Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Διστυχώς Πλοηγέ ο ΙΒΑΝ θα βγει στη σέντρα και όχι η διοίκηση.. Διάβασε με προσοχή τα όσα γράφονται εδώ μέσα και θα καταλάβεις!!!!
Πάντως στενοχωριέμαι αφάνταστα σκεπτόμενος πόσο άσχημα πέρασε ο Γ.Χ. όλους αυτούς τους μήνες εξυπηρετώντας το σχέδιο και τα τακτικά τερτίπια του Χουμπ. Ευτυχώς που ελευθερώθηκε επιτέλους και τώρα πια θα αναδείξει τις προπονητικές του αρετές χωρίς τα δεσμά που τον κρατούσαν καθηλωμένο. Για όσους δεν το θυμούνται ακόμα γελάω με εκείνη τη δήλωση 'εμείς στον πάγκο τους φωνάζαμε αλλά κανείς δεν άκουγε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε'.
Προτείνω Παντελή στη θέση του Λόκχωφ.........
Φέρτε προπονητή σήμερα......αλλιώς στους κρισιμότερους αγώνες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ θα κατέβουμε με όι πουλιά πιάνουν οι παίκτες από μόνοι τους. Ο ΓΧ δεν είναι παρά ακόμη ένας παίκτης, ούτε ειδικό βάρος έχει, ούτε γνώσεις, ούτε ιδιοσυγκρασία προπονητή. Είναι πλασμένος για δεύτερος Ε με τα δεύτερα δε θα έχουμε καλό τέλος.......
Προτείνω Παντελή στη θέση του Λόκχωφ.........
Φέρτε προπονητή σήμερα......αλλιώς στους κρισιμότερους αγώνες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ θα κατέβουμε με όι πουλιά πιάνουν οι παίκτες από μόνοι τους. Ο ΓΧ δεν είναι παρά ακόμη ένας παίκτης, ούτε ειδικό βάρος έχει, ούτε γνώσεις, ούτε ιδιοσυγκρασία προπονητή. Είναι πλασμένος για δεύτερος Ε με τα δεύτερα δε θα έχουμε καλό τέλος.......
Αλλα οτι θα φερναμε και για παραδειγμα στηριξης στον προπονητη τον Μαρινακη που μολις ειχε απολυσει τον Ζαρντιμ μετα απο 5 μηνες και ενω ηταν αηττητος δεν το περιμενα...Παραδειγμα επειδη στηριξε εναν προπονητη που ειχε εξασφαλισμενο πρωταθλημα,του εκανε δωρο ενα κυπελο με τον γνωστο τροπο και ειχε εξασφαλισμενη συμμετοχη στους ομιλους Τσου Λου.Ακριβως ιδιες καταστασεις...
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω σημερα 3 μαρτιου 2014 δηλωνω και βαζω και στοιχημα με οποιον θελει οτι ο ιβαν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ σχεδον οπως εφυγε και ο μπατατουδης. κυνηγημενος γιατι οτα θα στερεψει η κανουλα θα προσπαθησει να παρει πισω αυτα που εβαλε.
και οπως τοτε λεγαμε για τον μπατατουδη ΄΄καλα χαζος ειναι ο ανθρωπος ? εχει 10 εταιριες και τους πουλαει και τους αγοραζει ολους.και ειναι και μεσα στο πασοκ.΄΄και αλλες τετοιες παπαριες ετσι και σημερα νομιζουμε οτι ο Ιβαν τα ξερει ολα και οτι απο τη ρωσια ειναι πανευκολο να διοικεις ενα καραβι σαν τον ΠΑΟΚ και οτι ξερει τι κανουν οι βρυζες και οι λοιποι στα περιξ της ομαδας επειδη τους μιλαει με σκαιπ.
στα δικα μου τα ματια ο ιβαν δεν ξερει που πανε τα τρεια σε σχεση με τον ΠΑΟΚ.
