Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Προσωπικά δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Από τη μια ,πάγια θέση μου είναι πως ο προπονητής πρέπει να είναι το απόλυτο αφεντικό και να έχει μεγάλη πίστωση χρόνου . Από την άλλη , η ομάδα υπολειτουργούσε με ευθύνη όλων.
Περίμενα απο το Σαββίδη να τον στηρίξει. Δε το έκανε.. Δε ξέρω γιατί και δε μπορώ να δεχτώ ότι έχει αλάθητο. .. Μέσα στην ομάδα δεν είμαι και δε ξέρω τι γίνεται.
Ανησυχώ σε αυτό που λέει ο ντέσπε . Έχει μαζευτεί πολύ δηλητήριο και χρειάζεται ένα ηλεκτροσοκ η ομάδα.
Περίμενα απο το Σαββίδη να τον στηρίξει. Δε το έκανε.. Δε ξέρω γιατί και δε μπορώ να δεχτώ ότι έχει αλάθητο. .. Μέσα στην ομάδα δεν είμαι και δε ξέρω τι γίνεται.
Ανησυχώ σε αυτό που λέει ο ντέσπε . Έχει μαζευτεί πολύ δηλητήριο και χρειάζεται ένα ηλεκτροσοκ η ομάδα.
- paokovios1974
Φιλε αρμαγεδων μια ερωτηση μου ερχεται ετσι βλεποντας τη υπογραφη σου επειδη χρησιμοποιεις φρασεις του Νικολα συμφωνεις και με αυτο που ειπε για τον Στεφενς"Αυτος ειναι σαν τον Λοραντ" update Βλεποντας κατι προσφατες επιστροφες μετα την απολυση Στεφενς αν και αγραμματος ξερω ενα γνωμικο και θελω να το μοιραστω μαζι σας "θελει η π@τ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 03 Μαρ 2014, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τους έκανε τα χατίρια και τον φάγανε. Απλά τα πράγματα. Του έφερε ο ΓΧ τον Λόπεθ το καλοκαίρι, και ο Στέφενες τον έσβησε ( με το δίκιο του ), άμα ήτανε άλλος τσάτσος προπονητής και τον έβαζε να παίζει ακόμα θα τον είχαμε τον Στέφενες.
Έκοψε τον Χακόμπο, που έχει μάνατζερ αυτόν που έχει..... Και πόσα άλλα φαντάζομαι που δεν βγαίνουνε κατά έξω...
Μας κοροιδεύουνε μέσα στα μάτια μας, μας κάνουνε πλύση εγκεφάλου με τα παπαγαλάκια τους, και εμείς περιμένουμε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ....
Φάγανε πούστικα τον Στέφενς, και αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ....
Έκοψε τον Χακόμπο, που έχει μάνατζερ αυτόν που έχει..... Και πόσα άλλα φαντάζομαι που δεν βγαίνουνε κατά έξω...
Μας κοροιδεύουνε μέσα στα μάτια μας, μας κάνουνε πλύση εγκεφάλου με τα παπαγαλάκια τους, και εμείς περιμένουμε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ....
Φάγανε πούστικα τον Στέφενς, και αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ....
-
xιουμοριστικά τις χρησιμοποιώpaokovios1974 έγραψε:Φιλε αρμαγεδων μια ερωτηση μου ερχεται ετσι βλεποντας τη υπογραφη σου επειδη χρησιμοποιεις φρασεις του Νικολα συμφωνεις και με αυτο που ειπε για τον Στεφενς"Αυτος ειναι σαν τον Λοραντ"
όσο για τον Λόραντ,άλλες εποχές,άλλοι παίκτες,άλλες συνθήκες παντού,στο ποδόσφαιρο,στην κοινωνία....μεγάλη κουβέντα σηκώνει
- mitsotakis
Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τον τέως. Εγώ αυτό θα κάνω . Θα μείνει στην ιστορία ως ο worst value for money προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ.
Καλά θα κάνουν οι Χιουμποφύλακες που πριν ένα μήνα έβριζαν εμάς που βλέπαμε πιο μπροστά απ' αυτούς και τώρα βρίζουν τη διοίκηση , να ξεκολλήσουν και αν μπορούν να βγάλουν το σκασμό για λίγο καιρό. Να ξέρετε πως ο Ιβάν τα πονάει τα λεφτά του και προσπαθεί για το καλύτερο.
