Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμος.ΜΙΑ μερα πριν τον μεγαλο επαναληπτικο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ με την μπενφικα μετρηστε θεματα 1ον προπονητικο γιοκ 2ον χρεη τροικα γιοκ 3ον εκδικαση απο επο με θεμα ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟς ΤΟΥ ΠΑΟΚ 4ον και κλασσικο ΠΑΝΤΟΥ φημες πληροφοριες,συμφωνα με κυκλους,οχι στην εθνικη ναι στον ΠΑΟΚ επιστροφη σαντος,σκεφτειτε καλα μαγκες μου την ωρα που η ομαδα ειναι στην λισσαβωνα παιζοντας τα ρεστα της για την επικη προκριση μας ΧΤΥΠΑΝΕαπο παντου.Και μην βγει κανεις και μου πει οτι βλεπω συνωμοσιες γιατι λιγο θελω για να εκραγω.Η ειδηση ειναι αλλου αλλα δεν τις δωσαμε την πρεπουσα σημασια ,η gazprom συμφωνησε με την δεπα για παροχη αεριου εως το 2018.Τι σημαινει αυτο?Μπασιμο της Gazprom στον Ελλαδικο χωρο,τι σημαινει αυτο?Καντε τον συνειρμο και θα το βρειτε.Τελευταια ευκαιρια του συστηματος να χτυπησει τον ΠΑΟΚ αν δεν τα καταφερει τωρα χαιρετα μου τον πλατανο ο ΠΑΟΚ θα γινει πανισχυρος.Τι συμβαινει αυτη την στιγμη στην αγαπημενη μας ομαδα?Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΦΟΒΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΣ Θα τολμουσα να πω πως ο αντιπαλος μας εχει φερει στο χειλος του γκρεμου και ειναι ετοιμος να μας σμπρωξει.Ποιος ειναι ο αποτερος στοχος του?.ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ και μετα ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους να ειστε σιγουροι γι αυτο..Η κερκοπορτα του ΠΑΟΚ αδερφια βρεθηκε ηταν ο προπονητης ο διχασμος ειναι προ των πυλων.Αδερφια σας εκλιπαρω ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙς ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

abg12d34 έγραψε:
πλακα κανεις τωρα ε???
να χαρω που θα φυγει αυτος που θα με βαλει να παιξω επιθετικα για να ερθει αυτος που με εβαζε και επαιζα μεχρι την σεντρα????
Ο καθε ένας έχει τον τρόπο του.Το επιθετικό ποδόσφαιρο δε σημαίνει και επιτυχές ποδοσφαιρο και τούμπαλιν.Όλα κρίνονται στους τίτλους και στις επιτυχίες.Κανείς δε θα θυμόταν τον Άγιαξ του '70 αν με το total football δεν έπαιρνε τίτλους.Προτιμώ την ορθολογική αντιμετώπιση του αγώνα απο την άναρχη επιθετικη.Γιατί αυτο που βλέπουμε είναι τις περισσότερες φορές άναρχο.
Ο τελευταίος που έπαιζε επιθετικό ποδοσφαιρο στον ΠΑΟΚ ήταν ο Μπαγεβιτς.Ο Χααν είχε ιδέες αλλά όπως ορθά είπε κι ένας συνοπαδος πιο πάνω οι βορρειοι προπονητές δυσκολα επιτυγχάνουν στο μεσογειακό ποδοσφαιρο.Και απλά κοιτάξτε ποιοι είναι αυτοί που κυριαρχούν στην Ευρώπη σαν ονόματα και με επιτυχίες.Κυρίως νότιοι προπονητές και μετρημένοι στα δάχτυλα βόρρειοι.
ΥΓ.Να μείνει ο Στέφενς και του χρόνου το ΤΟΝΙΖΩ.Αρκεί όμως να δείξει την δουλειά του γιατί όσο κι αν επιμένουμε στο βαρυ ιστορικό του μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει το καλο προσωπο στο χορτάρι.Και δεν μου έχουν αλλάξει το μυαλό οι ΑΡΔ απλά έχω γνώμη.Διπλά στη Λισσαβώνα ΠΑΟΚ ολε ολεε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Για σας που αντιδρατε τωρα για τις εξελιξεις στο θεμα προπονητης του ΠΑΟΚ