μπορει να ξερει τα παντα για το ροστοφ αλλα για τα του ΠΑΟΚ δεν εχει ιδεα.το πορτοφολι του ειναι ανοιχτο στο στρογγυλο τραπεζι που ειδαμε στην φωτογραφια και ο καθενας οποτε θελει μαδαει απο το πορτοφολι.οταν θα το παρει χαμπαρι ο ποντιος θα ειναι αργα για τον ΠΑΟΚ.
οσο για τον στεφενς εγω προσωπικα εχω το προβλημα να μην ειμαι καθολου προσωπολατρης ακομα και με τοτεμ της ομαδας οπως ο γκαρσια.
απλα θελω να κανω μια ερωτηση.
πως ειναι δυνατον η ομαδα ομαδα μεχρι τον δεκεμβριο να ειναι σε ενα επιπεδο ας πουμε του 7 με μολις 2 ηττες και μετα τον δεκεμβριο η ομαδα να ειναι σε ενα επιπεδο του 3?
και καθολου να μην κατεβαιναν για προπονησεις τετοιο μπατζι τζαμπικ δεν θα ειχαμε.
το μονο που μεσολαβησε μεταξυ των δυο περιοδων ειναι οι μεταγραφες.μεταγραφες που ολες (εξαιρω του γκσπουρνικ που δεν ξερω) γιναν με μανατζερς που οι της ΠΑΕ δεν ειχαν καμια σχεση.
και κατι ακομα...ποιος θελει να βαλουμε ενα στοιχημα για το οτι η πρωτη ή τουλαχιστον απο τις πρωτες μεταγρφες που θα γινουν θα ειναι του στελουκου του μαλεζα.της κολονας της β΄γερμανιας οπου θα ειναι απο τους στυλοβατες για την προσπαθεια κατακτησης του πρωταθληματος
και οπως τοτε λεγαμε για τον μπατατουδη ΄΄καλα χαζος ειναι ο ανθρωπος ? εχει 10 εταιριες και τους πουλαει και τους αγοραζει ολους.και ειναι και μεσα στο πασοκ.΄΄και αλλες τετοιες παπαριες ετσι και σημερα νομιζουμε οτι ο Ιβαν τα ξερει ολα και οτι απο τη ρωσια ειναι πανευκολο να διοικεις ενα καραβι σαν τον ΠΑΟΚ και οτι ξερει τι κανουν οι βρυζες και οι λοιποι στα περιξ της ομαδας επειδη τους μιλαει με σκαιπ.
στα δικα μου τα ματια ο ιβαν δεν ξερει που πανε τα τρεια σε σχεση με τον ΠΑΟΚ.
μπορει να ξερει τα παντα για το ροστοφ αλλα για τα του ΠΑΟΚ δεν εχει ιδεα.το πορτοφολι του ειναι ανοιχτο στο στρογγυλο τραπεζι που ειδαμε στην φωτογραφια και ο καθενας οποτε θελει μαδαει απο το πορτοφολι.οταν θα το παρει χαμπαρι ο ποντιος θα ειναι αργα για τον ΠΑΟΚ.
οσο για τον στεφενς εγω προσωπικα εχω το προβλημα να μην ειμαι καθολου προσωπολατρης ακομα και με τοτεμ της ομαδας οπως ο γκαρσια.
απλα θελω να κανω μια ερωτηση.
πως ειναι δυνατον η ομαδα ομαδα μεχρι τον δεκεμβριο να ειναι σε ενα επιπεδο ας πουμε του 7 με μολις 2 ηττες και μετα τον δεκεμβριο η ομαδα να ειναι σε ενα επιπεδο του 3?
και καθολου να μην κατεβαιναν για προπονησεις τετοιο μπατζι τζαμπικ δεν θα ειχαμε.
το μονο που μεσολαβησε μεταξυ των δυο περιοδων ειναι οι μεταγραφες.μεταγραφες που ολες (εξαιρω του γκσπουρνικ που δεν ξερω) γιναν με μανατζερς που οι της ΠΑΕ δεν ειχαν καμια σχεση.
