Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από hasio_john »

Ναι αλλά ΚΑΝΕΙΣ από όλους τους προπονητές μας δεν έκανε τέτοιες αλχημείες με το το στήσιμο της ομάδας! Αυτό το συνεχόμενο μπέρδεμα / ανακάτεμα των παιχτών σε διαφορετικές θέσεις που παίζουν , έχει καταντήσει σπαστικό και το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να ΜΗΝ αφήνει την ομάδα να ρολάρει σωστά! (Μην πω και για τις εμμονές που έχει να χρησιμοποιεί παίχτες που ΔΕΝ αποδίδουν / βλέπε Ολίσε, ή παίχτες που ΔΕΝ έχουν ακόμα εγκλιματιστεί στην ομάδα / βλέπε Μαντούρο) Επίσης αρνητική αίσθηση προκαλούν τα ""παιχνιδάκια"" που κάνει με τον Στοχ (η αλλαγή της αλλαγής ήταν αντιγραφή από τακτικές Αλέφαντου)!! Τέλος ο Σάλπι σε μεγάλα ματς όπως αυτό της Μπενφίκα, θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμα και με ένα πόδι, είναι απλά γελοίο να δικαιολογείτε η απόφαση αυτή λόγω ιωσούλας!! Η εμμονή του προπονητή τον κράτησε πίσω και μόνο αυτή!!
Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στον προπονητή ΔΙΧΩΣ να δεχτούμε ειρωνεία από κάποιους στο φόρουμ! Δεν έχουμε δικαίωμα κριτικής σε ένα φόρουμ? Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά γενικά!! ;)
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Philosopher_23 έγραψε:Αν θέλετε να οχειρωθείτε πίσω από την αλλαγή στον περιπατητή της ομάδας που κοιμάται στο Μαρκίζ κ να φάμε τον κοουτς παώ πάσο...
Αν ο Στοχ κοιμάται στο Μαρκίζ να τον στείλουν πακέτο από εκεί που ήρθε, ή, αν είμαστε πιο προχώ, να αναλάβουμε υποστηρικτική δράση και με ψυχολογική υποστήριξη να τον βοηθήσουμε να σώσει την καριέρα του και να μη τη σπαταλήσει στα ξενυχτάδικα. Πάντως όχι να τον βάζουμε αλλαγή στο 45' και να τον βγάζουμε στο 83' με σκορ 3-0 σε ένα ματς που δεν έχει πλέον ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόημα. Η κίνηση αυτή είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αψυχολόγητη και η προσπάθεια δικαιολόγησής της είναι ενδεικτική της προσπάθειας αγιοποίησης του Στέφενς και καταντάει αστεία. Είπαμε, να τον στηρίξουμε, αλλά δε θα κάνουμε και το άσπρο-μαύρο. Η αλλαγή του Στοχ ήταν τεράστια πατάτα, γιατί δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ να κερδίσει από αυτή, αντιθέτως είχε ΠΟΛΛΑ να χάσει, δηλαδή να χάσει εντελώς τον παίχτη ενόψει πλέι οφ και κυπέλλου. Αν πιστεύει ότι ο Στοχ δε μπορεί να προσφέρει ας τον αφήσει στην άκρη κι ας βάλει τον Πόζογλου μπας και βγάλουμε κάτι, ή όποιον θέλει τέλος πάντων. Δε μπορεί όμως να τον ξευτιλίζει έτσι, ούτε τον Στοχ ούτε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Συγγνωμη ρε παιδια που την πέφτουμε στον κοουτς των μεγάλων επιτυχιών. Αυτόν που έκανε 7 μεταγγραφές Γενάρη για να βρίσκεται μόνο 20 πόντους πίσω απο τον γαυρο.
Εσείς οι δεκα (;) ξέρετε μπάλα, ερμηνεύετε το δεκάλεπτο αγωνιστικο πλάνο ορθά και αγαπάτε τον ΠΑΟΚ. Εγώ εχω άποψη μόνο απ το πληκτρολόγιο και είμαι "ο κλασσικός ο μλκς ο Ελληνας" να 'ούμε.

