Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Καλημερα Χρονια Πολλα. Καλο Παραδεισο στον Ολιβαρες.Κριμα που εφυγε ο ΧΟΥΜΠ. Καλως να ερθει ο νεος προπονητης με καφε σακακι και τσουκου τσουκου... ΠΑΟΚ. Μεγαλη ομαδα που ωρες ωρες εχει νοοτροπια επαρχιακης ομαδας...
pgetsos έγραψε:Δεν ξέρω αν θα νευριάσω περισσότερο με ήττα από γαύρο η με καλή εμφάνιση και νίκη....
Ότι κι αν γίνει υπάρχουν έτοιμες δικαιολογίες και μπορόυμε να τις μαντέψουμε όλοι.
Το έχουμε δει το έργο αρκετές φορές. Λυπηρό να είναι όλα τόσο προβλέψιμα.
ερχεται ενας αντικειμενικος παρατηρητης και βλεπει οτι ο ΠΑΟΚ στο πιο κρισιμο ματς της χρονιας με την μπενφικα στην τουμπα κατεβαινει με ολισε και νινη που δεν εχουν ξαναπαιξει ΠΟΤΕ μαζι αρχικη ενδεκαδα δηλ ο ορισμος του πειραματισμου….ε,αυτο λογικο δεν το λες και δεν μπορει να περασει απαρατηρητο ουτε και να μην κατακριθει…και ενας απ εξω θα καταλαβει οτι υπαρχει θεμα που εχει να κανει με τον προπονητη αφου δεν γινεται στο πιο σημαντικο παιχνιδι να πειραματιζεται ,ακομη και αν του εβγαινε…καπου τα εκανε θαλασσα …γιατι αν εφερνε οχι αποτελεσματα αλλα εστω καλες εμφανισεις κανεις δεν θα μπορουσε να τον κουνησει…ενταξει πρωτη χρονια αλλα τετοια χαλια δεν θα επρεπε να τα επιτρεψει να παρουσιαστουν …εφταιγε και την πληρωσε …το πλουσιο αφεντικο ξερει να στα δινει αλλα δεν κολωνει και να σε στειλει αδιαβαστο…
και φετος και περσυ εχω ανεβει σε οσα ματς μπορω(ανεξαρτητου αποτελεσματος και αντιπαλου και παρουσιας ομαδας και τις περισσοτερες φορες ο αντιπαλος ειναι πολυ αδιαφορος)...πρωτη φορα θα ανεβαινα σε ματς με γαυρο και ηθελα να ζησω αυτην την ατμοσφαιρα και αυτο το ματς το περιμενα πως και πως απο την αρχη της χρονιας..για να φτασω στο σημειο να λεω αποχη και να μην ανεβω την κυριακη δεν ειναι ουτε το αγωνιστικο το θεμα αλλα σιχαθηκα να με κοροιδευουν...σιχαθηκα να κανω τα στραβα ματια και να αυτοκοροιδευομαι για να ανεβω ενω ξερω οτι οσο υπαρχει αυτη η αρρωστεια στην ομαδα προοδο δεν θα δουμε...σιχαθηκα να με κοροιδευουν στα μουτρα μου και να το δεχομαι...σιγουρα την αποχη δεν θα αντεξω και στο επομενο εντος θα ανεβω αλλα τουλαχιστον την κυριακη σαν αντιδαση δεν θα ανεβω(και εγω περισσοτερο απο τον καθενα θα καταπιεστω που δεν θα ανεβω)...μακαρι να βρεθει γιατρεια στον ΠΑΟΚ μας...και δεν στεκομαι στο οτι εδιωξαν ακομα εναν προπονητη αλλα με τον τροπο που τον εδιωξαν...Dimg4 έγραψε:Ουτε καν, αποχη επειδη εφυγε ενας προπονητης και να αφησω αβοηθητη της ασπρομαυρη φανελα ειδικα σε ματς με τον πουστογαυρο? ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!
Και επειδή δεν λέει να ψειρίζουμε τη μαιμού, ας κλεισει αυτό το τόπικ κι ας ανοίξει ένα άλλο με τίτλο Δον, Μεκάνικο, Καρπουζάς, Πρίγκιπας του Εστορίλ, Go Village ή κι εγώ δεν ξέρω πως γιατί από ότι διαβάζω ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.
Ήδη κλείνω τα μάτια μου και βλέπω προκριματικούς γύρους μπροστά μου. Με πίτα και απ όλα, που λενε και οι γριές.
Ήδη κλείνω τα μάτια μου και βλέπω προκριματικούς γύρους μπροστά μου. Με πίτα και απ όλα, που λενε και οι γριές.
