Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
δυστυχως ο πρωταθλητισμος εχει γινει μια εκμεταλευση των παιδιων οπου μεσα απο την αγνοια τους το χαμηλο επιπεδο παιδειας του και φυσικα την μεγαλη τους ματαιοδοξια εχουν πλεον τον ρολο του συγχρονου μονομαχου στην αρενα.
στεναχωρηθηκα πολυ οταν ειδα σημερα ενα παιδι 20 ετων να σωριαζεται ετσι στο εδαφος και μακαρι να εχω αδικο σε αυτα που σκεφτομαι γιατι ειναι αμαρτια
στεναχωρηθηκα πολυ οταν ειδα σημερα ενα παιδι 20 ετων να σωριαζεται ετσι στο εδαφος και μακαρι να εχω αδικο σε αυτα που σκεφτομαι γιατι ειναι αμαρτια
- revolution1976
θα μιλήσω λόγω ιδιότητας. συμφωνώ απόλυτα οτι η διάγνωση που ετέθη είναι 99% πλασματική. η ιογενής μυοκαρδίτιδα είναι πολύ σπάνια στη χώρα μας (αφήνω παράθυρο 1% λόγω εξωτικής καταγωγής του ποδοσφαιριστή) και πόσο μάλλον σ ένα παλικάρι 20 ετών.angelheart έγραψε:Καλά διάγνωση ιογενής μυοκαρδίτιδα πότε προλάβανε και κάνανε ; βιοψία θέλει αυτό για να το πεις. Υπάρχουν μάλιστα για όποιον ενδιαφέρεται και τα λεγόμενα κριτήρια Dallas. Οκ θα το υποψιαστείς από το καρδιογράφημα, αλλά να βγάζουν και ανακοινώσεις ; έτσι αέρα μπάνα ;
Ο Τάρλατς (τότε) που ΟΝΤΩΣ είχε κάτι τέτοιο (πριν έρθει Ελλάδα και ανακαλύψει ότι είναι Έλληνας) έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω αυτού του θέματος.
Παίδες ΧΛΩΜΟ το βλέπω το "ιογενής μυοκαρδίτιδα". Άλλο πράγμα έχει το παιδί.
ο τρόπος που σωριάστηκε δείχνει ΑΠΟΛΥΤΑ λιποθυμικό επεισόδιο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμένα το μυαλό μου πάει σε καρδιακή ανεπάρκεια ΔΕ λόγω υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας....τώρα τα συμπεράσματα τ αφήνω σε όλους σας....
Αν ειναι υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια το τόπι τέλος αλλα ειναι δύσκολο επαγγελματίας αθλητής να μην εχει τσεκαριστεί γιαυτό ακομη και στο Ελλάντα.
Δεν βλέπουμε καθημερινά να σωριάζεται ενας αθλητής λιπόθυμος απλώς στο γαύρο τα τελευταία χρόνια τα σοβαρά προβλήματα υγείας δίνουν και παίρνουν.
Δεν βλέπουμε καθημερινά να σωριάζεται ενας αθλητής λιπόθυμος απλώς στο γαύρο τα τελευταία χρόνια τα σοβαρά προβλήματα υγείας δίνουν και παίρνουν.
Συμφωνώ και με τους δύο..Αποκλείω την ιογενή μυοκαρδίτιδα,στην Ελλάδα ζούμε,όχι σε τροπική ζώνη..Ο Ολαιτάν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και με ότι "ενίσχυση" αυτό συνεπάγεται..revolution1976 έγραψε:θα μιλήσω λόγω ιδιότητας. συμφωνώ απόλυτα οτι η διάγνωση που ετέθη είναι 99% πλασματική. η ιογενής μυοκαρδίτιδα είναι πολύ σπάνια στη χώρα μας (αφήνω παράθυρο 1% λόγω εξωτικής καταγωγής του ποδοσφαιριστή) και πόσο μάλλον σ ένα παλικάρι 20 ετών.angelheart έγραψε:Καλά διάγνωση ιογενής μυοκαρδίτιδα πότε προλάβανε και κάνανε ; βιοψία θέλει αυτό για να το πεις. Υπάρχουν μάλιστα για όποιον ενδιαφέρεται και τα λεγόμενα κριτήρια Dallas. Οκ θα το υποψιαστείς από το καρδιογράφημα, αλλά να βγάζουν και ανακοινώσεις ; έτσι αέρα μπάνα ;
Ο Τάρλατς (τότε) που ΟΝΤΩΣ είχε κάτι τέτοιο (πριν έρθει Ελλάδα και ανακαλύψει ότι είναι Έλληνας) έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω αυτού του θέματος.
