Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Επισης το βαθος χρονου δεν ενδιεφερε αλλες 5-6 ομαδες σε πολιτισμενα πρωταθληματα που δεν επετρεψαν στον Στεφενς να δουλεψει πανω απο 1,5 χρονο τα τελευταια 12 χρονια ουτε καλα καλα την ιδια την ομαδα στην οποια ανδειχθηκε προπονητης του αιωνα,ενω σε αλλες 2-3 περιτωσεις απολυθηκε μεσουσης της χρονιας και αυτα δεν τα λεω για να μειωσω τον Στεφενς αλλα για να τονισω ποσο ευκολο ειναι να μιλας με παπαρολογιες αδιαφορωντας για την εικονα που αποτελει τον καλυτερο και μοναδικο κριτη, αυτη της ομαδας στο γηπεδο και εκει δυστυχως τα επιχειρηματα υπερασπισης ειναι φτωχα,πολυ φτωχα θελετε δεν θελετε καποιοι.
-
Η κοινή λογική λέει ότι ούτε Κύπελλο μπορούμε να πάρουμε ούτε την δεύτερη θέση(η οποία για μένα δεν λέει και τίποτα,αν είναι πάλι να πέσουμε με καμιά Λίβερπουλ ή Μίλαν και να πάμε με μεταγραφές τύπου Σπυρόπουλου και Νέσιντ έχοντας εκ των προτέρων αποφασίσει πως δεν μπορούμε να περάσουμε και άρα δεν αξίζει να γίνει υπέρβαση για αυτόν τον στόχο)
ΟΥΕΦΑ και ξανά 15 μεταγραφές το καλοκαίρι και ξανά 10.000 κόσμος στην πρώτη προπόνηση και ξανά έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και ξανά έχουμε 2 ισάξιες ενδεκάδες και ξανά πανηγυρισμοί μετά από καμιά 6άρα με καμιά Νις και ξανά κλάματα τον Νοέμβριο μετά από καμιά σφαλιάρα από κανέναν Εργοτέλη ή Πλατανιά και 20 βαθμοί τον Δεκέμβρη πίσω από τον πρώτο...
στο ίδιο έργο θεατές,εφόσον "παίζουν" οι ίδιοι πρωταγωνιστές...
ΟΥΕΦΑ και ξανά 15 μεταγραφές το καλοκαίρι και ξανά 10.000 κόσμος στην πρώτη προπόνηση και ξανά έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και ξανά έχουμε 2 ισάξιες ενδεκάδες και ξανά πανηγυρισμοί μετά από καμιά 6άρα με καμιά Νις και ξανά κλάματα τον Νοέμβριο μετά από καμιά σφαλιάρα από κανέναν Εργοτέλη ή Πλατανιά και 20 βαθμοί τον Δεκέμβρη πίσω από τον πρώτο...
στο ίδιο έργο θεατές,εφόσον "παίζουν" οι ίδιοι πρωταγωνιστές...
Σήμερα, με πιο ήρεμη και νηφάλια σκέψη, απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής Στέφενς, αδιάφορο για το τι θα γίνει στο επόμενο της πλέον βατερλώ σαιζόν της τελευταίας δεκαετίας και αφού βάλαμε με τον κολλητό κάποια πράγματα κάτω από την αρχή της εποχής Χουουμπ βγάλαμε το συμπέρασμα πως αυτοί είμαστε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε εύκολα.
Το μόνο που έχω να πω για το παρεάκι είναι πως δεν αλωνίζουν όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε χωρίς καμία διάθεση προστασίας τους.
Επίπεδο αλλάζεις εύκολα. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις σε αυτό. Και να έμενε ο Χουουμπ 2 και 3 χρόνια ο συνεχιστής του θα έπρεπε να συνεχίσει την πορεία του. Και να γαλουχούσε την Κ20 με τα θέλω του απλώς μετά την φυγή του ο επόμενος θα έπρεπε να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Και βαρύτητα.
Δεν ξέρω αν θα είναι ο Σάντος, δεν ξέρω ποιος θα είναι αλλά εύχομαι ο επόμενος να κρατήσει λίγο τα προσχήματα περισσότερο απο τον αγαπητό και συμπαθέστατο Χουμπ.
Δεν θέλει ιδιαίτερη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να μην χάνεις με 4 από το γαυρο στο τηγάνι ή να μην σε κάνει ανατροπή ο πλατανιάς.