Έχει επικρατήσει ο παραλογισμός σε όλη την κοινωνία και κατ' επέκταση στο λαό του ΠΑΟΚ, που ανέκαθεν ήταν έρμαιο των συναισθημάτων του. Δε θα μας μάθουμε τώρα. Όμως η κατάσταη τείνει να ξεφύγει, οι θεωρίες συνωμοσίας υιοθετούνται ακόμα και από άτομα εδώ μέσα που πίστευα ότι σκέφτονται με το πάνω τους κεφάλι και όχι με το κάτω. Ελπιζω μόνο να είναι κάτι παροδικό και μόλις περάσει λίγος καιρός και ηρεμήσουν τα πνεύματα, να φανεί και η ορθότητα της απόφασης. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα άμεσα για να κατευναστεί ο αδηφάγος όχλος.
-
http://www.gazzetta.gr/football/article ... ike-hronos
Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων είπε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινής μαζί μου και αυτό είναι καλό γιατί δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις».
Για του που μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος ανέφερε:
«Το που θα μπορούσε να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού υπάρχουν ακόμα παιχνίδια μπροστά του. Ωστόσο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον αδύνατη, ενώ υπάρχει ακόμα ο στόχος της εξόδου στο Champions League μέσω της πρωτιάς στα Play-Off. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για αυτή τη σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό αρκετοί απογοητεύτηκαν για αυτό το γεγονός».
Όσο αφορά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα δήλωσε:
«Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι εντάξει με αυτό. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ για αυτό και να με προβληματίσει. Εγώ το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια και μέσα σε αυτούς τους 8,5 μήνες έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».
Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων είπε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινής μαζί μου και αυτό είναι καλό γιατί δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις».
Για του που μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος ανέφερε:
«Το που θα μπορούσε να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού υπάρχουν ακόμα παιχνίδια μπροστά του. Ωστόσο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον αδύνατη, ενώ υπάρχει ακόμα ο στόχος της εξόδου στο Champions League μέσω της πρωτιάς στα Play-Off. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για αυτή τη σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό αρκετοί απογοητεύτηκαν για αυτό το γεγονός».
Όσο αφορά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα δήλωσε:
«Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι εντάξει με αυτό. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ για αυτό και να με προβληματίσει. Εγώ το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια και μέσα σε αυτούς τους 8,5 μήνες έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».
βρηκες εποχη να επιστρεψεις κ εσυ.Olorin.2 έγραψε:Έχει επικρατήσει ο παραλογισμός σε όλη την κοινωνία και κατ' επέκταση στο λαό του ΠΑΟΚ, που ανέκαθεν ήταν έρμαιο των συναισθημάτων του. Δε θα μας μάθουμε τώρα. Όμως η κατάσταη τείνει να ξεφύγει, οι θεωρίες συνωμοσίας υιοθετούνται ακόμα και από άτομα εδώ μέσα που πίστευα ότι σκέφτονται με το πάνω τους κεφάλι και όχι με το κάτω. Ελπιζω μόνο να είναι κάτι παροδικό και μόλις περάσει λίγος καιρός και ηρεμήσουν τα πνεύματα, να φανεί και η ορθότητα της απόφασης. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα άμεσα για να κατευναστεί ο αδηφάγος όχλος.
Ετοιμαστείτε τώρα με την έλευση του Σαντος να φάμε στη μάπα για κανά δυο-τρία χρόνια τον Σαλπιγγιδη και τον Τζιόλη βασικούς.Απο κοντά βάλτε για όσο αντέξει και τον Κατσουράνη και ολα τα αλλά τα παιδια τα φιλαράκια τα καλά!!!!
Η βέβαιη από ότι ακούγεται έλευση Σαντος ειναι τρελό πισωγύρισμα.Δεν έχει τίποτα να δώσει.Ειναι ένας φοβιτσιαρης προπονητής που το μόνο που ξέρει να κάνει ειναι να παει να κλέψει το παιχνίδι η τον οποιο τίτλο και όχι να τα κερδίσει.Σπουδαιος δάσκαλος ,δουλευταράς αλλα τίποτα παραπάνω.Οταν φτάνει στη βρύση ζαλίζεται.!!! Ο Σαντος κατα εμε ειναι για να μαθαίνει ποδόσφαιρο τις κ15 κ17 κ20.Για διδασκαλία των βασικών ειναι μανούλα.
Το ποδόσφαιρο του δε ειναι καθαρά αμυντικογενες,δίχως κάτι το συναρπαστικό,χωρίς καμία ιδιαίτερη συγκίνηση.
Οι μεταγραφικές του επιλογές θα ειναι από Φανή Γκεκα και Δημήτρη Παπαδόπουλο μέχρι ίσως και Φυτανιδη ,Λαζαριδη .Κορεσμενους μέτριους παίκτες δηλαδή που ξέρουν να κάνουν ως ένα σημείο τα βασικά.
