Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
-
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Τελικά ρε παιδιά να ελπίζουμε για κάτι καλό στην ΠΑΟΚ ΆΡΑ μας; πριν διάβασα ότι ο σαντος θα μας κάνει ομάδα με τζιολη,νινη και τα ρέστα.. έλεος....Υπάρχουν άραγε χειρότερα;
- aisiodoksos
Μακαρι να κανω λαθος αλλα πιστευω πως ο στοχος του κυπελλου θα προσπαθησουν -αφηνιασουν - οι παικτες να τον πετυχουν , γιατι στα πλευ-ωχ δεν θα βγουμε πρωτοι..οχι οτι δεν μπορουμε..αλλα ισως γτ ο καινουριος προπονητης δεν ξερει να παιζει 3 ματς την εβδομαδα...και για να μην ακουσει γκρινια ας εχει μια εβδομαδα να προετοιμαζει την ομαδα ετσι ωστε να μπορει να ειναι κοντα με τον γαυρο...ελπιζω να μην ειναι ετσι και πραγματικα να υπαρχει οντως στοχος να μπουμε στους ομιλους την καινουρια χρονια...
υγ. ειδα ενα αρθρο σε ενα site που λεει οτι ο Χουμπ καθε φορα που τον πλησιαζαν οι "γυρω γυρω ολοι" για την αγωνιστικη κριση στην ομαδα δεν τους μιλουσε ανοιχτα και ελεγε οτι θα μιλησω στον Σαββιδη..αν ισχυει λεει πολλα αυτο το πραγμα...
υγ2.αλλαγη αβαταρ απο συνεντευξη πρωην προπονητη μας.
υγ. ειδα ενα αρθρο σε ενα site που λεει οτι ο Χουμπ καθε φορα που τον πλησιαζαν οι "γυρω γυρω ολοι" για την αγωνιστικη κριση στην ομαδα δεν τους μιλουσε ανοιχτα και ελεγε οτι θα μιλησω στον Σαββιδη..αν ισχυει λεει πολλα αυτο το πραγμα...
υγ2.αλλαγη αβαταρ απο συνεντευξη πρωην προπονητη μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι για να μην γινονται παρεξηγησεις .alex ntepo έγραψε:Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι σήμερα ο Μαλεζάς. Τον Μαλέζα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ όμως θα τον ήθελα πίσω. Και τον μειωτικό χαρακτηρισμό "Στελούκο" για έναν παίχτη που δε νομίζω ότι δεν τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας δεν τον καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα εγώ ονειρεύομαι top class παίχτες για τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ του σήμερα όμως και για το επίπεδο της σουπαλίγδας ναι, με στοπερ τον Μαλέζα που έφυγε μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα. Και στο κάτω κάτω ας έρθει για τρίτος στόπερ, είπε κανείς πως θα έρθει για βασικός και αναντικατάστατος; Τέλος πάντων, είσαι από τους φανατικούς υποστηρικτές του Στέφενς και βγάζεις εμφανώς μια απογοήτευση από τις εξελίξεις που την καταλαβαίνω.
φανατικος υποστηρικτης ειμαι μονο του ΠΑΟΚ και κανενος προσωπου οπως και να λεγεται αυτο.ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην χρειαστει ξανα να προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
αν σε κατι ειμαι υποστηρικτης αυτο ειναι στο να δινεται στον εκαστοτε προπονητη που εχει καποιες περγαμηνες στην πλατη του ο απαιτουμενος χρονος για να μπορεσει να δειξει την δουλεια του.το ιδιο εκανα και στα πρωτα χρονια του σαντος που γινοντουσαν λαικα δικαστηρια για να φυγει,το ιδιο εκανα και με τον μπολονι,το ιδιο κανω και πιστευω και τωρα.ελπιζω να το λυσαμε και αυτο.
παμε παρακατω
θελω να μου πεις απο που και ως που το Στελουκος ειναι μειωτικος χαρακτηρισμος?
ειναι ενας χαρακτηρισμος ας πουμε χαιδευτικος. και δεν θα μειωνα ποτε ενα παιδι που και σεβομαι τον χαρακτηρα του αλλα εχουμε πιει και 5 ποτα μαζι.
