8.Hedwiges Maduro

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
falconakis
Δημοσιεύσεις: 1886
Εγγραφή: Παρ 31 Ιαν 2014, 21:39

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από falconakis »

Αφήστε την γκρίνια και δώστε χρόνο στην ομάδα να ρολάρει...
Δυστυχώς από την σημαντική ενίσχυση του Δεκεμβρίου μονο ο Μαντούρο μορουσε να παίξει χθες...
Δώστε χρόνο και στηρίξτε την ομάδα...
οπως κάναν τα αδέρφια χτες και κέρδισαν τον θαυμασμό όλων...
Γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!! (εαν θελετε πέτσινα κυπελάκια και κοράκια μαζί σας (εαν και αυτή η τάναπου η τύχη δεν θα με χαλούσε) γίνετε γαυράκια!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από stephanos »

Ή του έβρισες την μάνα ή του πήδηξες την γκόμενα. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση εμπάθεια από τον σπίκερ. Κόβει ο Μαντούρο, σιωπή. Πιέζει ο Μαντούρο, σιωπή. Κάνει πάσα ο Μαντούρο, κοντράρει σε αντίπαλο, αλλάζει πορεία, «πάλι λάθος ο Μαντούρο». Κάνει άλλη πάσα ο Μαντούρο, αλλά ο επί ένα λεπτό στατικός συμπαίκτης του αποφασίζει να αλλάξει θέση, «πάλι λάθος ο Ολλανδός», κάνει πάσα στον κενό χώρο, μήπως και ο στατικός συμπαίκτης κάνει εκείνη την κίνηση που έκανε πριν, «όλο λάθη ο Μαντούρο, τί κατάσταση είναι αυτή»; Ρε Μιχάλη, μου θύμισες τον Μαυρομμάτη «τον Αναστόπουλο θα τον ξαναδώ αύριο για καφέ, τον Σέστις όχι».

Λεπτομέρεια, βέβαια.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra
Δημοσιεύσεις: 1344
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 22:18
Τοποθεσία: Kerkyra

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Tα πράγματα για τον Μαντούρο είναι απλά! έκλασε τον γαύρο και τον προπονητή του (που έπιανε τα @@ του Βαλντεράμα όταν ήταν παίχτης) και όλοι οι Αθηναίοι ΑΡΔ τον έχουν ξεσκίσει Ναι είναι αργός ναι είναι βαρύς (ακόμα) αλλά δεν παύει να έχει δείξει κάποια στοιχεία και ελπίζω με τα μάτς που θα πάρει φέτος και τον ρυθμό που θα αποκτείσει από το καλοκαίρι και μετά να δούμε τον Μαντούρο που όλοι γνωρίσαμε σε Αγιάξ Βαλένθια Σεβίλλη και εθνική Ολλανδίας!
Άβαταρ μέλους
Emeismazi4
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: Τρί 25 Φεβ 2014, 02:04

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από Emeismazi4 »

Έκανε ό,τι μπορούσε, όντας χωρίς την απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Δεν υπήρχε άξιος αντικαταστάτης στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από desperando »

georgedoulk2008 έγραψε:Αξιωθηκες να παίξεις μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο και να βγάλεις πολλά χρήματα. Πριν απο το πρόβλημα της υγείας σου, φόρεσες βαρίες φανέλες που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα τις ζηλευαν.
Σημερα εισαι υγιής και αυτο είναι το σπουδαιότερο.
Δυστυχώς ομως για μπάλα δεν είσαι.
πριν πει ο καθενας την κοτσανα του δεν εινααι δυσκολο να κανει πρωτα μια μικρη μαμημενη ερευνα στο γουγλε.
ποιο προβλημα υγειας ρε παλικαρε? ο μαντουρο δεν ειχε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.απλα σε καποιες εξετασεις ανακαλυφθηκε μια εκ γενετης καρδιακη ανωμαλια στον ανθρωπο οπου μετα απο πληθως εξετασεων οι γιατροι γνωματευσαν οτι η υγεια του παικτη δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο και οτι μπορει να αγωνιζεται κανονικα.


