Δεν θα το εκανα ποτε αυτο.Ελπιζω αυτος που με ενημερωσε να το εκανε και να ειναι ολα οκ.astnord έγραψε:Ελπίζω να κάνεις κακόγουστο χιούμορ
ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- potamda
- Bet Guru 2023
Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά! Ο Θεός να τον αναπαύσει! Κλαίω κι ας μην τον ξέρω προσωπικά!
Δεν έχει νόημα τίποτα άλλο σήμερα... Μήπως πρέπει να σταματήσουν τα υπόλοιπα σχόλια;
Δεν έχει νόημα τίποτα άλλο σήμερα... Μήπως πρέπει να σταματήσουν τα υπόλοιπα σχόλια;
- navigator11
Απείρως πιο σημαντικό απ'την κάθε ποδοσφαιρική αυτοκτονία.Ειλικρινά εύχομαι να μην αληθεύει.
Τελικα τι ειμαστε;
Οντοτητες...
Δεν αντεξε μαλλον το θεαμα...τι να πω...πηγε να βρει τα αδερφια μας εκει ψηλα...μηπως εχει καλυτερη θεα για αναλυσεις αγωνων;
δεν ξερω τι να πω...και λεω βλακειες...
συλλυπητηρια στους οικειους του πραγματικα μου κοπηκε η ορεξη τωρα και ας μην τον ηξερα...
Οντοτητες...
Δεν αντεξε μαλλον το θεαμα...τι να πω...πηγε να βρει τα αδερφια μας εκει ψηλα...μηπως εχει καλυτερη θεα για αναλυσεις αγωνων;
δεν ξερω τι να πω...και λεω βλακειες...
συλλυπητηρια στους οικειους του πραγματικα μου κοπηκε η ορεξη τωρα και ας μην τον ηξερα...
μοντς αν ειναι αληθεια καντε ενα αφιερωμα το φορουμ μεγαλωσε μαζι του αλλωστε και πρεπει να τον τιμησουμε...απλα επιβεβαιωστε το καποιος εγκυρα η διαψευστε το
Το οποιο αποτελεσμα αγωνα ο οποιοσδηποτε τιτλος περναει σε δευτερη μοιρα.
Ο olivares ηταν ,χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν απο τους αρθογραφους που εχουν περασει απο την πρωτη μερα που ανοιξαμε το site,μακραν η καλυτερη πενα.Φυσικα δεν μπορω να μην αναφερω οτι ηταν πανω απ ολα φιλος και αδερφος με ολους οσους τον ξεραμε.Φιλοξενος και ευγενικοτατος.
Δεν εχω λογια.
αυτο γραφτηκε στο fb του
Φιλοι, φιλαθλοι και συνεργάτες του Κωστα σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στην εκκλησια του προφήτη Ηλια στην Αγ. Παρασκευή στις 16:00.
Ο olivares ηταν ,χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν απο τους αρθογραφους που εχουν περασει απο την πρωτη μερα που ανοιξαμε το site,μακραν η καλυτερη πενα.Φυσικα δεν μπορω να μην αναφερω οτι ηταν πανω απ ολα φιλος και αδερφος με ολους οσους τον ξεραμε.Φιλοξενος και ευγενικοτατος.
Δεν εχω λογια.
αυτο γραφτηκε στο fb του
Φιλοι, φιλαθλοι και συνεργάτες του Κωστα σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στην εκκλησια του προφήτη Ηλια στην Αγ. Παρασκευή στις 16:00.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VAGGT την Κυρ 02 Μαρ 2014, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δωστε ρε το φβ να τον τιμησουμε εστω τωρα με συλλυπητηρια
Είστε σίγουροι ρε ή κάνετε πλάκα;;; Είναι κακό!!!!
Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!!!! προχθές διάβαζα τα άρθρα του!!!!
Τί να πω;;;; Συλυπητήρια !!!! Ο θεός να τον αναπάυσει!!!

Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!!!! προχθές διάβαζα τα άρθρα του!!!!
Τί να πω;;;; Συλυπητήρια !!!! Ο θεός να τον αναπάυσει!!!

Τι να πω παντου τριγυρω ασχημα νεα και καπου εκει ολα τα αλλα χανουν οποια αξια μπορει να εχουν...Καλο ταξιδι 

-
Πραγματικά,όλα τα άλλα περνάν σε δεύτερη μοίρα . Προσωπικά δεν τον ήξερα αλλά έπαθα σοκ στο άκουσμα της είδησης. Τον παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή που έγραφε στο φόρουμ και όταν δεν το έκανε ξενέρωνα . Θα ήθελα από τα παιδιά που τον ξέρουν να μας πουν ποιος ήταν τελικά ο ολιβαρες. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Πουτανα ζωή.. Καλά να είναι.....
Δυστυχώς η φήμη έγινε είδηση...Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στην εκκλησια του προφήτη Ηλια στην Αγ. Παρασκευή στις 16:00.
- efthimis_paok
https://www.facebook.com/kostas.koronidis?fref=tsche4 έγραψε:δωστε ρε το φβ να τον τιμησουμε εστω τωρα με συλλυπητηρια
teacher έγραψε:https://www.facebook.com/kostas.koronidis?fref=tsche4 έγραψε:δωστε ρε το φβ να τον τιμησουμε εστω τωρα με συλλυπητηρια
ευχαριστω αδερφια γραψτε ολοι δυο λογια απο σεβασμο