το θεμα ομως δεν ειναι αν ο Στελιος ειναι καλο παιδι,για μενα το θεμα ειναι το πως θα κανεις ομαδα που θα παρει το πρωταθλημα.και σιγουρα η τετραδα βιτορ-κατσουρ-μαλεζας-λοπεθ + τον ιντζιδη δεν ειναι για μενα αμυνα ομαδας που θελει να ριξει τον γαυρο
- aisiodoksos
Despe σημασια δεν εχει ποιοι θα ειναι στην αμυνα με την νεα ταξη πραγματων..αλλα ποσοι θα αμυνονται..desperando έγραψε:καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι για να μην γινονται παρεξηγησεις .alex ntepo έγραψε:Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι σήμερα ο Μαλεζάς. Τον Μαλέζα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ όμως θα τον ήθελα πίσω. Και τον μειωτικό χαρακτηρισμό "Στελούκο" για έναν παίχτη που δε νομίζω ότι δεν τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας δεν τον καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα εγώ ονειρεύομαι top class παίχτες για τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ του σήμερα όμως και για το επίπεδο της σουπαλίγδας ναι, με στοπερ τον Μαλέζα που έφυγε μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα. Και στο κάτω κάτω ας έρθει για τρίτος στόπερ, είπε κανείς πως θα έρθει για βασικός και αναντικατάστατος; Τέλος πάντων, είσαι από τους φανατικούς υποστηρικτές του Στέφενς και βγάζεις εμφανώς μια απογοήτευση από τις εξελίξεις που την καταλαβαίνω.
φανατικος υποστηρικτης ειμαι μονο του ΠΑΟΚ και κανενος προσωπου οπως και να λεγεται αυτο.ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην χρειαστει ξανα να προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
αν σε κατι ειμαι υποστηρικτης αυτο ειναι στο να δινεται στον εκαστοτε προπονητη που εχει καποιες περγαμηνες στην πλατη του ο απαιτουμενος χρονος για να μπορεσει να δειξει την δουλεια του.το ιδιο εκανα και στα πρωτα χρονια του σαντος που γινοντουσαν λαικα δικαστηρια για να φυγει,το ιδιο εκανα και με τον μπολονι,το ιδιο κανω και πιστευω και τωρα.ελπιζω να το λυσαμε και αυτο.
παμε παρακατω
ειναι ενας χαρακτηρισμος ας πουμε χαιδευτικος. και δεν θα μειωνα ποτε ενα παιδι που και σεβομαι τον χαρακτηρα του αλλα εχουμε πιει και 5 ποτα μαζι.
το θεμα ομως δεν ειναι αν ο Στελιος ειναι καλο παιδι,για μενα το θεμα ειναι το πως θα κανεις ομαδα που θα παρει το πρωταθλημα.και σιγουρα η τετραδα βιτορ-κατσουρ-μαλεζας-λοπεθ + τον ιντζιδη δεν ειναι για μενα αμυνα ομαδας που θελει να ριξει τον γαυρο

Ενω με την μπαλαρα που παιζαμε με τον Στεφενς γινοτανε χαμοςblack death έγραψε:Γλύκος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαλέ, Σπυρόπουλος, Κατσούρ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας, Κλάους, Σάλπι.
Μου τρέχουν ήδη τα σάλια.![]()
Πάντως πέρα απ' την πλάκα, αυτούς μόνο ο Σάντος μπορεί να τους κάνει ομάδα. Αλλά ότι θα θέλουμε μεταμόσχευση οφθαλμών, θα θέλουμε. Και ότι πιθανότατα θα χάσουμε τους στόχους (έστω και στο τσακ), θα τους χάσουμε.
καθε κυριακη να βρουμε εισιτηριο να δουμε την αρμαδα του.
Ασε που ο Στεφενς ηταν μεσα σε ολους τους στοχους,αφου και μαθηματικα
ο γαυρος δεν εχει παρει πρωταθλημα.
Τουλαχιστον γλιτωσαμε τα ντορτια απο τον γαυρο στο κυπελο.