Λάθη γίνανε από ολους ΜΑΣ, σειρά λαθών μάλλον και μετά το φιάσκο Στέφενς ας βγούμε λίγο όλοι μας σοφότεροι.
Υπογράφω και με τα δυο χέρια πως τα παιδιά της Εθνικής έχουν τελειώσει από τον ΠΑΟΚ με την λήξη των συμβολαίων τους. Ίσως και νωρίτερα.
Το μόνο που έχω να πω για το παρεάκι είναι πως δεν αλωνίζουν όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε χωρίς καμία διάθεση προστασίας τους.
Επίπεδο αλλάζεις εύκολα. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις σε αυτό. Και να έμενε ο Χουουμπ 2 και 3 χρόνια ο συνεχιστής του θα έπρεπε να συνεχίσει την πορεία του. Και να γαλουχούσε την Κ20 με τα θέλω του απλώς μετά την φυγή του ο επόμενος θα έπρεπε να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Και βαρύτητα.
Δεν ξέρω αν θα είναι ο Σάντος, δεν ξέρω ποιος θα είναι αλλά εύχομαι ο επόμενος να κρατήσει λίγο τα προσχήματα περισσότερο απο τον αγαπητό και συμπαθέστατο Χουμπ.
Δεν θέλει ιδιαίτερη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να μην χάνεις με 4 από το γαυρο στο τηγάνι ή να μην σε κάνει ανατροπή ο πλατανιάς.
Λάθη γίνανε από ολους ΜΑΣ, σειρά λαθών μάλλον και μετά το φιάσκο Στέφενς ας βγούμε λίγο όλοι μας σοφότεροι.
Υπογράφω και με τα δυο χέρια πως τα παιδιά της Εθνικής έχουν τελειώσει από τον ΠΑΟΚ με την λήξη των συμβολαίων τους. Ίσως και νωρίτερα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάποια στιγμή ένας αδελφός, καλή του ώρα εκεί που είναι, έγραψε πως αντί να έρθει αυτός στο δικό μας τρόπο σκέψης να προσπαθησουμε να σκεφτούμε εμείς σαν και αυτόν όμως δυστυχώς για ακόμη μία φορά ο χρόνος είναι αμείλικτος και η υπομονή δεν είναι επαρκής. Δυστυχώς το κεφάλαιο Στέφενς έκλεισε και δεν ξέρουμε αν τελικά θα είχε θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Από την πλευρά μου ένα απλό ευχαριστώ στον άνθρωπο που καταδέχτηκε να κατέβει στο Ελλαδισταν μήπως και μας μάθει ένα διαφορετικό είδους ποδόσφαιρο.
Αντίο Huub
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Αντίο Huub
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Ποιός φταίει;
τα είπες όλα πατριώτη!!!kastoria_1970 έγραψε:Μιλώντας εκ του ασφαλούς, και αφού έχω απογοητευτεί πλήρως από την εξέλιξη που έχει η φετινη ομάδα, θα επιχειρήσω να απαντήσω για το ποιος φταίει και να αναλύσω την κατά την προσωπική μου γνώμη, συνολικη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.
Φταίει ο Huub;
Ναι. Κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Θα μου πεις ότι δεν τον άφησες να δουλέψει σε πλάνο τριετίας. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιός από όλους εδώ μέσα έχει υπομονή τριών χρόνων για να δει τίτλο;
Πιθανότατα να του φούσκωσαν τα μυαλά στην αρχή με τις υποσχέσεις δυνατού ρόστερ, τους όχι και τόσο δυνατούς αντιπάλους, το νέο προπονητικό, τις υποδομές, τις παιδικές ομάδες, τον πλούσιο πρόεδρο κλπ. κλπ. Πίστεψε ότι ήρθε σε υπερομάδα και διαψεύστηκε οικτρά.
Φταίει το ρόστερ;
Ναι. Είναι ακριβότερο από αυτό της δεύτερης χρονιάς του Santos αλλά δεν είναι καθόλου καλύτερο.