Κάθε φορά που τίθεται θέμα προπονητή η συζήτηση ειναι γύρω από Άγγελο Μπόλονι Σαντος.Νισαφι πια ρε παιδιά.Άλλοι προπονητές δεν υπάρχουνε;Αυτοί πέρασαν δούλεψαν στην ομάδα έδειξαν η δεν έδειξαν πράγματα πάμε ομως παρακάτω.Ποσο ανασφαλείς πρέπει να είμαστε για να ανακυκλώνουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα;ΠΑΟΚ είμαστε που να πάρει!! Σάνον, είχαμε,Λοραντ,Πάλ Τσερναι,Χεερ.....έχετε δίκιο ομως...τότε πρόεδρος ήταν μια τεράστια προσωπικότητα ο μέγιστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ...πολλά από αυτά τα παικτακια ούτε έξω από την Τούμπα δεν θα περνούσαμε τότε!!!!
Καλό ταξίδι φίλε Olivares.Μας λείπεις ήδη.Ποσο δίκιο είχες......
Γενναίες αποφάσεις:σαλπιγγιδης ποδοσφαιριστής δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!πρεπει να φύγει μαζί με όλες τις μετριότητες που μας κουβαλησαν..Τζιόλη,σπυροπουλο,νινη,Λόπεθ,Γεωργιάδη,Ολισε,Μαντούδι αν αυτός ειναι σαν παίκτης!!!
Η βέβαιη από ότι ακούγεται έλευση Σαντος ειναι τρελό πισωγύρισμα.Δεν έχει τίποτα να δώσει.Ειναι ένας φοβιτσιαρης προπονητής που το μόνο που ξέρει να κάνει ειναι να παει να κλέψει το παιχνίδι η τον οποιο τίτλο και όχι να τα κερδίσει.Σπουδαιος δάσκαλος ,δουλευταράς αλλα τίποτα παραπάνω.Οταν φτάνει στη βρύση ζαλίζεται.!!! Ο Σαντος κατα εμε ειναι για να μαθαίνει ποδόσφαιρο τις κ15 κ17 κ20.Για διδασκαλία των βασικών ειναι μανούλα.
Το ποδόσφαιρο του δε ειναι καθαρά αμυντικογενες,δίχως κάτι το συναρπαστικό,χωρίς καμία ιδιαίτερη συγκίνηση.
Οι μεταγραφικές του επιλογές θα ειναι από Φανή Γκεκα και Δημήτρη Παπαδόπουλο μέχρι ίσως και Φυτανιδη ,Λαζαριδη .Κορεσμενους μέτριους παίκτες δηλαδή που ξέρουν να κάνουν ως ένα σημείο τα βασικά.
Κάθε φορά που τίθεται θέμα προπονητή η συζήτηση ειναι γύρω από Άγγελο Μπόλονι Σαντος.Νισαφι πια ρε παιδιά.Άλλοι προπονητές δεν υπάρχουνε;Αυτοί πέρασαν δούλεψαν στην ομάδα έδειξαν η δεν έδειξαν πράγματα πάμε ομως παρακάτω.Ποσο ανασφαλείς πρέπει να είμαστε για να ανακυκλώνουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα;ΠΑΟΚ είμαστε που να πάρει!! Σάνον, είχαμε,Λοραντ,Πάλ Τσερναι,Χεερ.....έχετε δίκιο ομως...τότε πρόεδρος ήταν μια τεράστια προσωπικότητα ο μέγιστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ...πολλά από αυτά τα παικτακια ούτε έξω από την Τούμπα δεν θα περνούσαμε τότε!!!!
Καλό ταξίδι φίλε Olivares.Μας λείπεις ήδη.Ποσο δίκιο είχες......
Γενναίες αποφάσεις:σαλπιγγιδης ποδοσφαιριστής δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!πρεπει να φύγει μαζί με όλες τις μετριότητες που μας κουβαλησαν..Τζιόλη,σπυροπουλο,νινη,Λόπεθ,Γεωργιάδη,Ολισε,Μαντούδι αν αυτός ειναι σαν παίκτης!!!
- navigator11
Εφόσον δεν έρθουν ωστόσο κατανοείς,φίλε μου,πως θα γίνει περαιτέρω μπάχαλο η κατάσταση;Θα μιλάμε για διπλή αποτυχία μέσα στην ίδια σεζόν.Μεγάλο το ρίσκο.Μακάρι να επιτευχθούν οι στόχοι και το στήσιμο της νέας ομάδας να αρχίσει άμεσα και τούτο να επικοινωνηθεί προς τον κόσμο.Να δώσουν την εικόνα οι διοικούντες πως ο Σάντος ή όποιος άλλος θα απολάβει μέχρι τέλους της εμπιστοσύνης για να φέρει σε πέρας το εκπονηθέν σχέδιο.
