Μυρμήγκι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα ζητήσουμε και τις ευθύνες του ΙΒΑΝ ... Το έχω ξαναδεί το έργο!!!!ant έγραψε:Αδερφέ. ο Ιβαν τον πήρε και ο Ιβαν τον έδιωξε. Δες τι έκανε και με τους προπονητές στο Ροστόφ.nikolasf έγραψε:Αφήστε ρε ο ΙΒΑΝ φταίει, αυτός 'αλλωστε έκλεισε τον προπονητή και αυτός τον έδιωξε άρα αυτός φτάιει!!!!![]()
![]()
Διώξτε τον Βουλ.... συγνώμη εκ παραδρομής![]()
![]()
Γιατί πρεπει να διώξουμε τον Ιβαν, επειδη εδιωξε τον Χουμπ, δεν μπορω να το καταλαβω.
Κι εγώ γουσταρα Χουμπ αλλα δεν ειναι δικο μου το μαγαζί.
Αν μου φέρει Μουρίνιο, παω πάσο - αν μου φέρει Ογιος θα ξενερώσω.
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Δηλαδη εκτος απο την αποπομπη του Μπολονι που υπηρχε δολος εχουμε την εντυπωση οτι αν ο Στεφενς εκανε μια πιο αξιοπρεπη πορεια ειτε στο πρωταθλημα (4-7 βαθμους διαφορα απο γαυρο) ειτε στην ευρωπη (να πηγαινε στους 16) υπηρχε περιπτωση να τον εδιωχνε καποιος?
Φυλακα δεν νομιζω η συναντηση να εχει να κανει με τις εξελιξεις στο θεμα προπονητη αλλα κυριως στα επερχομενα ματς με τον γαυρο εντος κ εκτος (απαιτηση να παρουμε εισητηρια μεσα στο καραιταβλι) κ στην συναντηση που θα επιδιωξουν οι συνδεσμοι με τον Ιβαν μετα το περας της αγωνιστικης περιοδου.
Εκτος απο τις γνωστες προτασεις που εγιναν απο πλευρας Ιβαν σε 2-3 κυριους να αναλαβουν την προεδρια της ΠΑΕ κ αρνηθηκαν εχουμε εμεις καμμια αλλη προταση για το ποιος θα μπορουσε να παρει τα ηνια της ΠΑΕ?
Εχω την εντυπωση οτι με λυση στα τρεχων φλεγοντα θεματα της ΠΑΕ (χρεη,προπονητικο,γηπεδο) θα εχουμε σοβαρες ανακαταταξεις στις θεσεις της διοικησης.
Φυσικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποιος θα αντικαταστησει ποιον εκτος απο την ισως διαφενομενη εμπλοκη των υιων Σαββιδη.
Φυλακα δεν νομιζω η συναντηση να εχει να κανει με τις εξελιξεις στο θεμα προπονητη αλλα κυριως στα επερχομενα ματς με τον γαυρο εντος κ εκτος (απαιτηση να παρουμε εισητηρια μεσα στο καραιταβλι) κ στην συναντηση που θα επιδιωξουν οι συνδεσμοι με τον Ιβαν μετα το περας της αγωνιστικης περιοδου.
Εκτος απο τις γνωστες προτασεις που εγιναν απο πλευρας Ιβαν σε 2-3 κυριους να αναλαβουν την προεδρια της ΠΑΕ κ αρνηθηκαν εχουμε εμεις καμμια αλλη προταση για το ποιος θα μπορουσε να παρει τα ηνια της ΠΑΕ?
Εχω την εντυπωση οτι με λυση στα τρεχων φλεγοντα θεματα της ΠΑΕ (χρεη,προπονητικο,γηπεδο) θα εχουμε σοβαρες ανακαταταξεις στις θεσεις της διοικησης.
Φυσικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποιος θα αντικαταστησει ποιον εκτος απο την ισως διαφενομενη εμπλοκη των υιων Σαββιδη.
ant έγραψε:Αδερφέ. ο Ιβαν τον πήρε και ο Ιβαν τον έδιωξε. Δες τι έκανε και με τους προπονητές στο Ροστόφ.nikolasf έγραψε:Αφήστε ρε ο ΙΒΑΝ φταίει, αυτός 'αλλωστε έκλεισε τον προπονητή και αυτός τον έδιωξε άρα αυτός φτάιει!!!!![]()
![]()
Διώξτε τον Βουλ.... συγνώμη εκ παραδρομής![]()
![]()
Γιατί πρεπει να διώξουμε τον Ιβαν, επειδη εδιωξε τον Χουμπ, δεν μπορω να το καταλαβω.
Κι εγώ γουσταρα Χουμπ αλλα δεν ειναι δικο μου το μαγαζί.
Αν μου φέρει Μουρίνιο, παω πάσο - αν μου φέρει Ογιος θα ξενερώσω.
