Σ' ευχαριστώ γι' αυτό το ποστ σου ειλικρινά. Είσαι απ' τους λίγους με καθαρό μυαλό εδώ μέσα.barlow4 έγραψε:η μεγαλυτερη πληγη δεν ειναι ουτε τα παρεακια ουτε οι αρδ ουτε κανεις αλλος.η μεγαλυτερη πληγη ειμαστε εμεις και η ταση διασπασης που εχουμε σε ολα.οπως ακριβως συμβαινει στην ελληνικη κοινωνια σημερα.ηλιθιοτατες θεωριες συνωμοσιες με παρεακια και λοιπες αηδιες με σκοπο να στηριξουμε την αποψη μας υποτιμωντας οποιονδηποτε για να φανουμε πιο εξυπνοι.
αν ο ιβαν του εδωσε 1.6 μυρια για αμεσα αποτελεσματα επρεπε να φερει αμεσα αποτελεσματα.και τα αποτελεσματα ως τωρα οπως και η εικονα της ομαδας ειναι αποκαρδιωτικα.ειναι απαραδεκτα.και δεν φταινε μονο οι παικτες οι οποιοι παικτες ειναι καλυτεροι απο αυτους που μας πατανε τοσο καιρο.
και για να προλαβω καταστασεις απο καιρο εχω ξαναπει πως δε γουσταρω ουτε βρυζα ουτε ζαγορακη οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για τα ηξεις αφιξεις τους και τους μωρουδιστικους εγωισμους τους.μακρυα.
αλλα απο αυτο μεχρι τις ανουσιες συγκρισεις μπολονι με στεφενς και τις πανηλιθιες θεωριες συνομωσιας που τις αναπαραγουμε μαλιστα εδω μεσα κατα κορον και χωρις καμια αμφιβολια αλλα και χωρις να υπαρχει το παραμικρο στοιχειο, υπαρχει τεραστια αποσταση.
τρωμε τα σωθικα του ΠΑΟΚ με αυτες τις σιχαμερες θεωριες.αν ημουν εγω ο προεδρος και ειχα δωσει 1.6 μυρια (αν χωραει στο μυαλο κανενος μας αυτο το νουμερο) θα τον ειχα κρεμασει αν μου παρουσιαζε αυτο την εικονα.αν και εφοσον ειχαμε μιλησει για αμεσα αποτελεσματα.
δεν ξερω τι θα παρουσιαζε ο στεφενς στο μελλον.και ργω σε αυτο ηλπιζα και ελεγα να μη φυγει.αλλα σε ελπιδες στηριζα τη στηριξη.οχι σε κατι χειροπιαστο.η αληθεια ειναι πως οτι ειδαμε ως τωρα ηταν αθλιο.και δε μπορει να φταινε οι παικτες πιο πολυ απο αυτον.
ο στεφενς μπορει να ειναι προπονηταρα αλλα οχι για μια ομαδα που δεν εχει την πολυτελεια του χρονου.μια ομαδα με τοση πιεση.
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Eιναι τερμα λαθος αυτη η αποφαση...γνωμη μου αλλα ετσι μεγαλη ομαδα δεν θα κανεις ποτε! Με αποφασεις τετοιου ειδους το μονο που κανεις ειναι να φτιαχνεις μια ομαδα απο κακομαθημενα παιδακια που θα διωχνουν προπονητες οταν κατι δεν τους παει καλα!
Διστυχώς αυτό βλέπω να γίνεται!!!!Sick Bastard έγραψε:Καλά θα χει μεγάλη πλάκα να πάρει και τυπικά ο γαύρος πρωτάθλημα μέσα στη Τούμπα.
Εγώ θέλω ο Ken να μου πει την άποψή του και να την τεκμηριώσει, γιατί εγώ δεν καταλαβάινω!!!!sourmenetes έγραψε:για πλάκα θα τους πιάσουμε και σοβαρολογω..nikolasf έγραψε:Καλά αν πιάσουμε τους στόχους με Γ.Χ. πιστεύετε ότι έφτεγε ο προπονητής ή οι πάικτες;;;;;;
Αρχής γενομεμης από την άλλη βδομάδα με άνετο άσσο και πάθος περίσσιο..
με νοιαζει νικολα να πιασουμε τους στοχους.οχι με ποιον και απο ποιους.nikolasf έγραψε:Φίλε Κεν σέ παρακαλώ απάντησε στην ερώτησή μου!!!!!!!