οσο για το χθεσινο παιχνιδι δεν ηταν τοσο καλος οσο αλλες φορες αλλα οχι και σε αυτο το επιπεδο που προσπαθουσε με το ζορι να περασει αυτο το σιχαμα ο σπικερ.

απο κει και περα για τις δικες μας αγωνιστικες κρισεις θα πω μονο οτι οι περισσοτερο ακομα βλεπουμε μπαλα και οχι ποδοσφαιρο και για να κανεις ποδοσφαιρικες κρισεις πρεπει να βλεπεις ποδοσφαιρο.

υγ οχι και καλυτερος ο τζιολης απο τον μαντουρο...μην τρελαθουμε κι ολας
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το προβλημα για το οποίο εκανε ενα μηνα εξετασεις και παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα του. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
http://www1.skysports.com/football/news ... r-not-over
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από stephanos »

Και μετά το «πρόβλημα», έπαιξε 30 ματς σε ένα χρόνο με τη Σεβίλλη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από desperando »

Μα γραφεις ΄΄πριν το προβλημα της υγειας του΄΄
σημερα ξερουμε οτι ουδεποτε υπηρχε προβλημα με την υγεια του,απλα υπαρχει μια συγγενης ανωμαλια στην στεφανια αρτηρια η οποια οταν εξεταστηκε ενδελεχως απο τους γιατρους αποδειχτηκε οτι δεν ειναι επικινδυνη για την ζωη του παικτη.

θα ειχες δικιο σε αυτο που εγραψες αν ο παικτης εκανε καποια θεραπεια ή επεμβαση για να ξεπερασει το οποιο προβλημα.

στην ουσια για να καταλαβαινουν και ολοι ο μαντουρο και οταν επαιζε στον αγιαξ και στην βαλενθια ειχε αυτη την ανωμαλια οπως την εχει και τωρα που παιζει στον ΠΑΟΚ η οποια ανακαλυφθηκε μετα απο εξετασεις ρουτινας με την ομαδα του.
και αφου οι γιατροι μετα απο πολλες εξετασεις εβγαλαν πορισμα οτι αυτη η ανωμαλια δεν επηρεαζει την ζωη του αθλητη αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για προβλημα υγειας

Despe με τις λέξεις παίζουμε. Ο άνθρωπος έχει μια συγγενή βλάβη των στεφανιαίων αγγείων, και αφού εξετάστηκε από τον πλέον ειδικό επί του θέματος στον κόσμο, ο τελευταίος είπε οτι η κατάσταση αυτή δεν αποτελεί πρόβλημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Τέλος. Πρόβλημα υγείας είναι μια ΓΕΝΙΚΗ έννοια. Και η τριχόπτωση πρόβλημα υγείας είναι. Εμπόδισε κανέναν να παίξει μπάλα ; Χωρίς λόγο κουβέντα γίνεται.
Angelheart


