Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1

Δημοσίευση από rou »

pgarcia25 έγραψε:Ρε παιδιά όλοι γήπεδο την Κυριακή. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει SOLD OUT οπωσδήποτε. Τόσο καιρό το περιμένουμε αυτό το ματς. Τί πάει να πει ξενέρωσα, δεν μπορώ τώρα θα πάω στον ημιτελικό και τέτοια; Κανονίστε να μαστε τρεις και ο κουκος παλι.

3 και ο κουκος φιλε ειμαστε σε καθε ματς πλεον.. μονο στα 3 μεγαλα ματς ερχονται ολοι οι 'προπονητες' και βριζουν και το παιζουν εξυπνοι... πραγματικα προτιμω να μην μην εχω κανεναν τους διπλα μου , παρα να τους εχω και να με ζαλιζουν καθε φορα.. Απο κει και περα , βλεπω πολυ ψήλωμα ξαφφνικα λες και ειμαστε 'ομαδαρα' στις εμφανίσεις μας τελευταια.. Με παθος σιγουρα , αλλα μην ειμαστε και πολυ υπερόπτες..
Μακαρι η αγωνηστικη ανακαμψη να αρχισει απο την κυριακη και να συνεχισει , γιατι ειναι ισως η πιο σηματνικη καμπη της χρονιας , διοτι κρινονται πολλα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

IKARIA_4 έγραψε:διαβαζω και ακουω διάφορα τοσες μερες,τοσο καιρο...
δηλωνω λοιπον τα εξης.Θα κανω ο,τι ειναι δυνατον να κανω το ταξιδι ως τη Θεσσαλονικη παρ'οτι ειμαι πολυ μακρυα.Μακαρι να ειχα την τυχη πολλων,να ειμαι μερικα λεπτα ή ωρες αποσταση...

Δεν θα με νοιαζει σε τι αγωνιστικη κατασταση ειναι η ομαδα,δεν θα με νοιαζει εαν θα εχουμε για προπονητη ακομα και τον Χρηστοβασιλη.Δενθα με νοιαζει εαν εχουμε για βασικο ακομα και τον Κουτσομητρα.Δεν θα μου καιγεται καρφι εαν ειμαι αρρωστος,εαν ο Ερμης ειναι αναδρομος, εαν θα ερθει το τελος του κοσμου...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚ@ΥΛΑ ΜΟΥ!!!
οποιο και αν θα ειναι το αποτελεσμα.Ας μου το ελεγε και απο πριν το μεντιουμ,εγω ξανα εκει θα ημουν...

συγνωμη απο τους συνοπαδους,αλλα ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο το συναισθημα...γι'αυτο ειμαι ΠΑΟΚ...
Οι εντος πολης ας ακουνε και ας καταλαβαινουν..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ολοι γηπεδο την κυριακη πρεπει να δειξουμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλος και δε ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε για προεδρους ουτε για παιχτες ουτε για κανεναν

μονο οι γαυροι εχουν πρωσοπολατρεια στον κοκκαλη τον νταιφα το χοντρο κτλ πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι εμεις υπαρχουμε και χωρις βρυζα σαββιδη στεφενς και οτι αλλο θελετε και θα υπαρχουμε και μετα απ αυτους αν χρειαστει

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν τίθεται ζήτημα απουσίας μάγκες. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Με τον βρωμερό gay παίζουμε, όχι με τον Πάνθρακα για να κάνουμε μουτράκια..
Αν δεν κάνω λάθος, με χ2 ο gay πανηγυρίζει πρωτάθλημα μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ. Δεν έχω καμία διάθεση να το ζήσω και αυτό, οπότε ας βοηθήσουμε την ομάδα όσο μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα λιγο πριν τον γαυρο...σχεδον ΟΛΑ εχουν γινει πουτάνα!τι να πω...ΠΑΟΚ ειμαστε...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όλοι γήπεδο την Κυριακή.Δεν έχω καμιά διάθεση να δω τον γκέι να πανηγυρίζει μέσα στην Τούμπα.

Η αποχή όπως πάντα είναι το μεγαλύτερο λάθος και δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα..Ακολουθούν κρίσιμα ματς.

Το είπα και χθες και το ξαναλέω.. Γμηστε τον φουστη τον ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Γαμώ το σας!!!! Εγώ είμουν που σας καλούσε να φωνάξετε ΧΟΥΜΠ ΧΟΜΠ με την Μενφίκα!!! Εγώ είμαι που γκρινιάζω για τις ευθύνες της διοίκησης και με κράζουν μερικοι για συνομωσιολόγο!!! Εγώ είμαι που σφίχτηκε η καρδία μου και μάτωσε το βράδυ της Κυριακής και παρολίγο να ακολουθήσω τον Oli !!!!!
ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

----------------------γλυκος-----------------

κιτσιου---------κατσουρ-ινσα----------τζαβε

-----------------λαζαρ-νατκο--------------

σαλπι------------λουκας---------------στοχ

------------------κλαους---------------------

αλλαγες βουκιτς-χουσεν κ κατσε ή μαντουρο
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Vitor αντί κατσουρ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν ειναι ετοιμος..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Με την καλύτερη ψυχολογία ο γκέι μετά το τρίμπαλο απ τον βάζελο;
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Αφου προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε:Όλοι γήπεδο την Κυριακή.Δεν έχω καμιά διάθεση να δω τον γκέι να πανηγυρίζει μέσα στην Τούμπα.
nikolasf έγραψε:Γαμώ το σας!!!! Εγώ είμουν που σας καλούσε να φωνάξετε ΧΟΥΜΠ ΧΟΜΠ με την Μενφίκα!!! Εγώ είμαι που γκρινιάζω για τις ευθύνες της διοίκησης και με κράζουν μερικοι για συνομωσιολόγο!!! Εγώ είμαι που σφίχτηκε η καρδία μου και μάτωσε το βράδυ της Κυριακής και παρολίγο να ακολουθήσω τον Oli !!!!!
ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!
che4 έγραψε:ολοι γηπεδο την κυριακη πρεπει να δειξουμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλος και δε ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε για προεδρους ουτε για παιχτες ουτε για κανεναν

Κοιτα να δεις που στο τελος θα με ψήσουν τα παλιόπαιδα.Πάλι ρόμπα θα γίνω? :evil:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε Καταραμένε η ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ σε περιμενει την Κυριακή το βραδυ για να βγαλεις γούστα με τους απογονους και συ θα της το αρνηθείς? δε το νομιζω :geek:

ΠΑΟΚ εισαι... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Έχω συχαθει τοσο πολύ την κατασταση δολοπλοκιών Βυζαντίου που δεν ξερω αν αξίζει άλλο να ασχολούμαι ,αν τα γνωστά κ@λοπαιδα την κυριακη πετάνε ακομα και να κερδίσουμε θα είναι για φαπες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”