Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:
Εγώ προσέχω τι λέω. Είναι δυνατόν να μιλάει για αποχή? Αν θες κορίτσι τι είσαι δε με νοιάζει, μη πας στο γήπεδο. Αλλά όχι και υποδείξεις για αποχή. Να γυρίσουμε σε εποχές Βουλινού? Πραγματικά υπάρχει μια αρρώστια στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χωρίς χαρτζιλίκι κάποιοι θα σκάβουν το λάκκο του μεγαλομετόχου, όποιος και να είναι αυτός. Μπορεί το Παοκμάνια να έιναι χαλάρό, αλλά σε άλλα φόρουμ πέφτει κράξιμο εδώ και καιρό προς το Σαββίδη για τους φυλακισμένους. Αυτή είναι η αφορμή. Εγώ ξέρω ότι αν είσαι εθισμένος, ούτε τη μάνα σου δεν υπολογίζεις...

Έχοντας διαβάσει τα ποστ αυτών που λένε να για λέρες και παρεάκια (άσχετα αν είναι άτομα με όνομα στο ποδόσφαιρο), όποιος και να είναι σε αυτά τα πόστα θα σας βρομάει μετά τη μία σεζόν. Το μυαλό σας οργανωτικά μέχρι εκεί φτάνει. Δηλ να υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος-πρόεδρος, και ένας προπονητής. Οπότε να ξέρουμε ποιον να κράζουμε ξεκάθαρα. Ψάξτε να μου βρείτε σε ποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης υπάρχει αυτό το μοντέλο. Φυσικά δε θέλετε και τους σκάουτερ, γιατί θα βγάζουν από τις μίζες. Αυτό το μοντέλο η αλήθεια είναι ότι υπάρχει. Που? Στα ερασιτεχνικά. Ελπίζω να μη θέλετε εκεί τον ΠΑΟΚ.
επειδη πραγματικα παραληρεις, ελπιζω οι μοντς με την πρωτη ευκαιρια να επιληφθουν του θεματος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Που είδες το παραλήρημα? Τα δικά σας που ονομάζετε λέρες το Βρύζα και το ΓΧ είναι καλυτερα? Αν έχετε τα κάκαλα πάντε να τα κάνετε επώνυμα να δείτε εκ του αποτελέσματος στα δικαστήρια ποιος κάνει το παραλήρημα. Άντε για να ξέρουμε τι λέμε εδώ μέσα... Χωρίς καμία απόδειξη λέτε ότι να ναι και μιλάτε τώρα και για αποχές? Πάμε καλά?

Για μένα δεν είναι παραλήρημα αυτά που λες. Ούτε και πρόκειται να παρακινήσω τον κόσμο να κάνει αποχή κτλ. Το τι θα κάνω εγώ για πάρτι μου είναι άλλο θέμα. Έχεις φυσικά δίκιο. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Εξ ου και πέρσι τέτοια εποχή πάνω κάτω, στο πρωτοσέλιδο του ΣΠΟΡ υπήρχε ο ΓΔ ακριβώς κάτω από την φωτό του Μπόλονι (που έτρωγε το ξέχεσμα της αρκούδας) να λέει ότι από μικρός ήταν ΠΑΟΚ. Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, αυτά τα δυο θέματα "Μπόλονι : ουστ και ΓΔ : είμαι ΠΑΟΚτσάκι", έπαιζαν κανα μήνα μαζί. Γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Λες και αν υπήρχαν, θα καθόταν κάποιος να σου τις δείξει κιόλας. Όχι εσένα συγκεκριμένα. Και εμένα και όλους μας.
Αυτά και χαλαρώστε. Τα μυαλά πονάνε πιο πολύ απ' ότι αντέχουμε.
Δεν ειρωνεύομαι σε κανένα σημείο όσων είπα. Πληροφοριακά.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

