Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από hasio_john »

Κοίτα φίλε K_geo, παρ' όλο που μέχρι σήμερα δεν τον έχω πάρει με πολύ καλό μάτι ..., ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ και γενικά θα σέβομαι ΚΑΘΕ παίχτη και παράγοντα και μέλος του ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι!! Το αντίθετο ΔΕΝ αρμόζει σε κανέναν που θέλει να θεωρείτε υγιής οπαδός!! Εντάξει, λίγη κλάψα, λίγη μίρλα, λίγο κριτική ..., είναι μέσα στο αίμα μας!! :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ βλεπεις γκελες,εγω βλεπω σταθερα το ιδιο κακο και κυριως χωρις προοδο και σταθερες ποδοσφαιρο.Γκελες ειχε και ο Μπολονι μαι μαλιστα μεγαλες αλλα ειχε και παιχνιδια που η ομαδα διδαξε πραγματικα ποδοσφαιρο και εβγαλε γουστα στο γηπεδο,κατι τετοιο εγω φετος δεν εχω δει.
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε: Φιλε μου ειδες κανεναν Παοκτση να διαμαρτυρεται γιατι δεν παιρνουμε πρωταθλημα;
Πολλούς βασικά, μην τρελαθούμε. Και άλλους τόσους επειδή δεν πατήσαμε τη Μπενφίκα.
joshua έγραψε: Ναι 700.000 δεν ειναι πολλα για πρωταθλητισμο αλλα για να εχω για πλακα τον Πλατανια ειναι υπεραρκετα.Ο οπαδος της γιουναιτεντ δεν τρελλαθηκε οταν καταλαβε οτι θα χασει το πρωταθλημα απο την Σιτυ η την Τσελσυ αλλα τρελλαθηκε οταν την ειδε να χανει απο τον γαυρο.
Μαζί σου, πλάκα δεν γίνεται να κάνεις βέβαια, ειδικά σε εκτός έδρας. Σου απάντησα όμως πριν με την τελευταία πρόταση. Τώρα τι φταίει και η ομάδα από εκεί που είχε 2 ήττες (η μια στο τηγάνι), έχει κάνει άλλες 3-4 σε ένα μήνα, αν δηλαδή ο Στέφενς έχασε τα αποδητύρια, ή αν φταίνε οι πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ και το ότι είναι σαν να κάνεις δεύτερη προετοιμασία στα μέσα της σεζόν, δεν το ξέρω.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

K_geo έγραψε:Τζος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ που χτίζεται και δεν κάνει ΓΚΕΛΕΣ. Απο τη γκέλα χτίζεις, στα ντέρμπι αποκτάς γόητρο.