- kataramenos5
Αφιερωμένο στον αρχιερέα της διαπλοκής που μιλάει για Χουμποφύλακες.Προπονητές για 6 μηνες(ή λιγότερο) εχει κάθε χρόνο εδω και 4 σαιζόν ο ΠΑΟΚ.Ε δε γινεται να ναι όλοι σκάρτοι.Ο Χουμπ ήταν η τελευταία ελπίδα(με το βαρος του ονόματος του) να αλλάξει κατι σ αυτή την κατάσταση.kataramenos5 έγραψε: 11-02-14
Ταγμα εδω που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός.Χουμπ ή θάνατος(οπως το λέει ο Αγγελάρας) για ένα και μόνο λόγο.Αν φύγει προπονητής αυτού του επιπέδου πρίν περάσουν 2 χρόνια τοτε ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε θα μπορέσει να σταθεί στην προπονητοφάγο Τούμπα.Το ότι κι εγώ δε γουστάρω αυτό που βλέπω το γραψα απο Σεπτέμβρη αν θυμάσαι και ειδικά μετά απο τέτοιες εμφανίσεις παλεύω να πείσω τον εαυτό μου να μην αποδεχθεί αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου.Να μη βλέπω το τώρα αλλα το αύριο.Καποτε σ αυτή τη χώρα θα πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε στα θαύματα και τα μαγικά ραβδιά και να εμπιστευτούμε το μακροχρόνιο σχεδιασμό και τη γνώση των ειδικών.40 χρονια σε υψηλό επίπεδο έχει είναι αστείο να λέμε οτι δε βλέπει το προφανές που βλέπουμε εσύ κι εγώ.
Παιδια καλησπέρα σε ολους.
Σας παρακολουθω αρκετο καιρό και αποφασισα να γραψω και γω δυο λογια.
Η ομαδα καλως η κακως δυστυχως δε βλεποταν για πολυ καιρο. Ακομα και στον πρωτο γυρο που καναμε δυο ηττες μονο μπαλα δεν επαιξε συμφωνα με αυτα που περιμεναμε (με βαση το ονομα του προπονητη) μιλησε η ποιοτητα ατομικα και το φαρδος στις ανατροπες. Ακομη και αν δεχτουμε οτι το υλικο που ειχε στα χέρια του δεν ηταν σουπερ ηταν με κλειστά ματια καλύτερο απο του βαζελου π.χ... Κι ομως ο βαζελος βλέπεις οτι βελτιώνεται συνεχεια, λες οτι κατι συγκεκριμενο παιζει οτι υπαρχει ενα πλανο εξελιξης της ομαδας, ενω εμεις.... αστο καλυτερα εκτος και αν εχετε ξαναδει χειροτερο ΠΑΟΚ σε τηγανι και λεωφορο την τελευταία πενταετια για να μη μιλησω για τις ξεφτιλες απο ομαδες υποπολαπλασιου μπατζετ και ονοματος. Οι παικτες δεν ειναι χαζοί να ξερετε και οταν δεν βλεπουν προοπτική σε αυτο που τους ζητας ξενερωνουν.... Κανενας παικτης δε θέλει να χανει ουτε στο οικογενειακό διπλο. Αμα ρωτησεις τους 25 τι πρεπει να γινει στην ομαδα και πως πρεπει να παιξει θα παρεις 25 διαφορετικές απαντησεις.. Ολοι εχουν αποψη δεν ειναι στρατιωτακια. Για να κανεις ΟΜΑΔΑ σε ολα τα ομαδικα αθληματα πρεπει ενας να τους πεισει ολους να παιξουν οπως αυτος θελει και αυτοι ΜΠΟΡΟΥΝ και να εχει και καποιο αποτέλεσμα φυσικά . Εκει λοιπόν εχασε το παιχνιδι ο Stevens και βλεπουμε αυτο το τουρλουμπουκι τον τελευταίο καιρό. Δεν προσαρμοστηκε στις απαιτήσεις της ομαδας και αυτο ήταν απαραδεκτο για εναν επαγγελματία του μεγέθους του. Αφου καταφερε να εξαφανισει κοτζαμ ΝΑΤΚΟ με το στησιμο του να παει στην ευχη της παναγιας....
Τωρα κατα πόσο μπορει ο ΓΧ να τους πεισει και να διαχειριστεί ενα τοσο πλουσιο ροστερ χωρίς γκρινιες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....
ΥΓ
Σας παρακολουθω αρκετο καιρό και αποφασισα να γραψω και γω δυο λογια.