Λοιπον μη νομιζετε οτι θα μα ς φερουν το σαντος ετσι απλα θα μας το φερουν με βοηθο και στηριγμα διπλα του τον παμπλο γκαρσια και αυτο το ξερουν και οι πετρες οτι ειναι σχεδιασμενο και μετα θα δω αντιδραση απο ολους σας....στην επομενη πιτα του χουμπ που αν και φανατικος με το χουμπ ειναι πολλες τωρα τελευταια εχει φυγει μας βγαζουν τη χρονια γχ πγ κουτσα στραβα και μετα ερχεται ο καρπουζας και μουγκα ολοι

Μερικες φορες πιστευω οτι μπορει να ειναι και καλυτερα γιατι κακα τα ψεμματα ο χουμπ δεν ενιωσε ουτε εμας ουτε τους παιχτες δεν αχει χημεια και ας ποναει γιατι τον γουσταρω με τα χιλια
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλός,χρυσός ο Σάντος,αλλά η ιστορία έγραψε ότι με 18 μύρια μπάτζετ έκανε ομαδάρα που δεν έφτασε ποτέ ούτε μέχρι τους 4 του κυπέλλου και κέρδισε ντέρμπι στον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα.

Όχι άλλο Σάντος,όχι άλλο καταστροφικό ποδόσφαιρο,όχι άλλο 1-0..Έλεος..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλύτερα να αφήσουμε το θέμα Σαντος ... Προπονητή έχουμε μας αρέσει η οχι... Μόνο κακό κάνουμε ... Κ το λέω εγώ που θέλω Σαντος...αλλά μην πέφτουμε στην παγίδα.. Μέχρι 30-6 τουλάχιστον..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μαγκες προειδοποιω για τελευταια φορα.Αν θελετε να πειτε κατι για στεφενς δεκτο.
Συνεχεια με σχολια περι σαντος και διαφορα σεναρια θα κοβονται πανηγυρικα.
Ο ΠΑΟΚ εχει ματσαρα αυριο.
ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Καλα ρε σουρμε ολα τα μμε τηλεοραση ιντερνετ εφημεριδες γραφουν οτι η ομαδα μας ο ΠΑΟΚ ετσι οΠΑΟΚ εκανε προταση 4 εκατομ. Σαντος και εσυ μας λες οτι δεν πρεπει να ασχοληθουμε

Ενταξει το ματς οκ ολοι το θελουμε αλλα υπαρχει και μερα μετα τη μπενφικα αμα δεν τα πουμε εδω με τα αδερφια που θα τα πουμε γιατι υπαρχει το φορουμ αλλωστε κουβεντα γινεται δε βριζουμε δε προσβαλουμε

Κουβεντα καφενειου οπως λεω συνεχεια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν ειμαςτε καλα αύριο έχουμε ματσαρα και ΕΜΕΙΣ ασχολούμαστε με βλακείες .....μια χαρά μας χειρίζονται η επο τα παπαγαλάκια της και οι διάφοροι ΣΤΕΛΕΣ sentragoal κλπ. Ειμαςτε άξιοι της μοίρας μας ......:(:(:(:(
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη ο καθενας παιζει παιχνιδι στην πλατη του ΠΑΟΚ γιατι να το αναπαραγουμε και να το μεγενθυνουμε che???
Εχει καποιος ενδειξεις??Εχει στοιχεια κανεις??
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει προπονητη??

Ποιος θα σκασει την αποζημιωση για να φυγει ο στεφενς???Οι αρδ???Εχουνε ρεπορταζ???Γιατι τους κανουμε μαγκες ρε παιδες??
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

stathis73 έγραψε:
panta έγραψε:
stathis73 έγραψε:

Kανένα πισωγύρισμα, ισα ισα που εγω προσωπικά πιστεύω οτι επειδή γνωρίζει την ομαδα (στο συνολο της) θα γλυτώσουμε το "αγροτικό" (προβλεπω να κρατα κανενα χρονο ακομη ετσι οπως το παει )του Στεφενς και τα όποια άσχημα επακόλουθα του.
Για μένα είναι μια σοφή επιλογή απο ολες τις πλευρές και μακάρι να γινει, μιλώ εντελώς ανιδιοτελώς δεν εχω κανένα συμφέρον, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ποια ομάδα γνωρίζει ο Σαντος?? πέρα απο τους Ελληνες διεθνής που οι περισσότεροι είναι για σύνταξη μετά το μουντιάλ πες μου με ποιον παίκτη μας έχει δουλέψει. Εκτός αν μας εντυπωσίασαν πια τόσο πολύ οι Έλληνες διεθνής και ονειρευόμαστε να ανανεώσουν όλοι τους...
Έχουν περάσει 3 1/2 χρόνια απο τότε που είχαμε Σάντος και οταν τελειώσει το μουντιάλ θα έχουν περάσει 4. Καλός χρυσός ο Σάντος τοτε, αλλά το επιχείρημα οτι γνωρίζει την ομάδα ... δεν...
Προσωπικά μου την έχει σπάσει κιολας, όταν τον είχαμε ανάγκη μας έφτυσε για την εθνική και τώρα που είδε οτι υπάρχουν λεφτά θελει να γυρίσει ... μεγάλη ξενέρα αν γυρίσει.

