S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 27/2-22:00 Ant1
Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 27/2-22:00 Ant1
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!! Πάρε το διπλό γιατί όλη μέρα ακούω κάτι ΕΠΟ-Σούπερ Κλίκες που τα βγάζουν όλα μέλι-γάλα και κάτι δημοσιογραφίσκους που ήδη έχουν μάθει το πόσα θα παίρνει ο Σάντος και δεν το λένε για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ αλλά απλά ενημερωτικά... Παίξτε επιτέλους με πάθος και ψυχή ρε γαμώτο!!! Κι από σένα Ιβάν θέλω να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να πεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή τον Χουμπ και για του χρόνου και τέρμα!!! ΠΑΟΚ λέμεεεεε!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Πέμ 27 Φεβ 2014, 16:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokovios1974
Θα τα πουμε μετα το ματς για την "περιρεουσα ατμοσφαιρα δεν σας ξεχναω κουφαλες"Τωρα οσο ποτε σαν να μην υπαρχει αυριο, καταθεση ψυχης, καταθεση φωνης, θετικη ενεργεια ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΡΛΑ.ΥΓ κgeo η υπογραφη μου αλλαζει και ενωνεται με την δικη σου,ασπιδα ολοι μας για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ.
πως το ανεβαζεις αδερφε ??GoMaRoS έγραψε:τώρα να θυμηθούμε τα παλιά
[youtube]pxWVB2WPNjQ[/youtube]

στα πεναλντι την προκριση σημερα
εχουμε παλιες υποθεσεις με αυτους και με αλλους
ηρθε η ωρα να σπασει η γκαντεμια ρε
εχουμε παλιες υποθεσεις με αυτους και με αλλους
ηρθε η ωρα να σπασει η γκαντεμια ρε
όπως γράφεις το μήνυμα σου, πάνω δεξιά έχει ένα τετράγωνο που γράφει youtube, πάτησε το, θα σου βγάλει μέσα στο κείμενο [ youtube ] [ youtube] βρες το βίντεο που θέλεις να ανεβάσεις, δες στον περιηγητή που χρησιμοποιείς την διεύθυνση που έχει το βίντεο στο youtube πχ https://www.youtube.com/watch?v=ltuhz0OOjZY ότι είναι μετά το ίσον βάλ'το ανάμεσα στο [ youtube ] (εδώ) [ youtube]lazar4 έγραψε:πως το ανεβαζεις αδερφε ??GoMaRoS έγραψε:τώρα να θυμηθούμε τα παλιά
[ youtube ] ltuhz0OOjZY [ youtube ] χωρίς τα κενά που έβαλα εγώ φυσικά
[youtube]ltuhz0OOjZY[/youtube]
[youtube]A_GdEubRL5k[/youtube]
lazar4 έγραψε:πως το ανεβαζεις αδερφε ??GoMaRoS έγραψε:τώρα να θυμηθούμε τα παλιά
- paokovios1974
- aisiodoksos
ΔΩΣΤΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ , ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ...
ΥΓ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 1-3
ΥΓ2. ΕΙΠΑΜΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΝΥΤΙΜΕ!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 1-3
ΥΓ2. ΕΙΠΑΜΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΝΥΤΙΜΕ!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αντε ρε μάγκες, δυο-τρια κουραγια ακομα και τσουουουπ, γιουβεντους σταντιουμ. Τιποτα δεν ειναι, ετσι Κλαους?

Vamos El Chaco.
(Κυριάκο με τρελαίνει η προφορά σου).
[youtube]3_AbvDu2M9I[/youtube]
(Κυριάκο με τρελαίνει η προφορά σου).
[youtube]3_AbvDu2M9I[/youtube]
- paokovios1974
Δεν περναει η ωρα λεμε.Γεμιζω το ποτηρι μου και πινω τρεις φορες γεμιζω το ποτηρι μου και πινω στην υγεια σας ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ [youtube]Sy8Xh79nfMI[/youtube]