Olorin.2 έγραψε:Έχει επικρατήσει ο παραλογισμός σε όλη την κοινωνία και κατ' επέκταση στο λαό του ΠΑΟΚ, που ανέκαθεν ήταν έρμαιο των συναισθημάτων του. Δε θα μας μάθουμε τώρα. Όμως η κατάσταη τείνει να ξεφύγει, οι θεωρίες συνωμοσίας υιοθετούνται ακόμα και από άτομα εδώ μέσα που πίστευα ότι σκέφτονται με το πάνω τους κεφάλι και όχι με το κάτω. Ελπιζω μόνο να είναι κάτι παροδικό και μόλις περάσει λίγος καιρός και ηρεμήσουν τα πνεύματα, να φανεί και η ορθότητα της απόφασης. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα άμεσα για να κατευναστεί ο αδηφάγος όχλος.
Τον Βρυζα και τους περιγυρους του δεν τους γουσταρω καθολου,παντα ελεγα οτι
ειναι μεγαλη γαγραινα για το σωματειο.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση του Στεφενς αν οντως συνεβαλε αυτος για την απομακρυνση
του,του βγαζω το καπελο,απο τα λιγα καλα που εκανε στην ομαδα.
Ειναι ο μοναδικος προπονητης που δεν εχω τιποτα να θυμαμαι απ αυτον
μονο την αλλαγη στην αλλαγη του Στοχ.
2000 τα like στο f.b της παε για την απομακρυνση του Χουμπ
σαν πολλα δεν ειναι τα προβατα;
ειναι μεγαλη γαγραινα για το σωματειο.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση του Στεφενς αν οντως συνεβαλε αυτος για την απομακρυνση
του,του βγαζω το καπελο,απο τα λιγα καλα που εκανε στην ομαδα.
Ειναι ο μοναδικος προπονητης που δεν εχω τιποτα να θυμαμαι απ αυτον
μονο την αλλαγη στην αλλαγη του Στοχ.
2000 τα like στο f.b της παε για την απομακρυνση του Χουμπ
θα ανοιξει,για πολλοστη φορα το τοπικ "νεος προπονητης στο ΠΑΟΚ", η θα γραφτουν παλι σελιδες σελιδων για να καταληξουμε στη δοκιμασμενη μεν,τυπου ξαναζεσταμενο φαγητο δε,επιλογη του Φερναντο Σαντο
Πόσοι από αυτοί είναι ΠΑΟΚ γιατί για όλους τους άλλους είναι πραγματική γιρτή!!!!!markos4 έγραψε: 2000 τα like στο f.b της παε για την απομακρυνση του Χουμπ
Ναι φίλε πλοηγέ, το κατανοώ πλήρως. Πέρα από την φετινή σεζόν, κρίνω πως η επόμενη σεζόν θα είναι make or brake για όλον το οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. Ή θα ξεφύγουμε επίπεδο μια και καλή ή θα πέσουμε στα τάρταρα. Είμαι αισιόδοξος όμως και πιστεύω ότι η υπογραφή μου θα βγει αληθινή.navigator11 έγραψε:Εφόσον δεν έρθουν ωστόσο κατανοείς,φίλε μου,πως θα γίνει περαιτέρω μπάχαλο η κατάσταση;Θα μιλάμε για διπλή αποτυχία μέσα στην ίδια σεζόν.Μεγάλο το ρίσκο.Μακάρι να επιτευχθούν οι στόχοι και το στήσιμο της νέας ομάδας να αρχίσει άμεσα και τούτο να επικοινωνηθεί προς τον κόσμο.Να δώσουν την εικόνα οι διοικούντες πως ο Σάντος ή όποιος άλλος θα απολάβει μέχρι τέλους της εμπιστοσύνης για να φέρει σε πέρας το εκπονηθέν σχέδιο.
Τι εννοείς αδερφέ κεν?barlow4 έγραψε:βρηκες εποχη να επιστρεψεις κ εσυ.
Δυο χρόνια ως πρόεδρος ο Ιβαν δυο χρονιές τελειωμένες απο το Φεβρουάριο, 4 προπονητές, έναν στρατηγικό συμβουλο,έναν πρόεδρο ,έναν τεχνικό διευθυντή,έναν βοηθό προπονητή πρώην ποδοσφαιριστή που θέλει να γίνει προπονητής,έναν κωνσταντινίδη Παντελή που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι ρόλο βαράει,κοινός η ομάδα μας ειναι σαν το ελληνικό δημόσιο δηλαδή μπουρδέλο.Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος οχι απο τους τίτλους αλλά από το λαό.Και δυστυχώς όλοι αυτοί εκεί μέσα οδηγούν το λαό στην απαξίωση της ομάδαςΚαι να μου το θυμηθείτε πως η ΑΕΚ θα πάρει πιο γρήγορα τίτλο απο εμάς.Καληνυχτα Ιβαν,Καληνύχτα ΠΑΟΚ γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.