28.Κώστας Κατσουράνης
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Γιατί τα βάζετε με τον Κατσουράνη πλέον δεν το καταλαβαίνω; Παρά τα άπειρα λάθη του, παρά τη παραφιλολογία περί Εθνικής, παρά τις φήμες ότι θέλει να φάει τον Χουμπ, εκείνος τον έχει βασικό και αναντικατάστατο. Όλοι βγαίνουν από την ενδεκάδα εκτός από αυτόν. Σας κολλάει; Εμένα ΟΧΙ!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
Μ'ηπως γιατί ο Βορειοευρωπάιος προπονητής δεν αντιλαμβάνεται την κουτοπονηριά και το πισομαχαίρωμα ;;;;potamda έγραψε:Γιατί τα βάζετε με τον Κατσουράνη πλέον δεν το καταλαβαίνω; Παρά τα άπειρα λάθη του, παρά τη παραφιλολογία περί Εθνικής, παρά τις φήμες ότι θέλει να φάει τον Χουμπ, εκείνος τον έχει βασικό και αναντικατάστατο. Όλοι βγαίνουν από την ενδεκάδα εκτός από αυτόν. Σας κολλάει; Εμένα ΟΧΙ!!!
Ο Κίτσιου γιατί έγινε έξαλλος σήμερα με τον Κατσουράνη στην φάση του γκολ? Και φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις, ότι δεν "βγάζει γλώσσα" εύκολα κάποιο 20χρονο "τσουτσέκι" στην "παλιοσειρά" και αρχηγό της ομάδας...potamda έγραψε:Γιατί τα βάζετε με τον Κατσουράνη πλέον δεν το καταλαβαίνω; Παρά τα άπειρα λάθη του, παρά τη παραφιλολογία περί Εθνικής, παρά τις φήμες ότι θέλει να φάει τον Χουμπ, εκείνος τον έχει βασικό και αναντικατάστατο. Όλοι βγαίνουν από την ενδεκάδα εκτός από αυτόν. Σας κολλάει; Εμένα ΟΧΙ!!!
- john4serres
-
Τωρα που ειπε κι ο Φερναντος οτι ειναι ο μονος σιγουρος για μπραζιλ, παει, το χασαμε το κορμι πατριωτη.
Οτι και να σου σουρει ο κοσμος απο δω και περα δικιο θα χει. Ανυπαρκτος εισαι στα δυσκολα..
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι και να σου σουρει ο κοσμος απο δω και περα δικιο θα χει. Ανυπαρκτος εισαι στα δυσκολα..
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
τι ???
μουντιαλ θελει ???
εκτος αποστολης για τα επομενα παιχνιδια να δουμε τι θα αλλαξει στο μυαλουδακι του
μουντιαλ θελει ???
εκτος αποστολης για τα επομενα παιχνιδια να δουμε τι θα αλλαξει στο μυαλουδακι του
Odi δεν το περιμενα απο εσενα...
Ξερεις πολυ καλα τους κανονες.
Στην επομενη θα πεσει μπαν.
Μπορει να εχεις και δικιο αλλα δεν ειναι τροπος.
sourmenetes
Sourme δίκιο έχεις και εγώ ξέφυγα,αλλά κάποια πράγματα είναι εμφανή σε όλο τον κόσμο..Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο,άλλωστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για εμένα προσωπικά τελείωσε.
Ξερεις πολυ καλα τους κανονες.
Στην επομενη θα πεσει μπαν.
Μπορει να εχεις και δικιο αλλα δεν ειναι τροπος.
sourmenetes
Sourme δίκιο έχεις και εγώ ξέφυγα,αλλά κάποια πράγματα είναι εμφανή σε όλο τον κόσμο..Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο,άλλωστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για εμένα προσωπικά τελείωσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Δευ 03 Μαρ 2014, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τουλάχιστον 10 λάθη γελοία.Τουλάχιστον 10 γελοίες λάθος πάσες.potamda έγραψε:Γιατί τα βάζετε με τον Κατσουράνη πλέον δεν το καταλαβαίνω; Παρά τα άπειρα λάθη του, παρά τη παραφιλολογία περί Εθνικής, παρά τις φήμες ότι θέλει να φάει τον Χουμπ, εκείνος τον έχει βασικό και αναντικατάστατο. Όλοι βγαίνουν από την ενδεκάδα εκτός από αυτόν. Σας κολλάει; Εμένα ΟΧΙ!!!
Στο δεύτερο γκολ κάθεται και κοιτάει και κρεμάει Γλύκο και Κίτσιου.Έλεος πια.Μπαμ κάνει.
- ace79grpaok
Μονο με μπλουζάκι i hate hub δεν βγήκε ,άντε αγόρι μου στην ΑΕΚ να ηρεμησουμε
- abc_o_ karpouzas