Ειπα αν πρόσεξες στο "συνολο της" αυτο αποτελείτε απο το προσωπικό της Τουμπας μεχρι τους συνεργάτες που ειχε και υπάρχουν ακόμη, καθώς και αρκετούς ποδοσφαιριστές οπως ανέφερες και εσυ, και προκειμένου να ερθει καποιος ο οποιος θα ειναι εντελώς ξένος, εγω προσωπικά τον θεωρώ γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας και εναν αρκετα εμπειρο και καλο προπονητη.

Οσο για το πούλημα-φτύσιμο εχω να πω το εξής, προτού γίνουμε κριτες των πάντων ας μπουμε στην θεση του εκαστοτε ανθρωπου -αθλητη, που του παρουσιάζεται μια πρόκληση στην καριέρα του και μετα να είμαστε απόλυτοι, απλος εγω απάντησα στην ερώτηση που εκανε ο ενας εκ των διαχειριστών. ;)
Ναι του παρουσιάστηκε πρόκληση στην καριέρα του συν οτι κουράστηκε τότε λεει ......τωρα ξεκουράστηκε έχουμε επενδυτή και λεει δεν ξαναπάω ; Θα μπω και θα πω ήρθα γιατι ξεκουράστηκα :(:(:(:( μας εχει για καφενέ ο σαντος ; Που τότε πρόσφερε έργο αλλα τωρα θα ειναι πισογυρίσμα επιστροφή του .....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

παρε την προκριση αυριο και μετα παραιτησου...να μεινουν ολοι καγκελο...εχθροι και φιλοι...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sourmenetes έγραψε:Επειδη ο καθενας παιζει παιχνιδι στην πλατη του ΠΑΟΚ γιατι να το αναπαραγουμε και να το μεγενθυνουμε che???
Εχει καποιος ενδειξεις??Εχει στοιχεια κανεις??
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει προπονητη??

Ποιος θα σκασει την αποζημιωση για να φυγει ο στεφενς???Οι αρδ???Εχουνε ρεπορταζ???Γιατι τους κανουμε μαγκες ρε παιδες??

Οκ σταματαμε ολοι εδω απλα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για εξελιξεις τιποτα αλλο

ΠΑΟΚαρα φερε μας την προκριση

Χουμπ μεχρι και απ το δερμιτζακη θυμαμαι την κ@υλα στην πολη και το μπολοννι θυμαμαι εκεινη την επικη ματσαρα στο λονδινο μας χρωστας τουλαχιστον ενα επος απαυτα γεννιουνται και μεγαλωνουν οι οπαδοι μας

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Σοβαρά τώρα τίθετε θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε σάντος και στέφενς?
Πόσο χάλια φιλοσοφία έχουμε επιτέλους?
Δεν πρέπει να φύγει ο στέφενς βρε παιδιά δεν το καταλαβαίνετε?Θα είναι πισωγύρισμα γιατί θα δώσουμε το λάθος μήνυμα ότι τα καλοπληρωμένα παιδιά μπορούν να καθαρίσουν όποιον προπονητή δεν γουστάρουν.Έτσι θα κάνουμε ομάδα?
Και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί αν φύγει ο στέφενς θέλετε να γυρίσει ο σάντος?
Ο σάντος όταν νόμισε ότι έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ και κατάλαβε (ή ακόμα χειρότερα γνώριζε) τι θα ακολουθήσει την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για πιο ήρεμα νερά.Άφησε την ομάδα 2 μήνες πριν τα προκριματικά του τσ.λ. .Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ το γιατί ? Έμεινε 3 χρόνια (ΤΡΙΑ) ,του φέραμε παικταράδες ,του δώσαμε τον χρόνο να δουλέψει και την κοπάνησε πριν καν παλέψει για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους.
Αυτή η εγκατάλειψη της θέσης του σε μένα φανερώνει το ποιόν του ως προπονητή και ως άνθρωπο.
Ποιός προπονητής θα έφευγε ρε παιδιά από μία ομάδα προσωπικό του δημιούργημα χωρίς να παλέψει την μεγαλύτερη πρόκληση ?
Για μένα η απάντηση απλή και ίσως και λανθασμένη. Μόνο ένας που φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει.Μόνο κάποιος που ξέρει ότι με αυτή την ομάδα έπιασε κορυφή και δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.Γιατί παλικάρια μου την επόμενη χρονιά δεν ήταν μόνο το τσ.λ. θα έπρεπε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της ομάδας μας και της καριέρας του.Διάλεξε λοιπόν με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την καριέρα του.Πήγε στην εθνική όπου και κανένας δεν θα τον απέδιδε ανικανότητα αν τυχόν και δεν τα κατάφερνε.
Πείτε μου λοιπόν τι από τα παραπάνω βλέπετε εσείς ότι συμβαδίζουν με τα πιστεύω και τα ιδανικά της ιστορίας μας και γιατί θα πρέπει να δεχθώ πίσω κάποιον που με πούλησε για τα χρήματα και την ηρεμία της εθνικής ?
Επειδή είναι κολλητός με το θζ και το ζζ ή επειδή διέπρεψε όπου και να πήγε?
ΟΧΙ δεν γουστάρω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ και δεν είναι καπρίτσιο είναι άποψη.
Συγνώμη από όλους σας για το σεντόνι αλλά δεν μπορούσα να τα πω πιο σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