ο κοσμος του ποδοσφαιρου νομιζω δεν ειναι αγγελικα πλασμενος...ισα ισα που στο ποδοσφαιρο βλεπεις πιο ξεκαθαρα την καταντια της κοινωνιας και το καθρεπτισμα ολων των αντικρουομενων συμφεροντων που υπαρχουν και στην πολιτικη ,τη θρησκεια κτλ....Ο Χουμπ μπορει και να φαγωθηκε απο δολοπλοκιες και συμφεροντα σιγουρα ομως εχει μεγαλη ευθυνη για αυτη την ομαδα που παιζει τοσο αναρχο ποδοσφαιρο.Ειλικρινα πιστευετε οτι υπηρχε περιπτωση σε οποιαδηποτε ομαδα στον κοσμο να μην εδιωχναν τον προπονητη και να εδιωχναν 25 παικτες επειδη παρουσιαζουν αδιαφορια? Ειλικρινα πιστευετε οτι ο Χουμπ(οντας στο ποδοσφαιρο απο τα γεννοφασκια του και γνωριζοντας τα καλα και τα κακα αυτου του κοσμου) μετα απο 1-2 μηνες θα ασχολειται σοβαρα με τον ΠΑΟΚ η θα στενοχωριεται επειδη δεν τον αφησαν να φτιαξει την ομαδα που ηθελε?Σημασια εχει να παει μπροστα ο ΠΑΟΚ και να παρουσιαζεται ανταγωνιστικος και μετα απο αυτον,αυτο ειχε πει αλλωστε και σε συνεντευξη κοντα στα Χριστουγεννα.Μακαρι να ειμαστε τυχεροι και να παρουμε καποιον που να δεσει με την ομαδα να της δωσει ξεκαθαρο πλανο και προσανατολισμο και να μεινει για πολλα χρονια.Αν δεν τον εχουμε κλεισει ηδη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Vs μπες στο φμπ της παε να δεις τι γινεται
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@sotos26

καταλαβαίνω τη λογική του επιχειρήματος σου , αλλά ελπίζω να ΜΗΝ ισχύει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Απλά απογοήτευση..
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