Σκέψου τι γκέλες έκανε πέρυσι ο μισελ στο γαύρο. κάτι 3-0 απο Λεβάντε κτλ κτλ. και στην Ελλάδα με γαυροδιαιτησία ε;;;;;
Τι θέμα είναι οτι δεν μαθαινουμε κατι απο τις γκέλες.Κανουμε συνεχομενα τα ίδια λάθη.Συμφωνω να στηριξουμε τον Χουμπ αλλα οπως ξαναειπα πρεπει να στηρίξει κι αυτός την ομάδα.Κι αυτό για χαμηλου επιπεδου ροστερ ειναι αστειο πραγματικα.Εχουμε πιο ακριβο ροστερ κι απο εποχη Σαντος + καλυτερη λειτουργια και μια διοικητικη σταθεροτητα.Οι μεγαλοι προπονητες φαινονται οταν παιρνουν ακομα και απο μεσαιους παιχτες το 100%.Ο Ferguson με ροστερ που ηταν ποιοτικά 3-4 στην Αγγλια τους εκανε πλακα περυσι και φετος οι ιδιοι παιχτες ειναι 7οι επι Moyes.Πρεπει να βγαλει εγωισμο ο Στεφενς για να χτισει ομάδα.Τα υλικά τα έχει,οχι για να παρει πρωτάθλημα αλλα για να κανει πλακα στις υπολοιπες 16 ομαδες και να εχει την διαφορα που εχει ο γκει με εμας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε: Φίλε eorptol να σε ρωτήσω μερικά πράγματα και θέλω με σταράτες κουβέντες (που όπως πάντα κάνεις άλλωστε) να μου απαντήσεις! (αν θες φυσικά)
1)Θωρείς πως ως σήμερα έχεις δει τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει (ποδοσφαιρικά) βήματα μπροστά??
2)Πόσος χρόνος κατά την γνώμη σου χρειάζεται ένα προπονητής (και μάλιστα κλάσης Χουμπ) για να στρώσει μια ομάδα?
3)Σου έχει δείξει ο προπονητής μας μέχρι σήμερα πως σε μελλοντικό χρονικό διάστημα θα κάνει την ομάδα να ...πετάει?
4) Αν συνεχίσουμε φέτος να τρώμε φάπες από μικρές ομάδες , χάσουμε το κύπελο, έξοδο στο σεντόνι και το ματς με τον γαύρο στο γήπεδό μας (με κάκιστη εμφάνιση σαν τον πρώτο αγώνα)! Τότε τι θα πεις? Θα τον θες και του χρόνου?
Σορυ για την επέμβαση αλλα θεωρώ οτι στο 2 κάνεις λάθος ερώτηση.Δε προσπαθεί να στρώσει την ομάδα που βρήκε αλλα να την αλλάξει εντελώς.Την ομάδα του Σαντος όπως φάνηκε μπορούσε να τη διαχειριστεί κι ο ΜακηςΧ.Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι ο Χουμπ.Το να κλείσεις τους χώρους πίσω για να μη δεχτείς γκόλ εύκολα μπορείς να το κάνεις το είδαμε και χτές(αλλα όχι με γαύρο,γιατί αραγε), το κάνουν και η Καλλονή και ο Απόλλων Σμύρνης.Το να παίξεις κυριαρχικό ποδόσφαιρο είναι το δύσκολο και μένει να δούμε,γιατι θελει χρόνο, αν θα το καταφέρει .Αυτο ειναι και το στοίχημα στην επένδυση που λέγεται Χουμπ Στέφενς..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ναι έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο φίλε κατ ... ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη την προσπαθεια που βλεπετε καποιοι για ποδοσφαιρο κυριαρχιας εκτος απο την θεωρια μπορει καποιος να μου πει που την ειδε στην πραξη και μην διαβασω για κανα παιχνιδι με απολλωνες στην τουμπα γιατι εκει την κυριαρχια δεν την επεβαλες την ειχε αποδεχτει ηδη ο αντιπαλος παιζωντας με παθητικο ρολο.Ο Μπολονι απο το πρωτο σχεδον παιχνιδι παραλληκα με τις γκελες εδωσε παραδειγματα ποδοσφαιρου κυριαρχιας ακομα και με ισχυρους αντιπαλους.Εγω οχι κυριαρχια δεν εχω δει αλλα μετραω στα δακτυλα πετυχημενες μεταφορες της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση και εκει ερχεται η ενσταση μου σχετικα με τον Στεφενς,οτι η υπερασπιση του γινεται σχεδον αποκλειστικα λογω ονοματος και θεωριας και σπανια λογω πραξης.Πειτε μου μια φορα που ειδατε τον ΠΑΟΚ του στεφενς να παιζει το τρανζισιον που επαιξε ο ΠΑΟΚ του μπολονι μεσα στην τοτεναμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 28 Φεβ 2014, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
McLaren-London

Δημοσίευση από McLaren-London »

kataramenos5 έγραψε:
hasio_john έγραψε: Φίλε eorptol να σε ρωτήσω μερικά πράγματα και θέλω με σταράτες κουβέντες (που όπως πάντα κάνεις άλλωστε) να μου απαντήσεις! (αν θες φυσικά)
1)Θωρείς πως ως σήμερα έχεις δει τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει (ποδοσφαιρικά) βήματα μπροστά??
2)Πόσος χρόνος κατά την γνώμη σου χρειάζεται ένα προπονητής (και μάλιστα κλάσης Χουμπ) για να στρώσει μια ομάδα?
3)Σου έχει δείξει ο προπονητής μας μέχρι σήμερα πως σε μελλοντικό χρονικό διάστημα θα κάνει την ομάδα να ...πετάει?
4) Αν συνεχίσουμε φέτος να τρώμε φάπες από μικρές ομάδες , χάσουμε το κύπελο, έξοδο στο σεντόνι και το ματς με τον γαύρο στο γήπεδό μας (με κάκιστη εμφάνιση σαν τον πρώτο αγώνα)! Τότε τι θα πεις? Θα τον θες και του χρόνου?
Σορυ για την επέμβαση αλλα θεωρώ οτι στο 2 κάνεις λάθος ερώτηση.Δε προσπαθεί να στρώσει την ομάδα που βρήκε αλλα να την αλλάξει εντελώς.Την ομάδα του Σαντος όπως φάνηκε μπορούσε να τη διαχειριστεί κι ο ΜακηςΧ.Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι ο Χουμπ.Το να κλείσεις τους χώρους πίσω για να μη δεχτείς γκόλ εύκολα μπορείς να το κάνεις το είδαμε και χτές(αλλα όχι με γαύρο,γιατί αραγε), το κάνουν και η Καλλονή και ο Απόλλων Σμύρνης.Το να παίξεις κυριαρχικό ποδόσφαιρο είναι το δύσκολο και μένει να δούμε,γιατι θελει χρόνο, αν θα το καταφέρει .Αυτο ειναι και το στοίχημα στην επένδυση που λέγεται Χουμπ Στέφενς..
Με υλικά για τσουρέκι δεν μπορείς να φτιάξεις βασιλόπιτα...*

