Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ε όχι ρε π@στη μου
δλδ έλεος
μου τη δίνει στα νευρα η όλη φάση..
Περιμένω να μάθω /ακούσω όλο το σκεπτικό της απόφασης, για να γράψω/πώ μια γνώμη,αλλά θα μαι πιο σίγουρος το καλοκαίρι,
λόγω οτι τα χω με τους ¨Παίκτε¨ χ 2 , που ΑΚΟΜΗ έχουμε στην ομάδα (αγωνιστικά & διοικητικά)
νομίζω οτι τζάμπα τρώμε /τρώω, τα αντερά μας
δλδ έλεος
μου τη δίνει στα νευρα η όλη φάση..
Περιμένω να μάθω /ακούσω όλο το σκεπτικό της απόφασης, για να γράψω/πώ μια γνώμη,αλλά θα μαι πιο σίγουρος το καλοκαίρι,
λόγω οτι τα χω με τους ¨Παίκτε¨ χ 2 , που ΑΚΟΜΗ έχουμε στην ομάδα (αγωνιστικά & διοικητικά)
νομίζω οτι τζάμπα τρώμε /τρώω, τα αντερά μας
- keep_paokizein
Πόσα θα μπορούσε να γράψει ο καθένας απόψε μέσα σε κλίμα έντασης και απογοήτευσης! Ολοι μας παντογνώστες των συνομωσιών, του παρασκηνίου κλπ κλπ … κι όλων αυτών των υποχθόνιων επιβουλών που βρίσκονται στο DNA μας ως ελλήνων και πολύ περισσότερο ως Παοκτσήδων. Κι εγώ πολλά θα έγραφα μέσα στην αγανάκτησή μου ως γνήσιος παοκτσής. Πληροφορήθηκα όμως τον άδικο και απροσδόκητο χαμό ενός από εμάς, που έφυγε από ανάμεσά μας και μου κόπηκε η φόρα. Γιατί τότε διαπιστώνεις πόσο μικρός είσαι, πόσο λίγα γνωρίζεις κι ότι δεν είσαι εσύ ο κριτής των πάντων. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι συνειδητοποιείς και πάλι τι είναι ο ΠΑΟΚ για όλους μας, ή μάλλον τι πρέπει να είναι. Πρέπει να είναι η χαρά, η ξεκούραση, ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα. Ούτε το άγχος, ούτε η κατάθλιψή μας. Γι αυτό πρέπει να αναγάγουμε την ομάδα στη θέση που της πρέπει. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ΣHΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ μεταξύ των ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ πραγμάτων της ζωής μας. Ως εκεί και μη παρέκει. Αυτή η θεώρηση, βοηθά να βλέπουμε τα πράγματα και πιο ψύχραιμα, χωρίς φορτίσεις και φανατισμούς.
Μακάρι ο Σάντος να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Μπόλονι να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Δώνης να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Στέφενς να έμενε δέκα χρόνια. Ομάδες δεν χτίζονται όταν οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Οι προπονητές όπως και οι παίκτες είναι εργαλεία. Τις ομάδες τις χτίζει το ΟΡΑΜΑ. Το όραμα ενώνει τις διοικήσεις με τον προπονητή, τους παίκτες κι όλους αυτούς με τον κόσμο. Και το όραμα το εμπνέουν οι διοικήσεις κι όταν υπάρχουν μεγαλομέτοχοι-ιδιοκτήτες η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους. Ο Σαββίδης έκανε λάθος. Γιατί επιχείρησε να πουλήσει παοκτσηδιλίκι. Με παοκτσηδιλίκι όμως δεν χτίζονται ομάδες. «Θέλω να φέρω τον Ροναλντίνιο… πάμε για πρωτάθλημα… είμαι φίλος του Σαμαρά και θα κανονίσω τα χρέη… ποιος Μαρινάκης τώρα… κλπ… κλπ…» Οι σύγχρονες ομάδες χρειάζονται οργάνωση και προγραμματισμό από το Α ως το Ω, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και ιδίως όταν αυτά καταλήγουν σε παίκτες αμφιβόλου αξίας και πολύ περισσότερο σε δανεικούς για ένα εξάμηνο. Καμία ομάδα αξιώσεων δεν μπορεί να δημιουργηθεί με τέτοιες πρακτικές. Κρατάς χαμηλά τον πήχη, λες την αλήθεια στον κόσμο και ξεκινάς βήμα βήμα με μετρημένες κινήσεις να χτίζεις σε βάθος ετών. Δύο, τριών, πέντε… δεν έχει σημασία, αρκεί να πεις την αλήθεια και στον κόσμο και στον προπονητή πάνω στον οποίο θα στηρίξεις όλη την προσπάθεια. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε ομάδα. Ήδη ο Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά από μας (δεν εννοώ βαθμολογικά) και σε λίγο θα έρθει από πίσω να μας προσπεράσει και η ΑΕΚ και πάλι θα είμαστε οι αιώνιοι τέταρτοι.