Χωρίς αμυντικό δίδυμο φόβητρο, χωρίς γρήγορη ανάπτυξη από τα άκρα, χωρίς δημιουργία και με παίχτες που έχουν παίξει σε όλες τις θέσεις και σ'όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Είναι αργό σύνολο και με έλλειψη φαντασίας, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Από όλη τη χρονιά κρατάω ένα μπάσιμο του Λάζαρ και ένα στοπάρισμα με το στήθος του Βούκιτς. Όλα τα άλλα ακόμη και η κλασσική και χιλιοπαιγμένη κίνηση του Στοχ από αριστερά είναι απολύτως προβλέψιμα.
Φταίει η κακιά μας η τύχη
Κυρίως. Δεν μας βγήκε ούτε μια μεταγραφή. Βιτόρ καλώς αλλά απών, Λούκας, νομίζω ότι είδαμε το ταβάνι, Νέτσιντ δεν τον είδαμε καθόλου, Ολίσε ούτε για Πλατανιά, Στοχ υπερτιμημένς, προβλέψιμος και με φοβερά προβλήματα χαρακτήρα, Σπυρόπουλος φάντασμα, Σκόνδρας μια σεζόν για να βρει τα πατήματά του, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης, δεν κάνουν για ΠΑΟ, θα κάνουν για εμάς, Κλάους και Σάλπι μόνο για συναισθηματικούς λόγους μένουν, Λίνο για δεύτερος πλέον για να κάνει τη διαφορά, Χούσεν ???, Μαντούρο βαδιστής.
Οι μόνοι που διακρίθηκαν είναι ο Γλύκος, που γενικά στις κακές αμυντικά ομάδες, διακρίνεται ο τερματοφύλακας, Οι Τζαβέλλας και Κάτσε που είναι αβοήθητοι και ο Νάτχο που είναι για καλύτερη ομάδα.
Οι γαύροι πουλήσαν τζεμπούρ, βάις, μήτρο, φέτφα που είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς μας και τους βγήκε ο Ολαϊτάν (περαστικά του) ο Κάμπελ, ο Ντομίνγκεζ????
Φταίει το παρεάκι;
Δεν νομίζω. Κατ' εμέ δεν υπάρχει παρεάκι. Ο Τσιστιακώφ, η ρωσίδα ο Καβαλιώτης, ο Ξανθιώτης πιο πολύ με ανέκδοτο μου κάνουν. Είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας μας για να αποδώσουμε κάπου τις ευθύνες. Η άποψη μου είναι ότι είναι ανίσχυροι και αποδυναμωμένοι με πρακτικά μικρές αρμοδιότητες. Ο μόνος υπεύθυνος για ότι καλό ή ότι κακό είναι ο Σαββίδης.
Φταίει ο κόσμος;
Ναι. Η πολύχρονη απουσία τίτλων, τελικών, εντυπωσιακών πορείων στην Ευρώπη μας έχει κάνει όλους μίζερους, κομπλεξικούς, όπως οι γαύροι του '90. Αυτούς που έχουν διαρκείας τους λυπάμαι γιατί κάθε Κυριακή πρέπει να υποοτούν απίστευτες νίλες και αγωνίες. Την μερίδα των αρρώστων στην 4 τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Όποτε πάω στην Τούμπα νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και με το ποδόσφαιρο.
Φταίει το σύστημα (διαιτησία, ΕΠΟ, Super League);
Ναι. Τον έπαιζε και τον παίζει η διαιτησία μια ζωή, σαν μια επαρχιακή ομάδα. Και δεν έχει και άδικο. Του χρόνου πιθανότατα η Θεσσαλονίκη να έχει μόνο μια ομάδα, ενώ η Αθήνα θα έχει 6-7 και η Κρήτη 3. Εξάλλου και η αναλογία χρήματος Αθήνας Θεσσαλονίκης είναι τουλάχιστον δεκαπλάσια. Πιστεύω ότι από χρόνια ο θρύλος έχει πάψει να λαδώνει διαιτητές. Τον στηρίζουν μόνοι τους από κεκτημένη ταχύτητα αφού μόνο αυτός υπάρχει. Και οι ίδιοι το πιο πιθανό είναι να είναι γαύροι.
Φταίνε οι δημοσιογράφοι;
Εν μέρει. Ο κόσμος έχει σιχαθεί (ειδικά με την κρίση) όλες τις μορφές εξουσίες και τα ΜΜΕ. Η επιρροή τους είναι αμελητέα. Αν δεν υπήρχε τόση ανεργία ώστε ο κάθε δυστυχής αντί να ακούει ραδιόφωνα τα πρωινά, να δουλεύει, θα σου έλεγα ποιος θα γνώριζε αυτούς τους καραγκιόζηδες των ερτζιανών.