Η ομαδα καλως η κακως δυστυχως δε βλεποταν για πολυ καιρο. Ακομα και στον πρωτο γυρο που καναμε δυο ηττες μονο μπαλα δεν επαιξε συμφωνα με αυτα που περιμεναμε (με βαση το ονομα του προπονητη) μιλησε η ποιοτητα ατομικα και το φαρδος στις ανατροπες. Ακομη και αν δεχτουμε οτι το υλικο που ειχε στα χέρια του δεν ηταν σουπερ ηταν με κλειστά ματια καλύτερο απο του βαζελου π.χ... Κι ομως ο βαζελος βλέπεις οτι βελτιώνεται συνεχεια, λες οτι κατι συγκεκριμενο παιζει οτι υπαρχει ενα πλανο εξελιξης της ομαδας, ενω εμεις.... αστο καλυτερα εκτος και αν εχετε ξαναδει χειροτερο ΠΑΟΚ σε τηγανι και λεωφορο την τελευταία πενταετια για να μη μιλησω για τις ξεφτιλες απο ομαδες υποπολαπλασιου μπατζετ και ονοματος. Οι παικτες δεν ειναι χαζοί να ξερετε και οταν δεν βλεπουν προοπτική σε αυτο που τους ζητας ξενερωνουν.... Κανενας παικτης δε θέλει να χανει ουτε στο οικογενειακό διπλο. Αμα ρωτησεις τους 25 τι πρεπει να γινει στην ομαδα και πως πρεπει να παιξει θα παρεις 25 διαφορετικές απαντησεις.. Ολοι εχουν αποψη δεν ειναι στρατιωτακια. Για να κανεις ΟΜΑΔΑ σε ολα τα ομαδικα αθληματα πρεπει ενας να τους πεισει ολους να παιξουν οπως αυτος θελει και αυτοι ΜΠΟΡΟΥΝ και να εχει και καποιο αποτέλεσμα φυσικά . Εκει λοιπόν εχασε το παιχνιδι ο Stevens και βλεπουμε αυτο το τουρλουμπουκι τον τελευταίο καιρό. Δεν προσαρμοστηκε στις απαιτήσεις της ομαδας και αυτο ήταν απαραδεκτο για εναν επαγγελματία του μεγέθους του. Αφου καταφερε να εξαφανισει κοτζαμ ΝΑΤΚΟ με το στησιμο του να παει στην ευχη της παναγιας....
Τωρα κατα πόσο μπορει ο ΓΧ να τους πεισει και να διαχειριστεί ενα τοσο πλουσιο ροστερ χωρίς γκρινιες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....
ΥΓ
- alex ntepo
OK, αποσύρω το "φανατικός", να το κάνουμε "ένθερμος"; Η εντύπωση που εγώ τουλάχιστον είχα σχηματίσει ήταν ότι ναι μεν μιλούσες για την ανάγκη να δοθεί πίστωση χρόνου στον προπονητή λόγω των περγαμηνών του κλπ, αλλά σε πολλές περιπτώσεις υποστήριξες και μέσα από ποδοσφαιρικές αναλύσεις σου κάποιες επιλογές του προπονητή που για πολλούς άλλους φαινόταν λανθασμένες. Γενικότερα, εκεί που άλλοι τα έβλεπαν όλα μαύρα, εσύ ισχυριζόσουν ότι κάτι αισιόδοξο έβλεπες στη δουλειά του Στέφενς, οπότε και προέτρεπες να στηριχτεί ο προπονητής όχι μόνο λόγω βιογραφικού, αλλά και λόγω κάποιων δειγμάτων γραφής. Δε σε κατηγόρησα γι'αυτό, όπως και για τίποτε άλλο δηλαδή.desperando έγραψε:καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι για να μην γινονται παρεξηγησεις .alex ntepo έγραψε:Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι σήμερα ο Μαλεζάς. Τον Μαλέζα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ όμως θα τον ήθελα πίσω. Και τον μειωτικό χαρακτηρισμό "Στελούκο" για έναν παίχτη που δε νομίζω ότι δεν τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας δεν τον καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα εγώ ονειρεύομαι top class παίχτες για τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ του σήμερα όμως και για το επίπεδο της σουπαλίγδας ναι, με στοπερ τον Μαλέζα που έφυγε μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα. Και στο κάτω κάτω ας έρθει για τρίτος στόπερ, είπε κανείς πως θα έρθει για βασικός και αναντικατάστατος; Τέλος πάντων, είσαι από τους φανατικούς υποστηρικτές του Στέφενς και βγάζεις εμφανώς μια απογοήτευση από τις εξελίξεις που την καταλαβαίνω.
