Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GoMaRoS

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από GoMaRoS »

mpouJr έγραψε:Κ η λυση ειναι να μην αφησουμε τους διεθνεις μας να πανε στο μουντιαλ η να αποσυρουμε την ομαδα απο το πρωταθλημα?
Αντι να συμπραξουμε με την ομαδα εναντιων του εχθρου ψαχνουμε να βρουμε πως θα διχαστουμε μεταξυ μας.
Ακουσε κανεις τις θεσεις του Γκαγκατση στο ραδιο με τον ανιδεο Γαβριηλίδη που τον εκανε ρεζιλι στον αερα 4-5 φορες βγαζοντας τον ψευτη?
Δηλαδη τι στραβο εκανε?τι θα καναμε εμεις στην θεση του?

Φιλε μαρλευ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

@Gomaros
Φυσικα κ δεν με καλυψε αδερφε αλλα απο την μουγκα που ειχαμε πριν μερικους μηνες ειναι κατι προς τα μπροστα.
Πολεμο σε κανουν παντου κ εσυ κανεις πολεμο στην ΠΑΕ?δηλαδη αυτο ειναι το λογικο?
Κοιταμε το δεντρο κ χανουμε το δασος.
Αντι να ενωθουμε απεναντι στο γ@μογαυρο καθομαστε κ μαλωνουμε μεταξυ μας.

δεν κάνω πόλεμο στην ΠΑΕ, κάνω κριτική στην ΠΑΕ, έχει διαφορά ;) και δεν μαλώνουμε, συζητάμε, απλά σαν βορειοελλαδίτες φωνάζουμε λίγο παραπάνω :D
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εχεις παραπονο απο αυτα που ειπε ο Γκαγκατσης στο ραδιο κ το βουλωσε στον Γαβροιλιδη?
Θα ηθελες να πει κατι διαφορετικο?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

mpouJr

η παε τραβηξε τον δρομο της
δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οποτε ποιες ειναι οι ενστασεις σου στον δρομο που χαραξε η ΠΑΕ κ ποιος ειναι αυτος ο δρομος που εσυ νομιζεις οτι ειναι καλυτερος,δεν το λεω ειρωνικα απλα θελω πολυ να το συζητησω το θεμα γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να ειμαστε μεταξυ μας μαλλια κουβαρια (τους οπαδους εννοω) κ στην τελικη να βγαινει οτι ο κακος δαιμονας κ ο κυριος αντιπαλος πρεπει να ειναι η ΠΑΕ.
Τα συμφεροντα μας ειναι κοινα (ο ΠΑΟΚ) οι στοχοι μας το ιδιο σε ποια θεματα κολλαμε δεν μπορω να καταλαβω
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αν αυτο ειναι αντιδραση απο την ΠΑΕ, ειστε πολυ χειροτεροι απο οτι νομιζα.

ΞΕΥΤΙΛΑ.

ΞΕΥ-ΤΙ-ΛΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΠΩς ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
pgarcia25

Δημοσίευση από pgarcia25 »

Ρε παιδιά ο καθένας έχει την άποψή του. Για άλλον η ΠΑΕ είναι σκάρτη για άλλον λειτουργεί ικανοποιητικά. Άλλο είναι το θέμα: όταν ακούτε το μ@λ@κ@ γαβριηλιδι να αμολαει τις παπαριές του δεν μπαίνετε στην πρίζα; Ας είμαστε ΟΛΟΙ στο γήπεδο και την Κυριακή και στον β ημιτελικό να τους αποκλείσουμε και μετά να πάνε να... Εδώ με μια νίκη ο βάζελος τους ξεφτίλισε.... Εμείς μπορούμε να το κάνουμε εις διπλούν. Αφήστε τώρα την ΠΑΕ, το Ζηση και όλους τους άλλους και ας στραφούμε όλοι στον εχθρό που θα έρθει 2 φορές στο ΝΑΟ.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

"Προχειρότητα και ερασιτεχνισμός"

Είδα τον παραπάνω τίτλο στην κεντρική και νόμιζα ότι ήταν σχόλιο για το χειρισμό του θέματος Stevens εκ μέρους της ΠΑΕ.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

mpouJr έγραψε:Οποτε ποιες ειναι οι ενστασεις σου στον δρομο που χαραξε η ΠΑΕ κ ποιος ειναι αυτος ο δρομος που εσυ νομιζεις οτι ειναι καλυτερος,δεν το λεω ειρωνικα απλα θελω πολυ να το συζητησω το θεμα γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να ειμαστε μεταξυ μας μαλλια κουβαρια (τους οπαδους εννοω) κ στην τελικη να βγαινει οτι ο κακος δαιμονας κ ο κυριος αντιπαλος πρεπει να ειναι η ΠΑΕ.
Τα συμφεροντα μας ειναι κοινα (ο ΠΑΟΚ) οι στοχοι μας το ιδιο σε ποια θεματα κολλαμε δεν μπορω να καταλαβω

