Athens έγραψε:δεν ενοουμε τον βαζελο αλλα τον ατρομητο του παρασχου και την αξιοθαυμαστη πορεια του, χωρις να θελει 3 ετη
Ο ατρομητας ειναι η ιδια ομαδα εδω κ 3 χρονια αδερφε,ομοιογενεια ιδιο ποδοσφαιρο εδω κ 5 χρονια ιδιες τακτικες στο παιχνιδι του,εχει παρει προπονητες με την ιδια φιλοσοφια οποτε ειναι σαν να εχεις τα ιδια αποτελεσματα,εγιναν κ μερικες καλες κινησεις με παικτες που ειναι πανω του μετριου για Ελλαδα οποτε να το αποτελεσμα.
Για τον βαζελο χτυπησε τον γαυρο εκει που ποναει πιο πολυ στα κεντρικα του μπακ κ στην αδυναμια του να διαχειριστει παικτες οπως ο Μπεργκ που αποψη μου ειναι οτι πηρε το παιχνιδι (επιθετικα ) μονος του.
Ερχονται τα πλαυ-ωχ κ το μονο σιγουρο ειναι οτι κ οι 2 ομαδες μαζι μας θα παιξουν το γνωστο ποδοσφαιρο παρωδια με 10 πισω απο την μπαλα με 5 χαφ να τρεχουν αδιακοπα κ να κλεινουν ολους τους χωρους κ οτι βγει στην αντεπιθεση,συστημα σαντος με λιγα λογια ηδη πετυχημενο στην Ελλαδα κ δοκιμασμενο.
Φιλε θανιξ
ο 6.5 μυρια τερματοφυλακας εφαγε ενα γκολ (το τριτο) που ειναι τραγικο για οποιονδηποτε τερματοφυλακα του πλανητη.
Ο μαριδακης φυσικα πηρε κληρονομια απο τον προκατοχο του γηπεδο,εσοδα απο το τσουλου κ την πρωτη του χρονια κατεληξε 5ος......
Στην δικια μας περιπτωση ο προεδρος σου αναβαθμιζει τα παντα,γηπεδο,εγκαταστασεις,μπουτικ,λεωφορεια κτλ κτλ ριχνει κ καποια λεφτα στην ομαδα,δεν μπορεις να μου συγκρινεις εναν μαριδακη που εχει 1200 ευρω δοση τον μηνα για τα χρεη του κ 70 μυρια εσοδα,με εναν Ιβαν που εχει να δωσει στο κρατος 30 μυρια στο προπονητικο 25 στο γηπεδο 60 κ να ζητας κ εσυ να χωσει αλλα ποσα για να σου φταξει ομαδα.στην τελικη αν θελεις να ειναι μεγαλυτερο το μπατζετ ανεβασε του τα εσοδα εσυ,πανε τα διαρκειας του στα 25 χιλιαρικα κανε την Τουμπα ΚΑΖΑΝΙ σταματα να διχαζεσαι απο μικροτητες απο συμφεροντα απο ραδιοφωνα απο εφημεριδες απο σαιτ,δειξε εμπρακτα οτι εσυ στηριζεις την ομαδα κ εισαι ΠΑΟΚ εναντιων ΟΛΩΝ.
Δεν το λεω φυσικα μονο για το ποδοσφαιρο γιατι βλεπουμε ολοι οτι κ στο μπασκετ τι εγινε χτες,η ομαδα που μας εδωσε τις μεγαλυτερες χαρες ζηταει την βοηθεια μας κ εμεις το μονο που καναμε ειναι να παρουμε 2300 εισητηρια,πηρε ρε φιλε ο ανθρωπος που ειναι 20 χιλιαδες μιλια μακρια κ δεν βλεπει την ομαδα ποτε απο κοντα κ δεν βρεθηκαμε 4000 ανθρωποι να δωσουμε 10 ευρω για αυτη την ομαδα που δειχνει οτι προσπαθει εστω κ με λιγα λεφτα να μας δωσει χαρες,εξαιτιας μας εχασε αυτα τα 5000 εισητηρια,εξαιτιας μας εχασε κ το παιχνιδι με τον γαυρο στο καλαθι διοτι αν ειχε μεσα 5000 ατομα θα τον πατουσες τον γαυρο ρε φιλε θα τον διελυες,ακομα κ εκει βγηκε μπροστα ο Ιβαν μην ξεχνας.
Να μιλησω για χαντμπολ για βολλευ για τι θες να μιλησω πες μου ενα αθλημα που στηριζεις κ εισαι εκει να κανεις αυτο το οποιο ειναι αυτονοητο για εμας τους οπαδους.
Δεν βγαζω την ουρα μου απεξω κ δεν μιλαω αποκλειστικα για σενα για ολους μας μιλαω.
Οταν επιτελους ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ τοτε κ μονο τοτε θα ζησουμε ανεπαναληπτες στιγμες.
Χιλιες φορες να βλεπω την Τουμπα κ το Παλατακι γεματο απο κοσμο να φωναζει κ να κανει τους αντιπαλους να υποκλινονται παρα να παρω τον ροναλτινιο κ τον μεσι.