Ούτε η 2η θέση ούτε ένα κύπελλο σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Στην παρούσα φάση ίσως είναι καλύτερο και να μην έρθουν γιατί θα αποπροσανατολίσουν από τα υπαρκτά σοβαρά προβλήματα.
Ας κάνουν την αυτοκριτική τους αυτοί που πρέπει κι ας απευθυνθούν εκ νέου στον κόσμο της ομάδας με ρεαλιστικό σχεδιασμό και με ειλικρίνεια.
Μακάρι ο Σάντος να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Μπόλονι να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Δώνης να έμενε δέκα χρόνια. Μακάρι ο Στέφενς να έμενε δέκα χρόνια. Ομάδες δεν χτίζονται όταν οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Οι προπονητές όπως και οι παίκτες είναι εργαλεία. Τις ομάδες τις χτίζει το ΟΡΑΜΑ. Το όραμα ενώνει τις διοικήσεις με τον προπονητή, τους παίκτες κι όλους αυτούς με τον κόσμο. Και το όραμα το εμπνέουν οι διοικήσεις κι όταν υπάρχουν μεγαλομέτοχοι-ιδιοκτήτες η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους. Ο Σαββίδης έκανε λάθος. Γιατί επιχείρησε να πουλήσει παοκτσηδιλίκι. Με παοκτσηδιλίκι όμως δεν χτίζονται ομάδες. «Θέλω να φέρω τον Ροναλντίνιο… πάμε για πρωτάθλημα… είμαι φίλος του Σαμαρά και θα κανονίσω τα χρέη… ποιος Μαρινάκης τώρα… κλπ… κλπ…» Οι σύγχρονες ομάδες χρειάζονται οργάνωση και προγραμματισμό από το Α ως το Ω, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και ιδίως όταν αυτά καταλήγουν σε παίκτες αμφιβόλου αξίας και πολύ περισσότερο σε δανεικούς για ένα εξάμηνο. Καμία ομάδα αξιώσεων δεν μπορεί να δημιουργηθεί με τέτοιες πρακτικές. Κρατάς χαμηλά τον πήχη, λες την αλήθεια στον κόσμο και ξεκινάς βήμα βήμα με μετρημένες κινήσεις να χτίζεις σε βάθος ετών. Δύο, τριών, πέντε… δεν έχει σημασία, αρκεί να πεις την αλήθεια και στον κόσμο και στον προπονητή πάνω στον οποίο θα στηρίξεις όλη την προσπάθεια. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε ομάδα. Ήδη ο Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά από μας (δεν εννοώ βαθμολογικά) και σε λίγο θα έρθει από πίσω να μας προσπεράσει και η ΑΕΚ και πάλι θα είμαστε οι αιώνιοι τέταρτοι.
Ούτε η 2η θέση ούτε ένα κύπελλο σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Στην παρούσα φάση ίσως είναι καλύτερο και να μην έρθουν γιατί θα αποπροσανατολίσουν από τα υπαρκτά σοβαρά προβλήματα.
Ας κάνουν την αυτοκριτική τους αυτοί που πρέπει κι ας απευθυνθούν εκ νέου στον κόσμο της ομάδας με ρεαλιστικό σχεδιασμό και με ειλικρίνεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Δευ 03 Μαρ 2014, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikolasf έγραψε:Διστυχώς αυτό βλέπω να γίνεται!!!!Sick Bastard έγραψε:Καλά θα χει μεγάλη πλάκα να πάρει και τυπικά ο γαύρος πρωτάθλημα μέσα στη Τούμπα.