Και κλείνω με μια ερώτηση;
Αγαπάω περισσότερο ή λιγότερο τον φετινό ΠΑΟΚ; Μήπως θα αλλάξω ομάδα;
Η απάντησή μου είναι ότι τον αγαπώ το ίδιο. Αυτό που αλλάζει είναι οι χαρές και οι λύπες.
Αυτό που μένει είναι τα τέσσερα γράμματα.
Κύριος ο Χουμπ αλλά η εικόνα της ομάδας όλο και χειρότερη,χωρίς αρχή και τέλος.
δεν υπάρχει τίποτα θετικό απ'το πέρασμα του,ισα-ισα του χρεώνω τον αποκλεισμό απ΄τη Σάλκε(και την ευκαιρία να ξεφύγουμε επιτέλους απ'τη μιζέρια) λόγω αφελέστατου κοουτσαρίσματος στον επαναληπτικό.στην πορεία βέβαια αποδείχτηκε οτι γενικώς στο κοουτσαρισμα έχει θέμα...
να είναι καλά,μακριά μας...
- kataramenos5
Στο μυαλό ενός βορειοευρωπαίου δεν υπάρχει παίκτης που θά θελε να χάσει η ομάδα του.Δε υπάρχει σαν έννοια .Εδω ομως ειναι βαλκάνια.mitsotakis έγραψε: Λέτε κάποιοι πως τον έφαγε ο Κατσουράνης. Μα ο Κατσουράνης είναι ίσως ο μόνος αναντικατάστατος επί Στέφενς!!! Ο ίδιος ο Στέφενς δεν το κατάλαβε και το κατάλαβαν οι συνωμοσιολόγοι; Ε τότε έπρεπε να απολυθεί και λόγω βλακείας.
Δυστυχώς μονο η φανέλα εμεινε.Αυτός ο οργανισμος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.Λαμογιά ,προδοσία ,διαπλοκή και βόλεμα τι σχεση έχουν με την ιδεα ΠΑΟΚ? Κι εγώ όπως η el δε μπορω να βλέπω αυτή την κατάντια.Αν δε καθαρίσει αυτή η κατάσταση γήπεδο τέλος.Dimg4 έγραψε:Ουτε καν, αποχη επειδη εφυγε ενας προπονητης και να αφησω αβοηθητη της ασπρομαυρη φανελα ειδικα σε ματς με τον πουστογαυρο? ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!
Θα συμφωνήσω για τη χημεία, το στοίχημα ήταν αυτό και όχι το αν ξέρει ο Χουμπ απο προπονητική.Εστιάζοντας όμως εκεί μπορεί να φτάσεις στο άλλο άκρο.Τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ δε ταιριάζει με κανένα προπονητή.Δεν ειναι παράξενο αυτό?Και στο φινάλε τι πρεπει να γίνει?Να αποφασίζουν οι παίκτες ποιον θέλουν?Προφανώς κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις σε τρέξιμο,πειθαρχία και να τους έχει συνέχεια βασικούς, ανεξαρτήτως της διάθεσης που δείχνουν στη προπονηση.DimisK έγραψε:Για μένα ο Στέφενς ήταν κάποτε ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επιτυχία του ήταν δεδομένη στον ΠΑΟΚ. Διότι παίζει ρόλο και η χημεία με τους παίκτες, το σύλλογο και τους ανθρώπους τους,τους φιλάθλους. Κι αυτή τη χημεία ο Στέφενς δεν την είχε ποτέ. Και ούτε θα την αποκτούσε, όσο χρόνο κι αν του έδινε ο Ιβάν.
Με βάση και το φάγωμα του Χούμπ θεωρώ οτι μεγάλοι προπονητές τέλος γι αυτή την ομάδα.Δε τους σηκώνει αυτή η πόλη.Οπότε ξαναγυρνάμε στην εσωτερική αγορά.Κι ο μόνος που χει τα αντερα ν αντέξει τέτοιο πόλεμο όπως του Χούμπ είναι ένας(ο άλλος ...κουράζεται γρήγορα).Άγγελος η τανκς.
