Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Αυτή η φωτο βεβαια είναι πειραγμενη αλλα και η αυθεντικη δεν είναι πολύ καλυτερη
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-2646553
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-2646553
θέλω να κάνει ο γαριδάκης ένα συμβόλαιο 3ετες στον Μίετσελ από τώρα, και να πάει να φάει 5 στην Αγγλία
αλήθεια τι θα λένε οι γαύροι σε τέτοια περίπτωση, ε με την manchester παίζαμε, πέμπτη στην λίστα της ΟΥΕΦΑ κτλ κτλ
μεγάλη μπουκια φάε...

- navigator11
Πρόκειται για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ,αλάνι.Η δική μου και πολλών ακόμα διαφέρει παρασάγγας.thomkat έγραψε:Αν σε χαλάει η αλήθεια ΑΔΕΛΦΕ μου ολα καλα πάλι φίλοι θα είμαστε και πάλι ΠΑΟΚ αλλα όχι πρώτοι.Εχω την τύχη τα τελευταία χρόνια να βλέπω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από κοντά στο νησί και να εχω ξεχωρίσει αρκετά πράγματα στο μυαλό μου.εσυ σημερα κάτσε και πες για γκανγκςτερ και ντιλιγκερ και γω θα σκέφτομαι πότε και πώς θα δω την ομάδα μου εκεί και πως θα πνιξω τον καημό μου.desperando έγραψε:οκ βρες και συ εναν μεγαλογκανκστερ τοτε να καταστρεφει τα παντα γυρο του για 20 χρονια να πηγαινεις τσου λου και οι αλλοι να το βλεπουν απο το σπιτι.thomkat έγραψε:Είναι κρίμα για το λαό του ΠΑΟΚ να δείχνει τέτοια υποκρισία σε τέτοια άσχημη στιγμή.Ο κωλογαυρος έκανε τεράστια νίκη και ό,τι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει.Ας ξεκοληςουμε από τις μικρότητες για να πάμε επιτέλους μπροστά.Ασφαλως και στην Ελλάδα έχουν 20 χρόνια την αβάντα που χρειάζονται για να περνανε αναίμακτα από όπου χρειάζεται.Σημερα όμως είδαμε μια ομάδα που ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο γήπεδο και πως θα το κερδίσει.Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ξεφτιλισανε το μεγαλύτερο Βρετανικό ποδοσφαιρικό όνομα της τελευταίας 30 ετιας και είναι με το ένα πόδι στους 8 του ch l.Την ίδια στιγμή που εμείς ακόμη ονειρευόμαστε σεντόνι σε ομίλους ,από τους οποίους δεν περναμε ούτε απ έξω.ΟΚ πολλές οι δικαιολογίες που θα πούμε σημερα για να μας πιάσει ύπνος ,αλλα η αλήθεια είναι μια δυστυχώς.Για όλους τους λόγους που όλοι ξέρουμε ο γαύρος είναι έτη μπροστά και η ψαλίδα αντί να κλείνει ανοίγει.Εκει κάτι γίνεται σωστά και εδώ δυστυχώς όχι .
ΥΓ Ραντεβού στη Λισαβόνα για την πρόκριση με όσους κάνουν το μακρινό ταξίδι
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα
Η δε τρομερής και φοβερής έκτασης ψαλίδα του ερυθρόκωλου σε σχέση ακόμα και με παραρτήματά του είναι επιεικώς της πλάκας!Όταν έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο,γιατί άραγε να χρειάζεσαι αβάντα στα 6/8 παιχνίδια εντός συνόρων;Ακόμα κι απέναντι στον ουραγό;Και πλήθος άλλων;
Εύχομαι να πανηγυρίσεις μιαν επική πρόκριση σήμερα.Κι ας έχει η ομάδα,που συνυποστηρίζουμε,ψαλίδα μόνο στο ... μαλλί!
- navigator11
mpafos4 έγραψε:Εαν ειχε κερδισει αυτος ο ΠΑΟΚ,με τα οσα εχει τραβηξει ολα τα προηγουμενα χρονια....ναι,θα ημουν και γω στο διπλανο "δωματιο"....Aureliano Buendia έγραψε:
Αν είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ χτες με 2-0 τη Μάντσεστερ,
νομίζω πως θα ήμουν έγκλειστος σε κάποιο φρενοκομείο από τη χαρά μου...
Εαν,ομως,ειχε κερδισει ο ΠΑΟΚ των 15 πρωταθληματων στα τελευταια 17 χρονια με εξασφαλισμενα εσοδα 25 εκ ετησιως...τοτε ισως και να μην τρελαινοσουν τοσο πολυ!
Το γεγονος οτι μετα απο 17 χρονια παρουσιας τους στο CL,τρελαινονται με μια τετοια νικη,εμενα μου δειχνει ποσο λιγοι ειναι!
Τόσο πραγματικό!