ο τρόπος που σωριάστηκε δείχνει ΑΠΟΛΥΤΑ λιποθυμικό επεισόδιο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμένα το μυαλό μου πάει σε καρδιακή ανεπάρκεια ΔΕ λόγω υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας....τώρα τα συμπεράσματα τ αφήνω σε όλους σας....
Άλλος ένας παίκτης του γκέι με πρόβλημα υγείας μετά από το πρόβλημα στα νεφρά του Γκαλέτι και τα καρδιακά του Κοβάσεβιτς..Και φυσικά κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Καλά να είναι το παιδί και σύντομα πάλι όρθιος.
- DarkBishop
Να εμπιστευτούμε Δώνη δηλαδή? Ή Γ.Χ.? Ή μήπως Τσιώλη? Ή μάλλον θες τον Αναστασίου/Παράσχο/Ουζουνίδη? Ή θες Αναστασιάδη? Έδιωξες προπονητή που έχει πάρει κύπελλο UEFA, τώρα πάρε προπονητή που έχει πάρει το uefa pro και κάτι κυπελλάκια στο Football Manager.mitsotakis έγραψε:Σωστός! Περιμένω και τις γυριστρούλες που φώναζαν κάτω τα ξερά σας απ' το Στέφενς και τώρα φτάσανε σε μία βδομάδα στο σταύρωσον αυτόν, να ζητήσουν συγγνώμη απ' όσους έβριζαν.john4serres έγραψε:Othin έγραψε:Περιμένω τους θαυμαστές του ευρωπαίου γάβρου, οι οποίοι τον συνεχάρησαν την Τετάρτη, να δώσουν αυτήν την φορά τα συλληπητήριά τους και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους για το άτυχο αποτέλεσμα,σωστος
Επίσης να σταματήσουμε να είμαστε βλαχοραγιάδες και να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε και Έλληνες προπονητές .Να μην περιμένουμε τον Carnation και την κάθε μικρή ολλανδέζα να μας σώσει.
Επίσκοπε, χαλάρωσε ρε συ. Στη τελική αυτό πιστεύει. Τι να κάνουμε.
Angelheart
- angelheart
- Επικοινωνία:
Απ' ότι κατάλαβα έχουμε συναδέλφους οπότε ας κάνουμε τουλάχιστο μια ενδιαφέρουσα κουβέντα μιας και η ...επικαιρότητα κάνει τα μυαλά να πονάνε.
Κατ' αρχήν ο Γκαλέτι δεν πιστεύω ότι έπαθε αυτό που έπαθε λόγω αναβολικών. Υπάρχει πολύ πιο ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση. Ο δε Κοβάτσεβιτς ήρθε στην Ελλάδα στα 33-34. Ότι ήταν να πάρει το είχε ήδη πάρει (και πάθει). Δεν φταίει ότι/αν του έδωσαν εδώ κάτι. Η ζημιές σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται ΠΟΛΥ νωρίτερα από τα 33. Πάμε στο χτεσινό.