abg12d34 έγραψε:
Latin έγραψε:Αντί να χαίρεστε που θα έρθει ένας προπονητής που θα μας κάνει και πάλι
κανονική ομάδα λυπάστε μερικοί για τον Ολλανδό και το μεγάλο όνομα του.

Ξεκολλήστε επιτέλους από ονόματα και προηγούμενες καριέρες και σκεφετείτε
λίγο με βάση την απλή λογική.Τι παραπάνω θα έδινε μια ακόμα χρονιά παραμονής
του Στέφενς στην Ελλάδα;Δεν βλεπετε ότι είναι ολοφάνερα και αυτός και η ομάδα
έξω από τα νερά τους;Άλλο Ολλανδία,Αυστρία,Γερμανία και άλλο Μεσόγειος ούτε
ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πετυχημένος στην Κεντρική Ευρωπη προπονητής που
αποτυγχάνει στη Μεσόγειο θα είναι.Πολύ πιθανόν και ο Σάντος που είναι μανούλα
για τη Μεσόγειο να μη κάνει για τη Γερμανία έτσι είναι το ποδόσφαιρο..
πλακα κανεις τωρα ε???
να χαρω που θα φυγει αυτος που θα με βαλει να παιξω επιθετικα για να ερθει αυτος που με εβαζε και επαιζα μεχρι την σεντρα????

ο τελευταιος επιθετικογενης προπονητης που ειχαμε ηταν αυτος που πηρε διπλο εκει μεσα που θα παιξουμε αυριο
εγω εχω στο αβαταρ ακομη την φωτο του καρπουζα απο σεβασμο για το εργο που εκανε για τον ΠΑΟΚ
αλλα μην τρελαθουμε κιολας που τολμουμε να κανουμε και συγκριση
Δεν είναι θέμα επιθετικού ή αμυντικού ποδοσφαίρου.Είναι θέμα του να έχεις ομάδα
ή καφενείο και να παίρνεις αποτελέσματα ή όχι.Το Euro2004 το επιστρέφεις αν
σου πουν ότι δεν έπαιζες επιθετικό ποδόσφαιρο;Το δέχεσαι ότι δεν το πήρες άξια;
Εγώ προσωπικά όχι μόνο άξια θεωρώ ότι το πήραμε αλλά και μάγκικα,νταηλίκι.

Μια μεγάλη ομάδα κακά τα ψέμματα τρέφεται από τα αποτελέσματα και όχι από
το καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν μια μεγάλη παίζει φουλ επίθεση και χάνει
όλα τα ματς 4-3 θα είναι κανείς από τους οπαδούς της ευχαριστημένος;Δεν νομίζω..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Είναι απίθανα τα όσα διαβάζω τοσες σελίδες εδώ μέσα!!!!! Τί πρόβατα ήμαστε λέω εγώ... και μετά λέμε τους γαύρους.... :mrgreen: :mrgreen:
Φάτε ξανεζεσταμένο φαγητό με ότι γαρνητούρα σας το σερβίρουν... Περίπτωση Μπόλονι Νο2... :evil: :evil: :evil:
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ έρμειο των ΑΡΔ και των παρεών ... Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ... δεν θα ωριμάσεις ποτέ!!! :? :?
Το δις εξαμαρτέιν... συμπληρώστε το μόνοι σας!!!!
:pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”