Δλδ και την μεταγραφή του Γιαννούλη (η έβδομη) ο Στέφενς την έκανε ; έλεος ρε φίλε
Angelheart
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Θα το παρομοιάσω με μία μεταφορά.
Είμαι ένας σεφ κ θέλω να φτιάξω μουσακά. Τα υλικά που μου δίνουν δεν είναι τα καλύτερα αλλά μπορεί να βγει μια παραπλήσια πλευρά του μουσακά. Δεν είναι λογικά να δοκιμάσω τα υλικά (παίχτες) με κάθε τρόπο πολύ πριν από το μεγάλο διαγωνισμό (play off) αφού τώρα είναι δοκιμαστική περίοδος (υπόλοιπο Σούπερ Λιγκ)? Εγώ θα πειραματιζόμουν με κάθε τρόπο ώστε να δω τι μπορώ να φτιάξω ώστε να κρατήσω αυτό που αξίζει κ να πετάξω τη σαπίλα.
Κ αν αυτό σημαίνει να δώσω κ 5 κ 10 ευκαιρίες παραπάνω στο Νίνη η στον Ολίσε να το κάνω.
Δηλαδή μία στο εκατομμύριο (δεν το νομίζω ότι θα γίνει, απλή αναφορά κάνω) να αρχίσει να παίζει μπαλάρα ο Ολίσε ή ο Νίνης δεν θα πρέπει πρώτα να τον τεστάρω αρκετές φορές για να είμαι σίγουρος??

Συμφωνώ σχετικά με τον Στοχ αλλά πολύ πιθανό να μην μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο του για να φύγει κ όλο αυτό που του κάνει ο Στεφενς να είναι κ μια προσπάθεια αφύπνισης. Παιχτικά τα προσόντα του για να παίξει μπάλα είναι τεράστια αλλά από την μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ 2 ματς μετρημένα έπαιξε. 1 με Σάλκε κ 1 με νιονιο....
Κ η διαφορά του με παίχτες της Σούπερ Λιγκ σε προσόντα είναι τεράστια αλλά κ σε μαρμίτα (μιλάμε για 1.8 το χρόνο.....) Θα διαφωνήσω μόνο ότι έστω ότι τον πιστεύει κ λίγο ο Στέφενς κ κάπου θα βρει την αγάπη του για τη μπάλα, του έδωσε την ευκαιρία με Μπενφίκα κ πάλι κ τον θυμάμαι να χάνει τις μπάλες, να παίζει για την πάρτυ του κ να είναι με διαφορά αποκομμένος από την ομάδα...
Ε δεν θα αγανακτήσει μετά να τον βγάλει....
Θυμάμαι μια φορά τον Μούσλι σε ένα ματς πρωταθλήματος να χάνει την μπάλα μόνος του μπροστά κ να βγαίνουν οι αντίπαλοι στην κόντρα κ σκίστηκε έτρεξε πίεσε κ έκοψε σε πλάγιο... Αυτή η αβάντα που έχει ο Στοχ για το γκολ με Σάλκε νομίζω πρέπει να τελειώσει κ να καταλάβουν όλοι τι παίχτη έχουμε στην ομάδα...
Κ που είναι στα ματς, μέχρι στιγμής όπως σωστά λες τρώει τη θέση του πιτσιρικά του Πόζογλου...
black death

Δημοσίευση από black death »

hasio_john έγραψε:Ναι αλλά ΚΑΝΕΙΣ από όλους τους προπονητές μας δεν έκανε τέτοιες αλχημείες με το το στήσιμο της ομάδας! Αυτό το συνεχόμενο μπέρδεμα / ανακάτεμα των παιχτών σε διαφορετικές θέσεις που παίζουν , έχει καταντήσει σπαστικό και το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να ΜΗΝ αφήνει την ομάδα να ρολάρει σωστά! (Μην πω και για τις εμμονές που έχει να χρησιμοποιεί παίχτες που ΔΕΝ αποδίδουν / βλέπε Ολίσε, ή παίχτες που ΔΕΝ έχουν ακόμα εγκλιματιστεί στην ομάδα / βλέπε Μαντούρο)
Ας το ξαναγράψω... Αυτό δεν γινόταν μέχρι να γίνουν μεταγραφές, που τα μόνα πειράματα ήταν στα σέντερ μπακ όπου, με τους τραυματισμούς του Βίτορ, είχε μείνει με τον αστείο Λόπεθ (ώρα είναι να ακούσουμε ότι φταίει ο Στέφενς που απαξίωσε ...κι αυτό το ανέκδοτο) και τον Κατσικά (που πήρε τις ευκαιρίες του). Κατά τ' άλλα το μόνο πράγμα που άλλαζε στην 11άδα ήταν το αν θα παίξει ο Σαλπιγγίδης ή θα μπει δεκάρι (Βούκιτς, Νίνης) στη θέση του. Μάλιστα τότε η κριτική ήταν ότι δεν δίνει ευκαιρίες στους υπερπαίχτες του πάγκου, τύπου Ολίσε, Γεωργιάδη, Σκόνδρα, Νέσιντ.
Τώρα αν κάποιοι περιμένατε με 6 μεταγραφές στα μέσα της σεζόν, να αφήνει όλους τους νέους στον πάγκο για κάνα 2μηνο μέχρι να προσαρμοστούν μέσω προπονήσεων, ή να προσαρμόζονταν δια μαγείας σε 1-2 παιχνίδια, κατανοητό, αλλά να το ξεκαθαρίζετε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Θέμα: Nέος προπονητής

