Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από nikolasf »

Φέυγει Λόκοφ και σύντομα θα ακολουθήσουν Μάρτενς και Νάτχο... Μάλιστα!!!!!!!!!!
Μακάρι να σταματήσει εκέι!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα συμφωνήσω με τον alex.Είναι παραλογισμός όλος αυτός ο "κανονιοβολισμός" κατά Βρύζα και λοιπών.Δηλαδή,εξαρτούν πιο πολλά συμφέροντα από έναν παραπαίοντα ΠΑΟΚ,πιθανώς δίχως μεγαλομέτοχο εύρωστο στο μέλλον,και με μερίδα του κόσμου,για τους όποιους λόγους,εδώ και καιρό εναντίον τους;Υπάρχει περίπτωση να ... ηρεμήσουν σε περίπτωση που η προσπάθεια Σαββίδη αποτύχει ή εγκαταλειφθεί;Σε ποιά λογική εδράζεται όλο αυτό το μένος;Να μιλήσουμε για λάθη,οκ.Προφανώς και η διαχείριση αρκετών ζητημάτων από μέλη της διοίκησης δεν υπήρξε και υποδειγματική στο πρόσφατο παρελθόν και παρόν.Από αυτό όμως μέχρι όσα σκοτεινά και υπόγεια υπαινίσσονται αρκετοί υπάρχει πολύς δρόμος.Που αν γνώριζε ο Ρώσσος και τους κράτησε σαν συνεργάτες του είναι επιεικώς ανόητος και ύποπτος.Αν πάλι δε φρόντισε να μάθει,τα ίδια και χειρότερα.

Περί Στίβενς τώρα,ήλπιζα ο Σαββίδης να υπεραμυνθεί της επιλογής του,τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς και τότε να λάμβανε ψυχρή απόφαση.Ο τρόπος που λειτουργεί μέχρι στιγμής προσωπικά με προβληματίζει.Οι αποφάσεις δικές του,οι κρίσεις κάθε ενός,φίλου ή εχθρού.Πάντως,δε βλέπω πως με τέτοια νοοτροπία μπορεί να καταστεί ο ΠΑΟΚ πόλος έλξης για σοβαρούς επαγγελματίες του σπόρ.
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Μεγάλο πισωγύρισμα αυτό που έγινε με Στέφενς. Πάλι στα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς στον αυτόματο πιλότο. Τελικά η στήριξη από όλους μας είναι μόνο στα λόγια. Ελπίζω ο επόμενος να μην έχει μονοετές συμβόλαιο ακόμα και αν ο ίδιος το ζητήσει. Μονοετές σημαίνει ότι όλοι ξέρουν ότι από Γενάρη δοκάρι και έξω και είσαι τελειωμένος στα μάτια όλων. Πως να σε σεβαστούν οι παίκτες. Επίσης Γ.Χ αν έχεις αξιοπρέπεια μην γίνεσαι ο Μιχαλήτσος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

nikolasf έγραψε:Φέυγει Λόκοφ και σύντομα θα ακολουθήσουν Μάρτενς και Νάτχο... Μάλιστα!!!!!!!!!!
αρα κατσουρ-τζιολης κτλ να μεινουν ε? :D δηλαδη εφυγε ενας προπονητης κ μερικοι εχετε φερει την καταστροφη..
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Όσο περνάει η ώρα και ηρεμούμε, καλό είναι να σκεφτόμαστε λογικά και να μιλάμε με επιχειρήματα, κι όχι να πετάμε ατάκες και συνθήματα.
Νομίζω ότι περισσότερο μας πονάει ότι δε μας βγήκε αυτός ο μεγάλος προπονητής και ψάχνουμε συνωμοσίες και φαντάσματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ταίριαξε με τους παίκτες, έχασε τα αποδυτήρια από δικά του λάθη.
Ξεχνάμε:
α) Τον κατακρίναμε για το πώς χειρίστηκε τον Γκαρσία
β) Κάθε αγωνιστική κατέβαζε άλλο σύστημα
γ) Οι περισσότεροι παίκτες έπαιζαν σε διαφορετικές και άλλαζαν συνεχώς θέσεις
δ) Έλεγε θα παίζουν μόνο όσοι είναι έτοιμοι, αλλά για τον Μαντούρο τουλάχιστον δεν το τήρησε
ε) Στοχοποίησε παίκτες (Λόπεζ, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Σαλπιγγίδη), ενώ άλλοι έμειναν στον αφρό (Κατσουράνης, Μαντούρο)
στ) Όλοι γκρινιάζαμε γιατί χρησιμοποιούσε παίκτες που δεν... (Νίνη, Τζιόλη, Ολίσε)
ζ) Δεν ήθελε προσθήκη αμυντικού, αν και υπήρχε τεράστιο πρόβλημα

