S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
59
46%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
2
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
25
20%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
21
17%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
12
9%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
2
2%
ΝΙΝΗΣ
2
2%
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ενταξει αφου ειμαστε ευχαριστημενοι και μας φταει η διατησια,τοτε τι να πω...δηλαδη στον εντος εδρας αγωνα μας ποσες ευκαιρειες καναμε?στα δυο ματς ποσες κλασικες ειχαμε?ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ..

στεφενς ντεφορμε η κατι δεν παει καλα..
μαντουρο καληνυχτα..ο τζιολης μπροστα του ειναι καρλ λουις
ολισε? δεν υπαρχει απεριγραπτος
στοχ? ποσα κοστολογειτε αυτος ο παικτης?ΗΜΑΡΤΟΝ..
νινης...στο καλο
κατσουρ ευχαριστουμε αντε καλο ταξιδι

κατσε λαζαρ γλυκος αντε και ο αργεντινος κατα με ειναι η τετραδα που δικαιολογησαν την παρουσια τους σε αυτα τα δυο παιχνιδια
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Θα μπορούσαμε να... αν....

Τέλειωσε χθές η ευρωπαϊκή μας πορεία με ψηλά το κεφάλι . Απο εδώ και πέρα θα φανεί αυτό που πιστεύω πως η ομάδα χτίζεται για το καλοκαίρι για τους προκριματικούς ομίλους του CL και μου έδειξε πως η ομάδα θα θέλει έναν ακραίο τούμπανο έναν αμυντικό χαφ δίπλα στον Κάτσε ,ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ δίπλα στον Αργεντίνο, πιστεύοντας πως θα μείνει ο Νατχο και θα ανέβει και ο Μαρτενς.

Έχω την πίστη οτι θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Σε ό,τι αφορά τις τρεις φάσεις, αποβολή, πέναλτι, 3ο γκολ-οφσάιντ, έχω την εξής άποψη.

1) Εφόσον σφυρίχτηκε το φάουλ, δε θα μπορούσε να μη δοθεί και η αποβολή. Έχουμε όμως φάουλ; Εγώ που είμαι Παοκτσής λέω ότι ΜΑΛΛΟΝ δεν έχουμε, μάλλον δεν έπρεπε να δοθεί, αλλά η φάση είναι πολύ δύσκολη και ο Κατσουράνης τη δυσκολεύει κι άλλο βάζοντας το χέρι στην πλάτη του αντιπάλου, όπου φαίνεται να τον σπρώχνει. Εγώ που είμαι Παοκτσής και μετά από 50 ριπλέι δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Ο κόραξ, που δε βρίσκεται και στην καλύτερη θέση, σφυρίζει φάουλ, υποπτεύομαι για το χέρι, και όχι για το πόδι, το οποίο βλέπουμε ότι βρίσκει πρώτα τη μπάλα. Πρέπει να πάρει μια απόφαση άμεσα, είναι μέσα στο Ντα Λουζ, η Μπενφίκα είναι η ισχυρή, και η φάση είναι πράγματι δύσκολη. Σφυρίζει Μπενφίκα. Είναι όμως αυτό ένα σφύριγμα από αυτά που αποκαλείς σφαγιαστικά, από αυτά που δε μπορεί να είναι ανθρώπινα λάθη; Λυπάμαι, αλλά νομίζω πως όχι.

Από αυτό το σφύριγμα και μετά, με την αποβολή, αλλά και το γκολ-φάουλ που αυτή επέφερε, μικρή σημασία έχουν τα υπόλοιπα. Να τα δούμε όμως;

2) Πέναλτι Μαντούρο. Έχω δει πολλές αντίστοιχες φάσεις σε διάφορα ματς. Πράγματι πολλές φορές δε σφυρίζεται πέναλτι σε τέτοιες φάσεις, άλλες φορές όμως σφυρίζεται. Να προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί; Τις περισσότερες φορές σφυρίζεται. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κράζουμε τον διαιτητή γι'αυτό το σφύριγμα. Πρέπει επίσης να πούμε ότι ο Μαντούρο πηγαίνει σαν αμπντάλης με το χέρι κρεμανταλάδικα απλωμένο. Ακόμα θυμάμαι πώς πήγαινε ο Κοντρέρας σε τέτοιες φάσεις, με το χέρι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ στο σώμα.

3) 3ο γκολ Μπενφίκα. Φαίνεται αρκετά καθαρά στο βιντεάκι ότι δεν υπάρχει οφσάιντ.