παμε παρακατω
Από εκεί και πέρα, επειδή το επάγγελμά μου σχετίζεται με τη γλώσσα, επίτρεψέ μου να σου πω ότι ειδικά στον γραπτό λόγο το νόημα μιας λέξης φορτίζεται από τα συμφραζόμενα. Εγώ δε μπορώ να ξέρω τι σχέση έχεις με τον Μαλεζά, εγώ διαβάζω ένα ποστ σου στο οποίο αναφέρεσαι με προφανή δυσαρέσκεια σε μια ενδεχόμενη επιστροφή ενός παίχτη, τον οποίο αποκαλείς "Στελούκο". Αν το είπες χαϊδευτικά πάει καλά, αλλά ας μην παίζουμε με τις λέξεις, όλοι καταλάβαμε. Και φυσικά δέχομαι το ότι δεν είχες πρόθεση να τον μειώσεις, αλλά τι να κάνουμε, ακούστηκε (ή μάλλον διαβάστηκε) "κάπως" αυτό το "Στελούκος".
Η ουσία όμως δεν είναι στο Στελάρας ή Στελούκος, είναι στο αν κάνει ή δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε βέβαια ΚΑΙ υποθετικά ΚΑΙ off-topic, αλλά εγώ αυτό που βλέπω φίλε Despe είναι ότι έχεις πικραθεί, όπως όλοι μας, και γίνεσαι μάντης κακών. Ποιός μας λέει ότι θα γυρίσει ο Μαλεζάς, και ποιος μας λέει με ποια λογική θα γυρίσει; Και ποιος μας λέει ποιοι θα είναι οι άλλοι; Έχουμε δρόμο μπροστά, ο Βίτορ έχει δείξει κάποια πράγματα και ενδεχομένως με Ινσαουράλντε να δέσουν και να σχηματίσουν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο. Οπότε κρατάς τον Αργεντίνο με τον Βίτορ, στέλνεις τον Λόπεθ στην ευχή του Θεού και φέρνεις τον Μαλεζά. Κι αν μείνει ο Κατσούρ λογικά θα μείνει ως εναλλακτική λύση είτε ως στόπερ είτε ως χαφ, πάντως βασικός δε νομίζω να είναι. Τόσο άσχημο ακούγεται; Άσε που μπορεί οι αλλαγές να είναι περισσότερες και επί το θετικότερον, γιατί να μας πιάνει τέτοια απαισιοδοξία σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ;
-
Να ξεκινήσουμε από το γιατί να μας πιάνει αισιοδοξία;alex ntepo έγραψε: γιατί να μας πιάνει τέτοια απαισιοδοξία σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ;
Προσωπικά για το μόνο που αισιοδοξώ στο συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι θα φέρει ο Σάντος καμιά λίρα 100 αλά Βίτορ, Βιεϊρίνια.
Για τον Ινσουράλδε δίνω 80% να φύγει πλέον. Άσε που μέχρι το τέλος της σεζόν θα τον έχουμε βγάλει άχρηστο κι αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τρί 04 Μαρ 2014, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν να το βλεπω να ρχεται την Κυριακη:
Κερδιζουμε τον γαυρο:
Χουμποφυλαξ:Οι παικτες φαγαν τον Χουμπ...
Αντιχουμπ: Εφυγε ο τουριστας και εστρωσε η ομαδα
Χανουμε απο τον γαυρο:
Χουμποφυλαξ:Τα ιδια και τα ιδια δν αλλαξε τιποτα που εφυγε ο Χουμπ αρα δν ηταν το προβλημα αυτος
Αντιχουμπ: Την διελυσε την ομαδα...
υ.γ.Να τα θυμαστε αυτα την Κυριακη το βραδυ...
Κερδιζουμε τον γαυρο:
Χουμποφυλαξ:Οι παικτες φαγαν τον Χουμπ...
Αντιχουμπ: Εφυγε ο τουριστας και εστρωσε η ομαδα
Χανουμε απο τον γαυρο:
Χουμποφυλαξ:Τα ιδια και τα ιδια δν αλλαξε τιποτα που εφυγε ο Χουμπ αρα δν ηταν το προβλημα αυτος
Αντιχουμπ: Την διελυσε την ομαδα...