Τα παραπάνω δεν είναι στοιχεία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα αποδυτήρια;
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

είναι πολύ δύσκολη ώρα να μιλάμε αλλά το σημαντικό είναι οτι σ αυτό το site βρίσκω παρηγοριά...συμφωνώ με αντικρουόμενες απόψεις πράγμα που δείχνει οτι είμαι ακόμη μπερδεμένος...
είναι πισωγύρισμα τεράστιο όντως αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και τη κριτική που προανέφεραν οι φίλοι.
πάντως ένα εύχομαι. η καινούργια ομάδα που θα στηθεί (γτ καινούργια ομάδα θα είναι) ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάει απο τον παικταρά Νάτχο! Μακάρι να μπορούσα να πώ οτι ουδείς αναντικατάστατος αλλά στη περίπτωση του όχι...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Αρχίσαμε τώρα και λέμε για τον Στέφενς.
Ποιος προπονητής θα μπορούσε με το υλικό που τούδωσαν με τις "καταπληκτικές" μετεγγραφές του καλοκαιριού, να κάνει κάτι καλλίτερο;
Να είμαστε ελικρινείς: Οταν ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούν να δώσουν πάσα χωρίς λάθος ούτε στα τρία μέτρα, φταίει ο προπονητής;
Όταν δεν μπορούν να κάνουν απλό κοντρόλ, φταίει ο προπονητής;
Όταν κάνουν αβίαστα λάθη, που αναλογίζεσαι, οτι ούτε στα τσικό δεν γίνονται τέτοια λάθη, φταίει ο προπονητής;
Γιατί δεν έμαθε κανείς, ποιος φωστήρας έκανε τις μετεγγραφές, χωρίς τον Στέφενς το καλοκαίρι;
Δεν βγήκε κανείς να πει: "όπα ρε μάγκες, θέλουμε παίχτες και να κάνουμε και μια αρχή, έχουμε τον 35άρη Γκαρσία έχουμε και τον Λίνο, φτάνει".
Τώρα παραδάκι ο Ιβάν και να του πούμε, χωρίς παίχτες, ομάδα γιοκ.
Σκέφτηκε κάποιος απο το επιτελείο των παλιών εκεί στη διοίκηση να του το πουν του Ιβάν;
Και αν δε του το είπε κάποιος, γιατί να είναι ακόμα εκεί;
Γλάστρες με φυτά δεν νομίζω να θέλει ο Ιβάν...
Κατα τη γνώμη μου αυτό είναι φοβερό πισωγύρισμα για την ομάδα και τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω να γίνω κακός προφήτης, αλλά θα καταποντισθούμε και στα παιχνίδια του κυπέλου και στα πλαίυ-οφφ, εκτός αν δούμε ξαφνικά μεταμορφωμένους τους παίχτες μας, πράγμα, που δεν πιστεύω.
:cry: :evil:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ναι φιλε εφταιγε και αυτος..και οχι λιγο.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

gergeo4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Φέυγει Λόκοφ και σύντομα θα ακολουθήσουν Μάρτενς και Νάτχο... Μάλιστα!!!!!!!!!!
αρα κατσουρ-τζιολης κτλ να μεινουν ε? :D δηλαδη εφυγε ενας προπονητης κ μερικοι εχετε φερει την καταστροφη..
Δεν είναι η φυγή του προσώπου. Είναι η αδυναμία(?) της διοίκησης να στηρίξει τον συνεργάτη που επέλεξε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί να κριθεί. Χρησιμοποιήθηκε Δηλ. η ασφαλής και δοκιμασμένη παλαιά συνταγή, ενώ υπήρχαν ελπίδες για κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

gergeo4 έγραψε:Ναι φιλε εφταιγε και αυτος..και οχι λιγο.
Αν δεις στους επόμενους αγώνες τους παίχτες μας να "πετάνε", τι θα πείς;
Έφταιγε ο Στέφενς επειδή δεν έκανε ενδεκάδα με τους καλλίτερους ή οι παίχτες δεν τον ήθελαν και έπαιζαν επίτηδες έτσι;
Αν δείξουν άλλη αγωνιστική διάθεση και κατάσταση, είναι αυτό όμως σοβαρό παράπτωμα, διότι πληρώνονται για να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και οχι για τον Στέφενς και τον κάθε Στέφενς.
Οποιος δείξει τέτοιο δείγμα πρέπει να τελειώσει απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