Η διαιτησία στο πρώτο ματς της Τούμπας ήταν αρνητική συνολικά και καταδικαστική τελικά με ένα γκολ οφσάιντ που αποδείχθηκε μοιραίο για μας. Η χθεσινή διαιτησία όμως νομίζω πως ήταν γενικώς ικανοποιητική, ενώ οι πολυσυζητημένες τρεις φάσεις δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση διατητική σφαγή, μιας και η μια ήταν σίγουρα σωστή, ενώ οι άλλες δύο είναι από αυτές που δίνονται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πόσο θα ήθελα και η δικιά μου αμφισβητούμενη φάση στη Τούμπα να δινόταν υπέρ μου, όπως ΟΛΕΣ δώθηκαν στην Μπενφίκα. εκεί είναι το θέμα αλεξ. ;)
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Εννοείται K_geo, αν και κατά τη γνώμη μου η μόνη πραγματικά αμφισβητούμενη ήταν η φάση της αποβολής (βλ.ΥΓ). Βέβαια, αυτή ήταν και η πιο σημαντική, η καταδικαστική απόφαση.

Προσωπικά όμως δε μου αρέσει καθόλου να μιλάω για τη διατησία και ξενερών όταν η κουβέντα πάει εκεί. Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει και κανένα νόημα να μιλάμε για τη διαιτησία, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο παράγοντας διαιτησία παίζει φυσικά το ρόλο του, αλλά η ύπαρξή του είναι γνωστή εκ των προτέρων και δε μπορούμε να τον αποφύγουμε. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με το σπορ, πρέπει να αποδεχτούμε και την ύπαρξη του διαιτητικού παράγοντα. Τώρα, αν η ΠΑΕ μπορεί να κάνει κάτι για να ισχυροποιήσει τη θέση της και σ'αυτό το κομμάτι, αυτό είναι άλλο θέμα. Και τί είναι άραγε αυτό που θα μπορούσε να κάνει; Τι μέτρα να πάρει; Εκεί εμείς ως οπαδοί θα ήμασταν σύμφωνοι; Τέτοια ομάδα θέλουμε, αυτό πρεσβεύουμε; Και στην τελική, σήμερα ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή διοίκηση δεν έχει (ακόμα τουλάχιστον) δείξει ότι μπορεί να περιφρουρήσει τα δικαιώματά του σε σχέση με τη διαιτησία ούτε καν σε επίπεδο σουπαλίγδας, πώς να το κάνει σε ευρωπαΪκό επίπεδο;

ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι στην Τούμπα δεν υπάρχει αμφισβητούμενη φάση, ήταν οφσάιντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Παρ 28 Φεβ 2014, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αμφισβητούμενη κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και το σούτ του Λουκά. και το πέναλτι που έδωσε χθες. μπορούσε καλλιστα να θεωρηθεί ακούσιο. καλή θέληση να υπάρχει που λένε......
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Κοίτα, αμφισβητούμενη φάση θεωρώ μια φάση που η διαιτητική απόφαση είναι δύσκολη και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο τι ακριβώς συνέβη. Η διαιτητική αδικία όμως δεν προκύπτει από τις αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά όταν σε σφυρίζουν ανάποδα σε καθαρές φάσεις, όταν κάτι δίνεται ανάποδα από ό,τι ξεκάθαρα είναι. Τότε μπορούμε να μιλάμε για σφαγή. Στις αμφισβητούμενες φάσεις δεν υπάρχει αδικία εφόσον θα μπορούσε να είναι και έτσι και αλλιώς, οπότε ο διαιτητής το παίρνει πάνω του και ό,τι βλέπει δίνει. Συμφωνώ βέβαια ότι αν σε όλες τις αμβισβητούμενες σφυρίζεις υπέρ του ενός, υπάρχει θέμα. Αλλά αν όντως έτσι το είδε; (Δεν ξεχνάμε βέβαια και τον παράγοντα έδρα και δυναμική ομάδας, πράγματα που όλοι αποδεχόμαστε ότι παίζουν κι αυτά το ρόλο τους) Στη φάση του Λούκας που αναφέρεις θα θέλαμε όλοι να ήταν γκολ, θα μπορούσε ακόμα και να το δώσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μπάλα μάλλον δεν πέρασε ολόκληρη. Επίσης, υπήρχε και διατητής πίσω από την εστία που δε διαφώνησε με την απόφαση του Πολωνού.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν διαφωνώ. απλά 4 στα 4 αμφισβητούμενα δώθηκαν στον αντίπαλο. 4 στα 4. όχι 3 στα 4. αυτό μου τη "δίνει".....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νταξει αμφισβητουμενη ηταν και το ηλιθιο σπρωξιμο στου κατσουρανη σε κεφαλια του επιθετικου...μια χαρα τα πηγε ο διαιτητης κατα τη γνωμη μου χθες...και σε 2 φασεις στις αρχες που πηγαν να παρουν το φαουλακι στα ορια της περιοχης υπουλα δεν επεσε στην παγιδα...και φαουλ σωστα και καρτες σωστες...καμια σχεση με τον απιστευτο του πρωτου ματς που εκτος απο το οφσαιντ επαιξε πολυ προκλητικα με φαουλ,καρτες κλπ...ετσι πιστευω προσωπικα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@sera Ναι. σε σχέση με τον πουστογερμαναρα του πρώτου αγώνα ο χθεσινός ήταν αγγελούδι.