- revolution1976
barlow4 έγραψε: εδω ειμαστε 28 μερες μετα.ολοι τρεχουν να κρυφτουν απο τα ζομπι.και ολοι ειναι ζομπι.
απίστευτη ατάκα

δικαίως το 10 με τόνο...τέτοιες δολοφονικές ατάκες φτιάχνουν μια μουχλιασμένη μέρα στη δουλειά!
- trel@menos
για αυτο που λες οτι δεν σηκωνουμε μεγαλο προπονητη πλεον συμφωνω εν μερει.
αν παρει ο ιβαν μεγαλο προπονητη και ξεκαθαρισει σε ολους(παικτες, διοικηση, κοσμο, αρδ) οτι αυτος θα ειναι για 3 χρονια πχ και τουμπεκι ολοι μεχρι να ολοκληρωσει τη δουλεια του, πιστευω μπορει να αντεξει.
για μενα εκει ειναι ολο το ζουμι. να εχει τη στηριξη του ιβαν. το θεμα ειναι αν ειναι ο ιβαν διατεθειμενος να κανει τετοια κινηση?
αν παρει ο ιβαν μεγαλο προπονητη και ξεκαθαρισει σε ολους(παικτες, διοικηση, κοσμο, αρδ) οτι αυτος θα ειναι για 3 χρονια πχ και τουμπεκι ολοι μεχρι να ολοκληρωσει τη δουλεια του, πιστευω μπορει να αντεξει.
για μενα εκει ειναι ολο το ζουμι. να εχει τη στηριξη του ιβαν. το θεμα ειναι αν ειναι ο ιβαν διατεθειμενος να κανει τετοια κινηση?
Δεν ξέρω αν θα νευριάσω περισσότερο με ήττα από γαύρο η με καλή εμφάνιση και νίκη....
- navigator11
Θα προτιμήσω ΤΑΝΚΣ από ντόπιο προπονητή.
Για παρεάκια και @@ριες είναι κωμικό να γράφουμε.Κι αν υπάρχουν ωστόσο,ο Σαββίδης ευθύνεται για τη διατήρησή τους και το ... υποχθόνιο έργο τους.Όπως και για το ότι η ομάδα στην τελική ευθεία διεκδίκησης των βασικών της στόχων θα πάει χωρίς προπονητή!!!
Για παρεάκια και @@ριες είναι κωμικό να γράφουμε.Κι αν υπάρχουν ωστόσο,ο Σαββίδης ευθύνεται για τη διατήρησή τους και το ... υποχθόνιο έργο τους.Όπως και για το ότι η ομάδα στην τελική ευθεία διεκδίκησης των βασικών της στόχων θα πάει χωρίς προπονητή!!!
Τον φάγανε μπροστά στα μάτια μας. Ένας μηχανισμός προπαγάνδας στήθηκε τους τελευταίους μήνες για να τον διώξουνε.
Πολλοί λένε τώρα στήριξη στην ομάδα. Στήριξη σε αυτούς που διοικούνε δηλαδή και κάνουνε ό,τι θέλουνε στον ΠΑΟΚ μας??
Αυτοί οι γελοίοι πάνω σε αυτό πατάνε.. Για να πάει μπροστά η ομάδα πρέπει πρώτα να καθαρίσει από μέσα. Στήριξη στον ΠΑΟΚ για μένα πλέον σημαίνει γιούχα στα τσογλάνια που θέλουνε μικρή την ομάδα μου και έχουνε καλοκαθήσει στις καρέκλες τους. Μόνο έτσι ο οργανισμός που αγαπάμε θα προχωρήσει.
Πέρυσ με τον γιδώνη μέχρι και να φύγει, οι αρδ ( κατά εντολή των διοικούντων) στήριζαν τον γελοίο προπονητή και οι διοικούντες βγάζανε βιντέακια με αυτοματισμούς.
Φέτος όλο κάτι παλαίμαχοι και πρώην διοικούντες βγαίνανε στα ραδιαόφωνα και κράζανε τον Στέφενς.. Ε τόσο τυχαία είναι δηλαδή???
Δεν γουστάρω να με φτύνουνε και να λέω βρέχει.
Δεν γουστάρω να με δουλεύουμε μπροστά στα μάτια μου και να μην αντιδράω.
Δεν γουστάρω να με θεωρούνε τόσο πρόβατο, και να κάνουνε ό,τι θέλουνε στην ομάδα μου.
ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει η ιδέα του ΠΑΟΚ και όχι το παρεάκι από πίσω.
Καλύτερα να χάσω μια χρονιά και να πάρουνε αυτοί τον μπούλο παρά να με θεωρούνε τόσο βλάκα και να διαιονίζεται αυτή η κατάσταση.
Πολλοί λένε τώρα στήριξη στην ομάδα. Στήριξη σε αυτούς που διοικούνε δηλαδή και κάνουνε ό,τι θέλουνε στον ΠΑΟΚ μας??
Αυτοί οι γελοίοι πάνω σε αυτό πατάνε.. Για να πάει μπροστά η ομάδα πρέπει πρώτα να καθαρίσει από μέσα. Στήριξη στον ΠΑΟΚ για μένα πλέον σημαίνει γιούχα στα τσογλάνια που θέλουνε μικρή την ομάδα μου και έχουνε καλοκαθήσει στις καρέκλες τους. Μόνο έτσι ο οργανισμός που αγαπάμε θα προχωρήσει.
Πέρυσ με τον γιδώνη μέχρι και να φύγει, οι αρδ ( κατά εντολή των διοικούντων) στήριζαν τον γελοίο προπονητή και οι διοικούντες βγάζανε βιντέακια με αυτοματισμούς.
Φέτος όλο κάτι παλαίμαχοι και πρώην διοικούντες βγαίνανε στα ραδιαόφωνα και κράζανε τον Στέφενς.. Ε τόσο τυχαία είναι δηλαδή???
Δεν γουστάρω να με φτύνουνε και να λέω βρέχει.
Δεν γουστάρω να με δουλεύουμε μπροστά στα μάτια μου και να μην αντιδράω.
Δεν γουστάρω να με θεωρούνε τόσο πρόβατο, και να κάνουνε ό,τι θέλουνε στην ομάδα μου.
ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει η ιδέα του ΠΑΟΚ και όχι το παρεάκι από πίσω.
Καλύτερα να χάσω μια χρονιά και να πάρουνε αυτοί τον μπούλο παρά να με θεωρούνε τόσο βλάκα και να διαιονίζεται αυτή η κατάσταση.
Ακόμα και να νικήσουμε τον γάυροτην κυριακή που δεν το θεωρώ και τελείως απίθανο, λόγω ψυχολογίας, ξεχάστε κύπελλο και Α θέση στα πλει ωχ!!!!pgetsos έγραψε:Δεν ξέρω αν θα νευριάσω περισσότερο με ήττα από γαύρο η με καλή εμφάνιση και νίκη....
Υπαρχουν προφανως παικτες και παικτες , ανθρωποι και ανθρωποι...ανθρωποι υπουλοι, παρτακηδες που κοιτανε να βγαινουν ατσαλακωτοι απο ολες τις κρισεις...Ο λαζαρ π.χ εχασε τη θεση του τον εβαλε ξεσκιστηκε και ηταν απο τους καλυτερους τελευταια....ο τζιωλης μολις δε μπηκε λιγα παιχνιδια εδειξε λιγοψυχος πηγε οπου βρει για να μη χασει το μουντιαλ...αυτο ειναι για πολλους εντος ομαδας ο ΠΑΟΚ...εισητηριο για το ΡΙΟ....Ο γλυκος αν και καλυτερος στην προετοιμασια (λογια Στεφενς ) εφαγε παγκο και τωρα που μπηκε δε βγαινει......και αλλα πολλα παραδειγματα....Για τον κατσουρ δε θελω να πω τπτ....υποτιθεται ηγετης ομαδας επρεπε να ναι και οχι θιασου.,
Ναι τωρα θαμπει ο Γεωργιαδης...θα βαλει στοχ και λοιπους για να διασκεδασουν τι ςεντυπωσεις....
Δυστυχως αν και εχει ευθυνες μαλλον δε στηριχτηκε ποτε γιατι τους ξεβολευε...τα χουν βρει μτξυ τους και τους το χαλασε...
Αυτοι που κρινουν στοα γωνιστικο τμημα ποτε θα κριθουν?
Αν εχει ευθυνες ο Στεφενς ασφαλως και εχει...αλλα καποια πραγματα δειχνουν και την πυγμη του καθενος σαν μοναδα ή σαν οργανισμος....δειξαμε λιγοι στα κακομαθημενα....που ουτε καν στα πανηγυρια εχουν παθος...