ειμαστε ΠΑΟΚ και δε νοειται να τα εχουμε για πρωτη φορα ολα και να ειμαστε τοο αθλιοι.και αν πιασουμε τους στοχους επειδη θα αρχισουμε να αποδιδουμε ορθολογικο ποδοσφαιρο ειναι γιατι εγινε ομαδικη προσπαθεια σωστη που ως τωρα δε γινοταν με το ακαταπαυστο ροτεισον και τις συνεχεις αλλαγες συστηματων.
πιο πολυ για νοοτροπια ολοκληρωτικου ποδοσφαιρου εμοιαζε αυτο που εκανε ο στεφενς χωρις μαλιστα να εχεις τους αναλογους παικτες για αυτο.και δεν εδειξε να εχει διαθεση να προσαρμοστει στις αναγκες αμεσων αποτελεσματων που απο οτι φαινεται ηθελε ο ιδιοκτητης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 03 Μαρ 2014, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μας δουλεύουνε μέσα στα μούτρα μας.... Όλοι αυτοί είναι στο απύροβλητο δηλαδή??
Ό,τι θέλουνε κάνουνε στον ΠΑΟΚ που αγαπάει τόσα εκατομμύρια κόσμος!? Τσιφλίκι τους είναι η ομάδα?????
Αηδιάσαμε όλοι σήμερα με αυτό που κάνουνε.
Ό,τι θέλουνε κάνουνε στον ΠΑΟΚ που αγαπάει τόσα εκατομμύρια κόσμος!? Τσιφλίκι τους είναι η ομάδα?????
Αηδιάσαμε όλοι σήμερα με αυτό που κάνουνε.
Huub thanks for trying to teach football the retards, all the best to you and your family, Kafiristan won.
Αθλιοι της ΠΑΕ, εκανα την καρδια μου πετρα με τις ντροπες σας στον Μπολονι, αλλα δεν την ξαναπαθαινω τωρα, ειμαι 45 χρονων και εχω δυο παιδια να μεγαλωσω, δεν θα με στειλετε με ανακοπη κι εμενα.
Over and out.
Αθλιοι της ΠΑΕ, εκανα την καρδια μου πετρα με τις ντροπες σας στον Μπολονι, αλλα δεν την ξαναπαθαινω τωρα, ειμαι 45 χρονων και εχω δυο παιδια να μεγαλωσω, δεν θα με στειλετε με ανακοπη κι εμενα.
Over and out.
Και μπορεί να το πετύχει αυτό ο ΓΧ Ken;;; Σαβαρά ρωτάω!!!
Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνει ο Στέφενς ως το καλοκαίρι και να έρθει μετά ο Σάντος που ξέρει να χειριστεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Πολλοί μπορεί να θέλετε 25 Ισπανούς ή Γερμανούς στην ομάδα και κανένα Έλληνα. Οι κανόνες της Ουέφα όμως επιβάλλουν 8 Έλληνες στην 25άδα για Ευρώπη, και 4 απο τα φυτώριά μας. Αυτός είνια ακόμη ένας λόγος που πήραμε Σάλπι πίσω και Φωτάκη τότε. ΌΛΟΙ οι προπονητές έχουν δηλώσει σε όποια ομάδα και αν πήγαν ότι το 50% του ρόστερ πρέπει να είναι από παίκτες της ίδιας χώρας ώστε η ομάδα να πάρει ταυτότητα και να αποδώσει σε συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που αυτοί καλύτερα γνωρίζουν. Οι δικοί μας Έλληνες είναι διεθνείς και μάλιστα μουντιαλικοί. Αν δε μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε πρέπει να βρούμε έναν που μπορεί. Ο Σάντος είναι πολύ φιλόδοξος 'ανθρωπος παρά την ηλικία του. Οργάνωσε τις ακαδημίες στον ΠΑΟΚ, και έφτιαξε 10 ετή πλάνο στην εθνική ώστε κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο με σφραγίδα - brand. Όπως λέμε πχ Γερμανικό ποδόσφαιρο, Ιταλικό. Έχει αφήσει πλάνο ακόμη για αυτό. Αυτό και μόνο δείχνει όραμα και έργο. Είναι πραγματα που δήλωσε και ο ίδιος, αλλά και οι βοηθοί του στην εθνική, που όλοι τον θαυμάζουν. Μην σας φαίνεται περίεργο που το "παρεάκι" κόβει φλέβες για πάρτη του. Όλοι από αυτόν μαθαίνουν μπάλα. Μήπως ο λόγος που το 100% των ατόμων που συνεργάστηκαν μαζί του τον γουστάρει είναι μία σύμπτωση? Φίλους έχει σε Πόρτο, Μπεμφίκα, Λισαβώνα, Αεκ, ΠΑΟΚ, Εθνική και με άπειρους ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Είναι τυχαίο?