δε θα γινει ... κανεις μας δεν ξερει γιατι οι παιχτες ηταν ετσι τον τελευταιο καιρο
αφηστε τον χουμπ να παει στο καλο δεν ταιριαζε με την ομαδα αυτο ηταν ολο....απο δω και περα θα δουμε εναν αλλο ΠΑΟΚ γιατι τετοιους παιχτες δεν ειχαμε ποτε και θα το δειξουν και στο γηπεδο....ΠΑΟΚ πανω απ ολα και ολους
μισητος σε ολους μας ο δωνης αλλα αυτο που γραφεις ειναι μεγαλη αληθεια...τα πηγε καλυτερα με χειροτερο ροστερ...και φυσικα δεν ωφελησε καπου η αλλαγη προπονητη μετα τον ημιτελικο παρωδια με τριπολη αλλα εγινε....vs40 έγραψε:Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνει ο Στέφενς ως το καλοκαίρι και να έρθει μετά ο Σάντος που ξέρει να χειριστεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Πολλοί μπορεί να θέλετε 25 Ισπανούς ή Γερμανούς στην ομάδα και κανένα Έλληνα. Οι κανόνες της Ουέφα όμως επιβάλλουν 8 Έλληνες στην 25άδα για Ευρώπη, και 4 απο τα φυτώριά μας. Αυτός είνια ακόμη ένας λόγος που πήραμε Σάλπι πίσω και Φωτάκη τότε. ΌΛΟΙ οι προπονητές έχουν δηλώσει σε όποια ομάδα και αν πήγαν ότι το 50% του ρόστερ πρέπει να είναι από παίκτες της ίδιας χώρας ώστε η ομάδα να πάρει ταυτότητα και να αποδώσει σε συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που αυτοί καλύτερα γνωρίζουν. Οι δικοί μας Έλληνες είναι διεθνείς και μάλιστα μουντιαλικοί. Αν δε μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε πρέπει να βρούμε έναν που μπορεί. Ο Σάντος είναι πολύ φιλόδοξος 'ανθρωπος παρά την ηλικία του. Οργάνωσε τις ακαδημίες στον ΠΑΟΚ, και έφτιαξε 10 ετή πλάνο στην εθνική ώστε κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο με σφραγίδα - brand. Όπως λέμε πχ Γερμανικό ποδόσφαιρο, Ιταλικό. Έχει αφήσει πλάνο ακόμη για αυτό. Αυτό και μόνο δείχνει όραμα και έργο. Είναι πραγματα που δήλωσε και ο ίδιος, αλλά και οι βοηθοί του στην εθνική, που όλοι τον θαυμάζουν. Μην σας φαίνεται περίεργο που το "παρεάκι" κόβει φλέβες για πάρτη του. Όλοι από αυτόν μαθαίνουν μπάλα. Μήπως ο λόγος που το 100% των ατόμων που συνεργάστηκαν μαζί του τον γουστάρει είναι μία σύμπτωση? Φίλους έχει σε Πόρτο, Μπεμφίκα, Λισαβώνα, Αεκ, ΠΑΟΚ, Εθνική και με άπειρους ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Είναι τυχαίο?
Πάντως το ενδεδειγμένο ήταν να φύγει το καλοκαίρι και δε φταίνε ούτε οι ΑΡΔ ούτε εμείς που τον στηρίξαμε όσο κανένα άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΓΧ δε θέλει να πάρει το πόστο για 3 μηνες και όλο το κόστος που συνεπάγεται. Ο Σαββίδης τον έδιωξε γιατί είναι απλά τα πράγματα: 0 αποτέλεσμα. Μηδέν. Ο Δώνης μάζεψε 63 πόντους και από αυτή τη διαφορά βγήκαμε 1οι στα πλέι οφ. Να θυμήσω ότι στα πλέι οφ βγήκαμε 2οι, και το μπόνους βαθμών του πρωταθλήματος μας έδωσε τη θέση. Μισητός ο ΓΔ, αλλά βάσει αποτελεσμάτων τα πήγε καλύτερα με χειρότερο ρόστερ και είχε όλους εμάς να θέλουμε μέχρι και να τον λιντζάρουμε.