και απλα πετυχαν αυτα που θελανε....
Παμε να πληρωσουμε τη ρητρα του νινη τωρα..που τους ξεφτυλιζει ο λινο καθε αρ μπακ που φερνουνε..τεσπα...ανεαρτητως τι α πετυχουμε απο δω και περα φετος...η χρονια θεωρειται καταστροφη....γιατι οι διοικουντες μας ειναι λιγοι και κρυβονται στα δυσκολα....αλλαγες για ηλεκροσοκ και πιπες συνηθως κανει ο ρουλης ...αυτο τα λεει ολα...
Καλη συνεχεια χουμπ..
Ναι τωρα θαμπει ο Γεωργιαδης...θα βαλει στοχ και λοιπους για να διασκεδασουν τι ςεντυπωσεις....
Δυστυχως αν και εχει ευθυνες μαλλον δε στηριχτηκε ποτε γιατι τους ξεβολευε...τα χουν βρει μτξυ τους και τους το χαλασε...
Αυτοι που κρινουν στοα γωνιστικο τμημα ποτε θα κριθουν?
Αν εχει ευθυνες ο Στεφενς ασφαλως και εχει...αλλα καποια πραγματα δειχνουν και την πυγμη του καθενος σαν μοναδα ή σαν οργανισμος....δειξαμε λιγοι στα κακομαθημενα....που ουτε καν στα πανηγυρια εχουν παθος...
και απλα πετυχαν αυτα που θελανε....
Παμε να πληρωσουμε τη ρητρα του νινη τωρα..που τους ξεφτυλιζει ο λινο καθε αρ μπακ που φερνουνε..τεσπα...ανεαρτητως τι α πετυχουμε απο δω και περα φετος...η χρονια θεωρειται καταστροφη....γιατι οι διοικουντες μας ειναι λιγοι και κρυβονται στα δυσκολα....αλλαγες για ηλεκροσοκ και πιπες συνηθως κανει ο ρουλης ...αυτο τα λεει ολα...
Καλη συνεχεια χουμπ..
Ο Νικόλας δίκιο έχει ρε γαμώτο δίκιο έχει, δεν είναι γραφικά αυτά που λέει, αλλά ο τρόπος που τα λέει.
Ο Νικόλας στήριζε το Στέφενς και έβριζε τους άλλους.
Το καινούριο κουκλοθέατρο έρχεται και να είστε έτοιμοι. Ο επόμενως που έχει πάρει σειρά είναι ο Γκαρσία.
Η ομάδα δε θα βγεί δεύτερη και θα αποκλειστεί από το κύπελο. Την επόμενη μέρα θα γυρίσει ο Γκαρσία και ο Σάντος σαν σωσίες.
Τα ΜΜΕ θα λένε: Ο ΣΤέφενς που διάλυσε τον ΠΑΟΚ
Όλα τα ρεζίλια, ετοιμάζουν ήδη σχέδια για την πλήρη διάλυση των προσδοκιών του ΠΑΟΚτσή.
Ο στόχος του είναι καθαρά ένας. Η δημιουργία του ΝΕΟΥ ΠΟΚ. Χρειάζονται μόνο δύο χρόνια. Μόλις ανέβει και η κούλα τότε θα είναι πλέον δεδομένο.
Ο Νικόλας στήριζε το Στέφενς και έβριζε τους άλλους.
Το καινούριο κουκλοθέατρο έρχεται και να είστε έτοιμοι. Ο επόμενως που έχει πάρει σειρά είναι ο Γκαρσία.
Η ομάδα δε θα βγεί δεύτερη και θα αποκλειστεί από το κύπελο. Την επόμενη μέρα θα γυρίσει ο Γκαρσία και ο Σάντος σαν σωσίες.
Τα ΜΜΕ θα λένε: Ο ΣΤέφενς που διάλυσε τον ΠΑΟΚ
Όλα τα ρεζίλια, ετοιμάζουν ήδη σχέδια για την πλήρη διάλυση των προσδοκιών του ΠΑΟΚτσή.
Ο στόχος του είναι καθαρά ένας. Η δημιουργία του ΝΕΟΥ ΠΟΚ. Χρειάζονται μόνο δύο χρόνια. Μόλις ανέβει και η κούλα τότε θα είναι πλέον δεδομένο.