και κατι ακομα...ποιος θελει να βαλουμε ενα στοιχημα για το οτι η πρωτη ή τουλαχιστον απο τις πρωτες μεταγρφες που θα γινουν θα ειναι του στελουκου του μαλεζα.της κολονας της β΄γερμανιας οπου θα ειναι απο τους στυλοβατες για την προσπαθεια κατακτησης του πρωταθληματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 03 Μαρ 2014, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιος να βγει ρε Νικόλα? Αυτός δεν είναι το κεφάλι? Το καλοκαίρι έλεγε για Ρόνι και τα ρέστα? Έβαλε τις βάσεις σωστά και έθεσε τους στόχους μεθοδικά και περίμενε καρτερικά? Δε νομίζω αδερφέ! Σαν άλλη δικτατορία είναι και όλοι οι γύρω είναι αναλώσιμοι και στο λέω τώρα μη φοβάσαι θα τον κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτο αλλά θα πετάξει και πολλά λεφτά γιατί σκάμε στην τελική? Αυτός τον έφερε αυτός τον αποδέσμευσε... Άμεσα αποτελέσματα λοιπόν, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια...Τρεχάτε λοιπόν ποδαράκια μου!
ΥΓΔεν συμφωνώ despe, καμιά σχέση με Μπατ, μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι είναι χαζός και τα παρεάκια αλλά μια χαρά ξέρει τι κάνει...
ΥΓΔεν συμφωνώ despe, καμιά σχέση με Μπατ, μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι είναι χαζός και τα παρεάκια αλλά μια χαρά ξέρει τι κάνει...
κατά την άποψή μου ο Στέφενς προσπάθησε μάταια να περάσει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτά που έχουμε συνηθίσει
δυστυχώς όμως τα χνώτα του δεν ταίριαξαν με τον ΠΑΟΚ σε κανένα τομέα
δε θα κλάψω που έφυγε, καθώς δεν έχω κάτι το τρομερό να θυμάμαι από την παρουσία του
θεωρώ ότι μόνος έφαγε τον εαυτό του
το μόνο κακό είναι ότι ο ιβάν δεν έχει υπομονή ώστε να τον περιμένει και στην επόμενη σεζόν. σε 8 μήνες δουλειά δε βγαίνει.
όλα τα άλλα για περάκι τα ακούω βερεσέ
in oliseh we trust
δυστυχώς όμως τα χνώτα του δεν ταίριαξαν με τον ΠΑΟΚ σε κανένα τομέα
δε θα κλάψω που έφυγε, καθώς δεν έχω κάτι το τρομερό να θυμάμαι από την παρουσία του
θεωρώ ότι μόνος έφαγε τον εαυτό του
το μόνο κακό είναι ότι ο ιβάν δεν έχει υπομονή ώστε να τον περιμένει και στην επόμενη σεζόν. σε 8 μήνες δουλειά δε βγαίνει.
όλα τα άλλα για περάκι τα ακούω βερεσέ
in oliseh we trust
- navigator11
Όλα υπό τη δική του έγκριση γίνονται.Ακόμα και ανεπάρκειες όλων των άλλων ή τυχόν άγνοια για το τι κάνουν αυτόν βαραίνουν.Μόνον αυτός μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.Προς το παρόν το πρόσημο δεν είναι θετικό.Και σίγουρα δε νομίζω να κερδίσει πόντους ξαναναθέτοντας τη "βρώμικη" δουλειά στον ΓΧ.nikolasf έγραψε:Διστυχώς Πλοηγέ ο ΙΒΑΝ θα βγει στη σέντρα και όχι η διοίκηση.. Διάβασε με προσοχή τα όσα γράφονται εδώ μέσα και θα καταλάβεις!!!!