Αφού έγινε αυτό που έγινε τώρα, ας στηρίξουμε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η καλύτερη λύση μέχρι το καλοκαίρι είναι σαφώς ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά είναι πολύ άδικο για αυτόν. Μετά από αυτόν ο Γεωργιάδης με τον Λόκχοφ, που ξέρουν την ομάδα. Πήγε χαμένη μια χρονιά και είμαι προβληματισμένος.. Αν τυχόν δε μπορέσουν το καλοκαίρι να φέρουν το Σάντος, πλέον θα ξέρω ότι δεν έχουμε πλάνο, άρα και μέλλον.
- kataramenos5
Ευχαριστούμε ΚΥΡΙΕ Χούμπ Στέφενς.Ήσουν πολυ μεγάλο μέγεθος για τους μικρόψυχους.
Αδερφε εχω την ιδια αποψη με σενα για τον Μπόλονι.Δε γίνεται κάθε ένας τυχαρπαστος που έχει χτισει όνομα να έρχετε να τον διωχνουμε γιατι ουδεποτε δεν έφερε αποτελέσματα και να τον κάνουμε σημαία σε παιχνίδια συνομωσίας και φαγωματος εκ των εσω.Όποιος δεν διει το 100% των δυνατοτήτων του για την ομάδα δε μπορεί να πληρώνεται απο αυτην.Ή κερδίζεις το μεγαλύτερο ποσοστο των ανθρώπων που είναι μέσα σε αυτην ή όχι και φεύγεις.barlow4 έγραψε: υγ.και ξεκολληστε με το γ@μημενο το μπολονι τοσα χρονια.ενας απατεωνας και μισος ηταν και το αποδεικνυει η πορεια του τα τελευται δεκα χρονια.ελεος πια με τις θεωριας ελεος.δε σιχαθηκατε να τις αναπαραγετε χωρις να μπορειτε να τις αποδειξετε.φτανει με τον αλληλοσπαραγμο.ΠΑΟΚ ρε μ@λακες.λαμψη το καταντησατε.
Το πρόβλημα φίλε Ken έιναι ότι αν οι πάικτες (και προφανώς όχι ΓΧ αν και κάτι σκαμπάζει) καταφέρουν να νικήσουν 2-3 φορές το γάυρο 3 φορές τον ζέλο και 2 το περιστέρι, σημάινει ότι κάποιοι φάγαν το Χουμπ και όχι ότι δεν έκανε αυτός δουλειά, Αν πάλι δεν γίνει τπτ από όλα αυτά και χαθεί η χρονιά τότε το ρόστερ ελιναι άχρηστο και αυτός φταίει μόνο για τα 3/10 των μεταγραφών!!!! Εκει θέλω να καταλήξω!!!!barlow4 έγραψε:δεν ξερω ρε νικολα μακαρι να ηξερα.αν το προβλημα της αθλιας εικονας ηταν ψυχολογικο μπορει και να τα καταφερει.αν το προβλημα ειναι οτι οι παικτες ειναι καημενοι δεν θα το καταφερει.
η ουσια ειναι οτι δεν υπηρξε ομαδα στην οποια να αποδειξαμε οτι ειμαστε φαβορι.σε ολες παιζαμε σαν μικροτερη ομαδα.
μεχρι τωρα δεν τα καταφερε ο στεφενς τι να κανουμε.μπορει στο μελλον να εκανε παπαδες.το πιστευω οτι μπορει.αλλα ο αλλος χωνει εναν σκασμο εκατομμυρια.δεν μπορει να χανεις απο τον πιτσο και τα τριτα του γαυρου.εγω σου λεω ανθρακα στο σπιτι θα του ειχα στειλει.και μερικους παικτες γατια θα τους τσιμεντωνα στο σειχ σου.
υγ.και ξεκολληστε με το γ@μημενο το μπολονι τοσα χρονια.ενας απατεωνας και μισος ηταν και το αποδεικνυει η πορεια του τα τελευται δεκα χρονια.ελεος πια με τις θεωριας ελεος.δε σιχαθηκατε να τις αναπαραγετε χωρις να μπορειτε να τις αποδειξετε.φτανει με τον αλληλοσπαραγμο.ΠΑΟΚ ρε μ@λακες.λαμψη το καταντησατε.