*Τσουρέκι= αμυντικό κλεφτοκοτάδικο ποδόσφαιρο, με τα θετικά του και τα αρνητικά του
*Βασιλόπιτα= ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επιθετικό και αυτό με τα θετικά του και τα αρνητικά του

Ειδικά όταν κάποια "υλικά" ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ Θέλουν ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ή ΔΕΝ πιστεύουν στη βασιλόπιτα... *
*υλικά= παίκτες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

joshua έγραψε:Αυτη την προσπαθεια που βλεπετε καποιοι για ποδοσφαιρο κυριαρχιας εκτος απο την θεωρια μπορει καποιος να μου πει που την ειδε στην πραξη και μην διαβασω για κανα παιχνιδι με απολλωνες στην τουμπα γιατι εκει την κυριαρχια δεν την επεβαλες την ειχε αποδεχτει ηδη ο αντιπαλος παιζωντας με παθητικο ρολο.Ο Μπολονι απο το πρωτο σχεδον παιχνιδι παραλληκα με τις γκελες εδωσε παραδειγματα ποδοσφαιρου κυριαρχιας ακομα και με ισχυρους αντιπαλους.Εγω οχι κυριαρχια δεν εχω δει αλλα μετραω στα δακτυλα πετυχημενες μεταφορες της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση και εκει ερχεται η ενσταση μου σχετικα με τον Στεφενς,οτι η υπερασπιση του γινεται σχεδον αποκλειστικα λογω ονοματος και θεωριας και σπανια λογω πραξης.Πειτε μου μια φορα που ειδατε τον ΠΑΟΚ του στεφενς να παιζει το τρανζισιον που επαιξε ο ΠΑΟΚ του μπολονι μεσα στην τοτεναμ.
Συμφωνω για Μπολονι .Η απάντηση γιατι ο ενας κι οχι ο άλλος ειναι: Κοντρερας,Γκαρσια ,Βιερινια,Ιβιτς, και το πόσα χρόνια παίζανε μαζί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η απάντηση κατ5 πιστεύω μπορεί να είναι και ΣΚΕΤΟ το πόσα χρόνια έπαιζαν μαζί. ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Κοντρέρας ,Παύλος ,Ιβιτς ήταν πολύ σημαντικές παραμετροι για το πως έφτανε η μπαλα μπροστά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι σχεση εχει το ποδοσφαιρο που επαιξε εστω και σε λιγα παιχνιδια ο Μπολονι με το ποδοσφαιρο που επαιζαν οι ιδιοι τα προηγουμενα χρονια και αντε χρειαζεσαι βιερινια,που δεν επαιζε με τοτεναμ,ο γεωργιαδης επαιζε,κοντρερας και γκαρσια με τους αγγλους,ε καντο ρε φιλε φετος με τον παναιτωλικο και κανουμε υπομονη για την ευρωπη.

Υ.Γ Να μην αναφερω τις καλοκαιρινες συγκρισεις μεταξυ του φετινου και του τοτε ροστερ που καποιοι εβγαζαν το φετινο καλυτερο και προεβλεπαν οτι θα βγαλουμε τρελλα γουστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 28 Φεβ 2014, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο την πρώτη τους χρονιά όμως κατ5;;;; :? :? ;)

για Ίβιτς θα πω ναι. απο την αρχή που ήρθε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια ομαδα χρειαζεται 2 και 3 χρονια για χτισει χαρακτηρα και να αποκτησει διαρκεια,συγκεκριμενα ομως plays οπως λεμε και οι μπασκετικοι οφειλει να βαζει στο παιχνιδι της απο τους πρωτους μηνες δουλειας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω ότι η ομάδα έχει δέιξει αυτό που λες ΑΚΡΙΒΩΣ. ότι έχει ΜΟΝΟ συγκεκριμένα Plays και της λείπει η σταθερότητα και να βγάζει μεγαλύτερα διαστήματα καλής μπάλας στον αγώνα. Για την ώρα, αν έχω κάποιον προβληματισμό είναι για το ότι η ομάδα έχει 5λεπτά που είναι κυριολεκτικά στα χαμένα. αυτό μονο.

πχ.

-τα οβερλαπς και το πως γίνονται χωρίς η μπάλα να περνάει απο τον άξονα με τους παίχτες του άξονα να ανεβαίνουν για να πάρουν το σπάσιμο έξω απο την περιοχή.
-τα στημένα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (ο Go Village έλεγε ότι είναι το 60% των γκολ)
-η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για 1-2 των ακραίων χαφ με το σεντερ φορ και παράλληλα το κόψιμο στην πλάτη της άμυνας του μεσοεπιθετικού πίσω απο το φορ.

αυτά έτσι στα γρήγορα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”