Δημοσίευσηαπό thecubegr » 28 Μάιος 2011 15:35
Αυτοί ειναι προπονητές αν φυσικά θέλουν να ερθουν.
Ολλανδό προπονητή θέλει ο ΠΑΟΚ, παντα τα πηγαινε καλα με ολλανδους προπονητες.

1) Stevens Huub http://en.wikipedia.org/wiki/Huub_Stevens μπορεί να έρθει αν τον πείσουμε ότι θα δουλέψει πλάνο τριετίας. Με αυτόν θα δούμε ομάδα με ψυχή και νεανική.
Θέμα: Γιώργος Δώνης
Δημοσίευσηαπό tad » Τρί Ιαν 29, 2013 12:54 pm

Στο τι θα πρέπει να έρθει έχω επίσης ξεκάθαρη άποψη ...

Πρέπει να έρθει ένας προπονητής Βορειοευρωπαίος με μεγάλη εμπειρία από ποδοσφαιρικά περιβάλλοντα οργανωμένα με υψηλού επιπέδου ακαδημίες ...
Προτιμώ έναν Γερμανό 40-45 ετών με φιλοδοξίες ... ή έναν Ολλανδό ... (που δεν πίνει πολύ) ...
Θέμα: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί Ιουν 04, 2013 11:56 am
Τηρώ δεξά,τηρώ ζερβά, προπονητή δε βλέπω
τηρώ λιγο καλύτερα και βλέπω τον Ντομίνγκο
-Που πας ωρε καλόπαιδο στο άλογο καβάλα?
-Για Σαλονίκη κίνησα να ρθώ στην ΠΑΟΚΑΡΑ,
που χει φιλάθλους παλαβούς και πρόεδρο με χρήμα.
-Ντομίνγκο ακου τι θα πω κι απ τ άλογο κατέβα
Στον ΠΑΟΚ άλλον θέλουνε ,άλλονε περιμένουν .
Θελούν τον Χουμπ τον Ολλανδό τον γερμανοθρεμμένο,
που εχει τα γκέμια πιο σφιχτά,κι οι παίκτες όλοι τρέμουν.

-Μα εγώ μ αυτόν που μίλησα αλλιώς μου ταχε τάξει
Ειπε θα μ έχουν βασιλιά και στα λεφτά εντάξει.
Ζηση θα ρω τον έλεγαν,του ΠΑΟΚ προεδράρα
(γελια)-Ρωτα το Λαζλο να σου πει,που φαγε τη παπάρα.
:roll:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