Λαθος-αυτοκτονια ηταν η απολυση του Χουμπ κατα τη γνωμη μου. Ο Ιβαν δεν μου εμπνεει πια καμια εμπιστοσυνη. Λαθος χειρισμος στο θεμα Παμπλο, λαθος χειρισμος με τον Δωνη, λαθος χειρισμος με τον Χουμπ κτλ. Κατα τ'αλλα το καλοκαιρι μιλαγε για Ροναλντινιο και πρασινα αλογα.
Ο Χουμπ θα επρεπε να απολυθει μονο αν υπηρχε ετοιμος αντικαταστατης του ιδιου βεληνεκους. Τωρα που μειναμε χωρις προπονητη μεχρι το τελος της σαιζον παει το κυπελλο, παει το Τσ.Λιγκ, χειροτερα απο περσυ.

Ο Χουμπ θα επρεπε να απολυθει μονο αν υπηρχε ετοιμος αντικαταστατης του ιδιου βεληνεκους. Τωρα που μειναμε χωρις προπονητη μεχρι το τελος της σαιζον παει το κυπελλο, παει το Τσ.Λιγκ, χειροτερα απο περσυ.

Σότο επαληθεύεις τον Ντέσπε με αυτά που γράφεις !!!!
Πλοηγέ ο Ιλιας η απάντησή σου!!!!
Πλοηγέ ο Ιλιας η απάντησή σου!!!!
Ελπίζω να μην είναι ο Δον ο καινούργιος... Απλά θα είναι τεράστια απογοήτευση για μένα
Η έλευση του στην Έλλαδα δεν είχε μόνο τον ΠΑΟΚ σαν πλάνο, και έχει και τις απαιτούμενες πολιτικές πλάτες απο Ρωσία μεριά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα συν αλλά όχι τα πάντα, δεν είναι μπατήρης σαν τον Μπατ και ούτε έκανε τα φράγκα του όπως εκείνος δεν βλέπω κάποια ομοιότητα...Επίσης δεν θεωρώ αρκετά έξυπνους τους υπάρχοντες στην δοιήκηση να του τρώνε λεφτά και άλλα τέτοιαα. Στο ποδόσφαιρο θα χάσεις δεν γίνεται αλλιώς και αυτό το ξέρει. Πιστεύω ότι ένα πρωτάθλημα θα το φέρει αλλά έτσι όπως είναι παρορμητικός δεν πιστεύω ότι θα κάνει ομάδα χρόνων αλλάζοντας σαν τα πουκάμισα τους προπονητές. Κανείς και τίποτα δεν μπορούν να τον διώξουν μόνο αν αλλάξουν οι συνθήκες που επι του παρόντος δεν αλλάζουν, τα αέρια και οι μπίζνες δεν τελείωνουν...
- paokovios1974
Υπαρχουν καποια ερωτηματα που αμειλικτα ερχονται στο χαζο το κεφαλι μου, βελουδινο το διαζυγιο λεει με τον Στεφενς ο στεφενς ισα ισα που δεν το ριξε και στο χορο μετα την απολυση του,το ερωτημα ειναι λοιπον ΑΠΟ ΠΟΤΕ το ηξερε οτι ειναι παρελθον?Αμεσως αρχιζουν και τριγυρνανε στο χαζο ειπαμε κεφαλι μου οι συνειρμοι οι ενδεκαδες που κατεβαζε ειδικα στην τουμπα με την Μπενφικα στο ντα λουζ στη συνεχεια με το κοψιμο του σαλπιγγιδη και το ξεκινημα με ολισε την αλλαγη στην αλλαγη του στοχ και αλλα πολλα τετοια που φαινοταν περιεργα και αναρωτιομασταν για ποιο λογο εγιναν.Και κατι ακομα προς την διοικηση του ΠΑΟΚ καλα βρε αθεοφοβοι για να μην πω τιποτα χειροτερο πηγαινετε να παιξεται με την μπενφικα με τελειωμενο προπονητη?Τελικα το παιχνιδι με την Αλκμααρ μας ενδιεφερε η οχι?Γιατι και αυτο τωρα που θυμαμαι ηταν ανεξηγητα αδιαφοροι οι παιχτες.ΠΟΤΕ λοιπον ηταν τελειωμενος ο Στεφενς?Πειραματα μου κανετε μωρε με τον ΠΑΟΚ?Παρολε δικαιωθηκες απολυτα αδερφε ΑΠΟΛΥΤΑ τζαμπα χαλιομουνα και στεναχωριομουνα,το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.Το νου μας αδερφια το νου μας ο επομενος στοχος ειναι ο ΙΒΑΝ,θα αρχισουν τα δημοσιευματα σε λιγο εδω θα ειμαστε.Νικολα οταν λεω οτι εχουμε καλη ομαδα το πιστευω ακομα και τωρα απλα χρειαζεται ο καταληλος κοουτς για να τους...στρωσει και καταληλος κοουτς αυτη τη στιγμη ειναι μονο ενας.