γράφω όχι εν θερμώ αλλά προσπαθώντας να δω τα γεγονότα από την ορθή τους πλευρά...
ούτε αναθεματίζω, αλλά ούτε και υποστηρίζω τον αν μη τι άλλο ακριβοπληρωμένο κόουτς, ... και τονίζω το ακριβοπληρωμένο γιατί με χαλούσαν πάντα οι εμπάθειες και οι μικρότητες του τύπου "αλλαγή στην αλλαγή του Στοχ", του τύπου "δεν φταίω εγώ, φταίνε οι παίκτες". Μια φορά δεν είπε ότι φταίει αυτός για την ήττα...
Αγαπητοί φίλοι, εσείς που χαλιέστε με το υλικό που του φόρτωσαν πιστεύετε ότι αν του έδιναν τον Ατρόμητο του Οτσαλάν θα ισοβαθμούσε αυτή τη στιγμή με τον μεγάλο ΠΑΟΚ?
Μπράβο στον Αναστασίου που με αθόρυβη δουλειά και πάνω απ' όλα υποστήριξη των (πολλών άσημων) παικτών του, εμένα προσωπικά μου έδωσε τη μέγιστη χαρά (μετά τις επιτυχίες της ομάδας μου)
Τα αποδυτήρια αδέρφια μου είναι μεγάλη υπόθεση....

RIP Olivares
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

rouki έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Ναι φιλε εφταιγε και αυτος..και οχι λιγο.
Αν δεις στους επόμενους αγώνες τους παίχτες μας να "πετάνε", τι θα πείς;
Έφταιγε ο Στέφενς επειδή δεν έκανε ενδεκάδα με τους καλλίτερους ή οι παίχτες δεν τον ήθελαν και έπαιζαν επίτηδες έτσι;
Αν δείξουν άλλη αγωνιστική διάθεση και κατάσταση, είναι αυτό όμως σοβαρό παράπτωμα, διότι πληρώνονται για να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και οχι για τον Στέφενς και τον κάθε Στέφενς.
Οποιος δείξει τέτοιο δείγμα πρέπει να τελειώσει απο τον ΠΑΟΚ.

σ αυτό συμφωνώ κ εγώ. αν όντως δεν είχαν πρόβλημα οι παίκτες με τον προπονητή περιμένω να δω ακριβώς το ίδιο παιχνίδι που θα έκαναν μαζί του (όχι απαραίτητα κακό αλλά ίδιο πάθος)
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ειλικρινα υπαρχουν ακομα καποιοι που στηριζουν τον στεφενς??δηλαδη τι περιμενατε να τον αφησουν στον παγκο και να χασουμε και την δευτερη θεση και να μας ξεφτιλισει παλι ο γαυρος στα ημιτελικα??ηταν ομαδα αυτο το μπουλουκι?ηταν ομαδα αυτη??εγω χειροτερο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδει ρε μαγκες με τετοιο υλικο.. οι παιχτες πλεον δεν εκαναν ουτε τα βασικα..αλχημειες συνεχως,, παιχτες σε λαθος θεσεις παραγκωνισμος σε οποιον τολμουσε να πει κατι ντεφορμε ποδοσφαιριστες να παιζουν..ξεφτιλα μεσα στον γαυρο ξεφτιλα απο πανιωνιο απο πλατανια απο βαζελο απο τριπολη απο εργοτελη,,,εεεεε ενατξει μετα απο ολα αυτα αντε στο καλο....αν τον στεφενς τον ελεγαν καραμητρο ολοι θα φωναζατε εδω και καιρο αντε διωξτον..εγω ειμαι αισιοδοξος πλεον πως θα δουμε καλυτερη μπαλα και καλυτερα αποτελεσματα..
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

akis_1987 έγραψε:Λίγα λόγια, μεταχρονολογημένα βέβαια τα οποία όμως περιγράφουν άριστα το πως φτάσαμε εδώ..Νομίζω και ο Χουμπ τα ίδια ακριβώς θα λεγε..Δεν έχει αλλάξει τίποτα..Τώρα σε λίγο θ αρχίσουν και τα καντήλια στο Σαββίδη..

[youtube]9esB5Z2BdeA[/youtube]
ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

κορυφαία φράση
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

akis_1987 έγραψε:Λίγα λόγια, μεταχρονολογημένα βέβαια τα οποία όμως περιγράφουν άριστα το πως φτάσαμε εδώ..Νομίζω και ο Χουμπ τα ίδια ακριβώς θα λεγε..Δεν έχει αλλάξει τίποτα..Τώρα σε λίγο θ αρχίσουν και τα καντήλια στο Σαββίδη..

[youtube]9esB5Z2BdeA[/youtube]
τεραστιες αληθειες. και αυτα που λεει ισχυουν στο επακρο, ισως και περισσοτερο ακομα και σημερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”