Ένας αθλητής υψηλών επιδόσεων ή έστω ΚΑΛΑ προπονημένος για χρόνια, έχει έτσι και αλλιώς υπερτροφική καρδιά. Αυτή δε η κατάσταση θα πάει μέχρι σε μεγάλη ηλικία. Προσωπικά δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας να πει κάποιος γιατρός με βεβαιότητα οτι πχ η καρδιά αυτή είναι αποτέλεσμα ντόπας ή απλά εξαντλητικής προπόνησης εκτός φυσικά από περιπτώσεις με καρδιομυοπάθειες περιοριστικού τύπου κτλ (καταστάσεις δλδ που δείχνουν ξεκάθαρα παθολογία) ή υπερβολικά μεγάλης υπερτροφίας που και πάλι δεν ξέρω αν θα το πει. Τι θέλω να πω. Ο κάθε Ολαϊταν, ακόμα και μόνο νέκταρ και αμβροσία να τρώει και να πίνει και τίποτα άλλο, αφού είναι επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, έχει υπερτροφική καρδιά 100%, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στους περισσότερους φυσικά δεν συνεπάγεται τίποτα.
Δεύτερον. Γιατί να μην είναι αρρυθμία ; μόνο σπάνιο δεν είναι σε τέτοιες περιπτώσεις. Ας με διορθώσει ο καρδιολόγος αν νομίζω λάθος, αλλά όσο ξέρω, η αρρυθμιογόνος δεξιά (όχι υποχρεωτικά η νόσος της Νάξου δλδ) είναι συχνή σε αθλητές. Θέλω δλδ να πω ότι λόγοι να αποδώσουμε το λιποθυμικό επεισόδιο του παιδιού σε "ΚΦ" αίτια υπάρχουν.
Πάμε στη ντόπα. Δυστυχώς η ντόπα εκτός από επιστήμη (που είναι) είναι και μια πολύ επικερδής μπίζνα. Για όλους. Συνεπώς πάρα πολλοί θα θελήσουν να εμπλακούν. Και καθότι δεν υπάρχει ειδικότητα "ντοπολόγου", οι περισσότεροι είναι από άσχετοι (το καλύτερο) έως επικίνδυνοι. Ούτε καν αυτοδιδακτοι δεν είναι κάποιοι. Ξερουν 2 φάρμακα και αυτό είναι. Και αν τα ξέρουν και αυτά. Τα περισσότερα "απλά αναβολικά" δεν δίνονται πια, μιας και τα πιάνουν τα μηχανήματα πολύ εύκολα. Η λεγόμενη high tech ντόπα, δεν βγαίνει από τα εργαστήρια, παρά για τις ξεχωριστές περιπτώσεις αθλητών. Μέχρι που να φτάσεις να έχεις άκρη να την δώσεις και εσύ, περνάνε χρόνια. Τι δίνουν λοιπόν οι αυτοδίδακτοι ;
Συνήθως ερυθροποιητίνη. ΟΚ, δίνουν και ινσουλίνη, αυξητική ορμόνη και τα συναφή, αλλά ειδικά τα τελευταία πρέπει και να "τα ξέρεις". ΜΑΚΑΡΙ λοιπόν να είναι ερυθροποιητίνη το προβλημα του μικρού. ΑΝ παίρνει φυσικά. Γιατί αν είναι αυτό που είπε έμμεσα ο revolution, τα πράγματα δεν είναι καλά.
Τέλος να πω και κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εϊναι δυνατόν γιατρός άνθρωπος να βγαίνεις και να λες τέτοιες @@ριές ολκής ; τόσα πράγματα έχει να πεις για να το δικαιολογήσεις, που είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο πιστευτά. Ιογενής μυοκαρδίτιδα θα πεις ; βγάζει κανείς άκρη ; γιατί εγώ όσο και να σκέφτομαι δεν μπορώ.
Αυτά. Αετό δεν πετάμε σήμερα. Πέταξαν ΑΛΛΟΙ χτες...
Κατ' αρχήν ο Γκαλέτι δεν πιστεύω ότι έπαθε αυτό που έπαθε λόγω αναβολικών. Υπάρχει πολύ πιο ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση. Ο δε Κοβάτσεβιτς ήρθε στην Ελλάδα στα 33-34. Ότι ήταν να πάρει το είχε ήδη πάρει (και πάθει). Δεν φταίει ότι/αν του έδωσαν εδώ κάτι. Η ζημιές σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται ΠΟΛΥ νωρίτερα από τα 33. Πάμε στο χτεσινό.