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ο μπατατουδης οταν ειχε αναλαβει τον ΠΑΟΚ μπατηρης ηταν?sotos26 έγραψε:Η έλευση του στην Έλλαδα δεν είχε μόνο τον ΠΑΟΚ σαν πλάνο, και έχει και τις απαιτούμενες πολιτικές πλάτες απο Ρωσία μεριά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα συν αλλά όχι τα πάντα, δεν είναι μπατήρης σαν τον Μπατ και ούτε έκανε τα φράγκα του όπως εκείνος δεν βλέπω κάποια ομοιότητα...Επίσης δεν θεωρώ αρκετά έξυπνους τους υπάρχοντες στην δοιήκηση να του τρώνε λεφτά και άλλα τέτοιαα. Στο ποδόσφαιρο θα χάσεις δεν γίνεται αλλιώς και αυτό το ξέρει. Πιστεύω ότι ένα πρωτάθλημα θα το φέρει αλλά έτσι όπως είναι παρορμητικός δεν πιστεύω ότι θα κάνει ομάδα χρόνων αλλάζοντας σαν τα πουκάμισα τους προπονητές. Κανείς και τίποτα δεν μπορούν να τον διώξουν μόνο αν αλλάξουν οι συνθήκες που επι του παρόντος δεν αλλάζουν, τα αέρια και οι μπίζνες δεν τελείωνουν...
οτι δημοσιο εργο υπηρχε εκεινον τον καιρο ο μπατατουδης το επερνε,ασχετα αν μετα λογο ΠΑΟΚ ειχε προβληματα ρευστοτητας και αναγκαζοταν να ξεπουλαει οτι ειχε και δεν ειχε.
ή μηπως δεν ηταν πανεξυπνος ο μπατατουδης?αλλα οταν μπλεκεις σε εναν χωρο που δεν τον ξερεις ειναι πολυ ευκολο στο τελος να φανεις εσυ ο βλακας και οι αγραμματοι οι εξυπνοι.
και στο κατω κατω εχει καμια σχεση το να διοικεις το Μακεδονια Παλλας με τον να διοικεις μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ?
υγ α και που στε ακομα ενα στοιχηματακι για οποιον θελει.
την κυριακη ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο κατσουρανης με διαφορα απο τον δευτερο
περισυ ο δωνης πλην της αποτυχιας στο ουεφα δεν νομιζω να παρουσιαζε αλλη εικονα απο τον σημερινο ΠΑΟΚ κ με πολυ χειροτερο ροστερ μαλιστα..αλλα περισυ η υπομονη ηταν αγνωστη λεξη κ φετος χιλιοειπωμενη...χουμπ καλη συνεχεια οπου κ αν πας.
δεν θα κλαψω κιολας αν κερδισουμε τον γαυρο...κι ας κανει χατ τρικ ο στοχ κι ας το αφιερωσει στον στεφενς...τωρα δηλαδη θα κατηγορουμε τους παικτες και στις νικες;;;