9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
με βουκιτς αρχιζω ν α πιστευω και εγω θα μουν καλος...(δεν είναι μομφή για λουκας αυτό) παικτης που ηθελα αλλα δυστυχως το ρεσιο λαθων σωσωτων ενεργειων είναι κακο....ασχέτως μεγαλης οντως προσφορας
ρε συ μανιακε γουσταρεις να κανω το μεταφραστη σου εγω που σε καταλαβαινω? με το αζημιωτο βεβαια ενεκα κρισης. 

ότι το πηλικο σωστων ενεργειων προς λαθη είναι πολύ κακο....εκτος αν αμφισβητεις τις ποδοσφαιρικες μου ικανότητες...οποτε πασοdanirifle έγραψε:έλα?
![]()

ΥΓ Μπανε ποσα?

Επειδή 3 μέρες τώρα δεν μπορώ να γράψω,τα λέω τώρα.. Ο πανθρακας έπαιζε 5-4-1...ο λουκας οπότε επερνε την μπάλα πεφτανε πάνω του το αριστερό Μπακ ,το αριστερό στόπερ κ ο ένας χάφ....σίγουρα δεν έκανε ματσαρα,, αλλα το κράξιμο κ ο μηδενισμός ειναι υπερβολικός... Κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν προσπαθεί,δεν σκυλιάζει... Απλά ειναι τσαπατσουλαρος.... Εχει ακόμα νοοτροπία καρπατι... Του χρόνου θα ειναι ακόμα καλύτερος...
- kataramenos5
Καποτε πρέπει να μάθεις να παιζεις για την ομάδα και όχι για την πάρτη σου.
- Sick Bastard
Και κάνεις εσύ τη μαλάκια και φωνάζεις κιόλας στον συμπαίχτη σου.Sick Bastard έγραψε:Ο γνωστός Λούκας, καμία εμπιστοσύνη, δε πα να βγάλει και 10 ασσίστ σε ένα ματς.
Μαλλλλλλι, γυαλλλλλλλι και πανταλόνι λλλλλι.
Πίσω στην Καρπάτι να σε κάνει πλάκα ο Μπαλάφας.
Βασικα σικ το ειχα δει αυτο που εγραψες και το ειχα υποψην μου.
Σε αυτο ακριβως το σημειο που λες(αριστερα πανω στη γραμμη στην αντιπαλη περιοχη στα α', αν δεν κανω λαθος) τον ειδα που εκανε την μ@λακια και μετα φωναζε σε δυο τρεις διαφορετικους ξερω γω. Κοφτο λουκας, κριστιανο δεν εισαι.(μεχρι κι αυτος εστρωσε σε αυτο το θεμα, νομιζω τουλαχιστον) Εκανες μαλακια, να το δουλεψεις στην προπονηση, αστα πολλα πολλα. Παραυτα κριμα που δεν μπηκε το σουτ.
Σε αυτο ακριβως το σημειο που λες(αριστερα πανω στη γραμμη στην αντιπαλη περιοχη στα α', αν δεν κανω λαθος) τον ειδα που εκανε την μ@λακια και μετα φωναζε σε δυο τρεις διαφορετικους ξερω γω. Κοφτο λουκας, κριστιανο δεν εισαι.(μεχρι κι αυτος εστρωσε σε αυτο το θεμα, νομιζω τουλαχιστον) Εκανες μαλακια, να το δουλεψεις στην προπονηση, αστα πολλα πολλα. Παραυτα κριμα που δεν μπηκε το σουτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 28 Φεβ 2014, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε άλλο ένα σημαντικο αγωνα ηταν ο 12ος παικτης των αντιπαλων, όταν δεν εκανε ηλιθιότητες μεσα στο γηπεδο, απλως πασσαρε τη μπαλλα προς τα πισω και εξαφανιζοταν καπου...
εισιτηριο χωρις επιστροφη για ουκρανια, ισπανια, οπουδήποτε μακρια από δω
εισιτηριο χωρις επιστροφη για ουκρανια, ισπανια, οπουδήποτε μακρια από δω
Ο Λουκας εχω την εντυπωση πιστευει οτι επειδη ειναι Ισπανος..αυτοματα ξερει πολυ καλη μπαλα ειναι μεγαλος παιχτης και οτι η ομαδα πρεπει να παιζει γι αυτον και οχι αυτος για την ομαδα..Στα τελευταια ματς δε θυμαμαι να εχει κανει μια σωστη ενεργεια..Μονο να φωναζει στους συμπαιχτες του ξερει καθε φορα που γινεται λαθος
- buffalobill4
Αυτο με τα νευρα στην ομαδα εν ωρα αγωνα, βγαζουν εκνευρισμο και στους οπαδους.
Σοβαρεψου και παιξε μπαλα γιατι εχεις μετα τα χριστουγενα που κοροιδευεις.
Και αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω να πιανεις το χερακι του Στοχ απο τη μια του Ολισε απο την αλλη και μαζι με γεωργιαδηδες και κατσικαδες να μας χαιρετατε το καλοκαιρι

Σοβαρεψου και παιξε μπαλα γιατι εχεις μετα τα χριστουγενα που κοροιδευεις.
Και αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω να πιανεις το χερακι του Στοχ απο τη μια του Ολισε απο την αλλη και μαζι με γεωργιαδηδες και κατσικαδες να μας χαιρετατε το καλοκαιρι
- Ekatnetworkltd
Λούκας πάρτο αλλιώς και να ξέρεις οτι ο ΠΑΟΚ για να φτιάξει πολύ μεγάλη ομάδα θέλει παικταρά σε αυτή τη θέση που αγωνίζεσαι και σύ είσαι και δεν είσαι!Κανόνισε του χρόνου μην είσαι στον πάγκο για αλλαγή του βασικού ή σε κάποια άλλη ομάδα!ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Πως γίνεται παίχτες με ποιότητα στον ΠΑΟΚ να μην μπορούν να αποδώσουν ούτε το 20% των δυνατοτήτων τους .. Είναι κάτι που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ..
Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να μεινει.Ασταθης μεν,αλλά χρησιμος για την ομαδα κι ειδικα στα λεφτα που παιρνει....