εγω δεν εχω προταση φιλε δεν ειναι δικη μου δουλεια να εχω
πληρωνεται κοσμος και καλα μαλιστα για να κανει αυτην την δουλεια

ο δρομος ειναι ο μοναχικος δρομος
μονη της θελει η παε μονη της παει

εγω βλεπω να τρωμε φαπες σερι αν δεν διαφωνεις κατι πρεπει να κανουν αλλαγες σε προσωπα η νοοτροποια ισως
δεν ξερω αν θελουν ας μην αλλαξουν και τιποτα δεν μου πεφτει λογος

μαλια κουβαρια ειμαστε δεν λεω
μην βαζεις στοιχημα οτι εχουμε κοινα συμφεροντα με παε

μην εκπλαγεις αυριο αν ακουσεις νεα σε οτι αφορα παε-σφ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

mpouJr έγραψε:Εχεις παραπονο απο αυτα που ειπε ο Γκαγκατσης στο ραδιο κ το βουλωσε στον Γαβροιλιδη?
Θα ηθελες να πει κατι διαφορετικο?

για ανθρωπο που εχει 1000% δικιο εγω εχω μεγαλο παραπονο.
κουμπομενος,μαζεμενος,υπερβολικος σεβασμος σε καποιον που ηταν εριστικος και ψευτης κατα του ΠΑΟΚ.
και πριν ισως βιαστεις να μου χρεωσεις οποιαδηποτε μορφη εμπαθειας κατα του γκαγκατση να σου ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανενα απολυτως προσωπικο προβλημα με το παιδι.

απο κει και περα για την ανακοινωση.στα ματια μου ηταν πολυ λαιτ και αναλατη λες και βγηκε απο υποχρεωση.
ας κοιταξουν εκει στην ΠΑΕ να βαλουν το μαχαιρι στα δοντια και να μην κανουν μπλοκ απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης οποιον τους κανει αρνητικη κριτικη
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

mpouJr έγραψε:Κ η λυση ειναι να μην αφησουμε τους διεθνεις μας να πανε στο μουντιαλ η να αποσυρουμε την ομαδα απο το πρωταθλημα?
Αντι να συμπραξουμε με την ομαδα εναντιων του εχθρου ψαχνουμε να βρουμε πως θα διχαστουμε μεταξυ μας.
Ακουσε κανεις τις θεσεις του Γκαγκατση στο ραδιο με τον ανιδεο Γαβριηλίδη που τον εκανε ρεζιλι στον αερα 4-5 φορες βγαζοντας τον ψευτη?
Δηλαδη τι στραβο εκανε?τι θα καναμε εμεις στην θεση του?

Φιλε μαρλευ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

@Gomaros
Φυσικα κ δεν με καλυψε αδερφε αλλα απο την μουγκα που ειχαμε πριν μερικους μηνες ειναι κατι προς τα μπροστα.
Πολεμο σε κανουν παντου κ εσυ κανεις πολεμο στην ΠΑΕ?δηλαδη αυτο ειναι το λογικο?
Κοιταμε το δεντρο κ χανουμε το δασος.
Αντι να ενωθουμε απεναντι στο γ@μογαυρο καθομαστε κ μαλωνουμε μεταξυ μας.

Απειρα +++ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Όσα +++ θέλεις. Έτσι ακριβώς.

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε οτι η εσωστρέφεια και η ροπή μας σε διχαστικές τάσεις θα είναι φρένο στην πορεία της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής και ταυτόχρονα βούτυρο στο ψωμί του γαμημένου ΠΟΚ.