723 σχολια.. δεν το βλεπω παραλογο βροχοποιε.. απο εκει και περα.. τον ΠΑΟΚ δεν τον αφησαμε μονο του ΠΟΤΕ!! στα δυσκολα ειμαστε πιο ΠΑΟΚ! κι εγω στεναχωρεθηκα και απογοητευτηκα ΜΑ οσο απαισιοδοξος και να ειμαι τη Κυριακη ολοι οι δρομοι δειχνουν στο γηπεδο.. και ενα σολντ αουτ στα καπακια θα ηταν η καλυτερη απαντηση σε ολους και ολα!! ασχετως αποτελεσματος! μια κερκιδα τοσο γεματη και παθιασμενη οσο με τη Μπενφικα (γτ για πιο πολυ πρεπει να παω καποια χρονια πισω.. :/ ) γιατι η ομαδα μας χρειαζεται, γιατι παιζουμε με γαυρο, για να βουλωσουμε στοματα, γιατι ΠΑΟΚ εισαι, γιατι ετσι, γιατι δεν πρεπει να υπαρχει λογος για να πας Τουμπα απλως πας!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Μπραβο στην ΠΑΕ...αλλος ενας χρονος στα σκουπιδια...αιντε ξανα ολα απο την αρχη...μια ΠΑΕ που ποτε δεν στηριξε αντρικια τον προπονητη της...του σκσβανε το λάκκο γιατι δεν εκανε στο συστημα (παιχτων και αρδ)...ιβαν δυστηχως ο χοντρος σου κανει πλακα...εβαλε αρδ να δημιουργησουν κλιμα εξ αθηνης και εσυ επεσες στην παγιδα...κρατα τα καλομαθημενα (παιχτες) και φερε οποιον προπονητη αυτοι σου υποδειξουν...εγω πιστευα οτι εχω προεδρο με @@ που θα κοψει κεφαλια σε παιχτες και μεσα στην ΠΑΕ...αλλα δυστηχως ιβαν με διεψευσες και η πιστη μου στον αρχιδ@το προεδρο κλωνιστηκε...κριμα τα λεφτακια σου...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα για τα προβατα, σε φαγανε πριν τον υπερ παντων αγωνα με το γαβρο που δεδομενα υπαρχει συσπειρωση απο τους οπαδους ωστε οι οποιες κριτικες φωνες να απαξιωνονται εξ' ορισμου και να περασει η ντροπη απαρητηρητη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ζαγορακης, Βρυζας, Κατσουρανης πιστευουν εις εναν θεο, τον Σαντος...απο κει ξεκινανε ολα...
ο Σαντος θα ειναι ο νεος προπονητης τα ματια μας θα χρειαστουν κολλυριο και οι 3αρες και οι 4αρες που ριχναμε εστω και στην τουμπα δεν θα υπαρξουν ποτε...
οπως δεν θα ανησυχουμε μην φαμε κανενα αστειο γκολ, αυτο το εγγυαται ο Σαντος...
θα ξεκιναμε με το σιγουρο μηδεν στην αμυνα και με την ελπιδα οτι θα βαλουμε γκολ εστω και στο 90...
για τιτλο δεν υπαρχει περιπτωση, ο προπονητης αυτος εφυγε ατιτλος μετα απο χρονια απο την ομαδα και ξαναγυριζει παλι...
απο την αλλη ο ολλανδος πληρωσε την κακιστη εικονα της ομαδας...
τι ζητουσαμε ρε στεφενς? καλο ποδοσφαιρο ουτε με τις μικρες ομαδες δεν επαιξες...για τις μεγαλες αστα να πανε...
κακες σχεσεις με τους παικτες, απομακρος, δεν ειχε χημεια ουτε με τους παικτες ουτε με τον συλλογο γενικοτερα....
η επιβεβαιωση για τον Σαντος ειναι η μη αναζητηση προπονητη...
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Έχει νοσταλγικό ενδιαφέρον να γυρίσετε στην πρώτη σελίδα, τότε που ανακοινώθηκε η αρχική συμφωνία. Να δείτε τις προσδοκίες μας, τις απόψεις μας, την πίστη μας ότι βρήκαμε τον προπονητή που μας αξίζει. Όλοι τον πιστέψαμε και νομίζω ότι δε μπορούμε έτσι εύκολα να κατηγορήσουμε τη διοίκηση ότι δεν τον στήριξε. Καθημερινά η παρέα μου είχε αρχίσει να αμφιβάλλει για τη δουλειά που γίνεται και δεν είναι παράγοντες, ούτε έχουν κάποιο συμφέρον. Όλοι μας ήμασταν προβληματισμένοι και αυτό είναι δεδομένο. ΔΕ ξέρω πως εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι αλλά μερίδιο ευθύνης έχει και ο Stevens. Ένα μερίδιο που ποτέ δε το αναγνώρισε και περιμένω να δω δηλώσεις όταν θα έχει περάσει καμιά εβδομαδα να δω αν θα τις αναγνωρίσει εκεί. Δε λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής αλλά ίσως είναι για άλλες συνθήκες, όπου τα πάντα είναι πιο επαγγελματικά, από τους παίκτες μέχρι και τους παράγοντες της ομάδας. Κρίμα, η χθεσινή ημέρα όλο δυσάρεστα μας έκρυβε.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ρε στο καλο και να μας γραφεις..εισαι μακραν ο πιο αποτυχημενος προπονητης που χατιρικως καθισε τοσο στον παγκο μας...δεν λυπαμαι καθολου ...τοσους μηνες δεν ειδαμε ΤΙΠΟΤΑ!!!![/b Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Athens έγραψε:Ζαγορακης, Βρυζας, Κατσουρανης πιστευουν εις εναν θεο, τον Σαντος...απο κει ξεκινανε ολα...
ο Σαντος θα ειναι ο νεος προπονητης τα ματια μας θα χρειαστουν κολλυριο και οι 3αρες και οι 4αρες που ριχναμε εστω και στην τουμπα δεν θα υπαρξουν ποτε...
οπως δεν θα ανησυχουμε μην φαμε κανενα αστειο γκολ, αυτο το εγγυαται ο Σαντος...
θα ξεκιναμε με το σιγουρο μηδεν στην αμυνα και με την ελπιδα οτι θα βαλουμε γκολ εστω και στο 90...
για τιτλο δεν υπαρχει περιπτωση, ο προπονητης αυτος εφυγε ατιτλος μετα απο χρονια απο την ομαδα και ξαναγυριζει παλι...
απο την αλλη ο ολλανδος πληρωσε την κακιστη εικονα της ομαδας...
τι ζητουσαμε ρε στεφενς? καλο ποδοσφαιρο ουτε με τις μικρες ομαδες δεν επαιξες...για τις μεγαλες αστα να πανε...
κακες σχεσεις με τους παικτες, απομακρος, δεν ειχε χημεια ουτε με τους παικτες ουτε με τον συλλογο γενικοτερα....
η επιβεβαιωση για τον Σαντος ειναι η μη αναζητηση προπονητη...
δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ΠΑΟΚτσάκι μου...απλή και ρεαλιστική προσέγγιση,αυτό χρειαζόμαστε τώρα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ομαδα χτιστηκε απο το καλοκαιρι λαθος...
ο στεφενς εμπιστευτηκε το γνωστο παρεακι που ο καθενας τους ηθελε να κανει απο μια μεταγραφη...ηταν λαθος του που το συνεχισε φερνοντας παικτες που δεν ειχαν δικαιωμα να παιξουν στην ευρωπη οπως ο χουσεν, ο νατσο..και ο Μαρτινς ενας ποδοσφαιριστης γυαλινος με ιδιαιτερη νοοτροπια πουαν σεν αισθανεται ο ιδιος καλα δεν παιζει...
στην θεση του φορ εφερε τον Χουσεν που μονο φορ δεν ειναι, για δευτερος καλουτσικος ειναι..
εκει που εκανε λαθος ηταν και στον Νατσο που ενω ειναι κλασικο αμυντικο χαφ τον εβαζε μπροστα απενεργοποιοντας τον μια και καλη...
λαθη λοιπον δικα του αλλα και της παρεας που τον διαολοστειλε μια και καλη...
η αποψη μου ειναι οτι μπορει ο στεφενς να ειναι καλος προπονητης αλλα δεν προσαρμοστηκε ποτε στα δεδομενα της ομαδας κανοντας συχνα λαθος στην διαχειριση παικτων και αγωνων
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Re: Hubertus “Huub” Jozef MargarethΔεν μπορώ ναa Stevens