hasio_john έγραψε:Ναι αλλά ΚΑΝΕΙΣ από όλους τους προπονητές μας δεν έκανε τέτοιες αλχημείες με το το στήσιμο της ομάδας!έκανε ο Μπολόνι, βασικά απο ένα σημείο και μετά το είχε ξεσκίσει το θέμα. Επίσης και ο Σάντος έκανε, γιατί το δίδυμο Βιτόλο - Γκαρσία μέσα απο πειραματισμούς προέκυψε, όποως και ο Σορλέν αριστερά) Αυτό το συνεχόμενο μπέρδεμα / ανακάτεμα των παιχτών σε διαφορετικές θέσεις που παίζουν , έχει καταντήσει σπαστικό και το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να ΜΗΝ αφήνει την ομάδα να ρολάρει σωστά! (Μην πω και για τις εμμονές που έχει να χρησιμοποιεί παίχτες που ΔΕΝ αποδίδουν / βλέπε Ολίσε,ενω ο Στόχ πχ έχει βγάλει μάτια με την απόδοση του.... ή παίχτες που ΔΕΝ έχουν ακόμα εγκλιματιστεί στην ομάδα / βλέπε Μαντούρο και ναι, θα εγκλιματιστούν παίζοντας φίφα στο pc με τους συμπάικτες τους.....) Επίσης αρνητική αίσθηση προκαλούν τα ""παιχνιδάκια"" που κάνει με τον Στοχ όπως αυτός παίζει με τα νεύρα μας ένα πράγμα.... (η αλλαγή της αλλαγής ήταν αντιγραφή από τακτικές Αλέφαντου) και Αναστασιάδη!! Τέλος ο Σάλπι σε μεγάλα ματς όπως αυτό της Μπενφίκα, θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμα και με ένα πόδι, είναι απλά γελοίο να δικαιολογείτε η απόφαση αυτή λόγω ιωσούλας!! Η εμμονή του προπονητή τον κράτησε πίσω και μόνο αυτή!! μπορεί να δικαιολογείται αν καλοσκεφτείς ότι ο Σάλπι τελευταία είναι φουλ ντεφορμέ.
Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στον προπονητή ΔΙΧΩΣ να δεχτούμε ειρωνεία από κάποιους στο φόρουμ! Δεν έχουμε δικαίωμα κριτικής σε ένα φόρουμ? Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά γενικά!! ;) Δεν σου είπε κανένας να μην κάνεις κριτική. όχι εσένα συγκεκριμένα, αλλά γενικά. το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να κατανοούμε τι παίζει και να φιλτράρουμε σωστά την (παρα)πληροφόρηση απο αρδ (+κάτι καινούρια φυτά, πρώην παλαίμαχους κτλ που παίζουν τελευταία. πεινάνε και αυτοί βλέπεις....ακόμα χειρότερα όταν αυτά τα μεταφέρουμε αυτούσια εδω....
ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή χρειάζεται 2 πράγματα.

1) Συσπείρωση στο αγωνιστικό κομμάτι γύρω απο τον Τεράστιο για τα Ελληνικά Δεδομένα, Χούμπ Στέφενς. Υπομονή, πίστη και προσμονή για τα καλύτερα που θα έλθουν.

2) Συσπείρωση και ένα κοινό μέτωπο δράσης για όλα τα εξωαγωνιστικά. Αυτό είναι το ανοιχτό μας μέτωπο τώρα, κανένα άλλο. ούτε αγωνιστικό πέρα του γαύρου και των πλει οφφ... έχουμε ΠΟΛΕΜΟ και πρέπει να το εμπεδώσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Αυτό μόνο. ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Είσαι ωραίος φίλε K_geo , τέτοιες τοποθετήσεις θέλουμε στο φόρουμ και όχι ειρωνείες και προβολές!
Συμφωνώ μαζί σου για την υπομονή και την συσπείρωση!! Άντε να δούμε επιτέλους καλή μπαλίτσα!!
Ελπίζω ν' αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ πολύ σύντομα και ν' ανεβούμε επίπεδο!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Χάσιο, ρε μαν, μπορεί όλοι όσοι το παίζουμε Χουμπόσκυλα :mrgreen: εν τέλει να έχουμε το μεγαλύτερο άδικο της ζωής μας. :oops: ΑΛΛΑ, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, ότι θα παρατήσουμε έτσι μια τέτοια ευκαιρία. Ειδικά απο τον πρώτο χρόνο. Όταν άλλοι και άλλοι πήραν περισσότερο χρόνο. Πού αλλού και πότε ξανά θα μπορέσουμε να έχουμε μια τέτοια προσωπικότητα - Προπονητική Φυσιογνωμία στον πάγκο μας, αναρωτιέμαι......
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:Τι πιο αυτιστικο απο το να δινει καποιος οσο χρονο του ζηταει ο αλλος ανεξαρτητως αποτελεσματων και πορειας βελτιωσης της ομαδας μονο και μονο επειδη ειναι μεγαλο ονομα.Σορρυ barlow αλλα αν καταλαβα καλα τι θες να πεις μαλλον εσυ παρουσιαζεις τον Σαββιδη για Νταλια γιατι η σημασια της επιλογης προπονητη για αυτον ειναι αντιστοιχη της επιλογης κραγιον της Νταλιας και αν την εκανε πραγματικα αυτος τοτε εξηγουνται πολλα για την καταλληλοτητα η μη του προπονητη.
αλλο λεω.λεω οτι με αυτα που γραφεις ειναι σαν να λες οτι ο σαββιδης ειναι μπουφος και τον κανει οτι θελει το αορατο παρεακι.θεωρω γελοιες τις συνομωσιολογιες του ειδους και μονο διχασμο προσφερουν.οτνα δεν υπηρχει ιδιοκτητης ειχε ενα νοημα να τα ψαχνει κανεις αυτα.τωρα που υπαρχει ιδιοκτητης απλα ψαχνεις να δικαιολογησεις την αγωνιστικη μετριοτητα φορτωνοντας τις ευθυνες σε αορατους εχθρους χωρις μαλιστα αποδειξεις προσπαθωντας τελειως παραλογα να παρουσιασεις τον ιβαν αμοιρο ευθυνων και οτι αλλοι του φορεσαν το στεφενς.αν ψαχνεις υπευθυνους μην υπεκφευγεις πες οτι ειναι ο σαββιδης.δε μπορει να πιστευεις οτι αποφασισε να δωσει 1.6 μυρια για προπονητη επειδη του τον προτειναν παρεακια και λοιποι δρακοι.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Καλό μήνα με 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου (συνολικά 3 με το γαύρο).