Οπότε νά το υπέυθυνο για όλα παρεάκι πως προκύπτει!!!!
Η διοίκηση έχει για μένα τη μισή ευθύνη για τέτοιες καταστάσεις και μέχρι τωρα βγάινει ατσαλάκωτη!!!!!
Ντροπη μονο αυτο θα πω! κι εγω 10+ γραψε σβησε απο τα νευρα.. ντροπη στην ομαδα για την εικονα..αλλα τη κινηση ειναι αυτη? δε θα δειξουμε ποτε εμπιστοσυνη σε καποιον? σε ενα υποτυπωδες εστω πλανο? ο φεργκοιυσον εκανε 3 χρονια να παρει κυπελλο και 6 πρωταθλημα και εμεις θελουμε ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα? χωρις μοναδες, χωρις ΟΜΑΔΑ? 1 βδομαδα πριν απο ματς με ολυμπιακο, 2 πριν απο αρη ( ΝΑΙ ειναι και αυτο παιχνιδι ιδιαιτερωτητων!) .. μετα την εμφανιση μας σημερα και αυτη του γαυρου πιστευα οτι θα δουμε φιεστα στη τουμπα και διακοπη ματς.. μετα την ανακοινωση της ΠΑΕ για προπονητη πιστευω οτι μπορει και να μη δουμε φιεστα.. αλλα τοοοοοσα υπογεια παιχνιδια? τοσα μαχαιρωματα? ΜΙΑ ΦΟΡΑ να δουμε την ομαδα της καρδιας μας να ξεκινησει σοβαρο και συνεπες χτισιμο και να δωσουμε την αναγκαια πιστωση χρονου.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ!!! και του χρονου συνεπως ξεκιναμε απο το 0 με προπονητη που προφανως θα θελει ακομα και αν δηλωσει το αντιθετο πιστωση χρονου.. ΠΑΟΚ ημασταν ΠΑΟΚ θα μαστε.. βεβαιως! ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα.. 1000%! αλλα δε μπορω παρα να ειμαι στεναχωρημενος, εκνευρισμενος και κατα τι απογοητευμενος..
ΥΓ 1.. καλη συνεχεια Huub!!
ΥΓ 2.. απο ΓΧ προτιμω Vladan!!
ΥΓ 1.. καλη συνεχεια Huub!!
ΥΓ 2.. απο ΓΧ προτιμω Vladan!!
Και ο Μπόλονι, όπως και ο Στέφενς, απολύθηκε γιατί απέτυχε παταγωδως. 48 βαθμοί, 5οι στα πλευ-οφ εικόνα τσίρκου στο χορτάρι, τάσεις φυγής από τον Αύγουστο. Ινάφ σεντ. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας για αφελείς.
zizu10 έγραψε:Αδερφε εχω την ιδια αποψη με σενα για τον Μπόλονι.Δε γίνεται κάθε ένας τυχαρπαστος που έχει χτισει όνομα να έρχετε να τον διωχνουμε γιατι ουδεποτε δεν έφερε αποτελέσματα και να τον κάνουμε σημαία σε παιχνίδια συνομωσίας και φαγωματος εκ των εσω.Όποιος δεν διει το 100% των δυνατοτήτων του για την ομάδα δε μπορεί να πληρώνεται απο αυτην.Ή κερδίζεις το μεγαλύτερο ποσοστο των ανθρώπων που είναι μέσα σε αυτην ή όχι και φεύγεις.barlow4 έγραψε: υγ.και ξεκολληστε με το γ@μημενο το μπολονι τοσα χρονια.ενας απατεωνας και μισος ηταν και το αποδεικνυει η πορεια του τα τελευται δεκα χρονια.ελεος πια με τις θεωριας ελεος.δε σιχαθηκατε να τις αναπαραγετε χωρις να μπορειτε να τις αποδειξετε.φτανει με τον αλληλοσπαραγμο.ΠΑΟΚ ρε μ@λακες.λαμψη το καταντησατε.
