Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Parolos »

Θα πω κάποια πράγματα στα πρόχειρα και λίγο οφτοπικ..
Αγαπηστε την ομάδα για τα 4 αυτά γράμματα.. βάλτε την σε μία θέση στην καρδιά σας που δε θα επικοινωνεί με αλλα πράγματα στη ζωή σας..
Τυχαίνει να πρέπει να μείνω στην πατρίδα για όλη την άνοιξη κι ίσως για πολύ περισσότερο,και είναι η πρώτη μου φορά μετά από 8 χρόνια , που θα πρέπει να κάτσω κάπου μακριά από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.. νιώθω ότι κάπως απομακρυνομαι αλλά δεν είναι έτσι.. Η φωνή μου είναι εκεί όπως την έδινα 8 χρόνια τώρα..
Ομολογώ μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα πόσο δεμένος ήμουν με αυτό το γήπεδο και δε μπορούσα να νιώσω τη λαχτάρα αυτών που ήταν μακριά..
Σήμερα κατάλαβα απλά ότι δε γίνεται να μείνω μακριά από αυτήν την αρρώστια που λέγεται ΠΑΟΚ, και δεν υπάρχει άλλη πόλη για μένα πέρα από τη Θεσσαλονίκη.. Εκεί είναι το σπίτι μου και θα επιστρέψω ελπίζω σύντομα σε αυτό το καρεκλάκι που γράφει Θ4 73. Εις το επανιδείν ΠΑΟΚΑΡΑ !

Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Σου το εύχομαι να επιστρέψεις σύντομα αδερφέ. Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια καμιά πεντακοσαριά χιλιόμετρα μακρυά από την Θεσσαλονίκη, έχω αισθανθεί κι εγώ κατά καιρούς αυτήν την νοσταλγία, αν και από ό,τι κατάλαβα εσύ θα είσαι αρκετά πιο μακρυά σε απόσταση.
Mapogo έγραψε:Αντε να δώ αν θα ανέβει τώρα η φοτό.

[img]http://C:\Files\paokmania.jpg[/img]
Λέοντα, μπορεί να διακρίνεσαι εξ όνυχος ή εκ του Avatar σου, αλλά σίγουρα όχι εκ της εξοικείωσής σου με το διαδίκτυο. :)

Αν κατάλαβα καλά, προσπαθείς να ανεβάσεις φωτογραφία απευθείας από τον σκληρό σου δίσκο, οπότε η λύση είναι να την ανεβάσεις πρώτα στο διαδίκτυο και από εκεί να παραθέσεις link για το ποστ σου. Υπάρχουν αρκετά site που φιλοξενούν δωρεάν φωτογραφίες σου στο διαδίκτυο, νομίζω πως δεν θα δυσκολευτείς να το κάνεις.

ΥΓ. Προτού πατήσεις υποβολή της δημοσίευσής σου, πάτα πρώτα "Προεπισκόπηση", ώστε να δεις αν πράγματι έχει ανέβει η φωτό και να αποτρέψεις τους γέλωτες και των...μυών ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Othin την Κυρ 02 Μαρ 2014, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Inageshack.com, Flickr.com
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Tinypic δεν θέλει και εγγραφή!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@othin @pgetsos @jay trotter ευχαριστώ :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Γι αυτό θα μου λείψουν τα γραπτά του Olivares. Ο Olivares μιλούσε μόνο για τα πράγματα που γνώριζε. Ανέλυε, τεκμηρίωνε και κρατούσε και τις επιφυλάξεις του. Δεν θεωρούσε τον εαυτό του αλάθητο παντογνώστη. Από χθες, το μισό φόρουμ καμώνεται πως γνωρίζει τα πάντα μέσα και έξω από την ομάδα. Γνωρίζουν μέχρι και τις σκέψεις του Ιβάν του Ζήση και δεν ξέρω κι εγώ ποιανού άλλου. Βγάλανε και παρατσούκλι στον Ιβάν. "Ντάλια" λέει. Και δεν έχουν φάει σούτ ακόμη! Βρύζας και Κατσουράνης στην πυρά. Μετά τον Μπόλονι, Άγιος και ο Στέφενς. Αν είναι να βρούμε πάτημα για τα χώσουμε σε Ιβάν, ΖΖ, Κατσούρ και λοιπούς, μέχρι και δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη είμαστε διατεθειμένοι να ασπαστούμε.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Στα πόσα ποστ πρέπει να φτάσει ένα νέο μέλος για να μπορούν τα μυνήματά του να περνάνε χωρίς έλεγχο?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Τα ίδια θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Oli Γιαννιώτη, αν διάβαζες τα άρθρα του θα το ήξερες ήδη!!! :geek: :geek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Olorin.2 έγραψε:Στα πόσα ποστ πρέπει να φτάσει ένα νέο μέλος για να μπορούν τα μυνήματά του να περνάνε χωρίς έλεγχο?
250

Ξεκίνα να μπαίνεις στα Ανέκδοτα να ποστάρεις " :lol: ", να βάζεις + σε posts που συμφωνείς σε όλα τα topics..σε 2-3 μέρες έχεις τελειώσει!
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

RoMaN έγραψε:
Olorin.2 έγραψε:Στα πόσα ποστ πρέπει να φτάσει ένα νέο μέλος για να μπορούν τα μυνήματά του να περνάνε χωρίς έλεγχο?
250

Ξεκίνα να μπαίνεις στα Ανέκδοτα να ποστάρεις " :lol: ", να βάζεις + σε posts που συμφωνείς σε όλα τα topics..σε 2-3 μέρες έχεις τελειώσει!
:lol:

Θα το κάνω διακριτικά, να μη μας πουν και σπάμμερς!
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

guardian4 έγραψε:Οχι αδερφε, απλα μεχρι να φτασεις τα 250 πρεπει να εγκρινονται απο τους υπευθηνους
Ευχαριστώ φίλε. Πιστεύω πάντως ότι τα 250 είναι πάρα πολλά για εμένα που γράφω ένα κάθε δύο ημέρες κατα μ.ο. και θέλω να γράφω όταν εχω να πω κάτι και όχι απλά για να γράφω.Τέλος πάντων θα το υποστούμε
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

nikolasf έγραψε:Τα ίδια θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Oli Γιαννιώτη, αν διάβαζες τα άρθρα του θα το ήξερες ήδη!!! :geek: :geek: :ugeek:
Εγώ από τον Olivares διάβαζα αγωνιστικές αναλύσεις και κριτικές υποψηφίων παικτών/προπονητών. Θα μιλούσε ο Olivares για Ντάλιες και παρεάκια;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Για τις γν'ωσεις και την Νοοτροπία του Ιβαν περι ποδοσφάιρου όμως μιλούσε τεκμηριωμένα!!! Μάλλον επιφανειακά διάβαζες!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

nikolasf έγραψε:αν διάβαζες τα άρθρα του θα το ήξερες ήδη!!! :geek: :geek: :ugeek:
nikolasf έγραψε:Μάλλον επιφανειακά διάβαζες!
Τη 1 φορά έγραψες ότι δεν τον διάβαζα καθόλου, τη 2η ότι τον διάβαζα επιφανειακά. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να διαβάζω με προσοχή εσένα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Νά σαι καλά!
Δεν είμαι Oli στις γνώσεις, προσπαθώ όμως όσο μπορώ να ανλύω τα πράγματα και να μην είμαι δογματικός!!! Προσπαθώ!!!
Η μόνη μου φυλοδοξία είναι το καλύτερο δυνατόν για τον ΠΑΟΚ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”