τελικα μαλλον εχω μεγαλο προβλημα στον γραπτο λογο και γιαυτο ισως ειναι δυσκολο σε πολλους να κατανοησουν αυτα που λεω.
δεν παιζω καθολου με τις λεξεις παιζω με ολοκληρη την εννοια των προτασεων.
θα το πω τελευταια φορα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
δεν μπορουμε να αναφερομαστε στις επιδοσεις του μαντουρο σε ΄΄πριν το προβλημα υγειας΄΄ και ΄΄μετα το προβλημα υγειας΄΄.
και αυτο γιατι οτιδηποτε ειναι αυτο που εχει ο παικτης ειτε μια ανωμαλια ειτε μια βλαβη που θες να το αποκαλεις εσυ το ειχε εξ επανεκαθεν που λεν και στο χωριο μου δεν ειναι κατι που δημιουργηθηκε κατα τη διαρκεια της καριερας του, αρα δεν μπορουμε να αναφερομαστε σε δυο περιοδους πριν και μετα το ΄΄προβλημα΄΄.η περιοδος ειναι μια και ειναι μετα αφου αυτο το ειχε πριν καν ασχοληθει με το ποδοσφαιρο.
το ποτε εμαθε ο παικτης για το ΄΄προβλημα΄΄του δεν εχει καμια σχεση με το ποτε γενηθηκε αυτο.
ελπιζω να εγινα κατανοητος εστω και εσχατως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 01 Μαρ 2014, 00:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Για πρόβλημα απόδοσης να μιλάμε ή δεν κάνει;
Γιατί χθές είχε περισσότερες λάθος παρά σωστές πάσες, τον περνούσαν σαν κορίνα στο κέντρο και τρία λεπτά αφού γυρισε σεντερ μπακ εκανε πέναλτι.
Για το "τσαμικο" με τον Αστερα και την μεγαλειώδη εμφανιση με τον βαζελο δεν θα πώ τιποτα.

Πρόσεχε λίγο τι λες. Το τι "κάνει" και "δεν κάνει" (και τις λοιπές ...να μην πω περί δημοκρατίας κτλ) δεν είναι αρμοδιότητα του ΚΑΘΕ μέλους. Οι μπλέ ασχολούνται με αυτά, και όπως βλέπεις, αν τα σχόλια δεν είναι υβριστικά, μηνύσιμα κτλ μια χαρά ανεβαίνουν. ΌΠως πχ αυτό εδώ που έκανες τώρα.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αγγελόκαρδε δεν υπονοώ οτι φταίνε οι μοντς.
Η μομφή μου πάει σε οσους εθελοτυφλούν μπροστά στις αδυναμίες που δείχνει η ομάδα (πάντα κατα την άποψη μου) και απο υπερβάλλοντα ζήλο την πέφτουν σε οποιον ασκεί κριτική. Γιατί τελευταία μόλις καποιος πάει να μιλήσει για λάθη του προπονητη ή χαμηλή απόδοση συγκεκριμένων παικτών δεχεται μαζική επιθεση απο δυο-τρια ατομα, που το εχουν πάρει εργολαβικά.
Συγγνωμη και δεν το συνεχίζω.
black death
Δημοσιεύσεις: 6927
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από black death »

Ρε συ george, έγραψες ότι ο παίχτης δεν είναι πλέον για μπάλα λόγω προβλήματος υγείας και σου εξήγησαν κάποιοι ότι ανέκαθεν έπαιζε με αυτήν την κατάσταση και μάλιστα αφού ανακαλύφθηκε έπαιξε 30 παιχνίδια στην Ισπανία. Ακολούθως κάνεις στροφή και το γυρνάς καθαρά στην απόδοση του παίχτη η οποία σύμφωνα με εσένα είναι κακή, ασχέτως ότι δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα υγείας (με λένε Ρίζο δηλαδή) και στο τέλος πετάς και το ποίημα ότι στην πέφτουν επειδή κάνεις κριτική. Δεν στην έπεσαν γι' αυτό, στην έπεσαν επειδή έγραψες μπούρδες στο αρχικό σου ποστ και επέμεινες μάλιστα με υφάκι χωρίς να παραδεχτείς το λάθος σου.
Άβαταρ μέλους
Othin
Δημοσιεύσεις: 819
Εγγραφή: Σάβ 13 Φεβ 2010, 20:04

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από Othin »

Με αφορμή τα τελευταία ποσταρίσματα που διάβασα, θα ήθελα να γράψω για δύο θέματα που αρχικά ξεκίνησαν και διαδόθηκαν από τους αρδ την στιγμή που ακούστηκε ότι ο Μαντούρο είναι υποψήφιος παίκτης για την ομάδα μας, αλλά βλέπω με λύπη μου πως υιοθετούνται και από αρκετούς συνοπαδούς.