Κι εγώ έτσι το βλέπω. Ο Ρώσσος τον έφερε και αυτός τον πλήρωνε. Εμείς είμαστε κλασσικά άπλες με ξένες τσέπες,λες και εμείς του δίναμε 1.5 χαρτί το χρόνο. Είδαμε τι έκανε στο Ροστώφ, δηλαδή πόσο περίεργο είναι να την ψώνισε καθαρά με τα αποτελέσματα (μιας και από μπάλα μπορεί να μην το έχει και δεν είναι υποχρεωμένος να το έχει) και να μη γούσταρε απλά να τον πληρώνει άλλο?
+++++Sera4 έγραψε:-φυγε/ελα παριστανοντας τον νεροκουβαλητη της εθνικης κανοντας τον καμποσο να επιστρεψει και να καθιερωσει χρηματικη αμοιβη για πρωτη φορα σε διοικηση πρωτοδικειου
-φιασκο μπερετα
-φιασκο μπολονι
-φιασκο δωνη
-φιασκο σαχπατζηδοφλωριδη(αν δεν γινει το ντηλ εγω παραιτουμαι δηλωνε χαρακτηριστικα)
-συνεχομενες αποτυχημενες μεταγραφικες περιοδοι(με μολις μια μεταγραφικη περιοδο πετυχημενη) με το ποσοστο αποτυχιας να βαραει κοκκινο
μερικες απο τις μεγαλες στιγμες του ζηση βρυζα...οποιοσδηποτε στη θεση του σε παγκοσμια κλιμακα με τοσες αποτυχιες θα ειχε αποχαιρετησει εδω και καιρο...
-
Το "φιάσκο Μπόλονι" σε τί ακριβώς έγκειται?
Στο ότι ήρθε ή στο ότι έφυγε?
Γιατί αξιοπρεπής προπονητής ήταν,που συνδύασε και αποτελέσματα και καλούτσικο θέαμα.
Γιατί αξιοπρεπής προπονητής ήταν,που συνδύασε και αποτελέσματα και καλούτσικο θέαμα.
mpouJr έγραψε:Δηλαδη εκτος απο την αποπομπη του Μπολονι που υπηρχε δολος εχουμε την εντυπωση οτι αν ο Στεφενς εκανε μια πιο αξιοπρεπη πορεια ειτε στο πρωταθλημα (4-7 βαθμους διαφορα απο γαυρο) ειτε στην ευρωπη (να πηγαινε στους 16) υπηρχε περιπτωση να τον εδιωχνε καποιος?
Με αυτη τη λογικη αδερφε ο περσινος "τιποτας" που τιποτα απο αυτα δεν καταφερε επρεπε να εχει αποτεφρωθει....
Δεν ειναι ετσι...Απλως δεν τον γουσταραν καποιοι τον Ολλανδο και του εβαζαν καθημερινα προσκομματα ... Στο τελος τον οδηγησαν στην εξοδο ... Και φυσικα - οπως και με το Λαζλο - με μια δοση τρελας και ανισσοροπιας απο την πλευρα του η οποια δεν "κολλαγε" στον ΠΑΟΚ που θελουμε και ολα τα ωραια που λεγονται σε αυτες τις περιστασεις.....
σαφως και αφορα την απομακρυνση του...Armagedonas έγραψε:Το "φιάσκο Μπόλονι" σε τί ακριβώς έγκειται?
Από παίκτης, τεχνικός διευθυντης, αντιπροεδρος, βοηθος προπονητη στην εθνικη, προεδρος, διευθυνων συμβουλος κτλ...
Μάλιστα.
Ξεκάθαρα πλάνο δεν έχει για τον ίδιο, θα έχει για την ΠΑΕ;
Ομοίως και οι άλλοι 3 πρώην ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα κοινά του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα.
Ξεκάθαρα πλάνο δεν έχει για τον ίδιο, θα έχει για την ΠΑΕ;
Ομοίως και οι άλλοι 3 πρώην ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα κοινά του ΠΑΟΚ.

To συγκεκριμενο αξεσουαρ κουζινας νομιζω οτι μπορει να εξηγησει με τον πιο απλο τροπο τον λογο ενασχολησης του συγκεριμενου αλλα και των υπολοιπων στην ομαδα της καρδιας τους... :ugeek:
Λοιπον ακομα μια φορα γιατι δεν το καταλαβες.shark4 έγραψε:mpouJr έγραψε:Δηλαδη εκτος απο την αποπομπη του Μπολονι που υπηρχε δολος εχουμε την εντυπωση οτι αν ο Στεφενς εκανε μια πιο αξιοπρεπη πορεια ειτε στο πρωταθλημα (4-7 βαθμους διαφορα απο γαυρο) ειτε στην ευρωπη (να πηγαινε στους 16) υπηρχε περιπτωση να τον εδιωχνε καποιος?
Με αυτη τη λογικη αδερφε ο περσινος "τιποτας" που τιποτα απο αυτα δεν καταφερε επρεπε να εχει αποτεφρωθει....