Πάντως το ενδεδειγμένο ήταν να φύγει το καλοκαίρι και δε φταίνε ούτε οι ΑΡΔ ούτε εμείς που τον στηρίξαμε όσο κανένα άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΓΧ δε θέλει να πάρει το πόστο για 3 μηνες και όλο το κόστος που συνεπάγεται. Ο Σαββίδης τον έδιωξε γιατί είναι απλά τα πράγματα: 0 αποτέλεσμα. Μηδέν. Ο Δώνης μάζεψε 63 πόντους και από αυτή τη διαφορά βγήκαμε 1οι στα πλέι οφ. Να θυμήσω ότι στα πλέι οφ βγήκαμε 2οι, και το μπόνους βαθμών του πρωταθλήματος μας έδωσε τη θέση. Μισητός ο ΓΔ, αλλά βάσει αποτελεσμάτων τα πήγε καλύτερα με χειρότερο ρόστερ και είχε όλους εμάς να θέλουμε μέχρι και να τον λιντζάρουμε.
Αφού έγινε αυτό που έγινε τώρα, ας στηρίξουμε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η καλύτερη λύση μέχρι το καλοκαίρι είναι σαφώς ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά είναι πολύ άδικο για αυτόν. Μετά από αυτόν ο Γεωργιάδης με τον Λόκχοφ, που ξέρουν την ομάδα. Πήγε χαμένη μια χρονιά και είμαι προβληματισμένος.. Αν τυχόν δε μπορέσουν το καλοκαίρι να φέρουν το Σάντος, πλέον θα ξέρω ότι δεν έχουμε πλάνο, άρα και μέλλον.
Πάντως το ενδεδειγμένο ήταν να φύγει το καλοκαίρι και δε φταίνε ούτε οι ΑΡΔ ούτε εμείς που τον στηρίξαμε όσο κανένα άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΓΧ δε θέλει να πάρει το πόστο για 3 μηνες και όλο το κόστος που συνεπάγεται. Ο Σαββίδης τον έδιωξε γιατί είναι απλά τα πράγματα: 0 αποτέλεσμα. Μηδέν. Ο Δώνης μάζεψε 63 πόντους και από αυτή τη διαφορά βγήκαμε 1οι στα πλέι οφ. Να θυμήσω ότι στα πλέι οφ βγήκαμε 2οι, και το μπόνους βαθμών του πρωταθλήματος μας έδωσε τη θέση. Μισητός ο ΓΔ, αλλά βάσει αποτελεσμάτων τα πήγε καλύτερα με χειρότερο ρόστερ και είχε όλους εμάς να θέλουμε μέχρι και να τον λιντζάρουμε.
Αφού έγινε αυτό που έγινε τώρα, ας στηρίξουμε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η καλύτερη λύση μέχρι το καλοκαίρι είναι σαφώς ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά είναι πολύ άδικο για αυτόν. Μετά από αυτόν ο Γεωργιάδης με τον Λόκχοφ, που ξέρουν την ομάδα. Πήγε χαμένη μια χρονιά και είμαι προβληματισμένος.. Αν τυχόν δε μπορέσουν το καλοκαίρι να φέρουν το Σάντος, πλέον θα ξέρω ότι δεν έχουμε πλάνο, άρα και μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 03 Μαρ 2014, 00:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και ο Σίσυφος σπρώχνει ξανα τον βράχο στην κορυφή του λόφου. ..
- kataramenos5
Αυτα που λες τα είπα κι εγώ το καλοκαίρι μετά το Μπόλονι και παρα την πίκρα μου ξαναπήρα διαρκείας."Τι νοημα εχει αφου παλι τα ιδια θα κάνουν" " μου λεγε καποιος απο δω μέσα που σεβομαι τη γνώμη του .Και φυσικα δικαιώθηκε.Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιες καταστάσεις πλέον, κι απ τη στιγμή που δε μπορω να αλλάξω την κατάσταση και να διώξω τις βδέλες καλύτερα να την κάνω.capern έγραψε:Αν και μου φαινόταν πιο βαρύς το τελευταίο διάστημα, νόμιζα ότι θα παρέμενα στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
όχι φίλε, αυτό που αγαπάς και σ'αγαπά, δεν το αφήνεις σε όποιον πιστεύεις ότι δεν το αγαπάΔε γουστάρω να ξαναβρεθώ στον ίδιο χώρο μ αυτούς οπότε Τούμπα τέλος.