Δημοσίευση από mitsotakis »

Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους που θεωρούν μάλιστα τους εαυτούς τους υπερπαοκτσήδες.

Λύνεται η συνεργασία με έναν προπονητή όχι απλά αποτυχημένο αλλά ταπεινωμένο. Ας μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα ξεκίνησε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων. Από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε , το γνωρίζουμε όλοι.Χειρότερα πεθαίνεις. Και παράλληλα οι νέοι ανταγωνιστές σου (παλιός ήταν ο ολυμπιακός) - ναι τα λιμά, οι μπατίρηδες και τα χωριά της αρχής της χρονιάς -πάνε τρένο. Τι έπρεπε να γίνει. Να περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια να δούμε τη χρονιά να χάνεται;

Λέτε κάποιοι πως τον έφαγε ο Κατσουράνης. Μα ο Κατσουράνης είναι ίσως ο μόνος αναντικατάστατος επί Στέφενς!!! Ο ίδιος ο Στέφενς δεν το κατάλαβε και το κατάλαβαν οι συνωμοσιολόγοι; Ε τότε έπρεπε να απολυθεί και λόγω βλακείας.

Άλλοι λένε πως φταίει η ποιότητα των παικτών. Φαντάζομαι είναι οι ίδιοι που πριν ένα μήνα έφτιαχναν ονειρικές ενδεκάδες με τις οποίες θα βγάζαμε τρελά γούστα! Τώρα είναι όλοι σαπάκια και ο μόνος που δε φταίει είναι ο προπονητής. Ήθελα να ξέρω αυτοί που τα λέτε τα πιστεύετε;

Άλλοι πάλι πως θέλει χρόνο. Μα προσελήφθη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 1+1 έτη. Αλλιώς θα υπέγραφε τριετές και θα μιλούσαμε για πλάνο τριετίας. Άσε που δε θα παίρναμε υπερήλικα προπονητή γι' αυτή τη δουλειά.

Η λύση της συνεργασίας ήταν μονόδρομος. Όποιος θέλει να συνεχίσει τη μίρλα για εγωιστικούς λόγους , ας το κάνει. Εγώ βλέπω πως η χρονιά κινδυνεύει να εξελιχθεί σε καταστροφική . Αφήστε τους παιδιάστικους εγωισμούς και στηρίξτε το νέο προπονητή για μια καινούρια αρχή στο ματς με το γαύρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”