υσ: Άσιμος είσαι ωραίος φίλε!

όντως χθές η κερκίδα ήταν ΟΝΕΙΡΟ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

panpangr77 έγραψε:Θα μπορούσαμε να... αν....

Τέλειωσε χθές η ευρωπαϊκή μας πορεία με ψηλά το κεφάλι . Απο εδώ και πέρα θα φανεί αυτό που πιστεύω πως η ομάδα χτίζεται για το καλοκαίρι για τους προκριματικούς ομίλους του CL και μου έδειξε πως η ομάδα θα θέλει έναν ακραίο τούμπανο έναν αμυντικό χαφ δίπλα στον Κάτσε ,ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ δίπλα στον Αργεντίνο, πιστεύοντας πως θα μείνει ο Νατχο και θα ανέβει και ο Μαρτενς.

Έχω την πίστη οτι θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα.
Φίλε μου, με έναν υγειή Βίτορ δίπλα στον Αργεντινό, θα έχουμε ένα αξιοπρεπέστατο αμυντικό δίδυμο. Ο Κατσουράνης παίζει εκεί επειδή ... κάπου πρέπει να παίζει και σίγουρα χρειαζόμαστε πάγκο. Νομίζω ότι επιβάλεται να γυρίσει ο Ιντζίδης, να μείνει για 4ος ο Κατσικάς (ή να αλλαχθεί) και να προωθηθεί και κάποιος από τους μικρούς μας.

Στα εξτρέμ έχουμε τεράστιο θέμα. Ο Γεωργιάδης δεν την αντέχει την φανέλα, ο Στοχ θέλει έναν ψυχολόγο αγκαζέ, ο Λούκας είναι ένας υπέροχος παίκτης όταν παίζει κόντρα σε Ξάνθες και Βέροιες αλλά όταν η πατάτα καίει είναι εξαφανισμένος (ο Λίνο ακόμα τον περιμένει να κάνει την κίνηση στον κενό), ενώ ο Πόζογλου (τον οποίον πιστεύω πολύ και δεν ξέρω πόσο χειρότερος θα ήταν εχθές από τον Ισπανό και τον Σλοβάκο) αγνοείται.
Ο πιο αξιόπιστος εξτρέμ που έχουμε είναι ο Λίνο.
Εκεί θέλουμε δύο ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίκτες επιπέδου Βιερίνια και όχι το αστέρι της Καρπάτι ή τον προβληματικό της Φενέρ.

Στα χαφ, πιστεύω ότι με μια σωστή καλοκαιρινή προετοιμασία του (ση)Μαδούρο, με τον χθεσινό Λάζαρ και με δυο δικούς μας πιτσιρικάδες(Πέλκας, Παναγιωτούδης, ΣαββίδηςΚ20), είμαστε οκ. Αρκεί να μείνει ο Νάτχο και να ενσωματωθεί ένας υγειής Μάρτενς. :)

Στην θέση του αριστερού μπακ δεν μπορώ να κρίνω (ακόμα) τον Τζαβέλα αλλά ο Λίνο δεν θα παίζει για πάντα.

Σόρι για το οφ τόπικ, αλλά το έφερε η κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δωσε μου το γκολ του λουκας και ελα μετα να παρεις προκριση...
Το ποδοσφαιρο,εκτος του πως παιζεις, ειναι και παιχνιδι ψυχολογιας.
Ειδικα οταν αναφερομαστε σε ματς στα οποια ο αντιπαλος ειναι ανωτερος.Ο ΠΑΟΚ τρωει ενα γκολ που μουφα μεσα την Τουμπα και θα μπορουσε να εχει δοθει και ενα πεναλντυ στον ΠΑΟΚ.Δεν ειμαστε η μπαγερν για να πουμε δεν πειραζει,θα βαλω 2.
Μακαρι να ημασταν και να μπορουσαμε,αλλα ακομα εχουμε δρομο.Η ψυχολογια της ομαδας μετα την αποβολη και το γκολ επιασε πατο και το θεωρω απολυτως λογικο σε συνδυασμο με την εμφανιση που εχεις κανει.

Δεν ηταν κακος ο ΠΑΟΚ,ειχε 2 φασεις για να κανει γκολ,η 1 θα μπορουσε να μετρησει κιολας.Επομενως,οταν εχεις καταβαλει προσπαθεια δεν εχεις απειληθει ιδιαιτερα και ο αλλος οτι αμφισβητουμενο το παιζει υπερ του μεγαλου,το θεωρω λογικο η ομαδα να μην εχει αποθεμα.