Δεν ειναι ετσι...Απλως δεν τον γουσταραν καποιοι τον Ολλανδο και του εβαζαν καθημερινα προσκομματα ... Στο τελος τον οδηγησαν στην εξοδο ... Και φυσικα - οπως και με το Λαζλο - με μια δοση τρελας και ανισσοροπιας απο την πλευρα του η οποια δεν "κολλαγε" στον ΠΑΟΚ που θελουμε και ολα τα ωραια που λεγονται σε αυτες τις περιστασεις.....
Αν ειμασταν στους 4 βαθμους διαφορας απο γαυρο κ ειχαμε περασει στους 16 πως στο διατανο θα επειθαν τον Ιβαν οτι δεν κανει ο προπονητης?
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν προκειται ποτε να βρεις προπονητη που να ειναι πισω μονο 4 βαθμους απο το σιχαμα που μεχρι προχτες ειχε μολις 4 χαμενους βαθμους στο πρωταθλημα.
αρα την εξωαγωνιστικη ανικανοτητα καποιων θα πρεπει να την πληρωνει καθε χρονο ο εκαστοτε προπονητης.
το οτι ο ΠΑΟΚ εχει να παρει πεναλτι απο το καθαρο που ειχε καερδισει μεσα στο γιαννενο και ενω απο τοτε του γιναν τουλαχιστον 5 καθαρες παραβασεις θα το πει κανεις ή για ολα φταιει ο προπονητης
αρα την εξωαγωνιστικη ανικανοτητα καποιων θα πρεπει να την πληρωνει καθε χρονο ο εκαστοτε προπονητης.
το οτι ο ΠΑΟΚ εχει να παρει πεναλτι απο το καθαρο που ειχε καερδισει μεσα στο γιαννενο και ενω απο τοτε του γιναν τουλαχιστον 5 καθαρες παραβασεις θα το πει κανεις ή για ολα φταιει ο προπονητης
- Sick Bastard
Γειά σου ρε Ζήσαρε, είσαι ο πρώτος μάγκας.
Συνέχισε να πουλάς κάθε είδους σανό να το καταπίνει η μάζα αμάσητο.
Σου βγάζω το καπέλο.
Σου βγάζω το καπέλο.
Συγγνωμη αδερφε αλλα αν μου ελεγες οτι κατοικεις σε αλλη χωρα θα το πιστευα...Οταν θα φτασεις στο πρωταθλημα να εισαι σε αποσταση βολης των 4 βαθμων - οχι στην αρχη- αλλα προς το τελος ή το πολυ-πολυ στο δευτερο γυρο απο τη ΔΕΚΟ ,τοτε θα πιστεψω οτι μαλλον το πρωταθλημα στην Ελλαδα αρχιζει να καθαριζει....mpouJr έγραψε:Αν ειμασταν στους 4 βαθμους διαφορας απο γαυρο
Αλλα η ερωτηση ειναι αλλη ...Το κριτηριο για το αν θα κρατησεις εναν προπονητη που θελεις να σου φτιαξει ομαδα , ειναι αν θα ειναι 4 'η 14 βαθμους απο τον πρωτο και μαλιστα την πρωτη χρονια ?
Και φυσικα αναφερομαστε οχι στο πρωταθλημα Νορβηγιας αλλα στο ελλαδικο της παραγκας , της ΚΕΔ , του Σαρρη και των παραρτηματων...
Υ.Γ. Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες...

- navigator11
Sick Bastard έγραψε:Γειά σου ρε Ζήσαρε, είσαι ο πρώτος μάγκας.
Σου βγάζω το καπέλο.
Οι μη ανήκοντες στην πτωχή,σανοτραφούμενη,πλέμπα ας μετατρέψουν τους υπαινιγμούς σε αποδείξεις και να ζητήσουμε όλοι ανεξαίρετα το "κεφάλι" του για διάκοσμο στα γραφεία της ΠΑΕ.
- Sick Bastard
Αποδείξεις;
Πολλές.
Μόνο και μόνο ότι μέσα σε αυτό το χαμό ΚΑΝΕΙΣ δεν ακουμπάει τον Βρύζα, δεν αναφέρεται καν το όνομά του, σημαίνει ότι έχει κάνει μια χαρά τη δουλίτσα του.
Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι, δεν μπορεί, κάποια ευθύνη θα έχει κι αυτός γι αυτά τα ρεζιλίκια.
Δεν ανοίγω καν την εποποιία Μπόλονι, βαριέμαι.
Εγώ, το ξαναλέω, τον παραδέχομαι.
Πολλές.
Μόνο και μόνο ότι μέσα σε αυτό το χαμό ΚΑΝΕΙΣ δεν ακουμπάει τον Βρύζα, δεν αναφέρεται καν το όνομά του, σημαίνει ότι έχει κάνει μια χαρά τη δουλίτσα του.
Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι, δεν μπορεί, κάποια ευθύνη θα έχει κι αυτός γι αυτά τα ρεζιλίκια.
Δεν ανοίγω καν την εποποιία Μπόλονι, βαριέμαι.
Εγώ, το ξαναλέω, τον παραδέχομαι.