Με τον προπονητή να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους του παίκτες εντός των συνόρων και τους παίκτες να είναι αρκετό καιρό στην ομάδα για να ξέρουν τι γίνεται.

Εξαίρεση ίσως ο Μάρτεενς ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει καλά στο κλίμα πριν τον τραυματισμό αλλά παρ' όλα αυτά επιστρέφει).

Ο Νάχτο δεν χρειάστηκε προσαρμογή, μακάρι να μπορέσει όλη η ομάδα να προσαρμοστεί πάνω του. :D

Θα έρθει να δέσει και η επιστροφή του Βιτορ πίσω και στα στημένα ;)

ΧΟΥΜΠ έχεις στον πάγκο.

Να μην τα πολυλογώ, υπάρχει μια καλή πιθανότητα

να μπεις και να γαμήσεις και να δείρεις, να κάνεις ένα8 στα 8
(να δικαιολογήσω και ένα Χ αυριο, στα παπόρια μου)
να πάρεις το κυπελλάκι
να κάνεις μετά την πλάκα σου στα πλει οφ,
και με μια τουμπα με 20,000 + σε κάθε αγώνα (αρχής γενομένης με τον γαύρο) να γουστάρουμε όλοι, να γουστάρει και ο Ιβάν, και καλοκαίρι πάμε για άλλα.

Κάτω, άμα μαζέψουν 5 στην Αγγλία, θα έχουν την γλυκιά ανάμνηση της υπέρβασης αλλά με 3 κλαρίνα σε ένα μηνα θα τους κάτσει κομματάκι βαρύ.

Για αυτό βλέπεις σήμερα 8 μέρες πριν το ματς στην Τουμπα

στο contra – Κατάρ λέει το περιβάλλον στεφενς
και στο γαζζεττα – Κατάρ αλλά όχι από το περιβάλλον στεφενς

και να χα με να λέγαμε..

Υποστηρίξτε τον ΠΑΟΚ γαμώ το στανιό μου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

vs40 δεν σε κανω παραθεση γιατι παρεξηγησαι, δεν μπορεις να μας πιασεις εμας τα χουμποσκυλα μπορει να ειμαστε 10 αλλα ειμαστε καλα εκπαιδευμενοι με βαρδιες των 4 ατομων επι 8ωρου βασεως και αναζητουμε αλλους 2 για την 3η 8ωρη βαρδια μολις καποιος γραψει κατι αρνητικο οι 2 του κανουν παραθεση και οι αλλοι 2 τον σχολιαζουν ετσι με αυτον τον τροπο φαινομαστε πλειοψηφια εδω μεσα ενω ο λαος θελει αλλον κατι σαν την σημερινη μας δημοκρατια δηλαδη που κυβερναει το 2%.Επειδη εγω εχω τα λιγοτερα ποστ να σου πω ενα μυστικο καθε φορα που ποσταρω προστιθενται 10 ποσταρισματα και ετσι συντομα θα φτασω και εγω τα 3000 και θα παρω το παρασημο των χουμποσκυλων Α ταξεως.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