Βελλής στους παίκτες: "Δεν κατεβαίνουμε την Κυριακή"
Στην απόφαση να αποσύρει τον Απόλλωνα από το πρωτάθλημα έχει καταλήξει ο Σταμάτης Βελλής.
Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Βέροια για την 27η αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας της "ελαφράς ταξιαρχίας" ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τις προθέσεις του. Στενοί του συνεργάτες προσπαθούν να τον μεταπείσουν, επικαλούμενοι το οικονομικό κόστος που θα έχει για τον ίδιο μια τέτοια επιλογή (ρήτρες κλπ).
Όλα άρχισαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο όταν ο Σταμάτης Βελλής εξέδωσε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση με πολλαπλούς αποδέκτες, ενώ λίγο αργότερα κάλεσε σε ανοικτή συγκέντρωση κάθε ενδιαφερόμενο Απολλωνιστή για το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σκοπός της ανοικτής συγκέντρωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν να παρθεί "απόφαση για το αν η ομάδα μας θα συνεχίσει να συμμετέχει στη στημένη παρωδία".
Μία ημέρα αργότερα, με κοινή δήλωση που υπογράφηκε από τους τέσσερις αρχηγούς, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον Σταμάτη Βελλή.
Στην απόφαση να αποσύρει τον Απόλλωνα από το πρωτάθλημα έχει καταλήξει ο Σταμάτης Βελλής.
Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Βέροια για την 27η αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας της "ελαφράς ταξιαρχίας" ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τις προθέσεις του. Στενοί του συνεργάτες προσπαθούν να τον μεταπείσουν, επικαλούμενοι το οικονομικό κόστος που θα έχει για τον ίδιο μια τέτοια επιλογή (ρήτρες κλπ).
Όλα άρχισαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο όταν ο Σταμάτης Βελλής εξέδωσε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση με πολλαπλούς αποδέκτες, ενώ λίγο αργότερα κάλεσε σε ανοικτή συγκέντρωση κάθε ενδιαφερόμενο Απολλωνιστή για το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σκοπός της ανοικτής συγκέντρωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν να παρθεί "απόφαση για το αν η ομάδα μας θα συνεχίσει να συμμετέχει στη στημένη παρωδία".
Μία ημέρα αργότερα, με κοινή δήλωση που υπογράφηκε από τους τέσσερις αρχηγούς, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον Σταμάτη Βελλή.
Γενικά στον τύπο δίνω πολλά + απο την αρχή της χρονιάς. Βέβαια ο Απόλλων δεν είναι το οικονομικό μέγεθος του ΠΑΟΚ, οπότε είναι πιο "εύκολη" απόφαση, όσο μπορεί να είναι δλδ, αλλά και πάλι......
Άντε να μπαίνει η φωτιά και σιγά σιγά να μεγαλώνει...
Άντε να μπαίνει η φωτιά και σιγά σιγά να μεγαλώνει...

navigator11 έγραψε: Το γεγονος οτι μετα απο 17 χρονια παρουσιας τους στο CL,τρελαινονται με μια τετοια νικη,εμενα μου δειχνει ποσο λιγοι ειναι!
Τόσο πραγματικό!
Κανετε λαθος και οι δυο....Ειναι απολυτως φυσιολογικο για αυτη τη συνομοταξια...Ιδου η αποδειξη ....

- ΑποστόληςΑ
Άκουσα στην τηλεόραση ότι ο Μαρινάκης προσφέρει έξτρα πριμ 2 μύρια (περίπου 140 χιλιάρικα σε κάθε παίκτη) αν:
1. Κερδίσουν ΠΑΟ
2. Κερδίσουν ΠΑΟΚ
3. Αποκλείσουν Man U.
1. Κερδίσουν ΠΑΟ
2. Κερδίσουν ΠΑΟΚ
3. Αποκλείσουν Man U.
- kataramenos5
Αδερφε εμεις μετα απο τα τοσα χρονια παρουσιας μας στο UEFA τι εχουμε κανει??navigator11 έγραψε:mpafos4 έγραψε:Εαν ειχε κερδισει αυτος ο ΠΑΟΚ,με τα οσα εχει τραβηξει ολα τα προηγουμενα χρονια....ναι,θα ημουν και γω στο διπλανο "δωματιο"....Aureliano Buendia έγραψε:
Αν είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ χτες με 2-0 τη Μάντσεστερ,
νομίζω πως θα ήμουν έγκλειστος σε κάποιο φρενοκομείο από τη χαρά μου...
Εαν,ομως,ειχε κερδισει ο ΠΑΟΚ των 15 πρωταθληματων στα τελευταια 17 χρονια με εξασφαλισμενα εσοδα 25 εκ ετησιως...τοτε ισως και να μην τρελαινοσουν τοσο πολυ!