Οπως ειπα και στην αρχη αν μετρουσε το γκολ του λουκας η μπενφικα θα ταρακουνιοταν και θα εβγαινε ακομα πιο μπροστα και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινοτανε.

sera τοσο φανερος δεν ηταν χθες ο διαιτητης,απλα ολα τα σπορια πηγαν προς αυτους.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτη η ομαδα,παντως,δεν βγαζει......ΠΑΟΚ!Δεν μας εμπνεει....δεν γυαλιζει το ματι τους!Και δυστυχως η ομαδα που αποτελουνταν απο παικτες που γυαλιζε το ματι τους ειναι πολυ φρεσκια στη μνημη μας!...Τωρα θα μου πειτε τι καταφερε?...Και αυτη μας απογοητευε...και αυτη μας εκνευριζε αλλα γουσταραμε γιατι ηταν ΠΑΟΚ!Με ολα τα καλα της και ολα τα στραβα της!

Σημερα,στα δικα μου ματια,αυτη η ομαδα δειχνει πως ο καθενας παιζει για την παρτη του!Εκνευριζεται ο ενας με τον αλλο και φαινεται πολυ εντονα...

Αυτο δεν μπορει και δεν πρεπει να συνεχιστει.Τα νευρα του Στεφενς στον παγκο μου δινουν την ελπιδα πως θα στρωσουν τα πραγματα μεχρι το επομενο ευρωπαϊκο ματς στα τελη Ιουλιου.

Θελω να πω πολλα για καποιους απο τους παικτες μας αλλα εχουμε δρομο ακομα μεχρι το τελος των play off,οποτε δεν θα το κανω τωρα.Θα μιλησω μονο για τα θετικα...Θεωρω πως στη θεση 1 εχουμε ενα πολυ καλο διδυμο!Με υγιη Βιτορ και την αποκτηση του Ινσουαραλδε,νομιζω πως η ομαδα μας αποκταει επιτελους το διδυμο που θελουμε...με Κατσε και Κιτσιου βελτιωμενους και πιο εμπειρους,θα ειμαστε αρκετα καλυτεροι σε αυτες τις θεσεις.Εαν συμβει και το ακατορθωτο και κρατησουμε τον Νατχο,τοτε η ομαδα που παει να δημιουργηθει θα ειναι για ομορφα πραγματα!

Αυτο που οφειλουμε να κανουμε απο την πλευρα μας ειναι να την στηριξουμε μεχρι τελους και τοτε να κανουμε ταμειο!

ΥΓ.Και οι απογοητευτικες εμφανισεις στο πρωταθλημα...και αποκλεισμοι στην Ευρωπη,με πληγωνουν.....αλλα οσο με πληγωνει η αδεια Τουμπα και η ξενερωτη ατμοσφαιρα της,δεν με πληγωνει τιποτα αλλο!

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ GAYΡΟ!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για μενα δεν υπηρχανε σπορια σουρμε...ακριβοδικαιος με φανηκε...δεν εχω να τον προσαψω τπτ...και το φαουλ του κατσουρανη ειναι φαουλ,και το χερι του μαντουρο ειναι χερι και το γκολ του λουκας δεν ειναι γκολ ετσι τα ειδα και εγω προσωπικα...και ουτε σε θεατρινισμους υπεκυψε ουτε τπτ...μονο ο οσκαρικος ρολος του κατσουρανη τον μπερδεψε και σταματησε το παιχνιδι... :twisted: :twisted: δεν ξερω εμενα προσωπικα με αφησε πολυ ικανοποιημενο η χθεσινη διαιτησια...μακαρι να ειχα παντα τετοιους διαιτητες εντος και εκτος συνορων...τωρα για τις λαλακιες του διαιτητη στον πρωτο αγωνα δεν θα κατηγορησω τον χθεσινο...
mpafos4 έγραψε:Αυτη η ομαδα,παντως,δεν βγαζει......ΠΑΟΚ!Δεν μας εμπνεει....δεν γυαλιζει το ματι τους!Και δυστυχως η ομαδα που αποτελουνταν απο παικτες που γυαλιζε το ματι τους ειναι πολυ φρεσκια στη μνημη μας!...Τωρα θα μου πειτε τι καταφερε?...Και αυτη μας απογοητευε...και αυτη μας εκνευριζε αλλα γουσταραμε γιατι ηταν ΠΑΟΚ!Με ολα τα καλα της και ολα τα στραβα της!

Σημερα,στα δικα μου ματια,αυτη η ομαδα δειχνει πως ο καθενας παιζει για την παρτη του!Εκνευριζεται ο ενας με τον αλλο και φαινεται πολυ εντονα...
αυτο μπαφε το φωναζουμε παρα πολυ καιρο τωρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”