Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Κριμα....
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάνω μια ερώτηση;
Ο "επίσημος" κόσμος του ΠΑΟΚ, οι σύνδεσμοι δηλαδή, είναι αμέτοχοι μπροστά σε αυτό το θέμα;
Δεν έχουμε λόγο δηλαδή στο τι γίνεται στην ομάδα;
Δεν θεωρείτε ότι πρέπει να γίνουν πολλές συσκέψεις και να τηρήσουν μια στάση απέναντι στο θέμα και οι σύνδεσμοι;
Ο Ιβάν να μυρίσει τα δάχτυλα του πρέπει ή να κάτσει να διαβάσει paokmania για να δει τι πιστεύει και ο κόσμος που είναι ο μόνος ειλικρινής σύμμαχος του στο εγχείρημα της ομάδας; Από τους αρδ και την διοίκηση περιμένουμε μόνο να δρομολογούν εξελίξεις;
Γιατί ρε παιδιά ούτε μια ανακοίνωση;
Δε νομίζω να είμαστε ΤΟΣΟ διχασμένοι για τον Στέφενς που δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μια ανακοίνωση.
Πέρσι με τον γδ ήταν ξεκάθαρο ας πούμε ότι ΔΕΝ τον θέλουμε βρε αδερφέ, πως να γίνει δηλαδή; Και πάλι του έδωσε πολύ χρόνο.
Ο "επίσημος" κόσμος του ΠΑΟΚ, οι σύνδεσμοι δηλαδή, είναι αμέτοχοι μπροστά σε αυτό το θέμα;
Δεν έχουμε λόγο δηλαδή στο τι γίνεται στην ομάδα;
Δεν θεωρείτε ότι πρέπει να γίνουν πολλές συσκέψεις και να τηρήσουν μια στάση απέναντι στο θέμα και οι σύνδεσμοι;
Ο Ιβάν να μυρίσει τα δάχτυλα του πρέπει ή να κάτσει να διαβάσει paokmania για να δει τι πιστεύει και ο κόσμος που είναι ο μόνος ειλικρινής σύμμαχος του στο εγχείρημα της ομάδας; Από τους αρδ και την διοίκηση περιμένουμε μόνο να δρομολογούν εξελίξεις;
Γιατί ρε παιδιά ούτε μια ανακοίνωση;
Δε νομίζω να είμαστε ΤΟΣΟ διχασμένοι για τον Στέφενς που δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μια ανακοίνωση.
Πέρσι με τον γδ ήταν ξεκάθαρο ας πούμε ότι ΔΕΝ τον θέλουμε βρε αδερφέ, πως να γίνει δηλαδή; Και πάλι του έδωσε πολύ χρόνο.
ΑΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΥΓΗΘΕΙΤΑΙ!!!!
ΙΒΑΝ ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΞΟΥΝ!!!!!
ΚΡΙΜΑ ΠΑΟΚ ΚΡΙΜΑ!!!
ΑΝΤΙΟΣ
ΕΥΤΥΧΩς ΕΦΥΓΕΣ OLIVARES
ΙΒΑΝ ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΞΟΥΝ!!!!!
ΚΡΙΜΑ ΠΑΟΚ ΚΡΙΜΑ!!!
ΑΝΤΙΟΣ
ΕΥΤΥΧΩς ΕΦΥΓΕΣ OLIVARES
- ace79grpaok
Τέλος ο χουμπ τον φαγανε οι κατσουρ και σια με γαυρο θα πετάει η ομάδα με όλο το παρέακι μέσα μέχρι που θα φωνάξουν και τον τζι όλη πισω
Odi έγραψε:Τον έφαγαν κ αυτόν.Ζήτω οι κλίκες,ζήτω το παρεάκι.
Πες μας τις κλικες...Ποιοι θελουν τον Χουμπ εκτος ΠΑΟΚ;Αυτη η συνομοσιολογία μας έχει φάει.Λες και αυτο που βλέπαμε στο γήπεδο ήταν θετικό.
- charlie_pace
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.
Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.
Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.
http://www.paokfc.gr/news-el/lysi-syner ... b-stevens/
Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.
Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.
http://www.paokfc.gr/news-el/lysi-syner ... b-stevens/
-
- john4serres
Καλη συνεχεια Χουμπ , εκανες λαθη αλλα αδικα σε εδιωξαν.
Τον ιδιο δρομο πρεπει να παρουν οι ΖΖ
( ΟΥΣΤ ΡΕ Μ**ΝΙΑ )
Τον ιδιο δρομο πρεπει να παρουν οι ΖΖ
( ΟΥΣΤ ΡΕ Μ**ΝΙΑ )
zizu10 έγραψε:Odi έγραψε:Τον έφαγαν κ αυτόν.Ζήτω οι κλίκες,ζήτω το παρεάκι.
Πες μας τις κλικες...Ποιοι θελουν τον Χουμπ εκτος ΠΑΟΚ;Αυτη η συνομοσιολογία μας έχει φάει.Λες και αυτο που βλέπαμε στο γήπεδο ήταν θετικό.
Δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να δεις τα αυτονόητα.Όποιος είδε το ματς σήμερα,κατάλαβε πολλά.Το ότι εσύ επιλέγεις να κλείνεις τα μάτια δεν μου λέει κάτι.
Πέρυσι το φιλαράκι τους τον Δώνη τον κράτησαν μέχρι τον ημιτελικό και τον αποκλεισμό από το χωριό και του έβγαζαν βιντεάκια με αυτοματισμούς ανάπτυξης.Και φέτος διώχνουν τον Στέφενς.Μόνο αυτό σκέψου.
- trel@menos
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΑΚΙ.
ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Το χοτάρι είναι ο καθρεφτης κι ο κριτής του προπονητη και σε αυτό απέτυχε.Σε όλα τα μεγάλα ματς (περαν της βαζελας στην Τούμπα) δεν είδαμε τίποτα.Πέρασαν 8 μήνες και δεν είδαμε πλάνο.Όταν αυτοι που έχεις δεν μπορούν να σου δώσουν αυτο που θέλεις προσαρμόζεσαι.Αυτο κάνουν οι μεγάλοι προπονητές.Ο Αντσελότι στην αρχη της χρονιάς προσπάθησε να παίξει 4-4-2 και μέχρι τον Οκτώβριο η Ρεαλ σερνόταν μέχρι πυο άλλαξε σύστημα γιατι οι παίχτες ΔΕΝ μπορουσαν σε αυτο και είδαμε τα αποτελεσματα.Πρέπει να είσαι ευέλικτος αν θες να λεγεσαι μεγάλος προπονητης.Σε πιστεψα όσο τίποτα δυστυχως με απογοητευσες κι ας μου έλεγαν απο Γερμανια μερια οτι τα τελευταια χρόναι είχες πάρει την κάτω βόλτα.
ΝΤΡΟΠΗ<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Σας εχω σιχαθει πλεον στην παε.......αυριο αναμενουμε τα επιχειρηματα απο τ ους αυλικους..ατε γεια...απαξιωση θα ππετυχετε μονο.....
Σας εχω σιχαθει πλεον στην παε.......αυριο αναμενουμε τα επιχειρηματα απο τ ους αυλικους..ατε γεια...απαξιωση θα ππετυχετε μονο.....