να φιλοτιμηθούν και να μας αποδείξουν πως ΔΕΝ έχουν καταντήσει δημόσιοι υπάλληλοι της ομάδας!

Καλα οι εντος πολης ειναι λιγο απαραδεκτοι περι μπασκετsourmenetes έγραψε:Οι εντος πολης ας ακουνε και ας καταλαβαινουν..IKARIA_4 έγραψε:διαβαζω και ακουω διάφορα τοσες μερες,τοσο καιρο...
δηλωνω λοιπον τα εξης.Θα κανω ο,τι ειναι δυνατον να κανω το ταξιδι ως τη Θεσσαλονικη παρ'οτι ειμαι πολυ μακρυα.Μακαρι να ειχα την τυχη πολλων,να ειμαι μερικα λεπτα ή ωρες αποσταση...
Δεν θα με νοιαζει σε τι αγωνιστικη κατασταση ειναι η ομαδα,δεν θα με νοιαζει εαν θα εχουμε για προπονητη ακομα και τον Χρηστοβασιλη.Δενθα με νοιαζει εαν εχουμε για βασικο ακομα και τον Κουτσομητρα.Δεν θα μου καιγεται καρφι εαν ειμαι αρρωστος,εαν ο Ερμης ειναι αναδρομος, εαν θα ερθει το τελος του κοσμου...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚ@ΥΛΑ ΜΟΥ!!!
οποιο και αν θα ειναι το αποτελεσμα.Ας μου το ελεγε και απο πριν το μεντιουμ,εγω ξανα εκει θα ημουν...
συγνωμη απο τους συνοπαδους,αλλα ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο το συναισθημα...γι'αυτο ειμαι ΠΑΟΚ...
Δε νομιζω να ειναι τοσο φλωροι ρε γαμωτο! Δε θελω να ασχοληθω με τη διαιτησια, θελω να δω τον Νατχο να τρυπαει και τον Σαλπι ή τον Κλαους να πυροβολανε! Θελω να δω τον Ινσα να ριχνει καντηλια στα πουστο φορ τους! Θελω τον Κατσε να πεταει κατω τον μανιατη και εμεις θα τους καταπιουμε με τις φωνες μας!hasio_john έγραψε:Φίλε Dimg4 , όντως έχω... ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, αλλά ρε γαμώτο, με τόσο κράξιμο που τους κάναμε με το τότε ξεφτιλίκι , νομίζω πως σε αυτόν τον αγώνα θα τα δώσουν όλα! (ΑΝ φυσικά μας αφήσει και το κοράκι μιας και μας βλέπω με 9 παίχτες μέχρι το ημίχρονο) ΜΑΚΑΡΙ να φιλοτιμηθούν και να μας αποδείξουν πως ΔΕΝ έχουν καταντήσει δημόσιοι υπάλληλοι της ομάδας!
Αμα ειναι να ριξουν καμια χοντρή τσα#ου στο gay και να το ευχαριστηθουμε ρε παιδια χαλαλι τους αν εφαγαν το χουμπ οι παίκτες... Εγω παντως θελω να τους κερδισουμε και ας παιξει και ο Τζιωλης guest star στα χαφ απο Τουρκία, ο Νατκο σεντερ μπακ και ο Ινσα εξτρεμ με νεο σύστημα Γ. Χ. για το οποιο θα κατωχυρωσει νεα παγκοσμια πατεντα μετα το ματς. Με τον ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε με τον καθε παίκτη, προπονητη, δημοσιογραφο προεδρο κτλ Ας σταματησουμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας και ας βοηθησουμε ΟΛΟΙ την ομαδα να επικρατησει της πιο μισητης χαβουζας που καταδυναστευει τους παντες απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.
ΥΓ: Θα λεω στους κωλογαυρους μετα το ματς : σκεψου να ειχαμε το ΓΧ απο την αρχη της χρονιας ποσα θα τρωγατε....
ΥΓ: Θα λεω στους κωλογαυρους μετα το ματς : σκεψου να ειχαμε το ΓΧ απο την αρχη της χρονιας ποσα θα τρωγατε....

