Μάντεψε που ανήκεις εσύ...

Μερικά τοστ χρήζουν πραγματικά ιατρικής παρακολούθησης.astnord έγραψε:Και όσο σκέφτομαι τι γκαιλέ είχαμε να μην πας τεχ. διευθυντής στο βάζελο τόσο περισσότερο με γυρνάνε τα μυαλά.
Με ντροπιάζεις σαν παοκτσή.
Θα πανηγυρίσω περισσότερο τη μέρα που θα φύγεις από οποιοδήποτε τίτλο που θα κατακτήσω με σένα στη διοίκηση.
Εγώ πραγματικά γουστάρω. Φτάνει πια. Η ομάδα είναι για τους οπαδούς. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ είναι για τους οπαδούς όχι για τα "παρεάκια". ΤΩΡΑ οι σύνδεσμοι να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Ιβάν. Όχι βλακείες και λεονταρισμοί κλπ από κανέναν. Το και το κύριε,εξήγησέ μας γιατί τον έδιωξες και ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο.guardian4 έγραψε:Σάβ Μαρ 01, 2014 (ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ...., ΣΤΟ ΕΙΠΑ)
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ Ε?
guardian4 έγραψε:potamda έγραψε: γ) Αλλάξαμε τέσσερις - πέντε προπονητές. Ο καθένας είχε τη δική του οπτική και φυσικά έφερε και δικούς του παίκτες.
Εγω ενα εχω να πω. Ισως τελικα το να αλλαζουμε προπονητες τους βολευει ολους?
Μανατζερ-ΑΡΔ- (ακομα και την διοικηση οταν η ομαδα δεν παει καλα και η ευκολη λυση ειναι φταιμε τον προπονητη)κτλπ?
Οχι βρυζα. Να τον στηριξετε. ΝΑ ξερεις δεν θα πεσει τουμπεκι αν πατε να διωξετε προπονητη.
Εισαι τυχερος γιατι εχεις παραθυρο εσυ ακομα να σωσεις το ονομα σου.
Να πας στα αποδυτηρια μαζι με τον ιβαν και να τον στηριξεις μπροστα απο ολους τους ποδοσφαιριστες.
Και να πεις μπροστα απο ολους οτι οποιος ξανακανει πειθαρχικο παραπτωμα θα πηγαινει 2 μηνες στη β ομαδα του οφη, και στην δευτερη παει στην μανα του.
1926.gr
Καλούνται οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Θεσσαλονίκης και Επαρχίας την Τρίτη 4/3 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας.
Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.
.....................................
Παρτα τωρα
Ρε παιδιά δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ζ.Β. αλλά ο Στέφενς απο ότι έχω καταλάβει ήταν επιλογή Σαββίδη, που δεν του γυάλισε ο Πασιένσια. Καλώς ή κακώς ο Σαββίδης είχε κάνει ξεκάθαρο οτι περιμένει απο αυτόν αποτελέσματα και οτι στο τέλος της σεζόν θα κριθεί. Αποτελέσματα που δεν είδε και με βάση αυτό αποφάσισε την απομάκρυνση του.jyc έγραψε:'Αλλη μια αποζημίωση στα επιτεύγματα σου. Κάποιος να του στείλει το λογαριασμό από τις αποζημιώσεις προπονητών.
δεν παραιτηθηκε μετα το φιασκο μπερετα,δεν παραιτηθηκε μετα το φιασκο μπολονι/δωνη,δεν παραιτηθηκε μετα το φιασκο τοσων κακων σχεδιασμων και θα παραιτηθει τωρα???ας γελασωK_geo έγραψε:θα έπρεπενα έχεις υποβάλλει ΧΘΕΣ την παραίτηση σου. αν φοράς παντελόνια. έχεις καταφέρει και έίσαι υτός που σήριξε όσο μπορούσε ένα κάποιο δωνη και άφησε ξεκρέμαστο ένα Χουμπ Στέφενς. ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.