Ένας αθλητής υψηλών επιδόσεων ή έστω ΚΑΛΑ προπονημένος για χρόνια, έχει έτσι και αλλιώς υπερτροφική καρδιά. Αυτή δε η κατάσταση θα πάει μέχρι σε μεγάλη ηλικία. Προσωπικά δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας να πει κάποιος γιατρός με βεβαιότητα οτι πχ η καρδιά αυτή είναι αποτέλεσμα ντόπας ή απλά εξαντλητικής προπόνησης εκτός φυσικά από περιπτώσεις με καρδιομυοπάθειες περιοριστικού τύπου κτλ (καταστάσεις δλδ που δείχνουν ξεκάθαρα παθολογία) ή υπερβολικά μεγάλης υπερτροφίας που και πάλι δεν ξέρω αν θα το πει. Τι θέλω να πω. Ο κάθε Ολαϊταν, ακόμα και μόνο νέκταρ και αμβροσία να τρώει και να πίνει και τίποτα άλλο, αφού είναι επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, έχει υπερτροφική καρδιά 100%, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στους περισσότερους φυσικά δεν συνεπάγεται τίποτα.
Δεύτερον. Γιατί να μην είναι αρρυθμία ; μόνο σπάνιο δεν είναι σε τέτοιες περιπτώσεις. Ας με διορθώσει ο καρδιολόγος αν νομίζω λάθος, αλλά όσο ξέρω, η αρρυθμιογόνος δεξιά (όχι υποχρεωτικά η νόσος της Νάξου δλδ) είναι συχνή σε αθλητές. Θέλω δλδ να πω ότι λόγοι να αποδώσουμε το λιποθυμικό επεισόδιο του παιδιού σε "ΚΦ" αίτια υπάρχουν.
Πάμε στη ντόπα. Δυστυχώς η ντόπα εκτός από επιστήμη (που είναι) είναι και μια πολύ επικερδής μπίζνα. Για όλους. Συνεπώς πάρα πολλοί θα θελήσουν να εμπλακούν. Και καθότι δεν υπάρχει ειδικότητα "ντοπολόγου", οι περισσότεροι είναι από άσχετοι (το καλύτερο) έως επικίνδυνοι. Ούτε καν αυτοδιδακτοι δεν είναι κάποιοι. Ξερουν 2 φάρμακα και αυτό είναι. Και αν τα ξέρουν και αυτά. Τα περισσότερα "απλά αναβολικά" δεν δίνονται πια, μιας και τα πιάνουν τα μηχανήματα πολύ εύκολα. Η λεγόμενη high tech ντόπα, δεν βγαίνει από τα εργαστήρια, παρά για τις ξεχωριστές περιπτώσεις αθλητών. Μέχρι που να φτάσεις να έχεις άκρη να την δώσεις και εσύ, περνάνε χρόνια. Τι δίνουν λοιπόν οι αυτοδίδακτοι ;
Συνήθως ερυθροποιητίνη. ΟΚ, δίνουν και ινσουλίνη, αυξητική ορμόνη και τα συναφή, αλλά ειδικά τα τελευταία πρέπει και να "τα ξέρεις". ΜΑΚΑΡΙ λοιπόν να είναι ερυθροποιητίνη το προβλημα του μικρού. ΑΝ παίρνει φυσικά. Γιατί αν είναι αυτό που είπε έμμεσα ο revolution, τα πράγματα δεν είναι καλά.
Τέλος να πω και κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εϊναι δυνατόν γιατρός άνθρωπος να βγαίνεις και να λες τέτοιες @@ριές ολκής ; τόσα πράγματα έχει να πεις για να το δικαιολογήσεις, που είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο πιστευτά. Ιογενής μυοκαρδίτιδα θα πεις ; βγάζει κανείς άκρη ; γιατί εγώ όσο και να σκέφτομαι δεν μπορώ.