υ.γ.Να τα θυμαστε αυτα την Κυριακη το βραδυ...
- alex ntepo
Οπότε να ελπίζουμε σε ισοπαλία προς παύσιν των εχθροπραξιών;
keep paokizein
σε αυτα τα τελευταια που λες συμφωνω κ εγω.ο ΠΑΟΚ δεν ηταν για πρωταθλημα και ας ελεγε αλλα ο ιβαν.υποθετω οτι αυτο του το ειπε κ ο στεφενς και το καταπιε ο ιβαν.αναθεωρηθηκαν οι στοχοι.απλα ηρθε ο δευτερος γυρος η ομαδα ηταν ακομα πιο προβληματικη η εικονα ακομα πιο αποκαρδιωτικη και ο ιβαν αγχωθηκε και πως ετσι οπως το παμε θα χαθουν κ οι υπολοιποι στοχοι.αν ο ιβαν ηθελε ντε και καλα επιτευξη και των υπολοιπων στοχων ετσι οπως πηγαινε η χρονια εβλεπε οτι ριχνει πολλα λεφτα στον κουβα.θα μου πεις ξερεις αν δεν θα τους πετυχαινε?οχι.μπορει να τους πετυχαινε.και γι αυτο και εγω ακομα λεω οτι επρεπε να μεινει.αλλα ρε φιλε δε βαζω εγω τα εκατομμυρια.αλλος τα βαζει και ιδρωνει.και πηρε μια αποφαση που εχει το αντιστοιχο ρισκο.και βασιζεται παλι σε ελπιδες και οχι σε βεβαιοτητες.
για να το συνοψισω.προφανως και επρεπε να μεινει ο στεφενς.αλλα εδω εχει γινει το ασπρο μαυρο.λεμε οτι ο στεφενς τα εκανε ολα τελεια και δεν εφταιγε σε τιποτα.και εκει κολλανε και οι θεωριες συνομωσιας που βγαζει ο καθενας και κανουν ακομα μεγαλυτερη ζημια απο τη φυγη του στεφενς.σε περιοδους κρισης οι συνομωσιες ανθουν και διχαζουν ακομα περισσοτερο κανοντας την επιλυση του οποιου ζητηματος ακομα πιο δυσκολη.δηλητηριαζουν τα παντα και καταστρεφουντα παντα.το ζητουμενο δεν ειναι να τα καταφερει ο ΠΑΟΚ με το στεφενς και καθε στεφενς αλλα να τα καταφερει γενικα.πλεον ακουγονται αποψεις συνομωσιολογικες οτι αν η ομαδα παρει μπρος θα αρχισουν να γιουχαρουνγιατι θα αποδειχθει οτι οι παικτες το εκαναν επιτηδες.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
ποιοι το εκαναν επιτηδες?ο γλυκος?ο λινο? ο μαντουρο? ο νατχο? ο χουσεν? ο λαζαρ που αρχισε παλι να ανεβαινει?ο κλαους που αρχισε παλι να ανεβαινει? ο ινσαουραλντε?, ο κιτσιου? ο σκονδρας? ο ο κατσε που τον στηριξε οσο λιγους ο στεφενς? και ποιοι μας μενουν ουσιαστικα?ο κατσουρανης που εχει παιξει οσο κανεις.ο σπυροπουλος που και πολυ επαιξε και γενικα δεν παιζει οποτε ποια μειωμενη αποδοση και ο σαλπιγγιδης που τοσοι και τοσοι ορκιζονται στην αγιοτητα του.α! και ο στοχ που ειναι μουτρωμενος και μετραει αντιστροφα γαι επιστροφη στην τουρκια.
δηλαδη ποιοι μας μενουν να παιζουν επιτηδες τεμπελικα?ο κατσουρανης ο σπυροπουλος ο σαλπιγγιδης και ο στοχ?αυτοι ευθυνονται για την κατρακυλα του ΠΑΟΚ?γιατι το τρελο ντεφορμαρισμα αρχισε απο τον ιανουαριο.
φιλε επρεπε να μεινει ο στεφενς.αλλα εκανε πολλα λαθη και ο ανθρωπος που τα χωνει αγχωθηκε.αυτο ειναι ολο.