- hasio_john
- SePuLtUrA_4_
Τωρα ξαφνικα θα υπαρξει πλανο...τωρα ξαφνικα θα παιξουν με τσαμπουκα...τωρα ξαφνικα θα σκυλιασουν...αυτα τα καλομαθημενα ξαφνικα θα κανουν καταθεση ψυχης...και αυτοματισμοι θα υπαρξουν...και τριγωνακια θα δουμε και ολα...τωρα εφυγε ο μπαμπουλας στεφενς...τωρα ειμαστε ξανα με οικείους...το φοβαμαι το ματς οχι λογω ομαδας γαυρου αλλα φοβαμαι μην ο κοσμος ξεσπασει...τυρακι θα μας πεταξουν...ευχομαι να μην τσιμπησουμε και πεσουμε στην φακα τους σαν πρωταρηδες...
Τωρα για το παιχνιδι...
Δεν με νοιαζει και δεν με ενδιαφερει το πως θα γινει...στα @@ μου αν θα δω αυτοματισμους και τριγωνακια...θελω απλα να τους γ@ματε χωρις κανενα οικτο...αυτοι θα ερθουν να πανε το παιχνιδι στο λαου λαου και στο χ επειδη θα θελουν να κρατησουν δυναμεις για την μαντσεστερ...εσεις απλα παιχτες του ΠΑΟΚ που μονο ντροπες μας εχετε κερασει φετος παίξτε μια φορα για αυτον τον λαο και δωστε μας επιτελους μια γ@μοχαρα...Γ@μηστε αυτη την ομαδα που σας ξεφτίλισε στο τιγανι...Για μενα υπαρχει μονο νικη...κανενα αλλο αποτελεσμα δεν μπορει να χωρεσει ο νους μου...οποιος δεν μπορει να πιασει το σφυγμο του κοσμου και να καταλαβει τι εστι ΠΑΟΚ ας παει στο παρεακι και να πει σορρυ αλλα δεν θελω να παιξω γιατι ειμαι λιγος για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...
Το νου σας ρεμαλια...
Τωρα για το παιχνιδι...
Δεν με νοιαζει και δεν με ενδιαφερει το πως θα γινει...στα @@ μου αν θα δω αυτοματισμους και τριγωνακια...θελω απλα να τους γ@ματε χωρις κανενα οικτο...αυτοι θα ερθουν να πανε το παιχνιδι στο λαου λαου και στο χ επειδη θα θελουν να κρατησουν δυναμεις για την μαντσεστερ...εσεις απλα παιχτες του ΠΑΟΚ που μονο ντροπες μας εχετε κερασει φετος παίξτε μια φορα για αυτον τον λαο και δωστε μας επιτελους μια γ@μοχαρα...Γ@μηστε αυτη την ομαδα που σας ξεφτίλισε στο τιγανι...Για μενα υπαρχει μονο νικη...κανενα αλλο αποτελεσμα δεν μπορει να χωρεσει ο νους μου...οποιος δεν μπορει να πιασει το σφυγμο του κοσμου και να καταλαβει τι εστι ΠΑΟΚ ας παει στο παρεακι και να πει σορρυ αλλα δεν θελω να παιξω γιατι ειμαι λιγος για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...
Το νου σας ρεμαλια...
- paoki_sweden
+ 1 000 000marcusm έγραψε:Νικη και για τον Olivares γαμ@ το στανιο μου
Στα παιχνιδια με τον ερυθρο δυναστη του ελλαδικου πρωταθληματος, τον διορισμενο ψευτο-πρωταθλητη, την παλλακιδα του Τσαμπιονς Λιγκ , ενα πραγμα πρεπει να επικρατησει:
Π@ΥΤΣΑ -ΞΥΛΟ -ΣΟΥΒΛΑ
(που ελεγε και μια ψυχη)
Το ματς αυτο ειναι υπερανω προπονητων -προεδρων - παικτων και τα συναφη....
Για οτιδηποτε αλλο και για οποιοδηποτε αποτελεσμα οι καλοθελητες και τα δημοσιογραφικα λιγουρια εχου ετοιμες απαντησεις...
Π@ΥΤΣΑ -ΞΥΛΟ -ΣΟΥΒΛΑ
(που ελεγε και μια ψυχη)
Το ματς αυτο ειναι υπερανω προπονητων -προεδρων - παικτων και τα συναφη....
Για οτιδηποτε αλλο και για οποιοδηποτε αποτελεσμα οι καλοθελητες και τα δημοσιογραφικα λιγουρια εχου ετοιμες απαντησεις...
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι οι παίκτες να παίξουν με πάθος, που έχω πολύ καιρό να το δω. Δεν περιμένω καμια μεγάλη εμφάνιση, άλλωστε είμαστε χωρίς κουμανταδόρο. Αλλά με πάθος και δύναμη μπορούμε να κερδίσουμε τους γελοίους.