Ρε τι μαθαινεις στο paokmania.
Ειδες οι... μαλαματινες οι αγραμματοι;
Μπραβο παιδες εστω κ για την επιδερμικη αναλυση
Ειδες οι... μαλαματινες οι αγραμματοι;
Μπραβο παιδες εστω κ για την επιδερμικη αναλυση
- Maximus
Και μετά τις επιστημονικές αναλύσεις επιπέδου, να ριξω το επίπεδο και να σας πω ότι πολύ αναλύετε το ποδοσφαιρο ρε μαγκες και δεν χρειάζεται...
Πάτε τώρα να κάνετε συγκρίσεις και λοιπές βλακείες και να εξηγησετε το διπλό του βαζελου στον γαυρο...
...Με λίγα λόγια κανέναν δεν συμφέρει (και ειδικα τους χορηγους τηλεοπτικους και μη) να λήξει το παραμυθάκι του πρωταθλήματος από 2 Μαρτίου...
Συν τοις αλλοις, το κυριοτερο, με το 7,75 απόδοση στο στοίχημα,πολλά συμβόλαια ξεπληρώθηκαν εκατερωθεν... Πολλά τα λεφτά Άρη...
Πάτε τώρα να κάνετε συγκρίσεις και λοιπές βλακείες και να εξηγησετε το διπλό του βαζελου στον γαυρο...
...Με λίγα λόγια κανέναν δεν συμφέρει (και ειδικα τους χορηγους τηλεοπτικους και μη) να λήξει το παραμυθάκι του πρωταθλήματος από 2 Μαρτίου...
Συν τοις αλλοις, το κυριοτερο, με το 7,75 απόδοση στο στοίχημα,πολλά συμβόλαια ξεπληρώθηκαν εκατερωθεν... Πολλά τα λεφτά Άρη...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151923169897691
Βίντεο γαύρου οπαδού στο 0-3 στο καραισκάκη..
Βίντεο γαύρου οπαδού στο 0-3 στο καραισκάκη..
- revolution1976
αρκετά έγκριτη διατύπωση και πολλά αναπάντητα ερωτήματα...angelheart έγραψε:Απ' ότι κατάλαβα έχουμε συναδέλφους οπότε ας κάνουμε τουλάχιστο μια ενδιαφέρουσα κουβέντα μιας και η ...επικαιρότητα κάνει τα μυαλά να πονάνε.
συμφωνώ με το σκέλος της ''αθλητικής'' υπερτροφικής καρδιάς μέχρι ένα βαθμό βέβαια (βλ. παράδειγμα Σβαρτσενέιγκερ κτλ) συνήθως απότοκος μή ελεγχόμενης ντόπας σε ΟΛΑ τα επίπεδα (όχι μόνο ερυθροποιητίνη).παράδειγμα οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες με αμφεταμίνες!Οπότε το ερώτημα εδώ είναι ΜΟΝΟ ο άξονας της καρδιάς εμπλέκεται ή μήπως και ο ηπατονεφρικός? ερώτημα που μόνο ο θεράπων Ιατρός/οί μπορούν να απαντήσουν....
συμφωνώ με τη πιθανή διάγνωση της αρρυθμίας αλλά πλην ελαχίστων παθολογικών συνδρόμων (wolf parkinson white κτλ) σ ενα παιδί 20 χρονών θα είχε διαγνωσθεί σχετικά εύκολα απλά κ μόνο με ΗΚΓ (σημειωτέον οι γνώσεις μου πάνω στη Καρδιολογία περιορίζονται απο τη Ιατρική Σχολή και την κλινική μου εμπειρία και ΌΧΙ λόγω ειδίκευσης)
το τελευταίο που θίγεις είναι όμως και το πλέον ανησυχητικό...Δυστυχώς στο βωμό του χρήματος και του ψεύτο-Πρωταθλητισμού οι συνάδελφοι σε μια απέλπιδα προσπάθεια συγκάληψης βρίσκουν μια διάγνωση που πολύ σωστά ανέφερες οτι για τη διάγνωση της ΑΠΑΙΤΕΙ ενδελεχή ιστορικο-κλινική εξέταση-ΗΚΓ-U/S και μάλιστα διοισοφάγειο και τελευταίο ΒΙΟΨΙΑ! το θεωρώ μεγάλο φάουλ οποιουδήποτε Ιατρού μιλάει για τέτοια εξωτική διάγνωση χωρίς αυτά...