Αδερφια, με μπολονι απεκλεισαμε την τοτεναμ με ΜΟΝΤΡΙΤΣ- ΜΠΕΙΛ -ΝΤΕΦΟΕ και παει λεγοντας, δυο εκ των οποιων παιζουν βασικοι στη ρεαλ- που εριξε 6 στην σαλκε τις προαλες, με νικη μεσα στην εδρα τους. Απλα θυμιζω. Επισης ο μπολονι νικησε ΚΑΙ αεκ, και παο στην εδρα τους, κατι που δεν το ειδαμε ΟΥΤΕ με σαντος.
Απλα λεω για μπολονι σε ΜΑΣ τι εκανε, γενικα δεν ξερω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 03 Μαρ 2014, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ με κάθε σου λέξη. Συγχαρητήρια για το ποστ αυτό. Πρέπει να καταλάβει ο Σαββίδης ότι έχουμε υπομονή για αυτόν. Είναι ο μόνος πρόεδρος που έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ και δεν απαιτούμε αποτέλεσμα. Αυτός από μόνος του τα έθεσε και είναι ανυπόμονος για την επιτυχία για να τον αγαπήσουμε. Θα πρέπει να μάθει ότι ήδη τον εκτιμούμε πολύ και να μη νιώθει άγχος.keep_paokizein έγραψε:Πόσα θα μπορούσε να γράψει ο καθένας απόψε μέσα σε κλίμα έντασης και απογοήτευσης! Ολοι μας παντογνώστες των συνομωσιών, του παρασκηνίου κλπ κλπ … κι όλων αυτών των υποχθόνιων επιβουλών που βρίσκονται στο DNA μας ως ελλήνων και πολύ περισσότερο ως Παοκτσήδων. Κι εγώ πολλά θα έγραφα μέσα στην αγανάκτησή μου ως γνήσιος παοκτσής. Πληροφορήθηκα όμως τον άδικο και απροσδόκητο χαμό ενός από εμάς, που έφυγε από ανάμεσά μας και μου κόπηκε η φόρα. Γιατί τότε διαπιστώνεις πόσο μικρός είσαι, πόσο λίγα γνωρίζεις κι ότι δεν είσαι εσύ ο κριτής των πάντων. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι συνειδητοποιείς και πάλι τι είναι ο ΠΑΟΚ για όλους μας, ή μάλλον τι πρέπει να είναι. Πρέπει να είναι η χαρά, η ξεκούραση, ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα. Ούτε το άγχος, ούτε η κατάθλιψή μας. Γι αυτό πρέπει να αναγάγουμε την ομάδα στη θέση που της πρέπει. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ΣHΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ μεταξύ των ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ πραγμάτων της ζωής μας. Ως εκεί και μη παρέκει. Αυτή η θεώρηση, βοηθά να βλέπουμε τα πράγματα και πιο ψύχραιμα, χωρίς φορτίσεις και φανατισμούς.
+1926vs40 έγραψε:Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνει ο Στέφενς ως το καλοκαίρι και να έρθει μετά ο Σάντος που ξέρει να χειριστεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Πολλοί μπορεί να θέλετε 25 Ισπανούς ή Γερμανούς στην ομάδα και κανένα Έλληνα. Οι κανόνες της Ουέφα όμως επιβάλλουν 8 Έλληνες στην 25άδα για Ευρώπη, και 4 απο τα φυτώριά μας. Αυτός είνια ακόμη ένας λόγος που πήραμε Σάλπι πίσω και Φωτάκη τότε. ΌΛΟΙ οι προπονητές έχουν δηλώσει σε όποια ομάδα και αν πήγαν ότι το 50% του ρόστερ πρέπει να είναι από παίκτες της ίδιας χώρας ώστε η ομάδα να πάρει ταυτότητα και να αποδώσει σε συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που αυτοί καλύτερα γνωρίζουν. Οι δικοί μας Έλληνες είναι διεθνείς και μάλιστα μουντιαλικοί. Αν δε μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε πρέπει να βρούμε έναν που μπορεί. Ο Σάντος είναι πολύ φιλόδοξος 'ανθρωπος παρά την ηλικία του. Οργάνωσε τις ακαδημίες στον ΠΑΟΚ, και έφτιαξε 10 ετή πλάνο στην εθνική ώστε κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο με σφραγίδα - brand. Όπως λέμε πχ Γερμανικό ποδόσφαιρο, Ιταλικό. Έχει αφήσει πλάνο ακόμη για αυτό. Αυτό και μόνο δείχνει όραμα και έργο. Είναι πραγματα που δήλωσε και ο ίδιος, αλλά και οι βοηθοί του στην εθνική, που όλοι τον θαυμάζουν. Μην σας φαίνεται περίεργο που το "παρεάκι" κόβει φλέβες για πάρτη του. Όλοι από αυτόν μαθαίνουν μπάλα. Μήπως ο λόγος που το 100% των ατόμων που συνεργάστηκαν μαζί του τον γουστάρει είναι μία σύμπτωση? Φίλους έχει σε Πόρτο, Μπεμφίκα, Λισαβώνα, Αεκ, ΠΑΟΚ, Εθνική και με άπειρους ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Είναι τυχαίο?