όλοι ξέραμε ότι ο Huub θα έμενε το πολύ 2-3 χρόνια, τελικά δεν έκλεισε ούτε season. Τα καλύτερα έρχονται.
- Ekatnetworkltd
Καμία πλάκα φίλε μου Sick Bastard,θα τους πατήσουμε στο λαιμό!το ξεγύμνωμα του καρνάβαλου ξεκίνησε σήμερα θα συνεχιστή στο Ολντ Τράφορντ και θα τελειώση στην τούμπα!Και θα σου πω εγώ μετά τι όργανα θα αρχίσουνε μετά για τον Gay!Και αν τους αποκλείσουμε και στο κύπελο θα γίνει αναστροφή κλίματος κατά του gay!Τώρα όλα αρχίζουν,και θα πέσει πολύ γέλιο!Sick Bastard έγραψε:Καλά θα χει μεγάλη πλάκα να πάρει και τυπικά ο γαύρος πρωτάθλημα μέσα στη Τούμπα.
δεν ξερω ρε νικολα μακαρι να ηξερα.αν το προβλημα της αθλιας εικονας ηταν ψυχολογικο μπορει και να τα καταφερει.αν το προβλημα ειναι οτι οι παικτες ειναι καημενοι δεν θα το καταφερει.
η ουσια ειναι οτι δεν υπηρξε ομαδα στην οποια να αποδειξαμε οτι ειμαστε φαβορι.σε ολες παιζαμε σαν μικροτερη ομαδα.
μεχρι τωρα δεν τα καταφερε ο στεφενς τι να κανουμε.μπορει στο μελλον να εκανε παπαδες.το πιστευω οτι μπορει.αλλα ο αλλος χωνει εναν σκασμο εκατομμυρια.δεν μπορει να χανεις απο τον πιτσο και τα τριτα του γαυρου.εγω σου λεω γραμμα με πολωνιο στο σπιτι θα του ειχα στειλει.και μερικους παικτες γατια θα τους τσιμεντωνα στο σειχ σου.
υγ.και ξεκολληστε με το γ@μημενο το μπολονι τοσα χρονια.ενας απατεωνας και μισος ηταν και το αποδεικνυει η πορεια του τα τελευται δεκα χρονια.ελεος πια με τις θεωριας ελεος.δε σιχαθηκατε να τις αναπαραγετε χωρις να μπορειτε να τις αποδειξετε.φτανει με τον αλληλοσπαραγμο.ΠΑΟΚ ρε μ@λακες.λαμψη το καταντησατε.
η ουσια ειναι οτι δεν υπηρξε ομαδα στην οποια να αποδειξαμε οτι ειμαστε φαβορι.σε ολες παιζαμε σαν μικροτερη ομαδα.
μεχρι τωρα δεν τα καταφερε ο στεφενς τι να κανουμε.μπορει στο μελλον να εκανε παπαδες.το πιστευω οτι μπορει.αλλα ο αλλος χωνει εναν σκασμο εκατομμυρια.δεν μπορει να χανεις απο τον πιτσο και τα τριτα του γαυρου.εγω σου λεω γραμμα με πολωνιο στο σπιτι θα του ειχα στειλει.και μερικους παικτες γατια θα τους τσιμεντωνα στο σειχ σου.
υγ.και ξεκολληστε με το γ@μημενο το μπολονι τοσα χρονια.ενας απατεωνας και μισος ηταν και το αποδεικνυει η πορεια του τα τελευται δεκα χρονια.ελεος πια με τις θεωριας ελεος.δε σιχαθηκατε να τις αναπαραγετε χωρις να μπορειτε να τις αποδειξετε.φτανει με τον αλληλοσπαραγμο.ΠΑΟΚ ρε μ@λακες.λαμψη το καταντησατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 03 Μαρ 2014, 00:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πόσο δίκιο έχεις ρε αδερφέ !!!Tetradje έγραψε:Και ο Σίσυφος σπρώχνει ξανα τον βράχο στην κορυφή του λόφου. ..