Για το καλό του ΠΑΟΚ αδέρφια , σταματήστε τη μίρλα.
Καλά θα κάνουν οι Χιουμποφύλακες που πριν ένα μήνα έβριζαν εμάς που βλέπαμε πιο μπροστά απ' αυτούς και τώρα βρίζουν τη διοίκηση , να ξεκολλήσουν και αν μπορούν να βγάλουν το σκασμό για λίγο καιρό. Να ξέρετε πως ο Ιβάν τα πονάει τα λεφτά του και προσπαθεί για το καλύτερο.
- paokovios1974
Νομιζω αναφεροταν στα ηγετικα χαρακτηριστικα του, του εκανε εντυπωση το παραστημα του.
2 μύρια για 8 μήνες πήρε ο Χουμπ σύμφωνα με τον Πετρωτό.
Αυτές είναι ρήτρες εμπιστευτικότητας καρντάσια μου...
Αυτές είναι ρήτρες εμπιστευτικότητας καρντάσια μου...
Και τωρα επιστρεφει ο Σαντος,επιστρεφει ο Τζιολης,επιστρεφει ο Λοπεζ,αγοραζουμε τον Νινη,φερνουμε τον Βυντρα...Ανατριχιασα...Μας μαμησες Χουμπ... 

- paokovios1974
Το σκασμο να βγαλουν οσοι δεν σεβονται ουτε τον ιδιο τους τον εαυτο και ξεφευγουν απο τον ρολο που νομιζουν οτι παιζουν,και κυριως που νομιζουν οτι ειναι.,του επισημαινουμε επισης πως ξερουμε πολυ καλα τι ρολο παιζει και δεν χρειαζεται αλλο να προσπαθει.
Να βγάλουμε τον σκασμό όταν καταφανέστατα η ομάδα τρυπιέται από μέσα?!?! Όταν σε φτύνουνε εσύ λέγε πως βρέχει..mitsotakis έγραψε:Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τον τέως. Εγώ αυτό θα κάνω . Θα μείνει στην ιστορία ως ο worst value for money προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ.
Η απομάκρυνση με αυτόν τον τρόπο του Στέφενες είναι η ξεκάθαρη απόδειξη του τί γίνεται μέσα στην ΠΑΕ, δεν είναι θέμα προσωπολατρείας, όποιον και να τρώγανε με τέτοιο τρόπο το ίδια θα λέγαμε.
Και ιδίως μετά την περσυνί στήριξη στο γιδώνη σε κάθε στραβό που γινότανε..
- kataramenos5
Και ποιος εισαι εσυ που θα πεις να βγάλουν το σκασμό καποιοι που δε γνωρίζεις κι ειναι εδω μεσα κατι χρονια πριν απο σενα?Κι επειδη κοιτας πολύ μπροστα οπως λες πρόσεχε μη πεσεις σε κανα λάκο.mitsotakis έγραψε:Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τον τέως. Εγώ αυτό θα κάνω . Θα μείνει στην ιστορία ως ο worst value for money προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ.
Μην του απαντάς το αβαταρ του τον χαρακτηρίζει!!!! Οι βρυκόλακες χάιρονται στο σκοτάδι!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
εσυ κοροιδευεις αλα δεν εισαι μακρια απο την πραγματικοτητα.βαλε και τον στελουκο μεσαjoshua έγραψε:Και τωρα επιστρεφει ο Σαντος,επιστρεφει ο Τζιολης,επιστρεφει ο Λοπεζ,αγοραζουμε τον Νινη,φερνουμε τον Βυντρα...Ανατριχιασα...Μας μαμησες Χουμπ...
- paokovios1974
Πιστευω οτι ενας Κοουτς θα πρεπει να κερδιζει και οχι να επιβαλει τον σεβασμο να περναει την φιλοσοφια του στην ομαδα και να κανει τους παιχτες κοινωνους της φιλοσοφιας του,βεβαια οφειλει και ο ιδιος να προσεγγιζει ρεαλιστικα την προσαρμογη της ομαδας σε αυτην την φιλοσοφια και να μην τα θεωρει ολα δεδομενα και γνωστα.