Πάντως το ενδεδειγμένο ήταν να φύγει το καλοκαίρι και δε φταίνε ούτε οι ΑΡΔ ούτε εμείς που τον στηρίξαμε όσο κανένα άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΓΧ δε θέλει να πάρει το πόστο για 3 μηνες και όλο το κόστος που συνεπάγεται. Ο Σαββίδης τον έδιωξε γιατί είναι απλά τα πράγματα: 0 αποτέλεσμα. Μηδέν. Ο Δώνης μάζεψε 63 πόντους και από αυτή τη διαφορά βγήκαμε 1οι στα πλέι οφ. Να θυμήσω ότι στα πλέι οφ βγήκαμε 2οι, και το μπόνους βαθμών του πρωταθλήματος μας έδωσε τη θέση. Μισητός ο ΓΔ, αλλά βάσει αποτελεσμάτων τα πήγε καλύτερα με χειρότερο ρόστερ και είχε όλους εμάς να θέλουμε μέχρι και να τον λιντζάρουμε.
Αφού έγινε αυτό που έγινε τώρα, ας στηρίξουμε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η καλύτερη λύση μέχρι το καλοκαίρι είναι σαφώς ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά είναι πολύ άδικο για αυτόν. Μετά από αυτόν ο Γεωργιάδης με τον Λόκχοφ, που ξέρουν την ομάδα. Πήγε χαμένη μια χρονιά και είμαι προβληματισμένος.. Αν τυχόν δε μπορέσουν το καλοκαίρι να φέρουν το Σάντος, πλέον θα ξέρω ότι δεν έχουμε πλάνο, άρα και μέλλον.

Γενικότερης φύσεως ερώτημα: πόσος χρονος είναι ικανός για να κρίνεις έναν προπονητή?
Σ' ευχαριστώ.keep_paokizein έγραψε:Πόσα θα μπορούσε να γράψει ο καθένας απόψε μέσα σε κλίμα έντασης και απογοήτευσης! Ολοι μας παντογνώστες των συνομωσιών, του παρασκηνίου κλπ κλπ … κι όλων αυτών των υποχθόνιων επιβουλών που βρίσκονται στο DNA μας ως ελλήνων και πολύ περισσότερο ως Παοκτσήδων. Κι εγώ πολλά θα έγραφα μέσα στην αγανάκτησή μου ως γνήσιος παοκτσής. Πληροφορήθηκα όμως τον άδικο και απροσδόκητο χαμό ενός από εμάς, που έφυγε από ανάμεσά μας και μου κόπηκε η φόρα. Γιατί τότε διαπιστώνεις πόσο μικρός είσαι, πόσο λίγα γνωρίζεις κι ότι δεν είσαι εσύ ο κριτής των πάντων. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι συνειδητοποιείς και πάλι τι είναι ο ΠΑΟΚ για όλους μας, ή μάλλον τι πρέπει να είναι. Πρέπει να είναι η χαρά, η ξεκούραση, ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα. Ούτε το άγχος, ούτε η κατάθλιψή μας. Γι αυτό πρέπει να αναγάγουμε την ομάδα στη θέση που της πρέπει. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ΣHΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ μεταξύ των ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ πραγμάτων της ζωής μας. Ως εκεί και μη παρέκει. Αυτή η θεώρηση, βοηθά να βλέπουμε τα πράγματα και πιο ψύχραιμα, χωρίς φορτίσεις και φανατισμούς.