ΥΓ Χαίρομαι που το site δίνει την ευκαιρία ΚΑΙ για τέτοιες συζητήσεις εκτός της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!
- navigator11
Ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος η κουβέντα αλλά έχει τη γοητεία της και για εμάς τους αδαείς σε κάθε περίπτωση.
Το βέβαιο είναι πως ο πρωταθλητισμός και το ευ ζήν,που συνεπάγεται,αλλά ακόμα κι ο κατωτέρου επιπέδου αθλητισμός,απ'τον οποίον εξασφαλίζεται και το άνετα βιοπορίζεσθαι,όλο και πληθαίνουν,ανεξαρτήτως αθλήματος,τέτοια κρούσματα!Και,δυστυχώς,το ότι πριμοδοτείται η πρωτιά αδικαιολογήτως γενναιόδωρα,ιδίως στα πιο προβεβλημένα σπόρ,οδηγεί σε ένα δρόμο δίχως επιστροφή.Και μιλάμε για νεότατους ανθρώπους.Με την επιλογή της άρνησης να μην είμαι πολύ βέβαιος πόσο ελαφρά τη καρδία να μπορεί να γίνει.
Να τονίσω επίσης πως πολύ ενδιαφέρουσα βρίσκω και την υπογραφή σου,φίλε.Αλλά πάααααααρα πολύ.
Το βέβαιο είναι πως ο πρωταθλητισμός και το ευ ζήν,που συνεπάγεται,αλλά ακόμα κι ο κατωτέρου επιπέδου αθλητισμός,απ'τον οποίον εξασφαλίζεται και το άνετα βιοπορίζεσθαι,όλο και πληθαίνουν,ανεξαρτήτως αθλήματος,τέτοια κρούσματα!Και,δυστυχώς,το ότι πριμοδοτείται η πρωτιά αδικαιολογήτως γενναιόδωρα,ιδίως στα πιο προβεβλημένα σπόρ,οδηγεί σε ένα δρόμο δίχως επιστροφή.Και μιλάμε για νεότατους ανθρώπους.Με την επιλογή της άρνησης να μην είμαι πολύ βέβαιος πόσο ελαφρά τη καρδία να μπορεί να γίνει.
Να τονίσω επίσης πως πολύ ενδιαφέρουσα βρίσκω και την υπογραφή σου,φίλε.Αλλά πάααααααρα πολύ.
- ΑποστόληςΑ
Υπό άλλες συνθήκες θα πανηγύριζα έντονα το διπλό του ΠΑΟ. Αλλά βλεποντας χθες τον τρόπο που καταφέραμε να μην νικήσουμε...
- revolution1976
δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...κατ εμέ το πρόβλημα ξεκινάει απ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο οποίος πλέον επιβραβεύεται δυσανάλογα με τον επαγγελματικό.το πρότυπο δλδ που καλλιεργείται απο τη κοινωνία είναι οτι ο πρωταθλητής και θα επιχορηγηθεί ΚΑΙ θα χορηγηθεί ΚΑΙ θα προβληθεί (με τον κακώς εννοούμενο τρόπο) οπότε λογικό είναι αν δεν έχεις έστω κάποιες οικογενειακές αξίες ή ηθικούς φραγμούς (λέμε τώρα σ αυτές τις ηλικίες!) να προπονηθείς με ''καλά συμπληρώματα'' και όχι απο τα άλλα ''τα κακά''.navigator11 έγραψε:Ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος η κουβέντα αλλά έχει τη γοητεία της και για εμάς τους αδαείς σε κάθε περίπτωση.
πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου για την επιλογή της άρνησης...
-
Τόσο σπανια δεν είναι ρε συνάδελφοι η ιογενης μυοκαρδίτιδα στην ΕυρώπηOdi έγραψε:Συμφωνώ και με τους δύο..Αποκλείω την ιογενή μυοκαρδίτιδα,στην Ελλάδα ζούμε,όχι σε τροπική ζώνη..Ο Ολαιτάν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και με ότι "ενίσχυση" αυτό συνεπάγεται..revolution1976 έγραψε:θα μιλήσω λόγω ιδιότητας. συμφωνώ απόλυτα οτι η διάγνωση που ετέθη είναι 99% πλασματική. η ιογενής μυοκαρδίτιδα είναι πολύ σπάνια στη χώρα μας (αφήνω παράθυρο 1% λόγω εξωτικής καταγωγής του ποδοσφαιριστή) και πόσο μάλλον σ ένα παλικάρι 20 ετών.angelheart έγραψε:Καλά διάγνωση ιογενής μυοκαρδίτιδα πότε προλάβανε και κάνανε ; βιοψία θέλει αυτό για να το πεις. Υπάρχουν μάλιστα για όποιον ενδιαφέρεται και τα λεγόμενα κριτήρια Dallas. Οκ θα το υποψιαστείς από το καρδιογράφημα, αλλά να βγάζουν και ανακοινώσεις ; έτσι αέρα μπάνα ;
Άλλος ένας παίκτης του γκέι με πρόβλημα υγείας μετά από το πρόβλημα στα νεφρά του Γκαλέτι και τα καρδιακά του Κοβάσεβιτς..Και φυσικά κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Καλά να είναι το παιδί και σύντομα πάλι όρθιος.
Εγώ στο δικό μου ιατρειο (ένα παθολογικό ιατρείο στο κέντρο τις Ελβετίας) έχω διαγνώσει τα τελευταία τρία χρονια δυο περιπτώσεις...κι η διάγνωση είναι εύκολη --> παθολογική τροπονίνη (καρδιακό ένζυμο για τους μη ειδικούς)
Επίσης τη λογική ότι δε μπορεί μια τέτοια νόσος να οδηγήσει σε λιποθυμικό επεισόδιο την αντιπαρέρχομαι με το εξής επιχείρημα: ο αθλητής είναι "αναγκασμένος" να τα δίνει όλα - το πιθανότερο είναι ο "Oλαιταν να είχε κάποια συμπτώματα και να μην είπε τίποτα για να παίξει στο derby.
- revolution1976
επαναλαμβάνω χωρίς να είμαι ειδικός πάνω στο θέμα απ΄οτι διάβασα έχει επίπτωση σε Ευρωπαικές χώρες από 0,17/1000 Σουηδία σε 0,025/1000 Ιταλία 8-10/100.000 ΗΠΑ γεγονός που το καθιστά σπάνιο (διαθέσιμη και η βιβλιογραφία)
όσον αφορά τεκμαρτή διάγνωση (solid) κ πάλι με κάθε επιφύλαξη διαβάζω οτι χρειάζονται πολλά παραπάνω απο τροπινίνη (πάλι από βιβλιογραφία HΚΓ-MRI-Ανοσολογικοί δείκτες-Βιοψία)
τα παραπάνω τα παραθέτω εννοείται χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης (προφανώς λόγω έλλειψης κλινικής εμπειρίας πάνω στο θέμα)
όσον αφορά τεκμαρτή διάγνωση (solid) κ πάλι με κάθε επιφύλαξη διαβάζω οτι χρειάζονται πολλά παραπάνω απο τροπινίνη (πάλι από βιβλιογραφία HΚΓ-MRI-Ανοσολογικοί δείκτες-Βιοψία)
τα παραπάνω τα παραθέτω εννοείται χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης (προφανώς λόγω έλλειψης κλινικής εμπειρίας πάνω στο θέμα)