σε αυτα τα τελευταια που λες συμφωνω κ εγω.ο ΠΑΟΚ δεν ηταν για πρωταθλημα και ας ελεγε αλλα ο ιβαν.υποθετω οτι αυτο του το ειπε κ ο στεφενς και το καταπιε ο ιβαν.αναθεωρηθηκαν οι στοχοι.απλα ηρθε ο δευτερος γυρος η ομαδα ηταν ακομα πιο προβληματικη η εικονα ακομα πιο αποκαρδιωτικη και ο ιβαν αγχωθηκε και πως ετσι οπως το παμε θα χαθουν κ οι υπολοιποι στοχοι.αν ο ιβαν ηθελε ντε και καλα επιτευξη και των υπολοιπων στοχων ετσι οπως πηγαινε η χρονια εβλεπε οτι ριχνει πολλα λεφτα στον κουβα.θα μου πεις ξερεις αν δεν θα τους πετυχαινε?οχι.μπορει να τους πετυχαινε.και γι αυτο και εγω ακομα λεω οτι επρεπε να μεινει.αλλα ρε φιλε δε βαζω εγω τα εκατομμυρια.αλλος τα βαζει και ιδρωνει.και πηρε μια αποφαση που εχει το αντιστοιχο ρισκο.και βασιζεται παλι σε ελπιδες και οχι σε βεβαιοτητες.
για να το συνοψισω.προφανως και επρεπε να μεινει ο στεφενς.αλλα εδω εχει γινει το ασπρο μαυρο.λεμε οτι ο στεφενς τα εκανε ολα τελεια και δεν εφταιγε σε τιποτα.και εκει κολλανε και οι θεωριες συνομωσιας που βγαζει ο καθενας και κανουν ακομα μεγαλυτερη ζημια απο τη φυγη του στεφενς.σε περιοδους κρισης οι συνομωσιες ανθουν και διχαζουν ακομα περισσοτερο κανοντας την επιλυση του οποιου ζητηματος ακομα πιο δυσκολη.δηλητηριαζουν τα παντα και καταστρεφουντα παντα.το ζητουμενο δεν ειναι να τα καταφερει ο ΠΑΟΚ με το στεφενς και καθε στεφενς αλλα να τα καταφερει γενικα.πλεον ακουγονται αποψεις συνομωσιολογικες οτι αν η ομαδα παρει μπρος θα αρχισουν να γιουχαρουνγιατι θα αποδειχθει οτι οι παικτες το εκαναν επιτηδες.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
ποιοι το εκαναν επιτηδες?ο γλυκος?ο λινο? ο μαντουρο? ο νατχο? ο χουσεν? ο λαζαρ που αρχισε παλι να ανεβαινει?ο κλαους που αρχισε παλι να ανεβαινει? ο ινσαουραλντε?, ο κιτσιου? ο σκονδρας? ο ο κατσε που τον στηριξε οσο λιγους ο στεφενς? και ποιοι μας μενουν ουσιαστικα?ο κατσουρανης που εχει παιξει οσο κανεις.ο σπυροπουλος που και πολυ επαιξε και γενικα δεν παιζει οποτε ποια μειωμενη αποδοση και ο σαλπιγγιδης που τοσοι και τοσοι ορκιζονται στην αγιοτητα του.α! και ο στοχ που ειναι μουτρωμενος και μετραει αντιστροφα γαι επιστροφη στην τουρκια.
δηλαδη ποιοι μας μενουν να παιζουν επιτηδες τεμπελικα?ο κατσουρανης ο σπυροπουλος ο σαλπιγγιδης και ο στοχ?αυτοι ευθυνονται για την κατρακυλα του ΠΑΟΚ?γιατι το τρελο ντεφορμαρισμα αρχισε απο τον ιανουαριο.
φιλε επρεπε να μεινει ο στεφενς.αλλα εκανε πολλα λαθη και ο ανθρωπος που τα χωνει αγχωθηκε.αυτο ειναι ολο.
Στοίχημα ότι κ με ισοπαλία θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις ? 

-
Είναι και το πιθανότερο αποτέλεσμα. Ισοπαλία με έναν ΠΑΟΚ χεσμένο να μην περνάει το κέντρο.psykoman έγραψε:Νομιζω πως το χ βολευει τους παντες....