rain, διάβασα το ωραίο κείμενό σου στην κεντρική και δηλώνω κι εγώ προβληματισμένος...
Παραθέτω μια μεγάλη απορία:
Θεωρώ ότι όλοι έχουμε εκπλαγεί από τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας με την προσθήκη του Χουάν, που πραγματικά και τυφλός θα συμφωνούσε πόσο έλειπε από την ομάδα ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά, ένας κανονικός στόπερ.
Πώς είναι δυνατόν σ' όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ο Χουμπ να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δε χρειαζόμαστε στόπερ (ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Βίτορ!), ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα της ομάδας, μέχρι και λίγη ώρα πριν υπογράψει να δηλώνει άγνοια, αργότερα να δηλώνει λίγο - πολύ ότι του τον φόρτωσαν αφού δεν βρήκαν κάτι καλύτερο;
Το πίστευε; Έκανε παιχνίδι με τους ΑΡΔ; Είχε διαφωνία με τους διοικούντες;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ αυτό που ξέρω, είναι οτι το Δεκέμβριο, υπήρχε προγραμματισμός του Χουμπ μαζί με τη διοίκηση, να πάρουν απο ένα παίκτη σε κάθε γραμμή. Σύνολο τέσσερις τουλάχιστον.
Δεν μπορεί να άλλαξε άποψη μετά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow4 έγραψε:
joshua έγραψε:Τι πιο αυτιστικο απο το να δινει καποιος οσο χρονο του ζηταει ο αλλος ανεξαρτητως αποτελεσματων και πορειας βελτιωσης της ομαδας μονο και μονο επειδη ειναι μεγαλο ονομα.Σορρυ barlow αλλα αν καταλαβα καλα τι θες να πεις μαλλον εσυ παρουσιαζεις τον Σαββιδη για Νταλια γιατι η σημασια της επιλογης προπονητη για αυτον ειναι αντιστοιχη της επιλογης κραγιον της Νταλιας και αν την εκανε πραγματικα αυτος τοτε εξηγουνται πολλα για την καταλληλοτητα η μη του προπονητη.
αλλο λεω.λεω οτι με αυτα που γραφεις ειναι σαν να λες οτι ο σαββιδης ειναι μπουφος και τον κανει οτι θελει το αορατο παρεακι.θεωρω γελοιες τις συνομωσιολογιες του ειδους και μονο διχασμο προσφερουν.οτνα δεν υπηρχει ιδιοκτητης ειχε ενα νοημα να τα ψαχνει κανεις αυτα.τωρα που υπαρχει ιδιοκτητης απλα ψαχνεις να δικαιολογησεις την αγωνιστικη μετριοτητα φορτωνοντας τις ευθυνες σε αορατους εχθρους χωρις μαλιστα αποδειξεις προσπαθωντας τελειως παραλογα να παρουσιασεις τον ιβαν αμοιρο ευθυνων και οτι αλλοι του φορεσαν το στεφενς.αν ψαχνεις υπευθυνους μην υπεκφευγεις πες οτι ειναι ο σαββιδης.δε μπορει να πιστευεις οτι αποφασισε να δωσει 1.6 μυρια για προπονητη επειδη του τον προτειναν παρεακια και λοιποι δρακοι.
Μονο αυτο δεν ειπα εγω ,τωρα το πως καταλαβες εσυ αυτο ενας Θεος ξερει,εγω και αν δεν πιστευω σε συνομωσιολογιες .Εγω εκτος των αλλων ευχομαι ο προπονητης να ηταν αποτελεσμα ενδελεχουν ερευνας η οποια δεν σταθηκε μονο στο ονομα του αλλα σε μια σειρα χαρακτηριστικων και αυτο μονο δουλεια του Σαββιδη δεν πρεπει να ειναι και αν κατηγορω καποιους αυτοι ειναι οσοι ενδεχομενως εκαναν την επιλογη και πληρωνονται γιαυτο.Ο Σαββιδης αν καποια στιγμη αποφασισει να διωξει τον προπονητη θα πρεπει την ιδια μερα να ξηλωσει και το υπολοιπο τμημα και πολυ εχει αργησει εδω που τα λεμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 01 Μαρ 2014, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”