Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η τέχνη είναι διαχρονική. Γι αυτό κι αν δεις την περίφημη "Γκερνίκα" (κατά άλλους Γκουέρνικα), θα αγνοήσεις ότι δημιουργήθηκε το 1937.
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ θυμήθηκα την "Εμμανουέλα στο διάστημα" και συγκινήθηκα. Μα πόσο απίστευτα όμορφη ήταν ρε παιδιά η Krista Allen;
Χαχαχαχαχαχα. Συγκινηθηκα λεει...
Ισχυει παντως...
- ΑποστόληςΑ
Εμένα προσωπικά μ'αρέσει η λευκή φανέλα μαύρα σορτς και άσπρες κάλτσες αλλά Derby County του Brian Clough πρωταθλήτρια του 72', χρονιά που πήραμε και το πρώτο μας τίτλο. Γενικά θα πω κάτι απο αίσθηση ή μεταφυσικής φάσης δε ξέρω...η ασπρόμαυρη είναι λίγο βαριά, δε ξέρω γιατί μπορεί γιατί είναι αντίθετα χρώματα...Κάτι τρέχει σίγουρα, και η Newcastle το ίδιο, δε μπορεί να σταυρώσει τίτλο. Με την λευκή παίζουμε με μεγαλύτερη άνεση νομίζω...
http://dspace.dial.pipex.com/bob.dunning/derby.htm
ΥΓ Εμμανουέλα μιλάμε έβαψε πολλούς τοίχους
http://dspace.dial.pipex.com/bob.dunning/derby.htm
ΥΓ Εμμανουέλα μιλάμε έβαψε πολλούς τοίχους
- Dinos_Liverpool
- pirate_salonica
Πιο ξέθαμα πεθαίνεις... Αλλά Ιούλιο-Αύγουστο,αν ακούσετε αλλάζουμε ριγέ φανέλα θυμηθείτε αυτό το ποστ...

Προσωπική γνώμη... αν εξαιρέσεις τη λίγδα εκεί δίπλα από το δικέφαλο... σσσωραίοι που θά'λεγε κι ο Τζαβέλλας.

Προσωπική γνώμη... αν εξαιρέσεις τη λίγδα εκεί δίπλα από το δικέφαλο... σσσωραίοι που θά'λεγε κι ο Τζαβέλλας.
Έχεις πληροφορίες pirate?
ΟΚ, ωραία καιρός να δούμε πιο λεπτές ρίγες αλλά το στυλ της δεν αλλάζει και πολύ.
Και μιας που ξεθάψαμε τη ριγέ...κάποτε όλοι φορούσαμε ριγέ ή στη χειρότερη ένα κασκόλ.
Τόσο δύσκολο είναι?

ΟΚ, ωραία καιρός να δούμε πιο λεπτές ρίγες αλλά το στυλ της δεν αλλάζει και πολύ.
Και μιας που ξεθάψαμε τη ριγέ...κάποτε όλοι φορούσαμε ριγέ ή στη χειρότερη ένα κασκόλ.
Τόσο δύσκολο είναι?

- pagotatzis
λανθασμένη και πολύ retro η εικόνα του παγωτατζη .Odi έγραψε:Συμφωνώ.Με την ολόασπρη φανέλα σαν παγωτατζήδες είμαστε.

Για την ασημί πρέπει να πούμε ότι είχαμε να χάσουμε αρκετό καιρόόσο την φορούσαν
- ΑποστόληςΑ
- pirate_salonica
To καινούριο (για 14/15) "εργοστασιακό" σχέδιο ριγέ της Nike είναι,το βρήκα στο Google... Αυτά ποτέ δεν αλλάζουν ιδιαίτερα.fossa έγραψε:Έχεις πληροφορίες pirate?
Με βάση τη νέα φανέλα της εθνικής και κάποια από τα νέα σχέδια της Nike όπως έγραψε και ο pirate...

http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... 11vs11-vid
Έτσι πρέπει να συνδυάζονται οι δευτεροτρίτες φανέλες μας. Μαύρη φανέλα-άσπρο σορτς, πορτοκαλί φανέλα-μαύρο σορτς.
Έτσι πρέπει να συνδυάζονται οι δευτεροτρίτες φανέλες μας. Μαύρη φανέλα-άσπρο σορτς, πορτοκαλί φανέλα-μαύρο σορτς.