Αγαπήστε με όλη την δύναμη της ψυχή σας τον ΠΑΟΚ και όχι τον εαυτούλη σας, όπως γράφει και μια ψυχή εδώ στην υποφραφή του nickname του.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

@marley4
Οσο μιλουσαμε χτες ειχα ανοιχτη ακροαση με την συναντηση των συνδεσμων γιαυτο κ μιλουσα για "πολεμο" οποτε δεν υπηρχε καμμια εκπληξη απο μερους μου.
Οσον αφορα τις προτασεις δεν υπαρχει κανενας που να πληρωνεται για να κανει αυτη την δουλεια(εδω μεσα),το να κατακρινεις ειναι το μονο ευκολο κ απλο το να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει τι ειναι καλυτερο ειναι το δυσκολο,ουτε παιδακια ειμαστε ουτε ανεγκεφαλοι νομιζω μπορουμε εδω μεσα να κανουμε μια συζητηση με επιχειρηματα κ μπορουμε να βγαλουμε μια ακρη αλλωστε γιαυτο ειναι κ το φορουμ να ανταλαξουμε ιδεες να πουμε τις αποψεις μας κ να σχολιασουμε οτι γινεται που αφορα τον ΠΑΟΚ κ οχι μονο.
Μιλας για μοναχικο δρομο το πως εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα δεν μπορω να το καταλαβω.

@desperado
Αδελφε δεν εχω κατηγορησει ποτε κανεναν για καμμια εμπαθεια προς κανεναν κ ουτε προκειτε να το κανω (εκτος κ ειναι για τρολαρισμα).
Για μενα βγηκε ο ταδε κυριος σε μια εκπομπη κ ειπε ψευδη κατα του ΠΑΟΚ υπηρξε αμεση παρεμβαση απο πλευρας ΠΑΟΚ του απαντησε οπως του αρμοζε,εδειξε τον καταλληλο χαρακτηρα (διοτι με υβρεις δεν κερδιζεις τιποτα) κ τον ειρωνευτηκε αρκετα οσον αφορα την διαφορα αντιμετωπισης των γαυρων.Εκτος αν δεν ακουσες οτι ειπε "το προβλημα ειναι του ολυμπιακου κ οχι δικο μας" η το οτι "αν δεν τιμωρηθει ο ολυμπιακος θα ορισετε την 12 του μαρτη?","υπαρχει ελευθερη ημερομηνια 12 του μαρτη κ θελουμε να οριστει αυτη η ημερομηνια δεν συμφωνουμε σε οποιαδηποτε αλλη ουδεποτε συμφωνησαμε σε αλλη ημερομηνια".
Θα ηθελα μια πιο δυναμικη ανακοινωση ναι αλλα ειλικρινα εχεις δει τα σχολια μερικων τυπων "ανωνυμων" στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης?δεν ειναι απλα αρνητικη κριτικη ρε φιλε.
Τεσπα ο πολεμος ξεκινησε κ δυστυχως ποτε κανενας εμφυλιος δεν εβγαλε σε καλο,καταφεραν να μας διχασουν οσο το δυνατον πιο πολυ πανω στην πιο κρισιμη περιοδο.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

βγηκε να υπερασπιστει τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ ο γιος του γκαγκατση .

Φτανει αυτο για να μπλοκαρει ο εγκεφαλος, να χαθει η λογικη και να ξαναδιατυπωθει ο ορισμος του παραδοξου.

Μια γροθια με λαμογια , προδοτες , μιζαδορους , μαλθακους γιεςμεν, πρωην υπαλληλους της επο και βρωμικα γραναζια της εθνικης τους ο λαος του ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ποτε.

Δεν γινεται να κλεινουμε τα ματια μας, η ενωμενη φωνη του ΠΑΟΚτση δεν μπορει παρα να ειναι καθαρη και αυθεντικη.

Και λειπει εδω και καιρο αυτη η φωνη ,γιατι πρεπει να ξακαθαρισει η σαπιλα πρωτα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η Εθνικη ποτε αρχισε να μας φταιει?...Τι κολλημα ειναι αυτο?...

Και στο κατω κατω,,,,εαν εχουμε ανθρωπους που ειναι λιγοι,το γεγονος οτι περασαν απο την Εθνικη αποτελει λογο για να την παιρνει η μπαλα?..

Δεν εχω καμμια ιδιαιτερη καψα,ουτε ειμαι κανενας..."Ελλαδαρας" αλλα...μου φαινεται καπως παραταιρο αυτο το μενος...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Απο τη στιγμή που ξέφυγε το πράγμα απο το καθαρά αθλητικό δεν ειναι εύκολο να μαζευτεί πλέον.

Η διαχρονική ερώτηση ειναι εκτός απο έντονα συναισθήματα τι άλλο αποδίδει η ενασχόληση με τα αθλητικά ώστε να έχουμε ακρότητες;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”