Το γεγονος οτι μετα απο 17 χρονια παρουσιας τους στο CL,τρελαινονται με μια τετοια νικη,εμενα μου δειχνει ποσο λιγοι ειναι!
Τόσο πραγματικό!
Τίποτα.
Τελευταίοι στην λίστα και περίγελος του κάθε Ευρωπαϊκού χωριού.
Τελευταίοι στην λίστα και περίγελος του κάθε Ευρωπαϊκού χωριού.
-
Την Άρσεναλ την είχες πετάξει έξω σε χρονιά που πήρε πρωτάθλημα στην Αγγλία, δεν βολόδερνε στη μέση της βαθμολογίας.
Όχι βέβαια ότι έχουμε και πολλά να περηφανευόμαστε στην Ευρώπη, αλλά αυτά που λες δεν έχουν σχέση. Το ουέφα/γιουρόπα έχει έσοδα μηδαμινά σε σχέση με το τσ.λ., δεν δυναμώνει και δεν μεγαλώνει ομάδες. Και τη χρυσή ευκαιρία που είχαμε βέβαια το 2003 την πετάξαμε στα σκουπίδια (όπου δηλαδή θα πήγαιναν και τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Πάντως το στάτους του γαύρου για ομάδα με κλεισμένη θέση εδώ και μια 20ετία, είναι επιεικώς αστείο. Χίλιες φορές να παραδεχτώ το βάζελο του τσούκου-τσούκου μπολ.
Όχι βέβαια ότι έχουμε και πολλά να περηφανευόμαστε στην Ευρώπη, αλλά αυτά που λες δεν έχουν σχέση. Το ουέφα/γιουρόπα έχει έσοδα μηδαμινά σε σχέση με το τσ.λ., δεν δυναμώνει και δεν μεγαλώνει ομάδες. Και τη χρυσή ευκαιρία που είχαμε βέβαια το 2003 την πετάξαμε στα σκουπίδια (όπου δηλαδή θα πήγαιναν και τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Πάντως το στάτους του γαύρου για ομάδα με κλεισμένη θέση εδώ και μια 20ετία, είναι επιεικώς αστείο. Χίλιες φορές να παραδεχτώ το βάζελο του τσούκου-τσούκου μπολ.
- trel@menos
τι συγκρινεις ρε φιλε? ο αλλος με το γεια σας στο τσ λ παιρνει 20 μυρια. επι 15+ χρονια.
εσυ που μπαινεις στο γιουροπα τι παιρνεις?
και παλι εχεις να λες για μια αρσεναλ, μια τοτεναμ, μια φενερ. στην σχετικα προσφατη ιστορια. ισως να χες και μια μπενφικα τωρα αν σ επαιζαν καλυτερα.
ο γαυρος τι εχει τοσα χρονια? μια ζωη στους ομιλους τον επινε.
εσυ που μπαινεις στο γιουροπα τι παιρνεις?
και παλι εχεις να λες για μια αρσεναλ, μια τοτεναμ, μια φενερ. στην σχετικα προσφατη ιστορια. ισως να χες και μια μπενφικα τωρα αν σ επαιζαν καλυτερα.
ο γαυρος τι εχει τοσα χρονια? μια ζωη στους ομιλους τον επινε.
στα 4 τελευταια χρονια εχεις περασει 3 φορες στους 32. φετος αποκλειστικες απο μια ομαδα του επιπεδου της manU και σε πολυ καλυτερη φορμα την τρεχουσα περιοδο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Είναι άδικη η σύγκρισή σου αλλά...
Παλεύουμε να μπούμε με το σπαθί μας στους ομίλους και συνήθως τα καταφέρνουμε (ο γκέι μια φορά προσπάθησε και αποκλείστηκε από χωριό)...
Περνάμε σχεδόν πάντα από τη φάση των ομίλων με μεγάλες νίκες (ο γκέι σπάνια)...
Δυστυχώς στη φάση των νοκ-άουτ δεν τα καταφέρνουμε (όπως και ο γκέι)...
Έχουμε ανέβει πολλές θέσεις στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και έχουμε μικρύνει την ψαλίδα.
Κάτι κάνουμε λοιπόν, και στο μέλλον έρχονται τα καλύτερα...
Παλεύουμε να μπούμε με το σπαθί μας στους ομίλους και συνήθως τα καταφέρνουμε (ο γκέι μια φορά προσπάθησε και αποκλείστηκε από χωριό)...
Περνάμε σχεδόν πάντα από τη φάση των ομίλων με μεγάλες νίκες (ο γκέι σπάνια)...
Δυστυχώς στη φάση των νοκ-άουτ δεν τα καταφέρνουμε (όπως και ο γκέι)...
Έχουμε ανέβει πολλές θέσεις στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και έχουμε μικρύνει την ψαλίδα.
Κάτι κάνουμε λοιπόν, και στο μέλλον έρχονται τα καλύτερα...