Πέρα από την όποια αξία του ο παίκτης κουβαλάει χωρίς να φταίει το βάρος της εναντίον του προκατάληψης, εξαιτίας δύο τεραστίου μεγέθους ηλιθιοτήτων, που διέσπειραν μαζικά οι ΑΡΔ, με σκοπό να δυσφημίσουν και να απαξιώσουν τον παίκτη του δικεφάλου: ότι είναι καρδιοπαθής και ότι είναι χοντρός. Σκεπτόμενοι ότι πολλοί έχουν την δυσάρεστη εμπειρία κάποιου καρδιοπαθή στο συγγενικό περιβάλλον, τα αρδόσκυλα βρήκαν αφορμή, διαστρέφοντας γεγονότα και δυσφημώντας αισχρά και ποινικώς κολάσιμα τον παίκτη, να γράφουνε δήθεν συμπονετικά για τον φιλότιμο παίκτη που παίζει συντηρητικά πλέον, επειδή «ο άνθρωπος έχει την καρδιά του».

Στο σχετικό link (που παρέθεσε σε προηγούμενο ποστ ο georgedoulk2008, πιστεύοντας μάλιστα ότι τεκμηριώνεται το περιλάλητο καρδιακό πρόβλημα που αποκάλυψαν οι αρδ) αναφέρεται η γνωμάτευση των κορυφαίων ειδημόνων γιατρών, πως ο παίκτης έχει μια σπάνια εκ γενετής ανωμαλία στις στεφανιαίες αρτηρίες. Ο συγκεκριμένος τύπος αυτής της ανωμαλίας όμως, δεν θέτει κανέναν ζωτικό κίνδυνο κι επομένως ο παίκτης δεν χρειάζεται ούτε να εγχειρηθεί για να διορθώσει την ανωμαλία ούτε να σταματήσει να αγωνίζεται επαγγελματικά και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Σχετικά τώρα με το bodyline team του Paokmania, που έχει βαλθεί να αδυνατίσει τον παίκτη κατά 10 έως 20 κιλά (στην ποσότητα οι απόψεις ποικίλλουν), προφανώς εννοούν τοπικό αδυνάτισμα στο κεφάλι ώσπου να του φύγουν τα μάγουλα, αφού το σώμα του είναι απολύτως αθλητικό και σίγουρα είναι πιο αδύνατος από πχ τον Σκόνδρα.
Αν ο παίκτης είναι βαρύς ή αργός, δεν έχει να κάνει με παραπανίσια κιλά. Και ο «λιγνός» Νίνης είναι αργός και αρκετοί άλλοι, που δεν θέλω να απαριθμήσω.

Η κριτική στην ομάδα ή τον παίκτη δεν ενοχλεί, η συκοφαντία και η δυσφήμηση όμως ενοχλεί αφάνταστα (και είναι και μηνύσιμη).

Πολλά μπράβο σε όσους αδερφούς όπως ο desperando, φιλτράρουν και αναλύουν τις ψευτοειδήσεις των αρδ, διακρίνοντας τα γεγονότα από την λασπολογία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από MANIAKOS »

με απογοητευσε που κρυβοταν, δεν παγωσε ποτε ρυθμο
Άβαταρ μέλους
Gimnistis
Δημοσιεύσεις: 1114
Εγγραφή: Σάβ 28 Δεκ 2013, 14:03

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ανέτοιμος, αλλά το βιογραφικό του δείχνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Άβαταρ μέλους
Holypaok
Δημοσιεύσεις: 274
Εγγραφή: Παρ 09 Ιούλ 2010, 21:41

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από Holypaok »

Και σημερα μονιμα η πασα προς τα πισω.Μια μονο φορα ζητησε κ πηρε μπαλα απο Γλυκο κι εκανε λαθος κάθετη πασα.Ας δουμε στο β ημιχρονο μηπως και αλλαξει προσωπο

Sent from my Galaxy Note II while being in the toilet
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”